GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Poljska i Ukrajina / 8. juni - 1. juli 2012.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,Devil,dubrava

Ko je vaš favorit u grupi C?

Španija
125
52%
Italija
61
25%
Irska
15
6%
Hrvatska
39
16%

Ukupno glasova: 240

Monolog
Moderator
Kontakt:

Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska

Post Postao/la Monolog » 12 jun 2012, 18:51

@GaziHusrevBeg,

Za Ronaldinha se govori da bi bio najbolji svih vremena da je u kontinuitetu pružao dobre partije, a ne da se odao noćnom životu, provodima i svemu što povuče Brazilce. :mrgreen: Dakle, igrati dobro u kontinuitetu. On to nije radio iz nefudbalskih razloga. Forma mu je pala zato što su neke druge stvari postale preče od ganjanja lopte. :mrgreen: Dosta o Ronaldinhu, idemo na Gilardinha. :mrgreen:

Eto, sad si napisao nešto što automatski daje argument i ovim što "brane" Španiju. Kako? Pa jedan Busquets igra u, za većinu fudbalskih analitičara, najboljoj ekipi svih vremena - Barceloni (@Azzurni, poštedi nas priče o namještanju, živ bio). :mrgreen: Šta to govori? Što u Blaugrani ne igraju Perrota, Zaccardo i takvi igrači? :mrgreen: Razumiješ li šta ti hoću reći.

Kontinuitet dobrih igara i rezultata je najbolji argument kada govorimo o uspjesima, jačini i šta ti ja znam kojim parametrima vezanih za sportske kolektive (a vala i pojedinačne sportiste). Francuzi su tada imali Zidanea (za mnoge jedan od 3 najbolja igrača svijeta svih vremena), Henryja (jednog od najboljih napadača u posljednjih 15-ak godina), Trezegueta (ne moram navijači Juventusa govoriti o njegovoj snazi), Thurama (sigurno jedan od najboljih defanzivaca u Serie A i Evropi općenito), Vieiru (ponajboljeg defanzivnog veznog u posljednjih 15-ak godina), Lizarazua, Djorkaeffa, Piresa, Blanca, Desaillyja, Candelu, Deschampsa, Petita...Dakle, 5 igrača (boldovani su) koji su fudbalski besmrtnici (moradoh upotrijebiti ovaj pojam). U istu ravan stavljamo ih sa Špancima (2008. & 2010.), al' ipak iznad Talijana. Mada, ukoliko Španija prođe 1. krug, automatski postaje bolja od Francuza samo zbog epizode nazvane 2002. Svi znamo šta se dešavalo tada kada je Francuska u pitanju i koliko su bili "sjebani" na tom SP-u. :mrgreen:

Villa je najbolji strijelac reprezentacije Španije. Čovjek je osvojio sve što se može osvojiti, a sigurno bi imao više trofeja da je na vrijeme napustio Zaragozu i(li) Valenciju. On nikad neće biti k'o Raul (vječni romantičar), al' sigurno da je zlatnim slovima iscrtao svoje ime u fudbalskoj istoriji Španije, a vala i kompletne Evrope. Sad, druga stvar je što on nije niti će ikada biti na nivou Raula, al' je za Španiju on i važniji (ne napadajte me Realovci). :mrgreen: S Raulom nisu nikad ništa osvojili, dok su sa Villom (istina, potpomognutim sa Barcinom mašinerijom, Realovom defanzivom i Torresom) osvojili 2 uzastopna takmičenja (EP + SP). Jbt, eto neće se sjećati ljudi Ville, a sjećat će se Cannavara. :mrgreen: :mrgreen: Kako? :mrgreen: :mrgreen:
GaziHusrevbeg je napisao/la:Uspješnijom da, ali boljom ne. Oni da su bolji pobjedili bi "najgoru" Italiju ikad.
Barceloni ne leži Chelsea. Oni su njihov antibiotik. Da l' je Chelsea bolji od Barcelone? Nije.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 12 jun 2012, 19:01

Majke vam, kako se imate živaca prepirati sa ovim trolom Gazi Husrefom :x :x

Pa taj čovjek ni sam sebi ne vjeruje što piše, i kako će mu neko drugi povjerovati :x

