anam oni.kosevo,kos.brdo,carsija,bare,otoka,nedzarici,mojmilo,alipasino50%/50%,vojnicko,aerodromsko
ovo je moje misljenje sto se mene tice nek se ukljuce i anam oni u raspravu

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Dobra tema jel takobistrikboy je napisao/la:mi:grbavica,chwilla,m.dvor,anex,stup,hadzici,bistrik8i to samo bistrik u Sg),dobrinja 50/50%,hrasno,malta i pofalici,alipasino 50/50%
anam oni.kosevo,kos.brdo,carsija,bare,otoka,nedzarici,mojmilo,alipasino50%/50%,vojnicko,aerodromsko
ovo je moje misljenje sto se mene tice nek se ukljuce i anam oni u raspravu
IMA IMA KAKO NEMA EVO JEDAN UPRAVO OVO PISEbistrikboy je napisao/la:a sto te to zanimaGrbavica je napisao/la:Zna li neko gdje su odprilike vecina Manijaci a gdje pitari u Sarajevu, po naseljima?
P.S. Ako moze bez pristrasnosti...![]()
P.S.
ima manijaka i u starom gradu dosta![]()
hahahahahaATATURK je napisao/la:Bob ko je Tarik rahmeta ti ?
hehehehhe Novi predsjednik heheh ma FarukFabricio je napisao/la:hahahahahaATATURK je napisao/la:Bob ko je Tarik rahmeta ti ?
ccbpartibrejker1921 je napisao/la:Znam da na Bjelavama ima dosta Manijaka, ima cak i neka podgrupica, ne znam kako se zove...Inace, dosta raje iz ove mahale ide na Zeljiveb tekme, uvjerio sam se milion puta...
koliko se sjecam bh tribine da je na njoj bilo o toj podgrupi kako je ugasena,ispravite me ako grijesimanem je napisao/la:ccbpartibrejker1921 je napisao/la:Znam da na Bjelavama ima dosta Manijaka, ima cak i neka podgrupica, ne znam kako se zove...Inace, dosta raje iz ove mahale ide na Zeljiveb tekme, uvjerio sam se milion puta...
Jesu samir i farukbistrikboy je napisao/la:e neznam koliko al toliko nismo
Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer, MrAmarOsim, Pablo11, samoFKS i 77 gostiju.