Chicago Bulls

BIHfan
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la BIHfan » 27 apr 2011, 20:23

Napokon ono sto trazimo, ovakvu igru trazimo. Ista igra kao u regularnoj sezoni, imam osjecaj da su neki igraci Indiani bili na rubu placa. Pokusali su iznijet svoju frustraciju onim udaranjem, ali ipak smo im uzvratili. Sad se lijepo odmoriti i neka Rose zalijeci da zglob i idemo nadam se na Hawkse. :)
Bogans je lav, Noah monstrum, Rose vanzemaljac.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 28 apr 2011, 02:28

When the first-round series against Indiana officially ended, most of the Pacers walked toward the Bulls bench to offer hugs and congratulations. Indiana forward Danny Granger, on the other hand, still had a bone to pick with Bulls center Joakim Noah.

"Joakim Noah, he's a dirty player," Granger said after the game. "He elbowed two of my power forwards. One got kicked out. The other got a tech and nothing's called on him."

E moj Grangeru realisto, kako li tek onda svog Fostera nazivas.

NaNaNa, NaNaNa, heeeeeey, good bye !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 apr 2011, 02:40

Ma Noah je samo borben i sto je skakao i sto je napravio 4 bloka i sto je izgledao energicno, to njemu znaci kao neki prljav igrac...Noah nikad nikog anije faulirao na onaj nacin, ali sam ocekivao da i nasi napokon stanu na noge i nedozvole da nas udaraju...pa vidis da Thibs ne smije uvest Tomasa, zna da ce ih on isamarat dole, ako njega onako fauliraju :)...mozemo se sjetiti Tomasa d aje cak i na Rodmana nasrnuo kada je ovaj ga zakacio par puta :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 28 apr 2011, 02:42

Slazem se ovo za Thomasa, sva sreca za njih da nije ulazio nesto mnogo, a posljednju utakmicu nikako.
Je... im kevicu :D

Noah nikada nije napravio onakve krvnicke faulove kosto je radio onaj njihov Foster mesar.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 apr 2011, 03:10

Ma treba im odat priznanje bili su borbeni, ali nemaju oni ovakvo srce kao nas Noah..evo slika sa sinocnje tekme :)

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 29 apr 2011, 04:11

Polufinale istoka:

BULLS - Hawks

COME ON !

Smrt nacionalizmu !!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 29 apr 2011, 04:28

odlicno odgovara nam pravo ovo, mada i protiv Orlanda smo uspostavili ravnotezu i dobili smo zadnjih nekoliko utkamica.

Pazi nesto mi imamo 4 covjeka pod kosem, naspram samog Howarda...kad bi stavio Asika i Tomasa samo da prave prekrsaje na Howardu i da on pri tome izvodi slobodna bacanja, znaj da bi mi tad vec imali +10...on ce profulati od 10 slobodnih barem 5-6, a s obzirom da bi tad imao nest vise slobodnih, onda vjerovatno broj promasenih bi bio dosta veci i naravno veca sansa da ih prodjemo...ovo je samo bilo moguce da je Orlando prosao a posto nije onda moramo imati sad neke druge planove :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 29 apr 2011, 04:35

Bice zanimljivo vidjeti ko ce imati prednost pod kosem...Noah/Boozer-Horford/Smith...to ce biti veoma vazan faktor u ovoj seriji...Rose ce odigrati svoje kao vjerovatno i Johnson/Crawford na drugoj strani

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 29 apr 2011, 04:38

adnan24 je napisao/la:Bice zanimljivo vidjeti ko ce imati prednost pod kosem...Noah/Boozer-Horford/Smith...to ce biti veoma vazan faktor u ovoj seriji...Rose ce odigrati svoje kao vjerovatno i Johnson/Crawford na drugoj strani
odbrana je kljuc uspjeha u ovoj seriji..mi smo najbolja ekipa koja je branila tricu ove sezone to nisam ni znao do neku noc do nisu rekli i ako mi se uvjek cinilo da nam je tu skripalo :)...znaci moramo braniti tu tricu i igrati onu odbrnau koju smo igrali protiv Atlant eu regularnom dijelu sezone i mi cemo proci u tom slucaju sa 4:1....bilo kako bilo ja ipak ocekujem da ovu seriju dobijemo 4;2
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 29 apr 2011, 04:40

Naravno,odbrana se podrazumijeva...jel' play off il' nije :D

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 29 apr 2011, 05:02

Ma bilo je utakmica gdje bi Deng recimo slucajno ostavio slobodnog suparnika na trici ali bi opet nekoliko metara od njega digao ruke obe u zrak ili skocio tek toliko da ga omete. To je Thibs sve zasluzan naravno koji stalno bruji igracima o tome kako uvijek trebaju dignuti ruke bez obzira moze li se sut blokirat ili ne.

Smrt nacionalizmu !!

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 29 apr 2011, 05:18

A neki kazu reg. sezona nije bitna :roll: , doduse nije toliko , ali evo pokazalo se da se ipak isplati , vjerovatno da su pitali trenere Chicaga koga zele za protivnike do fnala istoka , svi bi rekli Indiana i atlanta ;)

Jedini ce vam problem biti sto ce ama bas sve zavisiti od Rose-a , jer ce Deng imati velikih problema ako ga bude cuvao Smith , dok Boozer je u nekom svom svjetu nemoguda prepoznam frajera. Ko bi rekao da je Chicagu Zack Randolph umjesto Boozera bili bi strasni ;) .

