KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: KK Royal
Ako bude jos zainteresovanih stampat ce jos, uglavnom svi ce uci sa kartom. Moraju vidjeti koliko ce prodati i kako ce se situacija odvijati na dan utakmice mada i ja mislim da su trebali vise stampati odmah. I ne 2.500 nije trecina kapaciteta Skenderija, ne prima toliko.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- ASD
- Kontakt:
Kome ce ici pare od ulaznica kada se Bosna zamrzne?
Nije stvar kome će ići pare od ulaznica. To je samo izgovor onih koji ne žele doći na utakmicu. Mene iskreno ne inetersuje, nek pare bace na ulicu.ASD je napisao/la:Kome ce ici pare od ulaznica kada se Bosna zamrzne?
Na utakmicu je važno doći da pokažemo da je mnogima stalo do KK Bosne, odnosno samog imena Bosna. Jer ovo je politički problem. Bosna se planski uništava godinama, ako se Zvezda koja je imala 30 miliona maraka duga mogla spasiti može i Bosna, samo je stvar volje. Postoje ljudi u ovoj državi koji godinama uništavaju sve što je nekad imalo neku vrijednost, sve što je bosansko. Tim ljudima moramo pokazati, da još živimo, da želimo da našoj djeci ne budu uzori starlete i kriminalci, već sportisti. Moj idol djetinjstva je bio Nenad Marković i želim da mojoj djeci, našoj omladini uzori budu neki novi Pape, neki novi Meša, neki novi Neno. Zbog toga je važno doći, zbog sporta u ovoj državi.
SARAJEVO
jedan si od jacih i boljih forumasa bar meni ali kakav omladinski pogon,nemami mi toga brate nemamo ni talenta,imamo Vrabca i Buzu...ne mora znaciti da instant uspijeh zavrsava katastrofom...pa zavisi sve kakvio su rezultati na bolje rezultate idu bolji sponzori i vise love ...a i tog talenta da ima ne moze on uz neku krampu napredovati...sto je bolja ekipa bolje se i mladi igraci razvbijaju ,naravno da treba ulagati u mlade ali to da ti oni budu nosoci igre to nema sanse,nismo talentovani za to,nema od tog nistabhsport je napisao/la:Fera, znas da je par ljudi na starom KK Bosna forumu isto pricalo. Ista prica se ponavlja 12 godina kasnije, daj staraca da se digne raja, publicitet i 2,3, 4 sezone to traje i zatim pad ko kruska.fera je napisao/la:Ja ne krivim ni seju bukvu ni spars bosnu su davno unistili a ovi novi "neprijatelji" nisu nesto posebno ni bitni.
I koš nije losa opcija samo sto su sve imalo bolje stvari totalno nerealne za bosnu. Po meni ovo sa royalom ne bi mozda bilo lose da se skroz drugacije islo.... trebalo se okrenuti mladim igracima dovesti trenere kao sto je pandza koji znaju s mladim igracima a ne ovako bezveze nagomilali puno staraca koji kostaju i skrenuli paznju bespotrebno na sebe a moglo i trebalo godinama raditi i razvijati a ne ovako preskakati korake....
Cim se odluce za pametan rad i vracanje dugova pa onda dovođenje skupih igraca i borbu za vrh lige koja nikom nije bitna stvari ce krenuti na bolje. Ja sam siguran da ce se bosna vracati opet cim se pojavi prilika.
Preslikan scenarij i repke i KK Bosne i svega. Instant uspjeh zavrsava katastrofom.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
hz1987 je napisao/la:o kakvoj vi djeci i omladinskom pogonu pricate?
o kakvim vi podmladjenim sastavima sanjate uz 2-3 velika pojacanja koja ce nositi igru?
dje vi zivite?
prvi klinac da na jednoj tekmi zabije 20pts i da se novine u jednoj sedmici raspisu o igracu koji ima 19god, taj bi se digao u nebesa da mu ravna nema i angarzman vani trazio.
drugo, prosla su ta vremena...idemo oformiti tim superbeba pa ce oni harati 5-6 godina regijom, pa evropom.
sutra da bosna izbaci nekog 17yr igraca tipa nurkica, koliko bi se on u bosni zadrzao????
manite se te suplje.
ono najvaznije:
- od cega da pravite klince?
