Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

tyler durden
Kontakt:

Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid

Post Postao/la tyler durden » 22 jul 2014, 12:03

Busate se u prsa , a izvisili ste prosle sezone , a i pojacanja vam i nisu neka :lol:

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 22 jul 2014, 12:12

James je bolji od Neymara :arrow:
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 22 jul 2014, 12:17

Dajte ipak.. :mrgreen:

Benzema je bolji od Suareza .
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 22 jul 2014, 12:23

Naravno da je James bolji od Neymara. Fol bljesno malo na SP, a frajer godinama igra na vrhunskom nivou u Europi. Dok Neymar ima jednu prosječnu sezonu sezonu iza sebe, ali je ono, Neymar joga bonito superstar, pa je bolji po deafultu. Bolji je od Rodrigueza jednako koliko je bolji i od Reusa, dakle...

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 22 jul 2014, 13:41

de bgti , Rodriguez nije sekunde bolji od Neymara , niti je sekunde bolju sezonu odigrao od Neymara ove godine , jos mi usporede La Ligu i Ligue 1 , smijesno .
Bez dileme da je Rodriguez igracina bas kao i Neymar , al koliko ga ljudi uzdizu zbog SP to nije normalno , niko ga spomenuo nije prije SP sad on odjednom postao top 5 igrac na svijetu , de ljudi , ohladite malo .
Po meni je Isco bolji igrac od Jamesa , al ce se James vjerovatno bolje uklopiti u Real jer sve radi u trku dok je Isco pak malo staticniji i sporiji .

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 22 jul 2014, 13:50

Naravno da nije top5, tačnije nije ni blizu, ali isto tako nije ni Neymar. Ni blizu. U biti tu su negdje, samo što Hamez već dosta dugo igra u Europi na vrhunskom nivou, za razliku od Neymara. I ne, Monaco mu nije prvi klub.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 22 jul 2014, 13:53

Znaci samo sto je igrao vise u Europi znaci da je bolji? :roll:

Neymarova prosjecna prosla sezona je bolja od Jamesove prosle. Tako da :shh: .

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 22 jul 2014, 13:58

Donnie Darko je napisao/la:Naravno da je James bolji od Neymara. Fol bljesno malo na SP, a frajer godinama igra na vrhunskom nivou u Europi. Dok Neymar ima jednu prosječnu sezonu sezonu iza sebe, ali je ono, Neymar joga bonito superstar, pa je bolji po deafultu. Bolji je od Rodrigueza jednako koliko je bolji i od Reusa, dakle...
sta je to bgt na vrhunskom nivuo on odradio u evropi ,svaka sezona u portu cisti prosjek , ovu sezonu u monacu isto 10 golova i 12 asistencija u prosjek ligi kao sto je francuska .a o portugalskoj da i ne pricam ,nije se culo za njega do SP .bolje brojke ima rakitic ili koke u zadnjoj sezoni nego ovaj james a neymar u barci i to prva sezona u evropi 15 golova i 13 asistencija ,brojke do kojih james do sad nikad u svojoj dosadasnjoj karijeri nije dosao :lol:

znaci ti govoris neymar imo prosjecnu sezonu a jamesa u slabijim ligama do sad ove brojke nije dostigao ,a igrao na vrhunskom nivou :? :urnebes: wtf
jao koja dominacija jamesa nad neymarom

al ga ljudi uzdizu bezveze poslije 3 odigrane utakmice na SP to su prikaze
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 22 jul 2014, 14:24

Šta reći a ne zaplakati :urnebes:
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 22 jul 2014, 14:26

Svatko ko prati nogomet je cuo za momka i prije SP-a. Ali realno, da maknemo prvenstvo na stranu, koliko bi njih reklo da on vrijedi ovoliko tj. da je bolji igrac od Neymara? :crazy:

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 22 jul 2014, 14:30

Lillard je napisao/la:Svatko ko prati nogomet je cuo za momka i prije SP-a. Ali realno, da maknemo prvenstvo na stranu, koliko bi njih reklo da on vrijedi ovoliko tj. da je bolji igrac od Neymara? :crazy:
njegova uza familija ,niko vise :lol:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 22 jul 2014, 14:33

