hahaha ne..se..ri nista od ovog nije tacno a sve si ti naveoseven je napisao/la:kako niko nije dao gol, pa je li 1:1 ili nije jedan u prvom jedan u drugommirza_rd je napisao/la:seven sto ne dade niko u drugom poluvremenu daj jbt zans samo ovdje prosipat nesto sto nema veze s vezom
1 neki reflektori
2 neke web stranica
3 onda Damjanovic
4 onda sad ovo
daj vise prestani s tim prospianjem jbt
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
mirza_rd je napisao/la:hahaha ne..se..ri nista od ovog nije tacno a sve si ti naveoseven je napisao/la:kako niko nije dao gol, pa je li 1:1 ili nije jedan u prvom jedan u drugommirza_rd je napisao/la:seven sto ne dade niko u drugom poluvremenu daj jbt zans samo ovdje prosipat nesto sto nema veze s vezom
1 neki reflektori
2 neke web stranica
3 onda Damjanovic
4 onda sad ovo
daj vise prestani s tim prospianjem jbt
na kraju ćeš vidjeti da sam u pravu, samo pod 3 sam kiksao ali to je duga priča, za reflektore nisam ništa rekao, a za web ćeš da se iznenadiš
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Moze li ovdje neko postaviti clip ako ima cjelokupno snimljenu utakmicu Zvijezda- GOSK koja se prenosila na BHTV.
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
ma daj ko je to mogao snimitBosanski zmaj je napisao/la:Moze li ovdje neko postaviti clip ako ima cjelokupno snimljenu utakmicu Zvijezda- GOSK koja se prenosila na BHTV.

Dragon Town
- husein veličanstveni
- Kontakt:
Snimio sam ja preko tv-a na video kasetu pa onda prebacio na dvd. Možemo se čuti preko PPBosanski zmaj je napisao/la:Moze li ovdje neko postaviti clip ako ima cjelokupno snimljenu utakmicu Zvijezda- GOSK koja se prenosila na BHTV.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
haha, daj nemoj reć da još uvijek posjeduješ video rekorderhusein veličanstveni je napisao/la:Snimio sam ja preko tv-a na video kasetu pa onda prebacio na dvd. Možemo se čuti preko PPBosanski zmaj je napisao/la:Moze li ovdje neko postaviti clip ako ima cjelokupno snimljenu utakmicu Zvijezda- GOSK koja se prenosila na BHTV.

Dragon Town
- husein veličanstveni
- Kontakt:
I to dva 

Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
moze li neko postaviti izvjestaj iz mostara . 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Šta će ti izvještaj iz Mostara kada je Nog.savez montirao ono što im ide u prilog.
pa to me je bas i zanimalo da vidim sta su stavili jer nisam uspio vidit na pregledu.zvjezdas je napisao/la:Šta će ti izvještaj iz Mostara kada je Nog.savez montirao ono što im ide u prilog.
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
sutra se na banji igra prijateljska utakmica izmedu nase zvijezde i borca iz samca.utakmica se igra u pola 3 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
pred oko 36 gledalaca... ha ha haaaastra1922 je napisao/la:sutra se na banji igra prijateljska utakmica izmedu nase zvijezde i borca iz samca.utakmica se igra u pola 3
ako dodes i ti bit ce 37mmmirza je napisao/la:pred oko 36 gledalaca... ha ha haaaastra1922 je napisao/la:sutra se na banji igra prijateljska utakmica izmedu nase zvijezde i borca iz samca.utakmica se igra u pola 3

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
kako je danas bilo na tekmi ....cujem da su dobili 5:1
Nuhanovic dao 3 gola Hamza i Mujo po jedanmoranjak je napisao/la:kako je danas bilo na tekmi ....cujem da su dobili 5:1
izgleda da je messi proradio i nadam se kojem njegovom golu u subotu portiv Slavije
Messi je u pripremnim prijateljskim bio najbolji strijelac ali u prvenstvenim,istina nije ih puno ni igrao, nema ga nigdje.Sada mu je prilika da protiv najgore odbrane u ligi pokaže svoje golgeterske sposobnosti.
ja ebote dade kozari 3 sad borcu 3 a prvenstvo 0 nadam se da ce proraditi izgleda da i jovic vjeruje u njega danas je cijelu utakmicu odigro vjerovatno je jovic i htio da dadne golova da ga malo krene.sto se tice utakmice nije bilo neke ljepote u igri i po meni rezultat i nije realan.nadam se u subotu da ce mo malo popravit gol razliku 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
i kako vidim reakcije dragana jovica na sudenje u mostaru su imale bar malo uspjeha jer su sudije sa te utakmice dobili neprolazne ocjene i nece biti delegirani nekoliko utakmica.iako mislim da to nije nikakva kazna nadam se da ce ove kritike imati pozitivan epilog i da ce zvijezda imati bar donekle sudenje kakvo svi imaju u gradaccu.ko li nam sudi u subotu 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
sarajlica - ELMIR PILAV , sudio nam je 1.kolo protiv sirokog, takodje je sudio proslu utakmicu na tv sto je bila gosk-boracastra1922 je napisao/la:i kako vidim reakcije dragana jovica na sudenje u mostaru su imale bar malo uspjeha jer su sudije sa te utakmice dobili neprolazne ocjene i nece biti delegirani nekoliko utakmica.iako mislim da to nije nikakva kazna nadam se da ce ove kritike imati pozitivan epilog i da ce zvijezda imati bar donekle sudenje kakvo svi imaju u gradaccu.ko li nam sudi u subotu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.