BH klubovi u Evropi 2012/13
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BH klubovi u Evropi 2012/13
Lik vas yebe u mozak, a vi mu nešto objašnjavate?! Mutava rasprava od početka do kraja, samo da se piše...
NAPRIJED NARODE!
$
а захтјев $ ' " 8 $ 10 ? " $ је супер....
е јест % је супер.... / $ " "?" попут ",$,",?,"....... е " ".
А то % " % $ су ? " $ ? " & ? " РС је твоје ",' - " ". Ја " & $ " " за $ ? по ' &?
а захтјев $ ' " 8 $ 10 ? " $ је супер....

А то % " % $ су ? " $ ? " & ? " РС је твоје ",' - " ". Ја " & $ " " за $ ? по ' &?
СВЕ $ & ? ¥, &,&,& "!
Nek igra ko zasluzi, ti to nikad neces shvatiti. Tebi su ocito bitnije neke sruge stvari.naiSsus je napisao/la:$
а захтјев $ ' " 8 $ 10 ? " $ је супер....![]()
![]()
е јест % је супер.... / $ " "?" попут ",$,",?,"....... е " ".
Bi l' tako zahtjevao 4 kluba iz RS-a da igrate zajednicku ligu sa Srbijom? Bi al' u qrcu.
Cuj moje misljenje. TO SU FAKTI !!!
Reprezentacija je igrala kvalifikacije, a klubovi Evropu. Sta ti je tu nejasno?
Cim ste vi "upali", poceli ste sa opstrukcijama i neki uslovima.
De živ bio... 16 klubova za naše uslove je tragedija. Sarajevo i Mostar i treba da imaju 4-5 klubova, kao što imaju London, Moskva, Madrid, Rim... Svi najmanje po dva. Neka ima i Banja Luka tri kluba, nebitno. To sada svako selo treba da ima klub u prvoj ligi? U tome i jeste problem. Jedino kod nas, i u još par država, bitniji je kvantitet nego kvalitet.
I tebi ponavljam, nek igra ko zalsuzi, a ne ko mora.febo je napisao/la:De živ bio... 16 klubova za naše uslove je tragedija. Sarajevo i Mostar i treba da imaju 4-5 klubova, kao što imaju London, Moskva, Madrid, Rim... Svi najmanje po dva. Neka ima i Banja Luka tri kluba, nebitno. To sada svako selo treba da ima klub u prvoj ligi? U tome i jeste problem. Jedino kod nas, i u još par država, bitniji je kvantitet nego kvalitet.
Na onovu čega si skonto da ja mislim drugačije? Pogledaj kraj posta.
Ma jer si rekao u stilu "trebaju da imaju", samo sam rekao da ne trebaju ako ne zasluzuju.febo je napisao/la:Na onovu čega si skonto da ja mislim drugačije? Pogledaj kraj posta.

- Jack777Pott
- Kontakt:
A da se vratite temi? Moze se raspravljat o smanjenju lige i utjecaju tog smanjenja na nastupe u Europi, al ovo o Dodiku i slicno
. Svakako da bi se poboljsao kvalitet lige i da bi s tim klubovi imali i bolje nastupe u Europi. To ne znaci da bi redovno prolazili Basela, Celtic, Dortmund, Inter, Liverpool, al znaci da bi bilo manje muke sa Crnogorcima, Albancima, Kazahstancima i ostalim, a svakako da bi pruzili i veci otpor klubovima tipa Slovan, Maribor, Sturm, Zvezda, Hajduk i slicni, mozda nekad nekog od njih i prosli. Evo Sarajevo je sad proslo Levskog, al to za mene nije podvig, to se moglo i ocekivat, Sarajevo ima tu drskost za euro meceve, a nadam se da ce nekad i ostali moc tako igrat, a smanjenje lige ce svakako pridonijet tome.

I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
svaka častJack777Pott je napisao/la:A da se vratite temi? Moze se raspravljat o smanjenju lige i utjecaju tog smanjenja na nastupe u Europi, al ovo o Dodiku i slicno. Svakako da bi se poboljsao kvalitet lige i da bi s tim klubovi imali i bolje nastupe u Europi. To ne znaci da bi redovno prolazili Basela, Celtic, Dortmund, Inter, Liverpool, al znaci da bi bilo manje muke sa Crnogorcima, Albancima, Kazahstancima i ostalim, a svakako da bi pruzili i veci otpor klubovima tipa Slovan, Maribor, Sturm, Zvezda, Hajduk i slicni, mozda nekad nekog od njih i prosli. Evo Sarajevo je sad proslo Levskog, al to za mene nije podvig, to se moglo i ocekivat, Sarajevo ima tu drskost za euro meceve, a nadam se da ce nekad i ostali moc tako igrat, a smanjenje lige ce svakako pridonijet tome.
Sarajevo ljubavi moja!
kako ne kontas pismo "buducnosti"febo je napisao/la:Može li mi neko prevesti ove hijeroglife?

