Utakmice SP-a na TV kanalima
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: Utakmice SP-a na TV kanalima
Ne znam sta serete?!!! Ovo je odlicno. Ne mozete gledati HD na CRT ekranu
https://www.dropbox.com/sc/kztwcpi9516b ... H9NlWfXTka" onclick="window.open(this.href);return false;
Losa mi kamera na mob ali slika na tv je odlicna
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
https://www.dropbox.com/sc/kztwcpi9516b ... H9NlWfXTka" onclick="window.open(this.href);return false;
Losa mi kamera na mob ali slika na tv je odlicna
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
- Evolution87
- Kontakt:
Ovi kojima je HS imate li problema sa slikom?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Re: Odg: Utakmice SP-a na TV kanalima
Imal iko ovde bhbcable?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ne možeš tim bijelim kablom dobit' HD signal.AsharaK je napisao/la:Imal iko ovde bhbcable?
Šta koji **** najavljuju cijeli dan? I kako druge mogu dobiti kanale u HDu?DukeOfWellington je napisao/la:Ne možeš tim bijelim kablom dobit' HD signal.AsharaK je napisao/la:Imal iko ovde bhbcable?
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Moraš imat' digitalni HD resiver da bi gledao HD kanal.AsharaK je napisao/la:Šta koji **** najavljuju cijeli dan? I kako druge mogu dobiti kanale u HDu?
Npr. ako imaš kanal ArenaSport HD i gledaš ga putem bijelog antena kabla ti zapravo ne gledaš kanal u HD rezoluciji, to treba da znaš.
Džabaaaa neki skupocjeni televizori i to?DukeOfWellington je napisao/la:Moraš imat' digitalni HD resiver da bi gledao HD kanal.AsharaK je napisao/la:Šta koji **** najavljuju cijeli dan? I kako druge mogu dobiti kanale u HDu?
Npr. ako imaš kanal ArenaSport HD i gledaš ga putem bijelog antena kabla ti zapravo ne gledaš kanal u HD rezoluciji, to treba da znaš.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Treba ti HDMI kabalAsharaK je napisao/la:Džabaaaa neki skupocjeni televizori i to?DukeOfWellington je napisao/la:Moraš imat' digitalni HD resiver da bi gledao HD kanal.AsharaK je napisao/la:Šta koji **** najavljuju cijeli dan? I kako druge mogu dobiti kanale u HDu?
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Treba ti HD Ready ili Full HD televizor i HD resiver spojen HDMI kablom da bi gledao HD kanal. Dakle sve, ne jedno od toga.AsharaK je napisao/la:Džabaaaa neki skupocjeni televizori i to?
Hvala brateDukeOfWellington je napisao/la:Treba ti HD Ready ili Full HD televizor i HD resiver spojen HDMI kablom da bi gledao HD kanal. Dakle sve, ne jedno od toga.AsharaK je napisao/la:Džabaaaa neki skupocjeni televizori i to?

Obicni tv(guzonja) uz resiver za hrvatske kanale
HRT 2 gotiva jeftino a dobro
HRT 2 gotiva jeftino a dobro
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
Legendo jel ovaj Bht sto mi gledamo dzaba na Moja Tv HD, jer slika je vidno bolja od recimo Arena koje su Sd? 

- Fantasista
- Kontakt:
Jarane i kod mene isto, vidim na istoj smo kablovskoj. Džaba LCD i to, slika užas na DVBC.AsharaK je napisao/la:Kod mene još crno-bijela slika..
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Sad je kasno, vidjećemo početkom drugog poluvremena (osim ako neko nije upoređivao).Sheyi je napisao/la:Legendo jel ovaj Bht sto mi gledamo dzaba na Moja Tv HD, jer slika je vidno bolja od recimo Arena koje su Sd?
Sutra ih baba zoveFantasista je napisao/la:Jarane i kod mene isto, vidim na istoj smo kablovskoj. Džaba LCD i to, slika užas na DVBC.AsharaK je napisao/la:Kod mene još crno-bijela slika..

Btw prebaci na analognu sliku, bolje je.

dečki ,vidim da se žalite na HD...kod mene na TOTALU slika extra,ali stvarno extra..(na BHT HD-u)vidiš što kažu zjenice u igrača,malo je ton tiši nego obično.....nego kakvi su vam televizori,nema dobre slike na golfu 2,U sobi mi je drugi resiver SD e tu je pravo njesra,nema ni boje..ali preko HD resivera ,stvarno super,samo da ostane...
- Fantasista
- Kontakt:
Prebacio sam i vidio da je bolja. Ne znam da li si vidio da je pred početak slika bila dobra i samo je od jednom nestalo boje i sad crno bijelo.AsharaK je napisao/la:Sutra ih baba zoveFantasista je napisao/la:Jarane i kod mene isto, vidim na istoj smo kablovskoj. Džaba LCD i to, slika užas na DVBC.AsharaK je napisao/la:Kod mene još crno-bijela slika..Mislim da se može iznajmiti hd resiver.
- legenda reala
- Kontakt:
Jok, ovo je HD konvertovan u SD, ono što sam tražio prethodnih dana od bh telecoma da urade ako ne mogu nam pustit HD, znači slika je bolja dosta nego prije, ali nije HDDukeOfWellington je napisao/la:Sad je kasno, vidjećemo početkom drugog poluvremena (osim ako neko nije upoređivao).Sheyi je napisao/la:Legendo jel ovaj Bht sto mi gledamo dzaba na Moja Tv HD, jer slika je vidno bolja od recimo Arena koje su Sd?
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 12 jun 2014, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Da, nažalost ybg. Al sutra ću pokušat dobiti taj resiver. Probat, nemam šta izgubit...Fantasista je napisao/la:Prebacio sam i vidio da je bolja. Ne znam da li si vidio da je pred početak slika bila dobra i samo je od jednom nestalo boje i sad crno bijelo.AsharaK je napisao/la:Sutra ih baba zoveFantasista je napisao/la: Jarane i kod mene isto, vidim na istoj smo kablovskoj. Džaba LCD i to, slika užas na DVBC.Mislim da se može iznajmiti hd resiver.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Evo sad vidim, baš tako kako kažeš.legenda reala je napisao/la:Jok, ovo je HD konvertovan u SD, ono što sam tražio prethodnih dana od bh telecoma da urade ako ne mogu nam pustit HD, znači slika je bolja dosta nego prije, ali nije HDDukeOfWellington je napisao/la:Sad je kasno, vidjećemo početkom drugog poluvremena (osim ako neko nije upoređivao).Sheyi je napisao/la:Legendo jel ovaj Bht sto mi gledamo dzaba na Moja Tv HD, jer slika je vidno bolja od recimo Arena koje su Sd?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.