SP Qatar 2015 - rukomet
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: SP Qatar 2015 - rukomet
Sad mi se plače zbog izbora prenosa... šta sam propustio... urednici bht daboga vam žene noćas dobile turu seksa... od komšija
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Kakava rat na terenu u susretu Španija - Danska
opšta makljaža na sve strane...ovo je bilo finale prije finala
....i sad (kad sam pogledao ovu utakmicu) se sudijama sjetim familije za onaj njihov kriterij i iskljucenja Toromanovića i Burića protiv Tunisa

- skyisthelimit
Samo da iskoristim priliku da se ovim iz BhT sjetim najmilijih.. **** im smrdoslavija mamaru.
15.10 - 15.06 ...
Katar, hebote led igra u polufinalu
zasluženo smo ispali... na kraju se sve svelo na pojedinačne prodore i traženje prolaza u "sreći"..
ali, ako će onaj kafe und kolac otici sa klupe, onda ovo i nije toliko loše.... eh, kako bi bilo lijepo da nam dodđe Irfan, ali kamo sreće...

zasluženo smo ispali... na kraju se sve svelo na pojedinačne prodore i traženje prolaza u "sreći"..
ali, ako će onaj kafe und kolac otici sa klupe, onda ovo i nije toliko loše.... eh, kako bi bilo lijepo da nam dodđe Irfan, ali kamo sreće...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Francuzi nikad lakse do titule
- skyisthelimit
Nemoj mi reci da je RTL bio otkljucan na telemachu, ako ti je!?Unofficialpage je napisao/la:Kakav meč. Žao mi je što su Danci ispali, najviše mi je žao Hansena. Jbte koji je to majstor.![]()
Finale će biti katastrofalno, 1/4 finale i 1/2 finale će biti bolje od finala na to mislim po mečevima Danska i Španija i Španija i Francuska. Ovo Francuzi uzimaju na čelu sa Nikolom.
BHTA mislim da smo već dovoljno naučili od njih pa tako da nas ovo ne treba iznenadit, kad jučer nisu BiH prenosili kud ćeš dalje.
Sreća pa imam RTL.
15.10 - 15.06 ...
Slažem se, mada po meni je ovo totalno očekivano. Kvalitet + šampionski mentalitet = titula.Interista je napisao/la:Francuzi nikad lakse do titule
Jednostavno imaju sve dijelove slagalice.
Doduše, nije sve gotovo, imaju i Španci šta za reći, ali po dosad prikazanom, bit će veoma, veoma teško se oduprijeti ovakvoj Francuskoj.
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
- alan_kardec
- Kontakt:
fakat nisam znao da je Vori onako prljav igrač.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
a što je to bilo sa Vorijem, nisam upratio?
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- legenda reala
- Kontakt:
znači Španci brane titulu 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Na dreamboxu imam RTL pa tu gled'o. I ja sam osuđen na Moja TV pa sam morao ovo da uzmem i sad k'o čo'ek sve gledat pa čak i 2. ligu San Marina.skyisthelimit je napisao/la:Nemoj mi reci da je RTL bio otkljucan na telemachu, ako ti je!?Unofficialpage je napisao/la:Kakav meč. Žao mi je što su Danci ispali, najviše mi je žao Hansena. Jbte koji je to majstor.![]()
Finale će biti katastrofalno, 1/4 finale i 1/2 finale će biti bolje od finala na to mislim po mečevima Danska i Španija i Španija i Francuska. Ovo Francuzi uzimaju na čelu sa Nikolom.
BHTA mislim da smo već dovoljno naučili od njih pa tako da nas ovo ne treba iznenadit, kad jučer nisu BiH prenosili kud ćeš dalje.
Sreća pa imam RTL.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ja gledao na RTL - u, Telemachskyisthelimit je napisao/la:Nemoj mi reci da je RTL bio otkljucan na telemachu, ako ti je!?

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
- alan_kardec
- Kontakt:
dubrava je napisao/la:a što je to bilo sa Vorijem, nisam upratio?
leži onaj poljski pivot na podu (Szpyzcak), ovaj ga vuče za kosu. Kad je Jurecki skontao šta je Vori uradio, nasrnuo je na njega.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- Consigliere
- Kontakt:
Nije ga vukao za kosu, vec mu se podlakticom naslonio na glavu svom tezinom.alan_kardec je napisao/la:dubrava je napisao/la:a što je to bilo sa Vorijem, nisam upratio?
leži onaj poljski pivot na podu (Szpyzcak), ovaj ga vuče za kosu. Kad je Jurecki skontao šta je Vori uradio, nasrnuo je na njega.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- alan_kardec
- Kontakt:
jeste ga povukao, pogledaj snimak.Consigliere je napisao/la: Nije ga vukao za kosu, vec mu se podlakticom naslonio na glavu svom tezinom.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- Consigliere
- Kontakt:
OK, ali mislim da je reakcija najvise bila zbog udarca, jer ga je ozbiljnije mogao povrijediti. Inace, pratio sam malo sta Vori radi na crti... Koji su to udarci, stipanja, laktanja...alan_kardec je napisao/la:jeste ga povukao, pogledaj snimak.Consigliere je napisao/la: Nije ga vukao za kosu, vec mu se podlakticom naslonio na glavu svom tezinom.
Fit Tony: I keep my friends close...
Ma Vori je za neku stvar čitavo prvenstvo, ne znam što je dolazio, nikakve koristi Hrvatska nije imala od njega.
"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Kako loša odbrana Danaca, umjesto da naprave faul ili 2 min, oni ga gledaju i nadaju se odbrani golmana.
[youtube][/youtube]

I sad čitam da je ovaj Vidal bio košarkaš, igrao za Zaragozu (a i u Italiji), a pošto je isti sponzor i vlasnik bio i u rukometnom klubu onda su ga pozvali na trening jer im je falio pivot da vide kako bi mu odgovarala ta uloga i od tad se bavi rukometom, najbolje partije odigrao u Nantesu, Rivera ih zna iskopati
Kako loša odbrana Danaca, umjesto da naprave faul ili 2 min, oni ga gledaju i nadaju se odbrani golmana.
[youtube][/youtube]

I sad čitam da je ovaj Vidal bio košarkaš, igrao za Zaragozu (a i u Italiji), a pošto je isti sponzor i vlasnik bio i u rukometnom klubu onda su ga pozvali na trening jer im je falio pivot da vide kako bi mu odgovarala ta uloga i od tad se bavi rukometom, najbolje partije odigrao u Nantesu, Rivera ih zna iskopati

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ove cetiri ekipe su zasluzeno u polufinalu, mozemo negodovat Katar sa opravdanjem ali osim sto imaju povoljan zrijeb i sto su sudije pomogle da igraju sa Austrijom, sve su ih u igri posamarali. Arapi su sve rupe u IHF-u iskoristili maximalno. Ocekujem borbu do zadnje lopte u oba polufinala jer su ekipe koje se sastaju po mjeri. Ocekujem ipak finale Poljska Francuska i navijat za Bieleckog 

Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.
-
- Kontakt:
Jao kakvo polufinale Katar i Poljska. Francuzima će lakše biti u finalu nego u polufinalu...
Ko igra za raju, a zanemaruje taktiku, završiće karijeru u nižerazrednom Vratniku.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.