- kojih sredstava?
nema tog sponzora koji ce dati lovu a da mu ne garantujes uspjeh i izlazak na neko ino takmicenje, pa i tad tesko se razdvoji od novca.
ovo je ispravan put. povuces neke igrace, napravise respektabilnu ekipu, plasiras se u aba ligu, dodju sponzori, punis dvoranu i paralelno razvijas juniorski pogon i iz godine u godinu punis prvi tim i prodajes masno te potencijalne. nesto kao cz sto sad radi.
nije rjesenje ni 10 stranaca, ali nije rjesenje ni 10 klinaca.
rjesenje je da iz godine u godinu po jednog igraca stvaras, a gradis veliki tim sa igracima probranim i dobro skautiranim.
bravo ...mozes godisnje jednog ili ako bas imas srece dobvro generaciju dva igraca da izbacis i to je to...nema dobre ekipe bez Amerikanca i dobrih igraca...ali ne da ih preplacuju nego dovode po nekom planu sistemu i koliko je jorgan dug...neki mix stranaca i mladih igraca je najbolji ...kao sto si napisao od a do z stoji
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
http://www.klix.ba/clanak/161115125
Ispade kifla mala maca za Bukvu.
dominacija Bukve...ihh da je normalna drzava uhapsis zaplijenis imovinu povracas dugove od njihove imovine...vratis se u Abu i sve se vrati na staro...napada se Euroliga a kancer u zatvoru...ljepota od zivota...masta moze svasta jbg
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Pa 2008 su dospijeli dugovi koje je elmedin ostavio bukvi, zar ti nije cudan skok izmedzu 2007 i 2008Mister No je napisao/la:http://www.klix.ba/clanak/161115125
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Ma jasno mi je.nerminh74 je napisao/la:Pa 2008 su dospijeli dugovi koje je elmedin ostavio bukvi, zar ti nije cudan skok izmedzu 2007 i 2008Mister No je napisao/la:http://www.klix.ba/clanak/161115125
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Imamović je izgleda uvijek bio u minusu , dobar biunismen
, Bukva u minusu oko 4 mil i 300.000 , a Dino "samo" 350.000
, ispade Konaković "nevin" po ovome
, Akšamija je -600.000 , Konaković najuspiješniji direktor najmanje minusa i najbolji rezultati i posjeta i roster 
Cz ima kostur u dangubicu, lazicu, mitrovicu, guduricu, rebicu na to dodani domaci igraci simonovic i jovic, dovedena dva veterana kuzmic i bjelca i dva strancadelinjo je napisao/la:hz1987 je napisao/la:o kakvoj vi djeci i omladinskom pogonu pricate?
o kakvim vi podmladjenim sastavima sanjate uz 2-3 velika pojacanja koja ce nositi igru?
dje vi zivite?
prvi klinac da na jednoj tekmi zabije 20pts i da se novine u jednoj sedmici raspisu o igracu koji ima 19god, taj bi se digao u nebesa da mu ravna nema i angarzman vani trazio.
drugo, prosla su ta vremena...idemo oformiti tim superbeba pa ce oni harati 5-6 godina regijom, pa evropom.
sutra da bosna izbaci nekog 17yr igraca tipa nurkica, koliko bi se on u bosni zadrzao????
manite se te suplje.
ono najvaznije:
- od cega da pravite klince?
