Vratila se smlata
Thomas smetalo Muller , zadnja 3 velika natjecanja za njemacku reprezentaciju (Euro 2016, WC 2018, Euro 2020)
1170 minuta - 0 golova i 1 asistencija (protiv Sjeverne Irske 2016 u grupi). Blago se Hansi Flicku.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Kehrer i Raum samo zamijeniti strane, Kehrer je najveći upitnik u ionako upitnoj odbrani. Više bih volio Sülea na beku a Schlotterbecka na štoperu. Još jedna stvar Gündo/Goretzka, mislim da će se odlučiti za Goretzku zbog tijela koje donosi, fizički spremniji i prisutniji na terenu, plus automatizam iz Bayerna sa Kimmichom.
A onda se kontamo.ledar je napisao/la: ↑22 nov 2022, 17:27to dirkules:
išao sam s lijeva na desno: Raum i Musiala su lijevo, Kehrer i Gnabry desno.
Mislim da će Gündo kod Flicka imat prednost pred Goretzkom zbog iskustva.
Osobno bih drukčije posložio momčad: na stopere bih stavio Rüdigera i Kotchapa, a na desnog braniča Hofmanna umjesto Kehrera. Havertza bih izvukao na Müllerovu poziciju i igrao sa Füllkrugom kao klasičnim centarforom. Protiv brzih japanaca bolje je igrati na snagu i skočnost nego na brzinu i kombinatoriku.
Flick on Thomas Müller: "He's definitely an option for tomorrow. He did a very good job in training today. We're happy with him. He gives us one more option."
Uzas o kakvim glupostima raspravljaju umjesto da se koncentrisu na utakmice. Mora se priznat da DFB nije nikad bio u gorem stanju.Bundesliga je napisao/la: ↑22 nov 2022, 16:18
Hoce li ovi p.ederi prestati sa ovim glupostima i fokusirati se na fudbal ili im je jedini cilj promovisanje lgbtq populacije?
Ispadate li opet u grupi kao na proslom svjetskom?
Ko i pretprosli
Neuer © -
Süle, Rüdiger, Schlotterbeck, Raum -
Kimmich, Gündogan -
Gnabry, Müller, Musiala -
Havertz
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.