nek si im se nagovorio, yebo ih gomez.

da sam na tvom mjestu ko sto nisam, sijevala bi tasnica.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
adzuka, znam ja da si ti faker stari, pusti meni tih fazona s tašnicomsecer je napisao/la:@BritishCore,
nek si im se nagovorio, yebo ih gomez.![]()
da sam na tvom mjestu ko sto nisam, sijevala bi tasnica.
pa to mi je zaštitni znak, to se podrazumijeva svakako, a tojagu sam mislio onako, više radi predostrožnostiEdenHazard je napisao/la:Torbicu, vise ti pristaje
Danas je bilo bisera oko Zrinjskog i SarajevaArmageddon2012 je napisao/la:volim ovakve ekipe kao sarajevo...vode 1-0,a i dalje napadaju!
Heller je napisao/la:Danas je bilo bisera oko Zrinjskog i SarajevaArmageddon2012 je napisao/la:volim ovakve ekipe kao sarajevo...vode 1-0,a i dalje napadaju!
aj u qrac, i ti i torbica. zarazio si me.BritishCore je napisao/la:adzuka, znam ja da si ti faker stari, pusti meni tih fazona s tašnicom
RickBlaine je napisao/la:Daj pazi malo jebogaljeb.juznjak> je napisao/la:Prvo ,Villa je najbolji spanski napadac svih vremena,)
ennis je napisao/la:Ovo je cisto taktiziranje i "uspavljivanje" Plzenovaca,oni su nas potcijenili vec a pogotovo nakon ovih prijateljskih koje su sigurno ispratili.
Amar zna sta radi,ovo je "priprema" utakmice u Plzenu,nisu ni svjesni sta ih ceka
PostPostao/la BritishCore dana 08 jul 2013, 20:55
Dex je napisao/la:Joj kad ovako ja zaglavi vani na ovom kijametu, jest me sastavilo u pm, sreća od jarana sestra dođe po nas
Koga boli qrc ?![]()
![]()
Steph je napisao/la: WI-FI u džamiji, password : تسجيل
Da možete objavit' status na Fb. da ste bili na prvoj teraviji...
Braveheart23 je napisao/la:i ja mislim, bice malo golova ili punoDado je napisao/la:Ameri znaju biti gutavi i fanaticni. Ne treba im dozvoliti da sa popale jer se lako moze desiti pad na nos. Uvaliti im 2 komada u prvih 15 minuta spustiti ih na zemlju i igrati egzibiciono do kraja. U protivnom ocekujem tesku utakmicu sa malo golova.
Centre forward je napisao/la:
nedim1993 je napisao/la:saću bacit kompjuter
Ovo nije uopste smijesno znaci ismijavamo sami sebe.Sabinho je napisao/la:Steph je napisao/la: WI-FI u džamiji, password : تسجيل
Jeste smijesno jer se pokazuje koliko smo jadni da sve zivo moramo stavljat na fb.I treba da se smijemo takvima.BundesLigaNo1 je napisao/la:Ovo nije uopste smijesno znaci ismijavamo sami sebe.Sabinho je napisao/la:Steph je napisao/la: WI-FI u džamiji, password : تسجيل
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.