- kojih sredstava?
nema tog sponzora koji ce dati lovu a da mu ne garantujes uspjeh i izlazak na neko ino takmicenje, pa i tad tesko se razdvoji od novca.
ovo je ispravan put. povuces neke igrace, napravise respektabilnu ekipu, plasiras se u aba ligu, dodju sponzori, punis dvoranu i paralelno razvijas juniorski pogon i iz godine u godinu punis prvi tim i prodajes masno te potencijalne. nesto kao cz sto sad radi.
nije rjesenje ni 10 stranaca, ali nije rjesenje ni 10 klinaca.
rjesenje je da iz godine u godinu po jednog igraca stvaras, a gradis veliki tim sa igracima probranim i dobro skautiranim.
bravo ...mozes godisnje jednog ili ako bas imas srece dobvro generaciju dva igraca da izbacis i to je to...nema dobre ekipe bez Amerikanca i dobrih igraca...ali ne da ih preplacuju nego dovode po nekom planu sistemu i koliko je jorgan dug...neki mix stranaca i mladih igraca je najbolji ...kao sto si napisao od a do z stoji
Najbolji primjer
Ne treba sada 5 vrhunskih talenata, nego ti treba minimalno 1 dobar domaci za prvu petorku i 5 domacih igraca rotacije, na njih dodas 2 veterana (recimo sparsovi persic i bajramovic) i 2 stranca i eto solidne ekipe za abu
Kobe elmdin je imao i najvece sponzore od kojih je licno doveo samo sparkasse, ostalo sve po politckoj duznosti najveci bh telecom i asa
Kasnije nikada vise nisu tolike pare kapale
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
- Kobe Bryant
- Kontakt:
kakvi dugovi ? , valjda se godina zavrsava i podvuce crta , kakvi dugovi , da sa minusa 39.000 narasta na 920.000 ???Mister No je napisao/la:Ma jasno mi je.nerminh74 je napisao/la:Pa 2008 su dospijeli dugovi koje je elmedin ostavio bukvi, zar ti nije cudan skok izmedzu 2007 i 2008Mister No je napisao/la:http://www.klix.ba/clanak/161115125
Sportska godina se planira godina za godinom budzet , kakva dugovanja Konakovica , hajde da to neko konacno NAPISE sta konkretno da je to Konakovic ostavio Bukvi ??? STA ?
Nije baš tako, da imaš jakog Aba ligaša danas bi u njemu igrali Atic, Musa, Njegoš, Sani itd itd
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Obaveze nastaju u poslovnoj godini I tako se knjize.Recimo ugovor se potpise na 4 godine a iznosi 1 milion a imas prihode za recimo 1 godinu.Obaveze se u poslovnoj godini knjize za 1 godinu ugovora. Ostaju obaveze koje idu u naredne 3 poslovne godine.250k kifli a 750k bukvi a prihoda nigdje odnosno manji su u narednim godinana.Samo sam naveo kako to prakticno ide.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
To je sad loše , što je preko političke linije pridobio bhtelecom ? zar je to lose , bas me briga nek i preko ljubavnice neko donese jakog sponzora , sad mu to treba teretit sto je doveo jakog sponzora , a drugi nisu mogli ???nerminh74 je napisao/la: Kobe elmdin je imao i najvece sponzore od kojih je licno doveo samo sparkasse, ostalo sve po politckoj duznosti najveci bh telecom i asa
ti meni reci ako si tad bio upoznat kao sto kazes u poslovanje kk Bosne , kakvo dugovanje je ostavio , kredit sa odlozenim placanjem ili sta ? ne kontam ?
ja kako sam upoznat svaka godina se planira kao budzet , osim ako nemas kredit ? znaci samo ako je Dino uteo kredit 2007 pa dosla rata 2008 ? ali ne spominje se nigdje , ali eto ako znas napisi !