James do sada u Evropi nije imao ni jednu sezonu na nekom visokom nivou, narocito nije imao konstantnu formu kroz te sezone
pratim Porto jako cesto i dok je James igrao u istom bio je neko ko bi bljesnuo utakmicu ili dve i pokaze kakav je talent a onda nestane i nema ga po 4-5
u zadnjoj sezoni u Portu je bio dosta konstantniji ali daleko od nekog WC levela
prosle sezone u Monacu je bio solidan na trenutke samo briljantan i nista vise od toga
ovim ne zelim da degradiram Jamesa ali to je realnost
mozda je WC bio ta prekretnica u njegovoj karijeri koja ce mu pomoci da igra non-stop na visokom nivou
da moze povezati 4-5 tekmi na visokom nivou pokazao je, ali sad je na njemu da to i nastavi

ovo poredjenje Neymar - James ne bi da komentarisem

cestitke na transferu i sretno :salut:
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 22 jul 2014, 14:46

barca_87 je napisao/la:
Lillard je napisao/la:Svatko ko prati nogomet je cuo za momka i prije SP-a. Ali realno, da maknemo prvenstvo na stranu, koliko bi njih reklo da on vrijedi ovoliko tj. da je bolji igrac od Neymara? :crazy:
njegova uza familija ,niko vise :lol:
to sam i htio da kazem , momak je strasan talenat , potencijal , na SP je to cijelom svijetu pokazao , svima onima koji ga nisu pratili u Portu i Monacu , al da je vrijedan isto para koliko i Suarez , Ronaldo , Bale je smijesno , Neymar i on su prakticki slicna situacija , s tim da je jedan godinama DOMINIRAO za reprezentaciju Brazila a drugi se nije previse ni isticao u reprezentaciji i klubovima , oba igraca su pretplacena , ali boze moj , talenat i kvalitet nisu upitni .

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 22 jul 2014, 14:50

Vi nikako da shvatite da ja ne uzdižem Hameza koliko degradiram Neymara koji je nenormalno precjenjen. Hamez je vrlo dobar igrač, oduvijek bio, par sezona u Portu, prošle sezone u Monacu iako ga nisam pretjerano puno pratio poslije povrede Falcaoa, ne vrijedi ovoliko para, ali takav je market jbg. Ali, šta je tačno Neymar uradio u svojoj karijeri da ga se ovoliko uzdiže? Bolji od ovoga, bolji od onoga, bolji od Reusa, bolji od Hazarda, bolji od Balea, i slične gluposti. Nije bolji ni od Alexisa u ovom trenutku, a ovdje bi se reklo da je Neymar Pele a ovaj rinaka obična. Jednu utakmicu odigra dobro, zabije gol ili šta već, i onda ga nema ne 5, nego 10 utakmica. I tako u krug. U prošloj sezoni je imao više dajvova nego golova i asistencija ukupno. U Brazilu igra dobro, ali je i za njih 70% golova zabio u prijateljskim utakmicama. Ah da, zaboravio sam, brazilac je, Pele je više puta rekao da je najbolji na svijetu, prodao je pun **** dresova, reklame, popularnost, fazoni kurci palci, i ono najvažnije, igra za Barcelonu. Jah.

Uostalom, ova poređenja po broju golova napadaca i ofanzivnog veznog su malo je reći retardirana.

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 22 jul 2014, 14:57

Donnie Darko je napisao/la: Uostalom, ova poređenja po broju golova napadaca i ofanzivnog veznog su malo je reći retardirana.
Upravo :clap: :clap: :clap:
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 22 jul 2014, 15:08

