Nekad za tebe volim reći da si naš @aldin

Ondašnji Omladinski pogon i današnja Akademija su velika razlika. Može to bolje i ja se slažem, ali mi smo pioniri u ovom poslu, u ovolikoj profesionalsnosti, ima nedostataka i stvari koje treba otkloniti, i vremenom ćemo biti bolji.
Tvoja konstatacija da sa školom fudbala treba da pometemo lugu nije na mjestu, ali nikako. U našoj zemlji ima veoma uspješnih omladinskih pogona, prije svega tu mislim na pogon komšija, pa evo i mostarci ove sezone imaju jako dobru generaciju juniora, zatim banjalučani, širokobriježani su uvijek tu u vrhu. Ne moram te napominjati da je naša juniorska selekcija osvojila Kup prošle godine, i to je uspjeh, zar ne.
U ovakvom poslu ništa ne ide preko noći, polako, rezultati će doći, a moram konstatovati da već dolaze.
Za tebe ali i za sve ostale sam pripremio mali pegled nastupa igrača koji se nalaze u juniorskoj selekciji, čisto da se vidi koliko je ko nastupao. Malo je to amaterski ali ne zamjerite, nisam neki stručnjak, jednostavno sam se poslužio znanjem koje imam

Zbog nedostatka sastava za predzadnju utakmicu (igranu jučer) nedostaju podaci, ali čim ih dobijem biće editovano.
Edit: Evo je sad potpuna

P.S. Ako uočite kakvu grešku, štamparsku ili neku drugu, halalite