YES.WE.DID.
- sef_mafije
- Kontakt:
Sarajevo igra u cetvrtak !
FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...
Majke ti iz kojeg megalopolisa ti tipkaš kad su ti Prijedor i Srebrenik vukojebine.Hajd da u BiH ima gradova preko milion stanovnika pa u redu al nazivati dvije uspješne opštine vukojebinama ,nema smisla, to što Sloboda mora hopsati po drugoligaškim travnjacima daje više za pravo da se Tuzla nazove vukojebinom.(nek oni iskopaju još jednu slanu baru da se kisele u njoj a što sport propada nema veze).skyisthelimit je napisao/la:naiSsus je napisao/la:
", а ? то $ сутао ? ван " $ па $ " ' о " .. Све $ ФСРС $ " $ " " $ " ' &. & " " " " у $ ? & су ? са $ за ' & ? на 10 ? 12 засто то " " $. " ' $ је $ $ за $ ? у " ' " ?. &, $ $ се $ ? по ?, $, " " ? " $ у " це " $ " на '. А ", & " то је " у "
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
-
- Kontakt:
Nepostoji niko ko zeli napredak fudbala u ovoj zemlji ko je protiv skracenja lige ali....
Skracivati ligu poslije sezone koja je vjerovatno i najneregularnija u istoriji PL i ocekivati da to klubovi prihvate je iluzorno. Pogledajte kako je Slobodi namjesteno ispadanje, pa vecina se klubova sa pravom boji, sta ce tek biti kad ih bude ispadalo po 4 po sezoni. Logicno je da klubovi iz RS traze zastitu FSRS.
Znaci skracenje DA, postojanje mehanizma zastite NE ni po kom osnovu samo sportski rezultati DA
Ali prije toga rascistiti sa neregularnostima, kazniti eventualne krivce, ocistiti sudijsku organizaciju, formirati udruzenje premijerligasa, prepustiti mu vodjenje PL, provesti izbore tamo gde treba, u svim strukturama, rijesiti se komiteta. E kad se to uradi onda pricati o skracenju lige, ovako je to gubljenje vremena i energije.
Skracivati ligu poslije sezone koja je vjerovatno i najneregularnija u istoriji PL i ocekivati da to klubovi prihvate je iluzorno. Pogledajte kako je Slobodi namjesteno ispadanje, pa vecina se klubova sa pravom boji, sta ce tek biti kad ih bude ispadalo po 4 po sezoni. Logicno je da klubovi iz RS traze zastitu FSRS.
Znaci skracenje DA, postojanje mehanizma zastite NE ni po kom osnovu samo sportski rezultati DA
Ali prije toga rascistiti sa neregularnostima, kazniti eventualne krivce, ocistiti sudijsku organizaciju, formirati udruzenje premijerligasa, prepustiti mu vodjenje PL, provesti izbore tamo gde treba, u svim strukturama, rijesiti se komiteta. E kad se to uradi onda pricati o skracenju lige, ovako je to gubljenje vremena i energije.
"JOŠ OD 1926"
-
- Kontakt:
madridist je napisao/la:Majke ti iz kojeg megalopolisa ti tipkaš kad su ti Prijedor i Srebrenik vukojebine.Hajd da u BiH ima gradova preko milion stanovnika pa u redu al nazivati dvije uspješne opštine vukojebinama ,nema smisla, to što Sloboda mora hopsati po drugoligaškim travnjacima daje više za pravo da se Tuzla nazove vukojebinom.(nek oni iskopaju još jednu slanu baru da se kisele u njoj a što sport propada nema veze).skyisthelimit je napisao/la:naiSsus je napisao/la:
", а ? то $ сутао ? ван " $ па $ " ' о " .. Све $ ФСРС $ " $ " " $ " ' &. & " " " " у $ ? & су ? са $ за ' & ? на 10 ? 12 засто то " " $. " ' $ је $ $ за $ ? у " ' " ?. &, $ $ се $ ? по ?, $, " " ? " $ у " це " $ " на '. А ", & " то је " у "
Cuj ovog majstora, pa Prijedor ti je poslije Sarajeva,Banja Luke,Mostara ,Zenice i Tuzle najveci grad u BiH...
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
kvota na FCS pala sa 1.55 na 1.45...mislim da je sve jasno
kladionice ocekuju pobjedu (kao i BORDO ARMIJA) a 2-0 je sasvim dovoljno za prolaz do play offa
iako imam neki predosjecaj da ce biti 3-0..e to je pravi rezultat
kladionice ocekuju pobjedu (kao i BORDO ARMIJA) a 2-0 je sasvim dovoljno za prolaz do play offa
YES.WE.DID.
Imam neki osjecaj da ce Sarajevo proci vec u prvoj tekmi.. da ce igrači Zete ipak podleci pritisku,jer oni nemaju baš neku podršku.. u ekipi imaju par mladih igrača jedan od igrača ima i 16 godina ako se ne varam..payton je napisao/la:kvota na FCS pala sa 1.55 na 1.45...mislim da je sve jasno
Istina Crnogorski fudbal se razvija iz godine u godinu al je to još slabo..
Da Sarajevo igra protiv Budućnosti iz Podgorice onda bi bilo teško,što zbog igrača što zbog Varvara..
Moja prognoza za prvu tekmu je 4:0 za Sarajevo..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
-
- Kontakt:
Ako nijedan klub iz RS-a nije dobar za PL BiH onda i ne treba da bude tu a ne da neko mora biti, fuj
Sto se Sarajeva tice, zna se, prolazak aBd

Ma puno je 4:0. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Vandelanoitte
- Kontakt:
Mislim da bi mogli promijenit naziv teme u FK Sarajevo u Evropi 2012/2013

Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.
Pedro - najgori igrač svih vremena.
- Jack777Pott
- Kontakt:
Glupo je vise o tome i pisat. Cudi me kako se jos i Distrikt Brcko nije javio za zeljom i zahtjevom da imaju klub u PL. Brcko je 7.grad po velicini u BiH i mislim da nikad nisu imali klub u PL, pa nitko ne se*e. Nekima bi izgleda najbolje bilo da se igra play offsamosarajvo je napisao/la:Ako nijedan klub iz RS-a nije dobar za PL BiH onda i ne treba da bude tu a ne da neko mora biti, fuj![]()

I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.