Dovoljno je vidjeti zadnju nebulozu koju je napisao i sve vam je jasno :lol: :lol: oj kloca :shock: :shock:
Čuj niko se neće sjećati kralja, kakva nebuloza, jesi ti pametan ko to može zaboraviti najboljeg napadača na dunjaluku svih vremena, čovjeka koji ima sve rekorede :roll:

Pa dovoljno je što će ga se sjećati u Schalkeu i Realu, boli njega hoće li se neki Gazi Husref sjećati njega, eto nek će se Del Piera sjećati za pet godina :roll: :roll:
Ne piši po forumima zato što si nerealn i nikad ne gledaš drugu stranu, nego samo fališ jednu :x :x
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 12 jun 2012, 19:03

Monolog je napisao/la:
Barceloni ne leži Chelsea. Oni su njihov antibiotik. Da l' je Chelsea bolji od Barcelone? Nije.
Off Topic ;)
Statistika i pobjede govore u korist Chelseaja.
3 pobjede na prema 2 uz 5 remija. :)
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 12 jun 2012, 19:03

GaziHusrevbeg je napisao/la:Pa normalno da nisu, normalno ne računam naturalizovane Mađare i Argentince. ;)

Navedi mi barem 3 napadača u historiji španskog fudbala koji su bolji od Ville? Jedino Raul, Butrageno je tu negdje, ali nije to to.

Hajd da te vidim kad se znaš tako cerekati.

Pa Španija kao Španija nikad nije bila fudblaska velesila do unazad 4 godine, Barca i Real su osvojili dosta klupskih trofeja, ali i njima su okosnicu kluba činili stranci.
smijem se zato sto si napisao da se niko nece sjecati Raula osim Španaca,bjezi tamo,svakim postom se sve vise provaljujes (eto Tottija i Del Piera ce se svi sjecati,a najboljeg strijelca uefinh takmicenja nece niko)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 jun 2012, 19:03

Monolog je napisao/la:Da l' je Chelsea bolji od Barcelone? Nije.
'ta ti znaš :mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

TomaZdravkovic
Kontakt:

Post Postao/la TomaZdravkovic » 12 jun 2012, 19:14

Monolog je napisao/la:Aha.
Onaj Mourinho koji nakon što je Porto prošao United na očiglednu grešku suca izjavi:"Nema smisla sumnjati u sudijske odluke", a kada se Realu sudi po pravilima, onda se*e po ljudima u crnom? :mrgreen:
U pravu si. Ne znam ni zašto uopće odgovaram na post koji nema veze sa zdravim razumom, a i dalje čekam objašnjenje kako su to Perrota, Zaccardo, Barzagli, Grosso (izgubio se nakon SP-a), Iaquinta i Gilardinho igračine. Podsjećanja radi, jedan Perrota je počeo sve utakmice na SP-u, Zaccardo prve dvije na poziciji desnog beka, Grosso bio prvi izbor na lijevom beku, Barzagli jeste bio leteći (umjesto Neste i Cannavara), a također bih volio da mi neko objasni veličinu Massima Odda i Simonea Baronea. :mrgreen:
Nisam bio tu inace bi ti ranije odgovorio... Jelde svi ti su bili inace nosioci igre a ne igraci sa klupe... Samo su Grosso i Perotta bili starteri a oni su tada bili vrh fudbala odnosno bili su igraci koji su bili u vrhunskoj formi i u tim trenucima pruzali su partije koje dolikuju samoj kremi fudbala.... Grosso je taj Mundijal pokidao svu konkurenciju i u tom trenutku nije mu bilo ravnog a i presao je u Inter ja mislim to ljeto, valjda to dovoljno govori i msm da je napravio najvecu gresku u zivotu i od tada nije vise stari valjda je imao povreda ili sta vec.... Perotta jeo malu djecu i ja mislim da je uvrsten u najboljih 11 Eura uglavnom i on je pokazao nevidjenu klasu taj mundijal... Ti ostali nisu bitni jer su malo ili nimalo igrali... Ono za pacijente ja sam naveo samo igrace iz 1. postave ovi klupasi me ne zanimaju....
Barzagli nije bio letac to je bio Materazzi koji je igrao umjesto Neste koji se povrijedio 1. ili 2. kolo a Zaccardo je igrao ja msm zato sto je Zambrotta iamo nekih problema na pocetku ili sta vec...
I da, sto je najvaznije Spanija je izgubila utakmicu na SP Italija nije... To je vec i predovoljan razlog da se vidi koje dominantniji...
Sto se tice dominacije ova generacija bi izdominirala i Euro al' nazalost vecina njih se oprostila sto zbog povreda Totti i Nesta sto zbog nekih dr. razloga i msm da je od onih sto je @Azzuro naveo jedino se nije Camoranesi penzionisao u repci i da je on jedini nastavio igrati....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 12 jun 2012, 19:23

