BiH - Slovačka / Slovačka - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koliko bodova ocekujete u dvomecu protiv Slovacke ?

6 bodova
266
55%
4 boda
109
23%
3 boda
51
11%
2 boda
3
1%
1 bod
17
4%
0 bodova
38
8%

Ukupno glasova: 484

Rios

Re: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH

Post Postao/la Rios » 27 avg 2013, 14:29

grgr je napisao/la:Bit ce problem sa lijevom stranom sejo nema ni 70 minuta odigranih ove sezone...
Mene vise strah Bicakcica na stoperu nego Seje na beku..Seji je to rutina postala,nikad nije zakazao..Dok Bicakcicu ne cvijetaju ruze u BL ni timski,a evo u ovoj zadnjoj tekmi ni personalno,uz to igra kvalifikacionu utakmicu od znacaja prvi put,Bilino Polje..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 27 avg 2013, 14:33

Rios je napisao/la:
grgr je napisao/la:Bit ce problem sa lijevom stranom sejo nema ni 70 minuta odigranih ove sezone...
Mene vise strah Bicakcica na stoperu nego Seje na beku..Seji je to rutina postala,nikad nije zakazao..Dok Bicakcicu ne cvijetaju ruze u BL ni timski,a evo u ovoj zadnjoj tekmi ni personalno,uz to igra kvalifikacionu utakmicu od znacaja prvi put,Bilino Polje..
dobar 8-)

@coutinho moze, ali samo igrace iz nase kukuruz lige
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 27 avg 2013, 15:00

Bayern@heart je napisao/la:Nadam se da do 1.9 nedjelja neće biti više povrijeđenih posebno ovih glavnih. Zmajevi izdržite
Ma samo da Mujdža večeras izađe živ i zdrav iz okršaja s vama, Pjanić za vikend, Sejo odmara svakako, to je što se tiče ovih stakleni, ostalo su sve jaki momci, kojima povrede ne mogu ništa ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 27 avg 2013, 15:19

legenda reala je napisao/la:
Bayern@heart je napisao/la:Nadam se da do 1.9 nedjelja neće biti više povrijeđenih posebno ovih glavnih. Zmajevi izdržite
Ma samo da Mujdža večeras izađe živ i zdrav iz okršaja s vama, Pjanić za vikend, Sejo odmara svakako, to je što se tiče ovih stakleni, ostalo su sve jaki momci, kojima povrede ne mogu ništa ;)
Nadam se da će biti tako večeras Mujdža ide na Riberiya i Alabu nadam se da neće biti žestokih stratonva od ove dvojice ;)

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 27 avg 2013, 15:48

prilika za Bicakcica da se pokaze,ne znam bice tesko,ipak je on tek na pocetku reprezentativne karijere.... nadam se da ce nas sve razuvjeriti!

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 27 avg 2013, 15:50

Bayern@heart je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:
Nadam se da će biti tako večeras Mujdža ide na Riberiya i Alabu nadam se da neće biti žestokih stratonva od ove dvojice ;)
A Ribery poznati cigo, ide u duele i nogama i rukama i glavom i nosom.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 27 avg 2013, 16:01

Denizli je napisao/la:Slovaci ce nas poderati.Uzet cemo bod dole.Kakav Brazil

Nismo meda imali protiv Grka, sta ste vi gledali.A, koju smo to sansu imali protiv Grka?Iz prekida smo ih rasturili ali to je bilo bas to.Iz prekida.Da nije bilo tog.Kako bi bilo
Momak a sta su to prekidi... to nepripada fudbalu! :mrgreen: :mrgreen:

Igrali smo na presing protiv Grka i oni nisu dosli kako treba u nasu polovinu. Loptu smo imalu u nasim nogama i pokusavali smo da probijemo njihov beton (to je njihov stil igre). Osim toga ko to Grcima u zadnje vrjeme ubaci 3 gola (osim Njemaca koji su velesila)!?? Ali skim se ja dopisujem, tebi bi bilo radost da mi neodemo na svjetsko... povraca mi se od takvih ljudi! :evil: :twisted: :evil:

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 27 avg 2013, 16:10

Ta utakmica protiv Grcke je proslost,gledajmo malo buducnost 8-)

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 27 avg 2013, 16:27

xinxee je napisao/la:Ta utakmica protiv Grcke je proslost,gledajmo malo buducnost 8-)
Buducnost uvjek ovisi o proslosti :mrgreen: dosta filozofiranja!