Donnie Darko je napisao/la:Vi nikako da shvatite da ja ne uzdižem Hameza koliko degradiram Neymara koji je nenormalno precjenjen. Hamez je vrlo dobar igrač, oduvijek bio, par sezona u Portu, prošle sezone u Monacu iako ga nisam pretjerano puno pratio poslije povrede Falcaoa, ne vrijedi ovoliko para, ali takav je market jbg. Ali, šta je tačno Neymar uradio u svojoj karijeri da ga se ovoliko uzdiže? Bolji od ovoga, bolji od onoga, bolji od Reusa, bolji od Hazarda, bolji od Balea, i slične gluposti. Nije bolji ni od Alexisa u ovom trenutku, a ovdje bi se reklo da je Neymar Pele a ovaj rinaka obična. Jednu utakmicu odigra dobro, zabije gol ili šta već, i onda ga nema ne 5, nego 10 utakmica. I tako u krug. U prošloj sezoni je imao više dajvova nego golova i asistencija ukupno. U Brazilu igra dobro, ali je i za njih 70% golova zabio u prijateljskim utakmicama. Ah da, zaboravio sam, brazilac je, Pele je više puta rekao da je najbolji na svijetu, prodao je pun **** dresova, reklame, popularnost, fazoni kurci palci, i ono najvažnije, igra za Barcelonu. Jah.

Uostalom, ova poređenja po broju golova napadaca i ofanzivnog veznog su malo je reći retardirana.
pa stani ti si taj sto govori neymar je odigro prosjecnu proslu sezonu a james odigro na vrhunskom nivou u evropi zadnje sezone ,prema kojim kriterijima je ovaj odigro prosjecnu a ovaj na vrhunskom nivou ,de mi samo reci kako si dosao do ta dva zakljucka bgt,to mene muci samo jer neymarova prosla sezona je bolja nego bilo koja jamsova u njegovoj dosadasnjoj karijeri .

niko ne govori da je neymar bolji od hazarda od reusa,ja ne vidim da je iko to spomeno ,nego mi smijesno ovo uzdizanje jamesa i pricanje bajki o fola vrhunski odradjenim proslim sezonama ,kojim ba sezonama ,de mi nabroji samo jednu molim te eto .ako je ono vrhunski onda nezz stvarno
onda je svaki drugi igrac vrhunski igrac i odradjuju vrhunske sezone. 10 golova 12 asistencija vrhunska sezona :urnebes: i to u prosjecnim ligama .

jamesa je krilo i u portu je igro krilo kao i neymar u barci ,da si gledo porto vidio bi pa eto ni u portu nikad nije stigao te brojke neymara iz prosle sezone ,
a stani sta onda treba uporediti ,mozda asistencije pa i tu je donji ,znaci u bilo kojem segmentu njegova najbolja sezona u evropi nije bolja o neymarove prosle a neymar odigro prosjecnu sezonu a ovaj vrhunske :urnebes:
Zadnja izmjena: barca_87, dana/u 22 jul 2014, 15:10, ukupno mijenjano 1 put.

MES QUE UN CLUB !!!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 22 jul 2014, 15:10

@Donnie je poznat po tome da ne voli Neymara, baš suprotno od toga, ne može ga smislit'. To se zna još od onog trenutka kad se počeo povezivat' sa Barcom. Nije čovjek objektivan. :mrgreen:

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 22 jul 2014, 15:18

mandraX je napisao/la:@Donnie je poznat po tome da ne voli Neymara, baš suprotno od toga, ne može ga smislit'. To se zna još od onog trenutka kad se počeo povezivat' sa Barcom. Nije čovjek objektivan. :mrgreen:
pa ko da ja volim neymara ,znas dobro koliko sam i ja bio protiv njegovog dovodjenja ,da sam je*avo sve po spisku sto uzimaju nedokazanog klinca umjesto suareza .al mi je smijesno jbt rec james odigro neke fola vrhunske sezone dok je neymar eto odigro prosjecnu ,nezz samo po kojim kriterijumima .
ev npr rakitic prosla sezona 13 golova i 13 asistencija ,osvojio evropa ligu sa sevillom i bio njihov glavni igrac ,sta ona reci za njega ako je james odigrao vrhunske sezone.
znaci rakitic nije da je odigro vrhunsku sezonu nego je prekuco :urnebes: :urnebes:

MES QUE UN CLUB !!!

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 22 jul 2014, 16:21

Šta ka'e imao solidnu sezonu u Evropi, pomislio bi čovjek u Premiershipu yebote a ne u ligi koju je Giroud izdominirao. I to ni manje ni više nego solidnu ee.
Don't hate what you don't understand.

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 22 jul 2014, 16:26

Rakitic i jeste prekucao proslu sezonu. A Ney je svakako bolji i od Hazarda i od Reusa. Jedno su simpatije drugo je realnost.

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.