Pa i Busquets i Alba jedu malu djecu. Arbeloa ne jede ništa, on je katastrofa. :mrgreen:

Jbt, odjednom su i Perrota i Grosso bili igračine te 2006. godine. :mrgreen: Čovječe, jedno je dobro odigrati prvenstvo (nešto se i ne sjećam Perrotinih zasluga, al' vjerovaću ti na riječ), a drugo je biti igračina. Pa jedan Baroš je odlično odigrao EP, pa ga nikad niko nije smatrao igračinom. :mrgreen:

Poenta je da ta talijanska generacija nije bolja od ove Španske. Nije puno gora, al' nije bolja. :mrgreen: Razloge si nehotice sam naveo. :mrgreen: Starost (ta Italija se kasno probudila), previranja i slična sranja se ne pikaju. Što nisu bili tako konkurentni u mlađim danima? Svi oni su vrhunski majstori (Del Piero, Totti, Gigi, Nesta, Cannavaro, Pirlo), al' u dresu Italije su odradili (ne svi, da ne bi bilo zabune) finale EPa u Belgiji i Holandiji i SP u Njemačkoj. Toliko o "dominaciji" poput Španaca i Francuza (već sam naveo o kojim generacijama je riječ). :D

Ovi izgubili, ovi nisu. :lol: To je faktor? To bismo trebali uzimati kao nešto vrijedno spomena? Majko mila. Eto, ovi su osvojili EP i SP, a ovi samo SP. Toliko o porazima. :lol:

Toliko od mene glede ove teme, mislim da je svima osim vama Talijanima jasno koja generacija je bolja (uspješnija i dominantnija), tako da nema smisla ići glavom kroz zid. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 12 jun 2012, 19:27

Monolog je napisao/la:@GaziHusrevBeg,

Za Ronaldinha se govori da bi bio najbolji svih vremena da je u kontinuitetu pružao dobre partije, a ne da se odao noćnom životu, provodima i svemu što povuče Brazilce. :mrgreen: Dakle, igrati dobro u kontinuitetu. On to nije radio iz nefudbalskih razloga. Forma mu je pala zato što su neke druge stvari postale preče od ganjanja lopte. :mrgreen: Dosta o Ronaldinhu, idemo na Gilardinha. :mrgreen:

Eto, sad si napisao nešto što automatski daje argument i ovim što "brane" Španiju. Kako? Pa jedan Busquets igra u, za većinu fudbalskih analitičara, najboljoj ekipi svih vremena - Barceloni (@Azzurni, poštedi nas priče o namještanju, živ bio). :mrgreen: Šta to govori? Što u Blaugrani ne igraju Perrota, Zaccardo i takvi igrači? :mrgreen: Razumiješ li šta ti hoću reći.

Kontinuitet dobrih igara i rezultata je najbolji argument kada govorimo o uspjesima, jačini i šta ti ja znam kojim parametrima vezanih za sportske kolektive (a vala i pojedinačne sportiste). Francuzi su tada imali Zidanea (za mnoge jedan od 3 najbolja igrača svijeta svih vremena), Henryja (jednog od najboljih napadača u posljednjih 15-ak godina), Trezegueta (ne moram navijači Juventusa govoriti o njegovoj snazi), Thurama (sigurno jedan od najboljih defanzivaca u Serie A i Evropi općenito), Vieiru (ponajboljeg defanzivnog veznog u posljednjih 15-ak godina), Lizarazua, Djorkaeffa, Piresa, Blanca, Desaillyja, Candelu, Deschampsa, Petita...Dakle, 5 igrača (boldovani su) koji su fudbalski besmrtnici (moradoh upotrijebiti ovaj pojam). U istu ravan stavljamo ih sa Špancima (2008. & 2010.), al' ipak iznad Talijana. Mada, ukoliko Španija prođe 1. krug, automatski postaje bolja od Francuza samo zbog epizode nazvane 2002. Svi znamo šta se dešavalo tada kada je Francuska u pitanju i koliko su bili "sjebani" na tom SP-u. :mrgreen:

