Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Neka,vratit ces se ti u formuneno#4 je napisao/la:Ih ocigledno mi je ovaj odmor poremetio sve. Totalno sam dezinformiran![]()
![]()
Pa to je odavno, stara vijestMonolog je napisao/la:Zen majstor produžio na još jednu godinu. Svakako i ne mogu zamisliti nekog drugog na toj poziciji. Kad se samo sjetim Tomjanovicha. Uh.
Ne brini se i ja sam tako kada sam bio na odmoru, napisao da je Farmar i dalje u LejkersimaMonolog je napisao/la:Jbg, ja tek sad vidjeh. Haman da sam jedino ja dezinformisan do "zla Boga".
I kako ide spamanje posto vidim da si okupirao svaku mogucu temu na Ino kosarkaLos*Blancos je napisao/la:LA dominira
Sta sam uradio???okupirao svaku temu Ino kosarke, ????? 2 posta???? zar toliko temi ima..otvori oci, ne spamaj sa citiranjem me..neno#4 je napisao/la:I kako ide spamanje posto vidim da si okupirao svaku mogucu temu na Ino kosarkaLos*Blancos je napisao/la:LA dominira![]()
majestic24 je napisao/la:I ova se tema zapustala. Nema mi adnana nes,gdje se on izgubio. Jos mjesec i pol dana do pocetka nove sezone. Nasi igraci se vjerovatno jos odmaraju. Odom je bio dobar na SP,posebno u finalu. Gasol se navodno citavo ljeto priprema za nadolazecu sezonu.
Zna li ko sta o Kobeju..kako ide njegov oporavak???
Ja cu pustiti @adnana da napise nesto, pa cu onda jaamerosm je napisao/la:@ adnan24 i neno#4
zamolio bi Vas za jednu detaljnu analizu pred pocetak sezone sto se tice igrackog kadra ocekivanja itd. Ja imam neki osjecaj da opet ocekuju Wade-a, s "karljicom" Jamesom u finalu, pa ciljano dovode pojacanja koja ce njih zaustaviti, no ukoliko se opet ponovi Boston, imam osjecaja da cemo nahebati, pogotovo sto se pozicija cetiri i pet tice. Jedino sto znam da cemo se prosetati zapadom i jedina opasnost ce biti Oklahoma City Thunder.
Pih odlicna ideja, ali odlicna...majestic24 je napisao/la:Mogli bi se dogovoriti..
Jedan neka pise "Zasto ce Lakersi "opet"osvojiti prsten"
a drugi "Zasto Lakersi nece obraniti titulu"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.