NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

cesc4
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la cesc4 » 02 jul 2015, 09:13

cokara je napisao/la:Bila prozivka i prvi trening ali iz uprave NK Bratstva ni jedne jedine informacije za medije,navijače,simpatizere o planu priprema,ambicijama,pojačanjima :thumbdown:Skupštine ni ove godine bez obzira na jubilej koji ove godine BRATSTVO slavi 70.godina postojanja.Navodno čeka se vlasnik kluba Nusret Helić da dođe sa službenog puta iz Irske.Žalosno je to da navijači traže informacije od momka koji voli klub i koji je nemal svaki dan na stadionu kako bi se raspitao o dešavanjima od oružara,igrača,sekretara,trenera,nosača nosila i Seje koji lijepi plakate i radi fizičke poslove po stadionu.
A taj momak sam ja :kafa:
www.nkbratstvogracanica.com

cokara
Kontakt:

Post Postao/la cokara » 02 jul 2015, 09:51

cesc4 je napisao/la:
cokara je napisao/la:Bila prozivka i prvi trening ali iz uprave NK Bratstva ni jedne jedine informacije za medije,navijače,simpatizere o planu priprema,ambicijama,pojačanjima :thumbdown:Skupštine ni ove godine bez obzira na jubilej koji ove godine BRATSTVO slavi 70.godina postojanja.Navodno čeka se vlasnik kluba Nusret Helić da dođe sa službenog puta iz Irske.Žalosno je to da navijači traže informacije od momka koji voli klub i koji je nemal svaki dan na stadionu kako bi se raspitao o dešavanjima od oružara,igrača,sekretara,trenera,nosača nosila i Seje koji lijepi plakate i radi fizičke poslove po stadionu.
Svaka ti čast na tome :kralj:

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 02 jul 2015, 09:55

cokara je napisao/la:
cesc4 je napisao/la:
Svaka ti čast na tome :kralj:
I nakon svega toga za mene nema mjesta da budem zvanicni medij Bratstva. :guz:

cokara
Kontakt:

Post Postao/la cokara » 02 jul 2015, 10:05

Nemaš partijsku knjižicu i automatski nisi podoban bez obzira na znanje i htjenje koje posjeduješ.

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 02 jul 2015, 10:25

cokara je napisao/la:Nemaš partijsku knjižicu i automatski nisi podoban bez obzira na znanje i htjenje koje posjeduješ.
Ma uclanio sam se ja i u partiju radi toga, al ne pomaze ni to....

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 02 jul 2015, 11:47

staragarda je napisao/la:dokle ste...jel i ove godine PL :D ;) ;) ...hajd,sretno komsije :thumbup:
Ma reko je Dzindo ako budemo u vrhu tabele kaze da cemo max ici da budemo prvi, ako budemo negdje na sredini tabele onda ce afirmisati mlade igrace ;)
Uglavnom nije najavljena PL nego ako se ukaze prilika sto da ne :kafa:

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 02 jul 2015, 11:48

GracanicaAA je napisao/la:
staragarda je napisao/la:dokle ste...jel i ove godine PL :D ;) ;) ...hajd,sretno komsije :thumbup:
Ma reko je Dzindo ako budemo u vrhu tabele kaze da cemo max ici da budemo prvi, ako budemo negdje na sredini tabele onda ce afirmisati mlade igrace ;)
A prilika se ukazuje evo 4 godine :zviz:

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 02 jul 2015, 11:49

cesc4 je napisao/la:
A prilika se ukazuje evo 4 godine :zviz:
A bjezi tamo jer svake godine na pocetku priprema reknu idemo na PL ? :P Sad ove nismo najavili samo ako se ukaze ba

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 02 jul 2015, 13:55

cesc4 je napisao/la:
cokara je napisao/la:Nemaš partijsku knjižicu i automatski nisi podoban bez obzira na znanje i htjenje koje posjeduješ.
Ma uclanio sam se ja i u partiju radi toga, al ne pomaze ni to....
Trnovit je to put a konkurencija velika,,,moraš bit uporan i vjerovat u uspjeh,,, ;)

cokara
Kontakt:

Post Postao/la cokara » 04 jul 2015, 23:27

Pripreme počele a tema zamrla.Musa na probi u Slogi LJ. danas odigrao dobro protiv Širokog i izborio penal.