Villa je najbolji strijelac reprezentacije Španije. Čovjek je osvojio sve što se može osvojiti, a sigurno bi imao više trofeja da je na vrijeme napustio Zaragozu i(li) Valenciju. On nikad neće biti k'o Raul (vječni romantičar), al' sigurno da je zlatnim slovima iscrtao svoje ime u fudbalskoj istoriji Španije, a vala i kompletne Evrope. Sad, druga stvar je što on nije niti će ikada biti na nivou Raula, al' je za Španiju on i važniji (ne napadajte me Realovci). :mrgreen: S Raulom nisu nikad ništa osvojili, dok su sa Villom (istina, potpomognutim sa Barcinom mašinerijom, Realovom defanzivom i Torresom) osvojili 2 uzastopna takmičenja (EP + SP). Jbt, eto neće se sjećati ljudi Ville, a sjećat će se Cannavara. :mrgreen: :mrgreen: Kako? :mrgreen: :mrgreen:
GaziHusrevbeg je napisao/la:Uspješnijom da, ali boljom ne. Oni da su bolji pobjedili bi "najgoru" Italiju ikad.
Ne možeš porediti kolektiv i pojedinca. Pojedinac odlučuje sam o sebi, dok o kontinuitetu kolektiva odlučuju drugi faktori, dovoljno je da zafali jedan igrač pa da kolektiv izgubi kontinuitet. :D

Npr. Ronaldinho je sam sebi kriv što nije igrao u kontinuitetu zbog tih porokoa, dok Italijani iz nekih razloga nisu mogli zadržati kontinuitet na EURO 2008. Cannavara je povrijedio Chiellini na treningu, Nesta se povukao iz reprezentacije, Totti isto tako.

Gilardino se sam izborio da se proda u veliki klub. On je bio drugi najbolji strijelac Serie A, a igrao je u ekipi koja je tek nakon play outa izborila opstanak. Pitanje je dali bi Busqets ikad došao u Barcu da je karijeru započeo u Saragosi ili Rayo Vallecanu!? Da li bi bio dobar kao danas, apsolutno ne. Gilardinu je počela opadati forma odlaskom Kake, kad nije imao s kim igrati, isto to bi se i desilo kad bi Busqets ostao bez Xavija ili Inieste. Kažem ti, Gilardinova i Torresova karijera je identična, skrenuli su pažnju na sebe u prosječnom klubu, prešli u veliki klub, odigrali par sezona dobro i onda iz godine u godinu slijedi pad.

Henry i Trezeguet su u toj generaciji bili golobradi mladići, oni su tek kasnije postali zvijezde. Trezeguet je čini mi se čak bio i rezerva u finalu. Henry i Trezeguet su tad igrali u Monacu, a ti bi ih odmah u svjetske klase. :P Jedine prave zvijezde su bili Thuram, Blanc i Zidane, ova dvojica su tek kasnije postali besmrtnici. Nisam siguran, Viera čak nije ni igrao SP 1998, a i ako je igrao bio je rezerva.

Cannavaro je bio najbolji igrač SP-a, osvojio je Zlatnu loptu, FIFA igrač godine, Villa nije, eto kako će ga se sjećati. :mrgreen:

Ne znam šta da ti kažem za posljednju rečenicu, biti bolji i biti uspješniji su dva različita pojma. Evo ti odgovora. Liverpool je uspješniji od Chelsea, je li bolji od Chelsea? Nije. :mrgreen:

@Legenda

Jesam li te to uvrijedio? :lol: :lol: :lol:

Raul bolji od Luis Nezario de Lima Ronalda? Hajd na Chatroullete. ;)

Ovo što sam ja napisao se čini nerealnim, ali tako je kako je, pa i Ronaldo Brazilac je osvojio dvije Zlatne lopte, a kad se spominju najbolji igrači nigdje ga nema. Tako će vam biti i sa Raulom, ja vam kažem. Šta ste se uzmuhali odmah? :mrgreen: :lol:

Kad spominješ Del Piera, obavezno ustani :!: ;) :mrgreen:
maximusdecimus je napisao/la:
GaziHusrevbeg je napisao/la:Pa normalno da nisu, normalno ne računam naturalizovane Mađare i Argentince. ;)

Navedi mi barem 3 napadača u historiji španskog fudbala koji su bolji od Ville? Jedino Raul, Butrageno je tu negdje, ali nije to to.