- Kobe Bryant
- Kontakt:
A sto se Bukva prihvatio posla ??? , ako nije mogao namaknuti sponzore ??? sto se kod nas svaka susa hvata i misli da moze sve , eto Dino preko politike je mogao namaknuti , ali sto se Bukva onda hvatao posla ???, pa kad je vidio odmah da ne moze sto nije podnio ostavku nakon 3 mjeseca ???Mister No je napisao/la:Obaveze nastaju u poslovnoj godini I tako se knjize.Recimo ugovor se potpise na 4 godine a iznosi 1 milion a imas prihode za recimo 1 godinu.Obaveze se u poslovnoj godini knjize za 1 godinu ugovora. Ostaju obaveze koje idu u naredne 3 poslovne godine.250k kifli a 750k bukvi a prihoda nigdje odnosno manji su u narednim godinana.Samo sam naveo kako to prakticno ide.
Mojne da braniteBukvu , jos ga Nasa stranka angazuje da bude Nacelnik opcune Centar
Konakovic je napustio Bosnu u decembru 2007 u sred sezone gdje je igran skupi Uleb kup, a nadovodio se igraca hill (najskuplji igrac u Bosni ikada), greer, byali, williams, veal, tu bili rahimic, ikonic, bavcic u zadnjoj sezoni, suad sehovic, ..., vodio zdovcKobe Bryant je napisao/la:kakvi dugovi ? , valjda se godina zavrsava i podvuce crta , kakvi dugovi , da sa minusa 39.000 narasta na 920.000 ???Mister No je napisao/la:Ma jasno mi je.nerminh74 je napisao/la: Pa 2008 su dospijeli dugovi koje je elmedin ostavio bukvi, zar ti nije cudan skok izmedzu 2007 i 2008
Sportska godina se planira godina za godinom budzet , kakva dugovanja Konakovica , hajde da to neko konacno NAPISE sta konkretno da je to Konakovic ostavio Bukvi ??? STA ?
A bukva preuzeo ekipu bez dinara u blagajni, a dugovi i jedan kredit na dospijecu sa januarom-februarom 2008
Ne branim Bukvu sekunde jer je radio po kiflinom nalogu dok kasnije nije pukla tikva.Dino, kum mu Stojanovic, Bukva I jedan I drugi ,sve go klosar I lopov.Neki vise neki manje.
Ne nije lose, ali on tu nije nista doprinijeo on je tada bio jos vrlo nepoznat, tada su druge struje u vidu imamovica odnosno hastora animirale sda i pare se sljevale, dino je iskoristio cinjenicu da je svima Bosna bila 2 ili 3 obaveza a njemu je bila sve pa su ga pustili da je vodiKobe Bryant je napisao/la:To je sad loše , što je preko političke linije pridobio bhtelecom ? zar je to lose , bas me briga nek i preko ljubavnice neko donese jakog sponzora , sad mu to treba teretit sto je doveo jakog sponzora , a drugi nisu mogli ???nerminh74 je napisao/la: Kobe elmdin je imao i najvece sponzore od kojih je licno doveo samo sparkasse, ostalo sve po politckoj duznosti najveci bh telecom i asa
ti meni reci ako si tad bio upoznat kao sto kazes u poslovanje kk Bosne , kakvo dugovanje je ostavio , kredit sa odlozenim placanjem ili sta ? ne kontam ?
ja kako sam upoznat svaka godina se planira kao budzet , osim ako nemas kredit ? znaci samo ako je Dino uteo kredit 2007 pa dosla rata 2008 ? ali ne spominje se nigdje , ali eto ako znas napisi !
Kasnije pala politicka volja, odmah katica od obecanih 500 000 uplati jedva 200 000, imamovica preglasaju u upravnom odboru neki paraziti (velika imena koja hamn nista nisu unosili u Bosnu) i odmah asa uplati 120 000 od 300 000 obecanih kasnije se totalno povuku
Mister No u sridu
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Sve to stoji , ali mi nije jasno , sto se Bukva uhvatio posla , da sam ja dosao vidio bih nemam sanse da budem pozitivan , povukao bih se nakon 3 mjeseca , a to sto kazes za Nihada , trebao je Bukva to da kaze javno i vozdra . A oako se islo u dubiozu , po meni se sve mglo spricijeti , da se stalo 2009 makar sa nekim 2 mil dugom , pa bi sve bilo lakse 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.