Edin Višća
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Višća
Zamolio bi nekog od admina da brise ove postove il da vas upozori da na viscinoj temi ne raspravljate o pantelicu djuricicu itd otvorite sebi temu i prepucavajte se do mile volje
Najbolje ako ko zeli da udari repliku, neka to uradi na temi: fudbalska reprezentacija Srbije, da ne gusimo vise ovde temu... 

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Jeb'o vas i Vidić, i Spahić, i Nastasić i Kolarov, ajte u qrac
Imate chat, pa se tamo raspravljajte. Boli mene taki za srbijanskom reprezentacijom.
Ovo je topic Višće, bh reprezentativca, probajte da to ubacite u vaše mozgove.

Imate chat, pa se tamo raspravljajte. Boli mene taki za srbijanskom reprezentacijom.
Ovo je topic Višće, bh reprezentativca, probajte da to ubacite u vaše mozgove.

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Pogrijesio si temu. Ovo je topic reprezentacije Srbije.bagrcavi je napisao/la:Ja kontam Višća negdje prešo...

Ne zna pjevati himnu, ništa od njega.vrebac86 je napisao/la:Sta? Visca preso u Srbiju?
DRUG NEBI TI PUNCA
- Papastathopoulos
- Kontakt:
A kad vi spamate dzekinu temu o amri, miretovu o plavusi te 80 % ostalih tema o politici, to je ok jel ? Ne kenjajte vise neg' sto mozete pojesti
Izvinjavam se administracijo, necu vise
Izvinjavam se administracijo, necu vise
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- Goalgetter
- Kontakt:
Edin Visca na meti Lyona.
Navodno je prva zelja Lyona Gervinho, ali ako im to ne uspije, planiraju dovesti Viscu ili Pitroipu.
Navodno je prva zelja Lyona Gervinho, ali ako im to ne uspije, planiraju dovesti Viscu ili Pitroipu.
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 17 jul 2013, 12:33, ukupno mijenjano 1 put.
- Goalgetter
- Kontakt:
http://www.franceinfo.fr/football/l-ol- ... 2013-07-15bagrcavi je napisao/la:izvor ?Goalgetter je napisao/la:Edin Visca na meti Lyona.
- BritishCore
- Kontakt:
Gervinho ce izgleda zavrsiti u Romi.
Bilo bi odlicno kad bi Visca dosao u Lyon. Uh..
Bilo bi odlicno kad bi Visca dosao u Lyon. Uh..

"I on je imao tu nesreću ili sreću, da živi na tom podbrdu, gdje su normalno medvjedi šetali, lisice korzirale domaće i divlje životinje participirale tu oko njegove štale i u štali"
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću
Nazif Gljiva o Šerifu Konjeviću
- maxuz baxuz
- Kontakt:
Joj moram ovo staviti ovdje! Prevedoh ovaj @Goalgetterov tekst sa Google Translate i ovako je preveo zadnju recenicu:
Lyon ima šut da igra, ali fleksibilnost je tanji.
Ja sam pao....

Lyon ima šut da igra, ali fleksibilnost je tanji.
Ja sam pao....

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Valjda nece ostati u Istanbulu
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ima li ikakvih informacija ,da pregovara sa nekim, šta ?
..druga liga turske je dno

Pa kakvog on majmuna od menagera ima ?
i u U-21 i u A reprezentaciji imo dobre nastupa, i sad igra u drugoj turskoj ligi.
Bevab slican slucaj

i u U-21 i u A reprezentaciji imo dobre nastupa, i sad igra u drugoj turskoj ligi.
Bevab slican slucaj

on ako ima ugovor s klubom ,onda je klub taj koji pregovara o njegovom transferu,a menadjer je tu manje vise nebitan,ponuda ili dodje ili ne dodje.A to sto u medijima nije popraceno neznaci da ga neko ne zeli i da ne pregovaraju.
I kad smo kog toga u svijetu fudbala bit mladi reprezentativac BIh nije nesto sto dize reputaciju u mejru koliko se kod nas misli.Ne mislimna viscu nego na bevaba nije los,ali u hnl u ima dosta dosta boljih igraca na njegovoj poziciji
I kad smo kog toga u svijetu fudbala bit mladi reprezentativac BIh nije nesto sto dize reputaciju u mejru koliko se kod nas misli.Ne mislimna viscu nego na bevaba nije los,ali u hnl u ima dosta dosta boljih igraca na njegovoj poziciji
posao menagera je da ga on ponudi klubovima i stupi u kontakt, pa da tako dodje do ponude...ciza je napisao/la:on ako ima ugovor s klubom ,onda je klub taj koji pregovara o njegovom transferu,a menadjer je tu manje vise nebitan,ponuda ili dodje ili ne dodje.A to sto u medijima nije popraceno neznaci da ga neko ne zeli i da ne pregovaraju.
Nažalost, stara vijest. Izgleda da se radilo o nekom interesovanju ali ništa dalje o tome nismo čuli?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.