Hajd da te vidim kad se znaš tako cerekati.

Pa Španija kao Španija nikad nije bila fudblaska velesila do unazad 4 godine, Barca i Real su osvojili dosta klupskih trofeja, ali i njima su okosnicu kluba činili stranci.
smijem se zato sto si napisao da se niko nece sjecati Raula osim Španaca,bjezi tamo,svakim postom se sve vise provaljujes (eto Tottija i Del Piera ce se svi sjecati,a najboljeg strijelca uefinh takmicenja nece niko)
Ja još uvijek čekam da mi nabrojiš par napadača boljih od Ville :!: 8-)
Željezničar ale!

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 12 jun 2012, 19:35

GaziHusrevbeg je napisao/la:
ja ti opet kažem da se "cerekam" zato sto si napisao da se Raula niko nece sjecati,a nigdje nisam rekao da je Španija imala bolje napadače od Raula i Ville.to sto tebi mozak sluzi samo da ti glava ne bi bila šuplja,nije moj problem :lol:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 12 jun 2012, 19:38

Henry je bio najbolji strijelac Francuske na SP-u, a generacija (ta ista) je igrala i EP koje je osvojila. Generacija. Shvataš li? Generacija, generacija, generacija. Haj' sad ti. :mrgreen:

Čovječe, je l' problem shvatiti jednu stvar (da, znam da jeste svim navijačima Juventusa, jer ipak je riječ o matematici koju isti često zloupotrebljuju). 2>1. Francuska generacija (okosnicu su činili igrači koje sam naveo) i španska (isti slučaj) su osvojili Svjetsko i Evropsko prvenstvo. Talijani? Samo Svjetsko. Šta to govori?

Brate dragi, gori sam ja što pokušavam otvoriti oči slijepim osobama. :lol: Neću više.

Villa najbolji strijelac i najbolji igrač EP-a, te jedan od 4 najbolja strijelca SP-a. 8-) Malo li je, jelde? :mrgreen:

Paralela Barcelona - Chelsea je povučena zbog paralele Italija - Španija. Pa sam si rekao "da su bolji, pobijedili bi ih". Nema to veze sa istorijom (bezuspješno i bespotrebno uvlačenje Liverpoola koji je u rangu prošlogodišnjeg Juventusa), već sa činjenicom da je Barcelona najbolja iako joj statistički ne leži Chelsea, ekipa koju niko ne smatra za najbolju svih vremena. Ma ni približno.

Dakle, ključne riječi su generacija, broj 2, broj 1, Villa.

TomaZdravkovic
Kontakt:

Post Postao/la TomaZdravkovic » 12 jun 2012, 19:39

Uporedi 1. postave i vidjet ces koji je tim kvalitetniji evo ja cu ti onako realno koliko mogu biti....
Buffon>Casillas Buffon je svakako i proglasen najboljim golmanom u historiji fudbala
Grosso>Capdevilla Pa gdje ovog pacijenta zaboravi... Villareal maximum
Zambrotta>Arbeloa ili Ramos ne znam koji je igrao vjerovatno Ramos....Koji ni sada ne spada u sami vrh tj. medju 3-4 najbolja beka svijeta a Zambrotta je tada tj. 2006. ako ne najbolji bio medju 3 sigurno....
Cannavaro>Puyol Puyol je vrhunski defanzivac al' je Cannavaro te godine dobio zlatnu loptu za najboljeg igraca godine... To Puyol nema....
Nesta=Pique Ovdje cu staviti nerijeseno iako se zna ko je bolji igrac...
Pirlo>Alonso Zna se ko je bolji i uz Xavia sigurno najbolji igrac na ovoj poziciji
Perotta<Xavi Nema rasprave Perotta je tad odigrao strasno al' da se razumijemo Xavi je najbolji igrac svijeta na svojoj poziciji...
Gatusso>Busquets Toliko nisam puko da navodim zasto...
Camoranesi<Iniesta Ne treba pisati sto....
Gilardino<Torres
Toni<Villa
Evo realnije da ne moze biti... 6:4 i jedan ajmo reci jednako mada je Nesta iz najboljih dana koliko hoces bolji igrac od Piquea....

