BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
" onclick="window.open(this.href);return false;
idemo ljiljani
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- Principatus
- Kontakt:
Kakvo vam je raspolozenje? 
Radujem se ovoj utakmici. Straha nema, a ni razloga za to.
Danci su izasli na utakmicu, odradili maksimalno svoj posao, cvrsto i hrabro, i samo se smjeskali.
Nije njih briga za Ronaldom, ni Nanijem. Tako cemo i mi. Nad njima je kao oficijelnim favoritima pritisak.
Dzeko je uspjesniji u nacionalnom dresu nego njihov adut. No uz to nismo kroz ove utakmice cak ni bili ovisni o Edinovim golovima. Tu su jos Miske, Medunjanin, Pjanic i naravno Vedo. Jaca smo ekipa. Zedniji za uspjehom.
Posto su Portugalci onako nacija moreplovaca, red je da im napunimo mreze.
Nema vise precki ni stativa. Samo mrezaaaaaa!!!

Radujem se ovoj utakmici. Straha nema, a ni razloga za to.
Danci su izasli na utakmicu, odradili maksimalno svoj posao, cvrsto i hrabro, i samo se smjeskali.
Nije njih briga za Ronaldom, ni Nanijem. Tako cemo i mi. Nad njima je kao oficijelnim favoritima pritisak.
Dzeko je uspjesniji u nacionalnom dresu nego njihov adut. No uz to nismo kroz ove utakmice cak ni bili ovisni o Edinovim golovima. Tu su jos Miske, Medunjanin, Pjanic i naravno Vedo. Jaca smo ekipa. Zedniji za uspjehom.
Posto su Portugalci onako nacija moreplovaca, red je da im napunimo mreze.
Nema vise precki ni stativa. Samo mrezaaaaaa!!!
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Cincinnatus
- Kontakt:
Nemoj mi to covjece, suze na oci.ZOI84 je napisao/la:
Dragi Boze, nemoras nam pokloniti srecu ili ovu pobjedu, samo nam igracima daj snagu i pamet da uradimo posao i dovedemo malo srece ovim ljudima.. Vrijeme je.
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
Nesto sam cuo da ce nas Sport 1 prenositi ? Koliko vidim na njihovoj stranici nista od toga. Koje jos kuce ce nas prenositi veceras ?
- Goalgetter
- Kontakt:
**** prenosi onu u Lisabonu.juveboy je napisao/la:Nesto sam cuo da ce nas Sport 1 prenositi ? Koliko vidim na njihovoj stranici nista od toga. Koje jos kuce ce nas prenositi veceras ?
Evo na ovoj stranici mozes vidjeti ko sve prenosi:
http://www.liveonsat.com
HAJMO BOSNO !!!!
- Probisvjet
- Kontakt:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
[youtube][/youtube]
il piccolo principe (na 2:00)
il piccolo principe (na 2:00)

2:0 osjecaj kao nikada. Sve vise je OK, nije problem nikakav !
Hajmo Bosno do pobjede !
Hajmo Bosno do pobjede !
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Imal ljudi kakvih informacija za sastave novih, evo kod njih citam da ce Veloso na DM a Pepea ce vratit na stopera s Brunom Alvesom, ne znam mozda je i to bolje nego da nam ona zivotinja razvija sve napade vec na sredini.
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
- vevericabimbereket
- Kontakt:
bordo_Sarajevo je napisao/la:stigo je i celavi![]()
celavi vec pokazao rezultat...idem uplatiti,dojava milion %
Ovo za "Messi Messi" i za koristenje lasera i buka ispred hotela je dokaz da je BIH 100 Godina iza ostalih kulturnih zemalja.
SELJACINE!!!
SELJACINE!!!
G BUSSA BUSS
djesi gradjaninu,nismo te prepoznali !!Hase10 je napisao/la:Ovo za "Messi Messi" i za koristenje lasera i buka ispred hotela je dokaz da je BIH 100 Godina iza ostalih kulturnih zemalja.
SELJACINE!!!
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Pa mi jos ne znamo ni nas sastav 100%dziza_23 je napisao/la:Imal ljudi kakvih informacija za sastave novih, evo kod njih citam da ce Veloso na DM a Pepea ce vratit na stopera s Brunom Alvesom, ne znam mozda je i to bolje nego da nam ona zivotinja razvija sve napade vec na sredini.

Mislim da ce biti na golu Rui Patricio,stoperi Pepe i Bruno Alves,desni bek Joao Pereira a lijevi Coentrao,Veloso zadnji vezni,dva centralna vezna Moutinho i Meireles,krilni napadaci Ronaldo i Nani te u samoj spici Hugo Almeida.
Manje-vise ocekujem da ce tako igrati.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- harison_ford
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Mogu da se kladim da Portugal veceras ne moze da pobjedi!
Neka me biju,neka me tuku
Ja volim Borac i Banja Luku
Ja volim Borac i Banja Luku
- anonymousHD
- Kontakt:
A ko je to ispred nas? Pa svi mu skandiraju " Messi, Messi ", u svakoj utakmici je napadnut laserima, ovo buka ispred hotela hmm.. to je bilo prošli put.. Sinoć je hotel bi okružen policijom nisi im nikako mogao doć ispred hotela...Hase10 je napisao/la:Ovo za "Messi Messi" i za koristenje lasera i buka ispred hotela je dokaz da je BIH 100 Godina iza ostalih kulturnih zemalja.
SELJACINE!!!

Pa mislis da se to u ostalim drzavama ne radi? Ni ja ne volim nesto takvo, ali u ovakvim trenucima tebi nikakva kultura ne pada na pamet, prema tome...Hase10 je napisao/la:Ovo za "Messi Messi" i za koristenje lasera i buka ispred hotela je dokaz da je BIH 100 Godina iza ostalih kulturnih zemalja.
SELJACINE!!!
I mene interesuje nas sastav, mislim da bi trebali poceti i sa Vedom, u velikoj je formi. Opet, na Papetu je sve, ja mu vjerujem!"
NAPRIJED BOSNO I HERCEGOVINO

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
" onclick="window.open(this.href);return false;!
Kako je ovo meni bezveze,samo stvaraju pritisak nasim igracima,ovoga ima samo kod nas
Kako je ovo meni bezveze,samo stvaraju pritisak nasim igracima,ovoga ima samo kod nas

celavi vec pokazao rezultat...idem uplatiti,dojava milion %

A mozda je pokazao 1 ko kuca

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.