Nikola50644 je napisao/la:Ova kadetska reprezntacija je mogla da bude bolja,evo da vam ja iznesem moje misljenje igraca iz RS posto sam dosta utakmica odgledao...Ova trojica iz Rukija su solidni ali nisu za reprezntaciju,mozda Kelecevic jedino,dok su ova dva momka iz Hercegovine,Ivkovic i Milanovic igraci za reprezntaciju...Od igraca RS jos bih izdvojio 2 momka iz Vlasenice ekstra gradje i skoka,LULIC I KOLAKOVIC steta sto nisu pozvani,bolji su igraci od ovih iz rukija i momak iz Hercegovca,inace saigrac Ivkovica koji ima oko 195 igra beka ali ima ekstra sut i skok,ne znam ime nosio je broj 10 na zavrsnom turniru...Ima u RS jos talenata prije svega iz Kk SL IAT Leotar i Kk Hercegovca aludiram na malog Milosevica igra 3 visok je oko 200,igrace iz Federacije malo slabije poznajem,ali vam kazem da je steta sto nisu pozvana ova 3 igraca,Lulic,Kolakovic i taj broj 10 iz Hercegovca,oni mogu postati igraci,momci kucaju kaoormalni,ova prva 2 su dosta jaki,a ovaj treci je ekstra suter i gradjom me podsjeca na Veselog....Inace Ivkovic je po meni najbolji igrac iz RS,i da napomenem da je Glogovac 94' Sparsi iz Leotara,inace ekstra igrac..
Pa da Tesic ('95), Predic ('96) i Kelecevic '(96) su samo "solidni" i to su lepo pokazali na zavrsnom turniru Republike Srpske.
KK Rookie-Findo Doboj 121:49 (30:13,29:12,34:8,28:16)
KK Rookie Banja Luka - KK Vlasenica 103:52 (33:14,17:12,27;17,26:9).
KK Rookie Banja Luka - KK Hercegovac Bileća 68:44 (14:14,16:5,20:17,18:8).
Nikola50644 je napisao/la:Vidio sam spisak,nema te dvojice momaka iz Vlasenice,a za ovog iz Hercegovca ne znam,posto mu ne znam ime,ovaj Lulic je isao u Krku tako su mi rekli ljudi iz Vlasenice na zavrsnici za prvaka RS u Celincu
Da, Bojan Lulic je bio na probi u Krki, ali ne znam da li ostaje tamo ili ne.