Poplave i Nepogode sirom BiH
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Poplave i Nepogode sirom BiH
Japan donirao 78.000 eura za pomoc BiH.

- Donnie Darko
- Kontakt:
Cuo maloprije na tvu, poslali duseke, deke, vrece za spavanje u vrijednosti od 75.000 eura.tyler durden je napisao/la:Sad ja moram pitat , sta je s japanom?Donnie Darko je napisao/la:Japan
Oni vjerovatno najbolje i znaju kako je nama sad.
- tyler durden
- Kontakt:
To nema veze s namaGunner4 je napisao/la:U Srbiji pohapseni vlasnici trgovina koji su podigli cijene namjernica.
Bravo za Vucica!Nisam njegov fan ali ovim me je kupio.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ne pratim nesto politicku scenu, tako da nisam bio pretjerano upoznat sa njim, ali ovo sto frajer radi u ovih par dana je za svaku pohvalu.Gunner4 je napisao/la:U Srbiji pohapseni vlasnici trgovina koji su podigli cijene namjernica.
Bravo za Vucica!Nisam njegov fan ali ovim me je kupio.
Jos ce pomoci da stinge iz svijeta za BiH, ne mozemo mi sami da se nosimo sa ovim.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Politicari pokusavaju ubaciti kost medu ovaj narod napaceni jer ove situacije ujedinjuju ljude a njima to ne odgovara, bagra pokvarena :@
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
OBAVJESTENJE!!! Nakon kontakta sa obe granicne policije i carine RH i BiH. Nemoguce je preci kombijem/bus/Kamion punim stvari bez da to nije popisano od strane crvenog kriza austrije, slovenije itd i doznaceno na crveni kriz u BiH..
U danasnjem dopisu koje je vijece ministara uputilo na carinu BiH stoji da bez potpisane i ovjerene kolicine robe se ne moze preci ni jedna od granica...
SHARE Proslijedite ovo dalje svima koji planiraju sa velikim kolicinama krecati bez navedih dokumenata!!

U danasnjem dopisu koje je vijece ministara uputilo na carinu BiH stoji da bez potpisane i ovjerene kolicine robe se ne moze preci ni jedna od granica...
SHARE Proslijedite ovo dalje svima koji planiraju sa velikim kolicinama krecati bez navedih dokumenata!!
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Japan je u top 3 zemlje kad je pomoc nasoj zemlji u pitanju. Bravo Japangeoxx je napisao/la:Japan donirao 78.000 eura za pomoc BiH.![]()
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
Re: Odg: Poplave i Nepogode sirom BiH
Indirektno: platite jos koju milju na carini ili glavonjama na vlasti, pa tek onda prodjite, fujJHam je napisao/la:OBAVJESTENJE!!! Nakon kontakta sa obe granicne policije i carine RH i BiH. Nemoguce je preci kombijem/bus/Kamion punim stvari bez da to nije popisano od strane crvenog kriza austrije, slovenije itd i doznaceno na crveni kriz u BiH..
![]()
![]()
Svaka cast Japanu
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Japan svakom pomaže , taj narod je fenomen. Otpisuju dugove drugim državama. Sa te strane su 
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
http://d.epo.ba/front/na-dramaticnoj-pr ... u-sarajevu" onclick="window.open(this.href);return false;
pa ne mozes biti djubre ovih razmjera, ljudi umiru, ostaju bez svega sto imaju a ti i dalje iste stvari vrtis, ne mogu da vjerujem

pa ne mozes biti djubre ovih razmjera, ljudi umiru, ostaju bez svega sto imaju a ti i dalje iste stvari vrtis, ne mogu da vjerujem
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Šta znači vanredno stanje u cijeloj državi?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Jedina dobra stvar na tom linku su ovi komentari ispod.LenBias je napisao/la:http://d.epo.ba/front/na-dramaticnoj-pr ... u-sarajevu
pa ne mozes biti djubre ovih razmjera, ljudi umiru, ostaju bez svega sto imaju a ti i dalje iste stvari vrtis, ne mogu da vjerujem![]()
![]()
Koja spodoba od osobe.
Zadnja izmjena: uschtipak, dana/u 17 maj 2014, 17:54, ukupno mijenjano 1 put.
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Svi drzavni resursi i drzavni novac usmjeren ka normalizaciji vanrednog stanja.Kawhi je napisao/la:Šta znači vanredno stanje u cijeloj državi?
1946
- dr.van nostrand
- Kontakt:
trenutno je vdr. stanje na nivou entitetaKawhi je napisao/la:Šta znači vanredno stanje u cijeloj državi?
A nije na nivou drzave
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
Oooj ovog voditelja na BHT. a a aaaaaaaaaa bila je to dezinformacija aa ...
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Izgleda bit' će u cijeloj BiH. Poslan je prijedlog. Kome ne znam.dr.van nostrand je napisao/la:trenutno je vdr. stanje na nivou entitetaKawhi je napisao/la:Šta znači vanredno stanje u cijeloj državi?kao i Brckom.
A nije na nivou drzave
Ovo što se dešava je zastrašujuće, stvara nervozu.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Normalno, radi se o cisto formalnoj odluciUnofficialpage je napisao/la:Izgleda bit' će u cijeloj BiH. Poslan je prijedlog. Kome ne znam.dr.van nostrand je napisao/la:trenutno je vdr. stanje na nivou entitetaKawhi je napisao/la:Šta znači vanredno stanje u cijeloj državi?kao i Brckom.
A nije na nivou drzave
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
- SarajlijaTM
Sutra u 9:30 skuplja se pomoc stanovnicima Janje. Molim vas da i ovo podrzimo i izguramo do kraja.. Konzervirana hrana, pitka voda i topla odjeca je najpotrebnija..
Stadion Grbavica
Danas smo polozili sa 10+,sutra idemo opet![]()