UFC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: UFC
Sto se tice sappa ja ga nebi gledo jer nemas sta vidjet on jest atrakcija krupan je i to je to kao sto neko gore rece klaun, ove ostale borce ne znam tako da ne mogu reci nista dali su borbe dobre ili ne.
Evo Cast za TUF Australia v England
Team Australia:
Lightweights:
Grant Blackler, 23, Sunshine Coast
Patrick Iodice, 19, Gold Coast
Richie Vaculik, 29, Sydney
Ben Wall, 23, Brisbane
Welterweights:
Ben Alloway, 31, Gold Coast
Xavier Lucas, 31, Perth
Manuel Rodriguez, 27, Sydney
Robert Whitaker, 21, Sydney
Team UK:
Lightweights:
Colin Fletcher, 29, Sunderland
Norman Parke, 25, Bushmills, Nth Ireland
Michael Pastou, 30, Essex
Mike Wilkinson, 24, Leigh
Welterweights:
Luke Newman, 22, London
Bola Omoyele, 30, London
Valentino Petrescu, 30, Essex
Brad Scott, 23, Melksham
Nisam siguran ali mislim da pocinje 14tog na FXu.
Team Australia:
Lightweights:
Grant Blackler, 23, Sunshine Coast
Patrick Iodice, 19, Gold Coast
Richie Vaculik, 29, Sydney
Ben Wall, 23, Brisbane
Welterweights:
Ben Alloway, 31, Gold Coast
Xavier Lucas, 31, Perth
Manuel Rodriguez, 27, Sydney
Robert Whitaker, 21, Sydney
Team UK:
Lightweights:
Colin Fletcher, 29, Sunderland
Norman Parke, 25, Bushmills, Nth Ireland
Michael Pastou, 30, Essex
Mike Wilkinson, 24, Leigh
Welterweights:
Luke Newman, 22, London
Bola Omoyele, 30, London
Valentino Petrescu, 30, Essex
Brad Scott, 23, Melksham
Nisam siguran ali mislim da pocinje 14tog na FXu.
i na ovom TUF-u stalno iste kategorije teskasa i poluteskasa vec godinama nema, zadnji put cini mi se bili kad je nelson osvoji.
mislim jeste teze naci dovoljno teskasa kvalitetnih al nije nemoguce. hajd ok za welter i nekako tu opet i nije tako jaka konkurencija al sta ce im i za laku kategoriju kad je vec prekvalitetna ne kontam sta ce im tu jos boraca...
mislim jeste teze naci dovoljno teskasa kvalitetnih al nije nemoguce. hajd ok za welter i nekako tu opet i nije tako jaka konkurencija al sta ce im i za laku kategoriju kad je vec prekvalitetna ne kontam sta ce im tu jos boraca...
You are someone else I am still right here
Neznam, samo nagadjam, ali iz LHW mogu najlakse formirati fajtere e.g. promjena kategorije.
evo povrede bi mogle unistiti event u brazilu...nakon rampagea povrijedio se i aldo.
o kojem brazilskom eventu se radi, onaj u novembru? dje ti to pratis 

