Edin Džeko

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Edincapitano
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Edincapitano » 28 nov 2025, 14:40

nebeskasila je napisao/la:
28 nov 2025, 14:02
Ovdje admini tacno trebaju blokirati sve ove koji rijec ruznu kazu za Dzeku. On nije nista dao repki? Eto vi ste dali.
I u ovoj Fiorentini najjaci igrac. Pa ljudi ne znaju dodati lopte. Nitko ne zna osutati, ubaciti loptu. Prolazi im lopta kroz noge. Dva pasa tacna ne odigraju. Amateri za trece lige. Ne znam jel ih ko gledao.
Pa logika da se ni njemu onda ne da trcati, truditi ko budala, kad mu nema ko lopte dodati.
Niko nije imun na kritiku, ali je razgovor s fanatikom nemoguce, diskusija se vrlo brzo spusti na djeciji nivo, uz glupe price i nepotrebne uvrede. Cuj alkoholicar :rol: To umanjuje vrijednost cijelog foruma. Ipak, smatram da blokirati nekoga samo zato sto je pise negativan komentar o Dzeki nije pravi put. On jeste ogroman igrac, ali protiv Austrije, na primjer, osim onog dodavanja Harisu, njegova tekma je bila kriminalna. :salut:

Kako god, nas najveci fudbaler ikad ali poslje ovog ciklusa nema vise nista da trazi u repki. :kralj:

231983
Kontakt:

Post Postao/la 231983 » 28 nov 2025, 14:53

Admire, nazad u kolibu!

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 28 nov 2025, 16:46

231983 je napisao/la:
28 nov 2025, 14:53
Admire, nazad u kolibu!
Znam da ti je zivot mizeran, pa nalazis ovdje satisfakciju ako bacis neki vic neku psovku da budes cool ili zanimljiv u tvojoj sekti, ali poraz za nasu bh da takvi mladi ljudi hodaju ulicama sa niskom inteligencijom, malom sansom za dobru buducnost. Ti si mlad al tuzno zaostajes jedno 10 godina za evropom i civilizacijom , jos tuznije te tvoje rijeci kao koliba se nigdje ne koriste ni po bh samo u najzadnjem selu na nekom brdu sto te opet jos vise udaljuje od normalnog zivota. A jos gore takvi picici su toliko mali i nebitni da ces na kraju sam sebi presudit.

Sto opet govori koliko si nebitan i ocajan. I stetis napredku bh i ljudima opcenito. I priroda te mrzi i ne treba.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

Vaya
Kontakt:

Post Postao/la Vaya » 28 nov 2025, 16:53

bhfanatic14 je napisao/la:
28 nov 2025, 16:46
231983 je napisao/la:
Admire, nazad u kolibu!
Znam da ti je zivot mizeran, pa nalazis ovdje satisfakciju ako bacis neki vic neku psovku da budes cool ili zanimljiv u tvojoj sekti, ali poraz za nasu bh da takvi mladi ljudi hodaju ulicama sa niskom inteligencijom, malom sansom za dobru buducnost. Ti si mlad al tuzno zaostajes jedno 10 godina za evropom i civilizacijom , jos tuznije te tvoje rijeci kao koliba se nigdje ne koriste ni po bh samo u najzadnjem selu na nekom brdu sto te opet jos vise udaljuje od normalnog zivota. A jos gore takvi picici su toliko mali i nebitni da ces na kraju sam sebi presudit.

Sto opet govori koliko si nebitan i ocajan. I stetis napredku bh i ljudima opcenito. I priroda te mrzi i ne treba.
Pa ja, normalno...jer da hvali Mulahusejna i Piriju, a da pljuje po Barbi i Spahi onda bi bio napredan i progrrsivan...onda bi radio za opce dobro ovog drustva i drzave...sram ga bilo... :mrgreen:

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 28 nov 2025, 16:56

Vaya je napisao/la:
28 nov 2025, 16:53
231983 je napisao/la:
Admire, nazad u kolibu!

Pa ja, normalno...jer da hvali Mulahusejna i Piriju, a da pljuje po Barbi i Spahi onda bi bio napredan i progrrsivan...onda bi radio za opce dobro ovog drustva i drzave...sram ga bilo... :mrgreen:
:urnebes: :urnebes:

Dokazuje iznova i iznova da je forumski klaun.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 28 nov 2025, 17:11

Ostat će forum bez forumaša. Sve ce nas ovaj debil pobit. :plac:

231983
Kontakt:

Post Postao/la 231983 » 28 nov 2025, 17:31

231983 je napisao/la:
Admire, nazad u kolibu!

"Znam da ti je život mizeran, pa nalaziš ovdje satisfakciju ako baciš neki vic, neku psovku; da budes cool ili zanimljiv u tvojoj sekti, ali poraz je za našu BiH da takvi mladi ljudi hodaju ulicama sa niskom inteligencijom, malom šansom za dobru buducmćnost. Ti si mlad al tužno (?) zaostaješ jedno 10 godina za Europom i civilizacijom, još tužnije te tvoje rijeci kao koliba- nigdje se ne koriste, ni po BiH, samo u najzadnjem (s ovim ne znam šta bih) selu na nekom brdu, što te opet još više udaljujava od normalnog života. A jos gore: takvi pičići su toliko mali i nebitni da ćeš na kraju sam sebi presuditi.

...što opet govori koliko si nebitan i očajan. I štetiš napretku BiH i ljudima općenito. I priroda te mrzi i ne treba."

Eto, popravio sam ti ovo.

signalidunapark
Kontakt:

Post Postao/la signalidunapark » 28 nov 2025, 17:35

Na foe, ne odgovarat mu, pa nek nimaloumnik piše do mile volje.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], CAGarfia, Google [Bot] i 29 gostiju.