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 29 apr 2011, 05:40

ma bice Boozer dobar , jer bio je dobar dio regularnog dijela dosta dobar, sve do ove druge povrede koju je imao...ebiga njegov problem u ovoj seriji su te licne greske najvise...on vec na pocetku napravi dva prekrasaja i poslije igra pod pritiskom citavu utakmicu...treba prestati praviti faul u napadu i bice to ok
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 29 apr 2011, 12:40

Nadam se da je ono u seriji s Pacersima tek prolazna saga kod Boozera.
Mislim, covjek zaista ne moze losije od onoga odigrati, (pa je to mozda kao neka utjeha),
mada Atlanta ima pravo tezak matchup ispod kosa za nas ali ipak vjerujem u Carlita.
Nek se kani glupih ofanzivnih faulova, pogotovo u prvim cetvrtinama i nek iskoristi svoju snagu pod kosem,
a uvijek sa distance moze pogoditi.

Smrt nacionalizmu !!

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 29 apr 2011, 14:47

CHICAGO-ATLANTA

Chicago ocekivano dobio Indianu i konacno odigrao onako kako su trebali i druge utakmice.
Atlanta napravila iznenadjenje i izbacila Orlando koji ima dosta glupu upravu,sta rec za tu 6 utakmicu dovoljna je cinjenica da je Howard igrao svih 48 minuta,niko ne moze igrat toliko i imat konstantno kvalitet u igri.

Chicago ima priliku sad u 5 ili 6 utakmica dobit Atlantu koja takodje ne moze da se pohvali sirinom i klupom na kojoj osim,Jamala koji je presudio u ovoj seriji,ne postoji neko ko moze ucinit nesto bitno za prolaz Atlante.

Skok je ovdje na strani Bullsa i kratka rotacija Atlante pod kosem ce bit presudna.

MIAMI-BOSTON

Boston po meni prolazi,jer ce protiv njih 3 morat igrat po 48 minuta,Wade citavu godinu rizican s povredama,James ne moze u zadnjim sekundama pogodit ni Atlantski okean a Bosh cesto glumi Caspera na terenu pa ga i ne vidia da igra.Starci su se imali vremena odmorit i mogli bi izdrzat sve napore,njihova je prednost sampionski pedigre,iskustvo i mogucnost da dobiju svaku neizvjesno zavrsnicu.

LAKERS-DALLAS

Volio bi da Dallas nesta uradi ali mi LAL djeluje jace,znaju kako se igra kad treba,trener neuporedivo bolji itd,mislim da ce LAL zaigrat bolje nego protiv Hornetsa i proc dalje.

OKLAHOMA-SAS ili VELIKI MEDJEDICI

Volio bi medjede vidjet s Thunderom ,SAS ako prodju i sjete se da su nekad znali igrat fenomanalnu odbranu mozda i ucine nesto.Duncan def nije ono sto je bio toliko je sad sporiji,slabije brani reket,da je on samo malo jaci mogli bi otic do kraja.Oklahoma zedna i gladna uspjeha ,ovo ce svakako bit meni najzanimljivija serija u ovom krugu play offa.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 29 apr 2011, 16:36

Hinrich se povrijedio i danas ima MRI...izgleda d aje misic, a prepostavljam da ce propustiti par utkamica mozda jednu ili dvije u seriji....Hinrich igra jako dobru odbranu i to znaci da je Rosu jos mnogo lakse kada nema Hinricha i ako je Rose i pored njeg au regularnom dijelu sezone pravio cuda...poznavajuci Hinricha dok je kod nas igrao, ja mislim da njegovim odsustvom mi smo sad u velikom plusu
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 29 apr 2011, 16:43

SaltCityAttack je napisao/la:Hinrich se povrijedio i danas ima MRI...izgleda d aje misic, a prepostavljam da ce propustiti par utkamica mozda jednu ili dvije u seriji....Hinrich igra jako dobru odbranu i to znaci da je Rosu jos mnogo lakse kada nema Hinricha i ako je Rose i pored njeg au regularnom dijelu sezone pravio cuda...poznavajuci Hinricha dok je kod nas igrao, ja mislim da njegovim odsustvom mi smo sad u velikom plusu
Hininrich je extra igrac , ja bih dao Fisher-a , Blake-a i Brown-a i cijelu klupu osim Odoma i Barnesa za Hinricha.
Frajer je odlican odbrabeni , odlcno izlazi iz blokova , dobar sut , dobra trica , savrsen za triangle napad.
Rose ce sad imati autoput do kosa . Nema ko da ga cuva Craford je divljak koji igra samo napad.

4-1 99% 8-)

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 29 apr 2011, 18:32

Mene iskreno zabrinjava Captain Kirk.
On je jedan od najboljih, ako ne i najbolji odbrambeni igrac na svojoj poziciji.
Ne bi to bilo toliko zabrinavajuce da Kirk nije igrao sa Rose-om i na treninzima sigurno procitao dosta toga o Derricku, ali uzdam se u njegovu brzinu, naravno ocekujem da bude zdrav.
NEKA SE BOOZ VISE PROBUDI !

Evo jos jedan u nizu videa o buducem m.v.p.u.

[youtube][/youtube]

Smrt nacionalizmu !!

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 29 apr 2011, 18:57

Samo da kazem da ce mo se druziti u kasnim satima , jer po rasporedu utakmica Chicago svaku tekmu igra prije lakersa , eto mi prilike da gledam sve tekem Chicaga, mada mi nije neka sreca jer Atanta nema sta ponuditi.
Jedini drag igrac iz Atlante mi je bivsi bulls Hinrich ;) tako da navijam da prodjete u finale (jer ko god da prodje ili boston ili miami sigurno ga necu simpatisati) 8-)

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 29 apr 2011, 18:59

Za nadati se da ce i oni sa sport kluba kreteni prenositi malo vise utakmica nego do sada.

Smrt nacionalizmu !!

Odgovori

Natrag na “Chicago Bulls”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.