UFC 153 je u pitanju, bice odrzan 13. oktobra u brazilu.alevkov je napisao/la:o kojem brazilskom eventu se radi, onaj u novembru? dje ti to pratis
doslo je do velikih promjena i danas iznenađenje za sve uskocio je anderson silva da sve spasi. on ce se boriti sa bonnarom, umjesto rampagea je uskocio maldonado koji je u zadnjoj borbi porazen od pokrajaca a nastupice i minotauro protiv hermana.
dobro je ovo dana izvukao ja sam iznenađen.
pratim u glavnom sve preko twittera, dana white je bas aktivan na toj mrezi.
i on tamo sve meceve najavljuje / nove ispravlja? ozbiljno, 3 godine se opirem tom twitteru a ti sad kazes da stvarno vrijedi reg se?fera je napisao/la:UFC 153 je u pitanju, bice odrzan 13. oktobra u brazilu.alevkov je napisao/la:o kojem brazilskom eventu se radi, onaj u novembru? dje ti to pratis
doslo je do velikih promjena i danas iznenađenje za sve uskocio je anderson silva da sve spasi. on ce se boriti sa bonnarom, umjesto rampagea je uskocio maldonado koji je u zadnjoj borbi porazen od pokrajaca a nastupice i minotauro protiv hermana.
mozes i preko FB mislim da nije neka razlika ako vec nemas acc na twitterualevkov je napisao/la:i on tamo sve meceve najavljuje / nove ispravlja? ozbiljno, 3 godine se opirem tom twitteru a ti sad kazes da stvarno vrijedi reg se?fera je napisao/la:UFC 153 je u pitanju, bice odrzan 13. oktobra u brazilu.alevkov je napisao/la:o kojem brazilskom eventu se radi, onaj u novembru? dje ti to pratis
Pa ovo je gore nego keceri.
Ni minuta u ringu i vec je puk'o pred Dusanom. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
a ostale borbe kakve su bile ?
Isao sam da gledam Partizan na JNA,tako da jedino sto sam video bio je kraj meca Stankovica i Otiena iz Kenije koji je Stankovic uzeo,te "borbu" Duleta i Sappa.MakeTZ je napisao/la:a ostale borbe kakve su bile ?
To sam nasao na netu.
U ostalim susretima večeri postignuti su ovi rezultati:
Nenad Stanković (Srbija) – Džekson Otieno (Kenija) 1:0 (završnicom u 1.)
Savo Kosić (Crna Gora) – Goce Dimitrovski (Makedonija) 1:0 (TKO u 1.)
Dragutin Milošević – Marinko Stjepanović 1:0 (TKO u 1.)
Arbi Argujev (Austrija) – Arton Zion (Mađarska) 1:0 (završnicom u 1.)
Dražen Forgač (Hrvatska) – Rajan Cimerman (Holandija) 3:0 (odlukom sudija)
Saša Lazić (Srbija) – Tihomir Bruner (Mađarska) 1:0 (završnicom u 1.)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ovo sto Sapp radi je toliko providno, naravno ovo smo i ocekivali ali sve bjedniji do bjednijeg poraza kupi covjek isto to kad vidim i ovog Brunera Madjara koji isto kao i sapp se ponasa samo sto naravno nije tako popularan pa da moze bas uzimat dosta love za ovo glupiranje i prodavanje borbi.
Mene bi bilo sramota na ovakav nacin pobjedit. Za ostale borbe nisam vidjeo samo ovu sam na netu zadnju vidjeo ne mogu da kazem dali su u dure ili ne.
Mene bi bilo sramota na ovakav nacin pobjedit. Za ostale borbe nisam vidjeo samo ovu sam na netu zadnju vidjeo ne mogu da kazem dali su u dure ili ne.
ma nije sapp jedini koji prodaje cast za pare al je najkrupnijiPolo je napisao/la:Ovo sto Sapp radi je toliko providno, naravno ovo smo i ocekivali ali sve bjedniji do bjednijeg poraza kupi covjek isto to kad vidim i ovog Brunera Madjara koji isto kao i sapp se ponasa samo sto naravno nije tako popularan pa da moze bas uzimat dosta love za ovo glupiranje i prodavanje borbi.

Bas mi UFC nedostaje kako su ovaj event preskocili.
Nisi jediniMakeTZ je napisao/la:Bas mi UFC nedostaje kako su ovaj event preskocili.

ja bas sa jaranom juce pricam, nema sredine ovaj ufc nikako il precesto budu eventi il ih nikako nema. ja sam sebi skinuo neke evente od ufc 100 do 120 da ponavljam malo gradivo dok traje pauzaPolo je napisao/la:Nisi jediniMakeTZ je napisao/la:Bas mi UFC nedostaje kako su ovaj event preskocili.

ma de bezveze ovako 

Evo opet se prica kao da bi se Fedor mogo vratit sta vi mislite dal je to moguce i dali bi to moglo u UFC-u?
po meni je kasno za to... mozda eventualno jedan mec da odradi. pricalo se o tom mecu sa lesnarom pa eto ako nista to bi bilo interesantno vidjeti mada ja sam misljenja da sada fedor ne treba ufc-u niti njemu treba ufc. tesko bi se on nosio sa ovom novom gardom.Polo je napisao/la:Evo opet se prica kao da bi se Fedor mogo vratit sta vi mislite dal je to moguce i dali bi to moglo u UFC-u?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.