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 05 jul 2015, 11:56

Ma polahko drug ba, dok bude se pojacanja otkrila tek ce se tada pisati.Ovako cemo samo dzaba pisati ko bih mogao doci, receno nam je da se ceka golman tj. javit ce u klubu da li ce doci ili ne ;)
Neki lik sa Dasom i Turanom sjedio u kaficu eh sad pitanje je da li je taj igrac ? :cool:

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 05 jul 2015, 12:40

cokara je napisao/la:Pripreme počele a tema zamrla.Musa na probi u Slogi LJ. danas odigrao dobro protiv Širokog i izborio penal.
Cuj na probi u Slogi Lj.? Pa on je dokazan igrac ove lige i moze igrati u bilo kojoj ekipi. Ne kontam cemu proba, razumio bi da je premierligas u pitanju, al' Sloga... :think:
075

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 05 jul 2015, 17:02

GracanicaAA je napisao/la:Ma polahko drug ba, dok bude se pojacanja otkrila tek ce se tada pisati.Ovako cemo samo dzaba pisati ko bih mogao doci, receno nam je da se ceka golman tj. javit ce u klubu da li ce doci ili ne ;)
Neki lik sa Dasom i Turanom sjedio u kaficu eh sad pitanje je da li je taj igrac ? :cool:
Gračanička mačka je tu blizu,,,,, :lol: :lol:

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 05 jul 2015, 17:15

Bivsi igrac i kapiten Gradine, Anel Salibasic, novi je igrac NK Bratstva. :D

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 05 jul 2015, 18:28

Mirza Hamzabegovic trece pojacanje Bratstva. Idemo dalje...

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 05 jul 2015, 18:37

cesc4 je napisao/la:Mirza Hamzabegovic trece pojacanje Bratstva. Idemo dalje...
Stigla je gračanička mačka,,,, :lol: :lol: :lol:

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 05 jul 2015, 19:59

**** je napisao/la:
Pa logicno :cool: ko kad imamo bolje uslove, nego oni dole na Malti hahaha :mrgreen:

jasminka
Kontakt:

Post Postao/la jasminka » 05 jul 2015, 23:08

Eh i mog maksuma su se izgleda sjetili,sto mi je posebno drago.
Mati bi mu voljela da bude blizu kuće pa vidic4emo, ipak je to mati, a i meni je drago da se diujete vrati ovde . Keno, sine moj , sta sam kredita digo dok sam te iškolovo valjda se počne nesto kompenzirati.
Ipak je sve do njega nije mu ni mjesto u jajcu zagarantovano pa viditćemo ili u jajce ili ovde o tom po tom.
neka sve ide svojim tokom

josip3
Kontakt:

Post Postao/la josip3 » 05 jul 2015, 23:26

jasminka je napisao/la:Eh i mog maksuma su se izgleda sjetili,sto mi je posebno drago.
Mati bi mu voljela da bude blizu kuće pa vidic4emo, ipak je to mati, a i meni je drago da se diujete vrati ovde . Keno, sine moj , sta sam kredita digo dok sam te iškolovo valjda se počne nesto kompenzirati.
Ipak je sve do njega nije mu ni mjesto u jajcu zagarantovano pa viditćemo ili u jajce ili ovde o tom po tom.
neka sve ide svojim tokom
Ostat ce on kod nas,za dobrog igrača kao što je on uvijek ima mjesta.

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 06 jul 2015, 09:48

**** je napisao/la:
Pa logicno :cool: ko kad imamo bolje uslove, nego oni dole na Malti hahaha :mrgreen:
Jedino što je logično da ovaj cirkusant nije imo mjesta da brani ni u tako jakoj ligi kao što je na Malti,pa se vrno u Brkin zagrljaj...joj kad se sjetim penala protiv Olimpika i njegovih bravuroznih reakcija,, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: gračanička Mečka :rol: :rol: :rol: :rol:

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.