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 12 jun 2012, 19:55

Monolog je napisao/la:Henry je bio najbolji strijelac Francuske na SP-u, a generacija (ta ista) je igrala i EP koje je osvojila. Generacija. Shvataš li? Generacija, generacija, generacija. Haj' sad ti. :mrgreen:

Čovječe, je l' problem shvatiti jednu stvar (da, znam da jeste svim navijačima Juventusa, jer ipak je riječ o matematici koju isti često zloupotrebljuju). 2>1. Francuska generacija (okosnicu su činili igrači koje sam naveo) i španska (isti slučaj) su osvojili Svjetsko i Evropsko prvenstvo. Talijani? Samo Svjetsko. Šta to govori?

Brate dragi, gori sam ja što pokušavam otvoriti oči slijepim osobama. :lol: Neću više.

Villa najbolji strijelac i najbolji igrač EP-a, te jedan od 4 najbolja strijelca SP-a. 8-) Malo li je, jelde? :mrgreen:

Paralela Barcelona - Chelsea je povučena zbog paralele Italija - Španija. Pa sam si rekao "da su bolji, pobijedili bi ih". Nema to veze sa istorijom (bezuspješno i bespotrebno uvlačenje Liverpoola koji je u rangu prošlogodišnjeg Juventusa), već sa činjenicom da je Barcelona najbolja iako joj statistički ne leži Chelsea, ekipa koju niko ne smatra za najbolju svih vremena. Ma ni približno.

Dakle, ključne riječi su generacija, broj 2, broj 1, Villa.
Znao sam, bilo je pitanje vremena kad ćeš spomenuti Juventus, zato ovdje prestaje moja diskusija s tobom.

Neozbiljan si, pokušavam s tobom fino i normalno diskutovati, a ti odmah nešto nabijaš meni na nos što navijam za Juventus.

Neću ti odgovoriti oštro kao zaslužuješ jer bi odmah dobio ban zbog mog lošeg odnosa s administracijom ovog foruma.

Svaki put ovako, hinjski me povučeš za jezik i kad ti ja odgovorim, ja dobijem ban. Ma bjaži.

So long :!:
maximusdecimus je napisao/la:
ja ti opet kažem da se "cerekam" zato sto si napisao da se Raula niko nece sjecati,a nigdje nisam rekao da je Španija imala bolje napadače od Raula i Ville.to sto tebi mozak sluzi samo da ti glava ne bi bila šuplja,nije moj problem :lol:
I ti si zaslužio sličan odgovor kao @Monolog, ali moram se suzdržati od istog.
Željezničar ale!

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 12 jun 2012, 20:04

I ti si zaslužio sličan odgovor kao @Monolog, ali moram se suzdržati od istog.
nemoj se sada izvlačiti,reci mi gdje sam ja to rekao da je Španija imala bolje napadače od Ville i Raula?? samo to tražim,sam si potegao to,pa sad objasni gdje i kada sam ja to rekao??? znas dobro da to nisam rekao i sad bjezis :lol: ne valja ti to nikako,ispadas neozbiljan

Azzurri
Kontakt:

Post Postao/la Azzurri » 12 jun 2012, 20:06

Stvar je jasna, u datom trenutku Spanci i Francuzi su imali vise srece sto ne znaci da su te generacije bolje od Italijanske 2006. Mislim smijesno je raspravljati o tome, i vridjam sebe ako se upustam u dalju raspravu.. jer porediti barcelonine gmizavce sa Italijanima ne moze niko normalan.

Inace dok je Villa igrao u Valenciji gdje je postigao 106 golova, novinari zajedno sa fudbalskim strucnjacima u vidu forumasa nisu toliko pricali o njemu. Cim je potpisao sa Barcelonu svi su ga digli u nebesa kao da je neuzubillah.
Ista stvar je i sa Krkicem za kojeg ste govorili da ce biti fudbalski virtouz. Pa Boga ti sto sada ne pricate o njemu kada je otisao iz barcelone ? Pa vi bi i Adilovica gurali u top 10 svijeta da predje u barcelonu.

PS: na planeti ne postoji bolji napadac od Raula.