Ako budemo dali sve od sebe i ako se maksimalno udje u obadvije utakmice kao protiv Grka na BP onda sam uvjeren da moramo uzeti ta min. 3 boda. Uz malo vise srece i nafake mozda i svih 6! Jedino et ako sreca njih posluzi onda oni maksimalno mogu izvuci jedan remi.

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 27 avg 2013, 16:31

MaksuzBaksuz je napisao/la:

Nismo meda imali protiv Grka, sta ste vi gledali.A, koju smo to sansu imali protiv Grka?Iz prekida smo ih rasturili ali to je bilo bas to.Iz prekida.Da nije bilo tog.Kako bi bilo

Igrali smo na presing protiv Grka i oni nisu dosli kako treba u nasu polovinu. Loptu smo imalu u nasim nogama i pokusavali smo da probijemo njihov beton (to je njihov stil igre). Osim toga ko to Grcima u zadnje vrjeme ubaci 3 gola (osim Njemaca koji su velesila)!?? Ali skim se ja dopisujem, tebi bi bilo radost da mi neodemo na svjetsko... povraca mi se od takvih ljudi! :evil: :twisted: :evil:
Tako je bas su nas ubili Grci, ima li su 1 sut u okvir gola, bas su nas razvalili.

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 27 avg 2013, 16:38

dinoze je napisao/la:
MaksuzBaksuz je napisao/la:

Tako je bas su nas ubili Grci, ima li su 1 sut u okvir gola, bas su nas razvalili.
Efikasni su nema sta... 1 sut, 1 gol :mrgreen:

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 27 avg 2013, 16:50

ko da mi nije malo prije bilo dovoljno što sam ubacio nekoliko tona uglja a uz to žena stalno nešto zvrcka nad glavom, nego još slušam radio i čujem da je Zukanović zijanio...e jbg :(

a ovome liku što pominje prekide i sl. pa čiko dragi, Grčka je prvenstvo osvojila iz prekida...ali ti si tada vjerovatno bio mali, drkao na komšinice i nisi baš bio upoznat što oni ljudi trče po terenu :lol:
Undici stelle - ACM 1899

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 27 avg 2013, 16:55

Ma slovaci imaju opasne pojedince. Po imenima su mozda i jaci od nas. Nikad dovoljno opreza !

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 27 avg 2013, 17:03

BIcakcic znaci stoper,a Salihovic lijevi bek iako nece igrati do SLovacke nijednu utakmicu..IAko ja nisam bio zadovoljan ZUkanovicem protiv Amerike al opet bio je uigran sa SPahicem

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 27 avg 2013, 17:06

Mene najvise brine promjena selektora i taj novi pocetak za sve u slovackoj reprezentaciji. Nisu oni bas talasike kako im zadnji rezultati to govore, to je vise kriza koja traje vec 2 godine. Slicno kao mi u onom periodu Irska, Meksiko... samo duze.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 27 avg 2013, 17:20

slika
:lol:

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 27 avg 2013, 17:21

Polako ljudi. Sve će to biti dobro. Ja ne sumnjam niti malo u momke i Papeta. Kada treba da potegnu, nisu nas iznevjerili. Samo ozbiljno, i sve će leći na svoje mjesto.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

mirzavolimtebosno
Kontakt:

Post Postao/la mirzavolimtebosno » 27 avg 2013, 17:39

Ja mislim da bi pandja komotno mogao sa spahom na stopera.. bez obzira sto nema kluba.. vise sam sigurni u njega nego u bicakcica..

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 27 avg 2013, 17:43

Ma to ce Ermin muski odraditi. 8-)
Spaha u odbrani cini sve ostale igrace boljima pa ce tako i njega a i bolji je Bicakcic od Zukanovica tako da se tu ne bi trebao ni osjetiti izostanak Zuke. Bice to sve okej, uostalom ne igramo sa Spanijom nego protiv nikad gorih Slovaka. ;)
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 27 avg 2013, 17:48

:roll: :lol:

Pitam se kako zapravo naci pravi komentar za ovako glup post. Sta se sve nece naci da se umanji uspjeh, golovi su postignuti iz prekida sto automatski umanjuje velicinu pobjede :lol: .

Nema veze, sljedeci put cemo reci Misketu svaki slobodnjak ubuduce da posalje u tribine, jer nije fer :mrgreen: :lol:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.