aBd zdravlja, imaće on milione dobro prije 25 godineJohnCleese je napisao/la:![]()
Sa svakom novom informacijom ovaj decko mi samo vise raste u ocima.
16 godina 10 k eura mjesecno ga nije promijenilo sekunde, cak sta vise, onda vec sa sigurnoscu znam da ga nece promjeniti ni buduci milioni koje ce aBd imati sa 25 godina
Džanan Musa
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Džanan Musa
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
- JohnCleese
- Kontakt:
Tako je samo zdravljanerminh74 je napisao/la:aBd zdravlja, imaće on milione dobro prije 25 godineJohnCleese je napisao/la:![]()
Sa svakom novom informacijom ovaj decko mi samo vise raste u ocima.
16 godina 10 k eura mjesecno ga nije promijenilo sekunde, cak sta vise, onda vec sa sigurnoscu znam da ga nece promjeniti ni buduci milioni koje ce aBd imati sa 25 godina

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Samo treba ići stepenicu po stepenicu, u tom slučaju za njega neće biti problema i ostvarit će veliku karijeru; naravno, pod uslovom da ga povrede zaobiđu. Beskrajno je talentovan, posjeduje radnu etiku i pobjednički mentalitet, a to je najvažnije za jednog mladog košarkaša.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ma on tako zreo utisak ostavlja, ne bih nikada rekao da ima 16 godina.
Ma kakav djecak, ja da ga sretnem negdje obratio bi mu se sa "vi".. potencijal za all stara.. samo da ne bude povreda nikakvih i drugih problema..
This time next year we'll be millionaires.
Za novac ne treba da se brine,sledeci ugovor je vec milionski!
Sve sam najavio i pogodio
Kakav Zabok i Juniorska prvenstva ovaj momak je spreman za 15 min seniorske kosarke,a naredne sezone je vec starter ...
Sve sam najavio i pogodio

Re: RE: Re: Džanan Musa
Ma sve si TI, TI I TI. De nam jos reci ko ce od igraca igrati kvalifikacije za EP, hocemo li se plasirati, te da li ce se odazvati Nurkic ako eventualno bude oslobodjen kvalifikacija (u slucaju plasmana)? Plasman na euru mozes i kasnije napisati...lumani je napisao/la:Za novac ne treba da se brine,sledeci ugovor je vec milionski!
Sve sam najavio i pogodioKakav Zabok i Juniorska prvenstva ovaj momak je spreman za 15 min seniorske kosarke,a naredne sezone je vec starter ...
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
-
- Kontakt:
Sto provali lik cifru.TaRgEt_ je napisao/la:10 k eura mjesecno
Pratis li ti junace kosarku na balkanu?
Musa nema godisnje primanje vise od 20 000 eura. Tu racunajuci klupska I primanja od Adidasa. Cedevita nije imala para da kupi Musu, a kamoli da mu daje 10 000 eura mjesecno kao razvojnom igracu u KOSARCI!
kobe24 je napisao/la:Ma sve si TI, TI I TI. De nam jos reci ko ce od igraca igrati kvalifikacije za EP, hocemo li se plasirati, te da li ce se odazvati Nurkic ako eventualno bude oslobodjen kvalifikacija (u slucaju plasmana)? Plasman na euru mozes i kasnije napisati...lumani je napisao/la:Za novac ne treba da se brine,sledeci ugovor je vec milionski!
Sve sam najavio i pogodioKakav Zabok i Juniorska prvenstva ovaj momak je spreman za 15 min seniorske kosarke,a naredne sezone je vec starter ...
vrati se unazad i citaj

sta ja mogu kada si ti njega vidio u Zaboku

Re: RE: Re: RE: Re: Džanan Musa
Ma nisam ga ja vidio, niti sam komentarisao, ali svaki tvoj komentar na ovoj temi "jesam vam rekao, kakav Zabok", itd. Rekao si to jednom i dosta je, ne moras se svaki put osvrtati na to. Haman ti hvalisavost opasno presla od jarana #nene...lumani je napisao/la:kobe24 je napisao/la:Ma sve si TI, TI I TI. De nam jos reci ko ce od igraca igrati kvalifikacije za EP, hocemo li se plasirati, te da li ce se odazvati Nurkic ako eventualno bude oslobodjen kvalifikacija (u slucaju plasmana)? Plasman na euru mozes i kasnije napisati...lumani je napisao/la:Za novac ne treba da se brine,sledeci ugovor je vec milionski!
vrati se unazad i citajtko ce igrati
Dzanan Musa i Nurkic ce igrati..
sta ja mogu kada si ti njega vidio u Zaboku![]()
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
kakav Neno,ja sam njega ucio;)ja njemu Pasalic ide na EB a on tvrdoglav forsirao Adamovica,a znamo tko je otisao.
Ma sjecam se i ja da je on njega u svakom sastavu forsirao, cak je, ako se ne varam, rekao da sigurno ide. Covjek zvani asistencijalumani je napisao/la:kakav Neno,ja sam njega ucio;)ja njemu Pasalic ide na EB a on tvrdoglav forsirao Adamovica,a znamo tko je otisao.