Bulkin
Kontakt:

Post Postao/la Bulkin » 12 jun 2012, 20:10

Spanija da ima svj. klasu od napadaca kakav je Di Natale uzela bi EP 2012.
FORZA NAPOLI

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 12 jun 2012, 20:11

Azzurri je napisao/la:Stvar je jasna, u datom trenutku Spanci i Francuzi su imali vise srece sto ne znaci da su te generacije bolje od Italijanske 2006. Mislim smijesno je raspravljati o tome, i vridjam sebe ako se upustam u dalju raspravu.. jer porediti barcelonine gmizavce sa Italijanima ne moze niko normalan.

Inace dok je Villa igrao u Valenciji gdje je postigao 106 golova, novinari zajedno sa fudbalskim strucnjacima u vidu forumasa nisu toliko pricali o njemu. Cim je potpisao sa Barcelonu svi su ga digli u nebesa kao da je neuzubillah.
Ista stvar je i sa Krkicem za kojeg ste govorili da ce biti fudbalski virtouz. Pa Boga ti sto sada ne pricate o njemu kada je otisao iz barcelone ? Pa vi bi i Adilovica gurali u top 10 svijeta da predje u barcelonu.

PS: na planeti ne postoji bolji napadac od Raula.
kako to mislis? Španci finala dobili bez penala i uz to oba puta nadigrali protivnika,Francuzi isto tako bez penala.Talijani na penale(za koje znamo da su lutrija bili i ostali).i ko je sad tu imao sreće?

camp
Kontakt:

Post Postao/la camp » 12 jun 2012, 20:15

TomaZdravkovic je napisao/la:Uporedi 1. postave i vidjet ces koji je tim kvalitetniji evo ja cu ti onako realno koliko mogu biti....
Buffon>Casillas Buffon je svakako i proglasen najboljim golmanom u historiji fudbala
Zambrotta>Arbeloa ili Ramos ne znam koji je igrao vjerovatno Ramos....Koji ni sada ne spada u sami vrh tj. medju 3-4 najbolja beka svijeta a Zambrotta je tada tj. 2006. ako ne najbolji bio medju 3 sigurno....
Cannavaro>Puyol Puyol je vrhunski defanzivac al' je Cannavaro te godine dobio zlatnu loptu za najboljeg igraca godine... To Puyol nema....
Pirlo>Alonso Zna se ko je bolji i uz Xavia sigurno najbolji igrac na ovoj poziciji
Perotta<Xavi Nema rasprave Perotta je tad odigrao strasno al' da se razumijemo Xavi je najbolji igrac svijeta na svojoj poziciji...
Gilardino<Torres
Toni<Villa
Evo realnije da ne moze biti... 6:4 i jedan ajmo reci jednako mada je Nesta iz najboljih dana koliko hoces bolji igrac od Piquea....
:lol: :lol: :lol:

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 12 jun 2012, 20:16

@maximusdecimus

Važno je da fudblaski mag Busqets bolji od Gattusa, moja konstantacija da se Raula niko neće sjećati za par godina je obična provala po kojima sam itekako poznat kao najveći troll ovog foruma.

Francuzi su dobili Italijane na penale 1998 i 1/4. Ovim si potvrdio moje tvrdnje da si obični klinčić.

Molim te zanemari me u nastavku diskusije, ili mi javi kad napuniš 18 da te počnem shvatati ozbiljno.

Over and out. :arrow:
Željezničar ale!

TomaZdravkovic
Kontakt:

Post Postao/la TomaZdravkovic » 12 jun 2012, 20:19

camp je napisao/la:
TomaZdravkovic je napisao/la:Uporedi 1. postave i vidjet ces koji je tim kvalitetniji evo ja cu ti onako realno koliko mogu biti....
Gilardino<Torres
Toni<Villa
:lol: :lol: :lol:
Svako ko misli da sam u krivu neka napise gdje sam pogrijesio a ne to... Evo moj odgovor na tvoj post... :lol: :lol: :lol:

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 12 jun 2012, 20:28

legenda reala je napisao/la:Majke vam, kako se imate živaca prepirati sa ovim trolom Gazi Husrefom :x :x

Pa taj čovjek ni sam sebi ne vjeruje što piše, i kako će mu neko drugi povjerovati :x
Legenda objasnio!
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Zaključano

Natrag na “EURO 2012”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.