A kraljice sviju mi.

Doduše srećo ja spomenuo tu iz tvog nicka, ne tu sa avatara (očito tebe).

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ne izvlaci se nego pravi selfi.mandraX je napisao/la:Jbt ja zaboravih da sam pisao ovdje išta, @Virtualni me napomenu.![]()
Ma nećemoTariqAli je napisao/la:Inace ce te sira forumska javnost zajebavat dok si ziv.
Kontam nestalo ti konekcijemandraX je napisao/la:Jbt ja zaboravih da sam pisao ovdje išta, @Virtualni me napomenu.![]()
A kraljice sviju mi.![]()
![]()
![]()
mandraX je napisao/la:Jbt ja zaboravih da sam pisao ovdje išta, @Virtualni me napomenu.![]()
![]()
![]()
Nick ama bas nista ne znaci...NeverGiveUp je napisao/la:Pa lik lijepo rekao "ta iz tvog nicka".
I stvarno, čuj "sekaaleksic"
sekaaleksic je napisao/la:
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ma ok, nesporazum... Svakako mi je bilo dosadno da me optuzuju da sam musko...mandraX je napisao/la:Jbt ja zaboravih da sam pisao ovdje išta, @Virtualni me napomenu.![]()
![]()
![]()
Head se već odavno prebacio na PM, a ti Muzafere ovdje ostavljaj komentare.legenda reala je napisao/la:seko![]()
![]()
Napravit' ću dva, gornji dio tijela ovdje zakačit', a donji tebi poslat' u PP kad si tako znatiželjan.TariqAli je napisao/la: Ne izvlaci se nego pravi selfi.
Inace ce te sira forumska javnost zajebavat dok si ziv.
Nije daleko od toga čini mi se.bagrcavi je napisao/la:Kontam nestalo ti konekcije
Mogla si ljepsi nick uzet', pokvari mi sliku o tebi.sekaaleksic je napisao/la: Ma ok, nesporazum... Svakako mi je bilo dosadno da me optuzuju da sam musko...
Consigliere je napisao/la:@seko, jesil' to u nekom studentskom domu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.