ALi bolju taktiku.Cartman je napisao/la:Ovaj Boateng je smrad nevidjeni. Povukao se iz repke nakon proslog SP, i onda se kao mis vratio odma pred ovo. Ludji su oni sto su ga prihvatili. Jedino ovi Afrikanci imaju gori mentalitet od nas.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
ALi bolju taktiku.Cartman je napisao/la:Ovaj Boateng je smrad nevidjeni. Povukao se iz repke nakon proslog SP, i onda se kao mis vratio odma pred ovo. Ludji su oni sto su ga prihvatili. Jedino ovi Afrikanci imaju gori mentalitet od nas.
WilliamConsigliere je napisao/la:POR LINE-UP: Beto, Bruno Alves, Pepe, Miguel Veloso, William Carvalho, Ronaldo (c), Moutinho, Eder, Nani, Amorim, Pereira
Tacan rezultat 2:2Consigliere je napisao/la:USA LINE-UP: Howard, Gonzalez, Bradley, Besler, Beasley, Dempsey (c), Jones, Davis, Beckerman, Zusi, Johnson
GER LINE-UP: Neuer, Howedes, Hummels, Schweinsteiger, Ozil, Podolski, Muller, Lahm (c), Mertesacker, Kroos, Boateng
4 razlike.ennis je napisao/la:Kolko Portugal mora uvaljat ako svabe dobiju Amere minimalnim rezultatom.
Nije nemoguce,bice svasta.Mislim da su se svabe zagrijale,ocekujem golijadu na oba meca.TariqAli je napisao/la:4 razlike.ennis je napisao/la:Kolko Portugal mora uvaljat ako svabe dobiju Amere minimalnim rezultatom.
slazem seTribalian je napisao/la:Tacan rezultat 2:2Consigliere je napisao/la:USA LINE-UP: Howard, Gonzalez, Bradley, Besler, Beasley, Dempsey (c), Jones, Davis, Beckerman, Zusi, Johnson
GER LINE-UP: Neuer, Howedes, Hummels, Schweinsteiger, Ozil, Podolski, Muller, Lahm (c), Mertesacker, Kroos, Boateng
Ma jok ba. Svabe i Ameri su dogovorili X. Svabama pobjeda nista ne znaci, i sa nerijesenim su i onako prvi, a Klinsman je u dobrim odnosima sa Lowom.ennis je napisao/la:Nije nemoguce,bice svasta.Mislim da su se svabe zagrijale,ocekujem golijadu na oba meca.
Koga prenose sad u 18 h?TariqAli je napisao/la:Ma jok ba. Svabe i Ameri su dogovorili X. Svabama pobjeda nista ne znaci, i sa nerijesenim su i onako prvi, a Klinsman je u dobrim odnosima sa Lowom.ennis je napisao/la:Nije nemoguce,bice svasta.Mislim da su se svabe zagrijale,ocekujem golijadu na oba meca.
Mada i ja mislim da ce Portugal obavit svoje, ne moze Ronaldo zavrsit Mundijal bez gola.
BHT Amere i Svabe.sarajlija je napisao/la:Koga prenose sad u 18 h?
potpuno logično razmišljanjesuhi je napisao/la:Mesut ce da rijesi USA i tako asistira ronaldu za prolaz
TariqAli je napisao/la:Klinton i Merkelova na tribinama. Ide ono sto je u koristi globalnog kapitala, dakle iks ko kuca.
BHT Amere i Svabe.sarajlija je napisao/la:Koga prenose sad u 18 h?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.