kobe24 je napisao/la:Ma sjecam se i ja da je on njega u svakom sastavu forsirao, cak je, ako se ne varam, rekao da sigurno ide. Covjek zvani asistencijalumani je napisao/la:kakav Neno,ja sam njega ucio;)ja njemu Pasalic ide na EB a on tvrdoglav forsirao Adamovica,a znamo tko je otisao.

samoposmatram je napisao/la:Sto provali lik cifru. oTaRgEt_ je napisao/la:10 k eura mjesecno
Pratis li ti junace kosarku na balkanu?
Musa nema godisnje primanje vise od 20 000 eura. Tu racunajuci klupska I primanja od Adidasa. Cedevita nije imala para da kupi Musu, a kamoli da mu daje 10 000 eura mjesecno kao razvojnom igracu u KOSARCI!
Dobro doktore ti znas, ja provalio neka bude samo se smiri

Ovo da Cedevita nije imala para da kupi Musu necu komentarisati , vece gluposti dugo ne procitah. Ovo tvoje gadjanje u grah, pokusaj da budes sarkastican je isto kao da ja kazem da je Čerisev novi Ronaldo.
Dobro kaze nermin sto se ovdje padobranaca nakupi to je cudo

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
-
- Kontakt:
U ovom te ni Nermin nemoze spasiti, a i nevjerujem da ce.
Neke male cinjenice. KK Kos nije profesionalni klub vec skola kosarke za omladinu, vec tu nisu u stanju da prodaju igrace.
Nereagujem ja na svaku glupost, treba zasluziti. Cestitam.
Nije nista licno I nebi reagovao, da neki nisu uzeli tvoj post za ozbiljno. Jer momak nezasluzuje da se svakakve mahalske price sire o njemu.
Izabrao je Cedevitu radi boljeg igrackog razvoja. Cedevita financijski nemoze ni blizu ponuditi kao Olympiakos, ma da ni oni ne nude velike pare za talente.
Neke male cinjenice. KK Kos nije profesionalni klub vec skola kosarke za omladinu, vec tu nisu u stanju da prodaju igrace.
Nije nista licno I nebi reagovao, da neki nisu uzeli tvoj post za ozbiljno. Jer momak nezasluzuje da se svakakve mahalske price sire o njemu.
Izabrao je Cedevitu radi boljeg igrackog razvoja. Cedevita financijski nemoze ni blizu ponuditi kao Olympiakos, ma da ni oni ne nude velike pare za talente.
u Cedi Mazalin ima 120 hiljada eura godisnje (dobio taj ugovor kad ga je Cibona pokusala uzet) tako da ne vidim zasto Dzanan ne bi imao istu ili slicnu platu, a bolji je igrac vec sad i kud i kamo veci talent.
-
- Kontakt:
Neznam odakle ti je ta cifra. Zvanicno od kluba nikad taj podatak nisam vidio. Cedevita po sezoni izda za prvu ekipu ukupno oko 11 miliona kuna (oko 1.5 miliona eura) na plate. E sad ako citav roster ima primanja od 120 000 eura godisnje, vec smo presli oficijalne podatke kluba. Stranci imaju veca primanja od domacih igraca (Musa je najveci domacin medju domacim). Mazalin je u Cedeviti iz istog razloga kao I Musa. Razvoj.
-
- Kontakt:
Uz to moram naglasiti da po pravilniku Musa jos nije potpisao profesionalni ugovor sa Cedevitom. Kad napuni 18 godina bit ce mu ponudjen novi ugovor I naravno veca primanja.
Nema sanse da Mazalin ima toliku placuEpidaurus je napisao/la:u Cedi Mazalin ima 120 hiljada eura godisnje (dobio taj ugovor kad ga je Cibona pokusala uzet) tako da ne vidim zasto Dzanan ne bi imao istu ili slicnu platu, a bolji je igrac vec sad i kud i kamo veci talent.
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Nemam ga šta spašavati, ništa te nije slagao (samo mislim da je cifra u markama) , a i sejo bukva se dobro opario, ne razumijem šta vam je toliko čudno za najboljeg igrača na EP svog godišta i među najvećim potencijalima Europesamoposmatram je napisao/la:U ovom te ni Nermin nemoze spasiti, a i nevjerujem da ce.
A za mazalina ne znam ništa pouzdano, ali hrvati koji su inače veoma upućeni na njihovim forumima pišu cifre od 100-130 000
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.