bhfanatic14 je napisao/la: ↑28 nov 2025, 16:46
231983 je napisao/la: ↑28 nov 2025, 14:53
Admire, nazad u kolibu!
Znam da ti je zivot mizeran, pa nalazis ovdje satisfakciju ako bacis neki vic neku psovku da budes cool ili zanimljiv u tvojoj sekti, ali poraz za nasu bh da takvi mladi ljudi hodaju ulicama sa niskom inteligencijom, malom sansom za dobru buducnost. Ti si mlad al tuzno zaostajes jedno 10 godina za evropom i civilizacijom , jos tuznije te tvoje rijeci kao koliba se nigdje ne koriste ni po bh samo u najzadnjem selu na nekom brdu sto te opet jos vise udaljuje od normalnog zivota. A jos gore takvi picici su toliko mali i nebitni da ces na kraju sam sebi presudit.
Sto opet govori koliko si nebitan i ocajan. I stetis napredku bh i ljudima opcenito. I priroda te mrzi i ne treba.
"Znam da ti je život mizeran, pa nalaziš ovdje satisfakciju ako baciš neki vic, neku psovku; da budes cool ili zanimljiv u tvojoj sekti, ali poraz je za našu BiH da takvi mladi ljudi hodaju ulicama sa niskom inteligencijom, malom šansom za dobru buducmćnost. Ti si mlad al tužno (?) zaostaješ jedno 10 godina za Europom i civilizacijom, još tužnije te tvoje rijeci kao koliba- nigdje se ne koriste, ni po BiH, samo u
najzadnjem (s ovim ne znam šta bih) selu na nekom brdu, što te opet još više udaljujava od normalnog života. A jos gore: takvi pičići su toliko mali i nebitni da ćeš na kraju sam sebi presuditi.
...što opet govori koliko si nebitan i očajan. I štetiš napretku BiH i ljudima općenito. I priroda te mrzi i ne treba."
Eto, popravio sam ti ovo.