Pišeš gluposti iz ugodne sobe.Držite se teme.fedeltafrotta je napisao/la:ma prava politika brate moj, zene sa muzevima i djecom, platile ih stranke![]()
sumarskom mentalitetu nikad kraja
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - opcenito
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Je li najbolja karijera pored Džeke ili je jedan od najboljih 10+. Saša Papac?propuh je napisao/la:Ma lik zesci bukvalac, trebao sam nabrojat sve igrace koji su nakon 95 krenuli iz nase kukuruz lige i opet bi taj Beslija bio u top 10 za razliku od igraca s kojim ga porede.ceze je napisao/la:Ne bih da budem advokat, ali on je napisao da je uz Džeku napravio najbolju karijeru od igrača koji su ponikli u našoj ligi (PL BiH).maxmore je napisao/la: Ti si rekao da je uz Džeku Bešlija napravio najbolju karijeru. Ja kažem nije istina, gore su argumenti.
E sad, očito se mimoilazite u definiciji šta se podrazumijeva pod ponikao.
I da sam Baho nebi se sjetio svih igraca
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Lištica
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ma lupa bezveze.ŠB_Fidelis je napisao/la:Pa Papac i je ponikao u nasoj ligi, wtf?
Lištica
Lištica
A ko je napisao da Papac nije ponikao u nasoj ligiŠB_Fidelis je napisao/la:Pa Papac i je ponikao u nasoj ligi, wtf?

Sad sto se ovaj ufatio mog posta ko pijan plota i cita izmedju redova to je njegov problem

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Imaš pravo sa neznalicama se ne raspravlja. Pogotovo kada nakon jednog pitanja ne odgovaraju argumentima. Pametniji popušta! Odustajempropuh je napisao/la:A ko je napisao da Papac nije ponikao u nasoj ligiŠB_Fidelis je napisao/la:Pa Papac i je ponikao u nasoj ligi, wtf?
Sad sto se ovaj ufatio mog posta ko pijan plota i cita izmedju redova to je njegov problem

Lištica
Lištica
igrajul omladinski pogoni nasih ekipa kakve trunire,ili medjunarodne utakmice, imal kakvih informacija,ostvarujul kakve zapazene rezutlate?
Ti kao poznajes obojicuNimla_RZ je napisao/la:I Bešlija i Maletić su u pet deka.

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
a sta kao treba poznavat obojicu da skonta da su u 5 deka, nisu sam njih dvojica u 5 deka kod nas su svi igači u pet ima razlike samo što su neki stariji i neki mlađi pa ti mlađi mogu da napreduju van naše lige i onda ne budu u pet dekapile87 je napisao/la:Ti kao poznajes obojicu
igraju iz Širokog ...ciza je napisao/la:igrajul omladinski pogoni nasih ekipa kakve trunire,ili medjunarodne utakmice, imal kakvih informacija,ostvarujul kakve zapazene rezutlate?
Prije 2 tjedna igrali u Međugorju Split, Zadar, Zrinjski i Široki..
POLUFINALE:
Zrinjski - Zadar 1:1 (4:2)
Široki Brijeg - Split 0:1
Za 3.mjesto:
Široki Brijeg - Zadar 3:0
Finale:
Zrinjski - Split 0:0 (5:3)
Znam da kadeti Širokog igraju sad još 2 turnira mislim u Hrvatskoj
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
bez te omladine nema nista,trebali bi nesto konkretnije ,nesto slicno ko ovaj turnir u ZG ,a sad koliko je to moguce pitanje je
Celik tradicionalno igra u Parizu svake godine ako se ne varam. Traje to vec 15-tak godina.
Čelik je igrao i prije rata na turnirima u Francuskoj. sjećam se da sam pred rat trebao i ja ići, al' jbg. već se uveliko kuhalo i ne odoh...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Dana 08.06.2013. godine je u Hannoveru u Njemačkoj započeo Međunarodni turnir u nogometu za djecu koja su rođena 2002. godine. Na turniru učestvuje 48 timova iz internacionalnih prvih divizija iz 18 zemalja kao što su FC Valencia, FC Sevilla, Arsenal Kiew, Benfica Lissabon i sl. Predstavnici Bosne i Hercegovine su djeca iz Omladinskog pogona FK Željezničar.
Veoma motivisani omladinci FK Željezničar su jučer stigli u Hannover i već danas pokazali da djeca iz BiH posjeduju kvalitet, pobijedivši FC Nordhem, Lyseng, te FC Minsk. Pobjedom nad Bayer Leverkusenom osigurali su ulazak u zlatnu grupu za osvajanje medalje. U zlatnoj grupi su sa FC Sevilla, FC Grazhoper, FC Benfica, te FC Lisabon. Utakmice će se održati 09.06.2013. godine.
Svoje današnje pobjede posvećuju djeci bez JMBG u njihovoj borbi za svoja prava i izglasavanje zakona, stoji u saopštenju iz omladinskog pogona FK Željezničar.
Veoma motivisani omladinci FK Željezničar su jučer stigli u Hannover i već danas pokazali da djeca iz BiH posjeduju kvalitet, pobijedivši FC Nordhem, Lyseng, te FC Minsk. Pobjedom nad Bayer Leverkusenom osigurali su ulazak u zlatnu grupu za osvajanje medalje. U zlatnoj grupi su sa FC Sevilla, FC Grazhoper, FC Benfica, te FC Lisabon. Utakmice će se održati 09.06.2013. godine.
Svoje današnje pobjede posvećuju djeci bez JMBG u njihovoj borbi za svoja prava i izglasavanje zakona, stoji u saopštenju iz omladinskog pogona FK Željezničar.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Prica je bila ko je imao vecu karijeru, Beslija reprezentativac i igrac koji je igrao nasu ligu a zatim ligu prvaka. Mogao bi reci da je Papac jedini koji je otisao iz nase lige a da je eventualno napravio nesto vise.Inace je malo takvih igraca Maletic je ipak nivo ispod...lisander je napisao/la:a sta kao treba poznavat obojicu da skonta da su u 5 deka, nisu sam njih dvojica u 5 deka kod nas su svi igači u pet ima razlike samo što su neki stariji i neki mlađi pa ti mlađi mogu da napreduju van naše lige i onda ne budu u pet dekapile87 je napisao/la:Ti kao poznajes obojicu
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Rahimic 

dobro i Maletic je igrao s Partizanom ako se ne varam, al zaista se ne moze poredit njegova inostrana karijera sa Mirsinom, jedino ove novije godine u premier ligi su bara-bara mislio sam da o tom periodu pricate, ostali period je besmisleno komentarisatpile87 je napisao/la:Prica je bila ko je imao vecu karijeru, Beslija reprezentativac i igrac koji je igrao nasu ligu a zatim ligu prvaka.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Da li se zna koji sve BH PL klubovi će imati pripreme u Sloveniji?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.