EP u rukometu 2012

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Ko ce da osvoji EP ?

Hrvatska
46
21%
Francuska
55
26%
Nemacka
8
4%
Danska
42
20%
Srbija
34
16%
Norveska
1
0%
Svedska
1
0%
Island
2
1%
Spanija
20
9%
Ostali
5
2%

Ukupno glasova: 214

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Re: EP u rukometu 2012

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 24 jan 2012, 20:40

Rukomet do smrti je napisao/la:
Arsenalisation je napisao/la:
barbarez je napisao/la:nisam gledao 1 poluvrijeme,sta je sa balicem.Cestitke Hrvatima
Nista...stigle ga godine... :lol:
Ma nikakve to godine nisu pogotovo jer su granice pomjerene u rukometu. Mnogi rukometni igrači u tim godinama pružaju maksimum.
Ma nisu godine problem izgubio je zelju a tu su i mladji igraci tako da.Ali ipak on nije ulazio jer je ebo mater goluzi il nesto slicno u prvom poluvremenu.Ipak je on iznad svih kao i Hrvatska :D .
svoj ti pos'o !

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 24 jan 2012, 20:47

legenda reala je napisao/la:
Hare_BvB je napisao/la:Francuzi nikad anemicniji u napadu (Karabaja :lol: ), a Omeyer supalj k'o kvaran zub. Katastrofalno odradjeno prvenstvo.

Cestitke Hrvatima, cini se da je smjena generacija stvar proslosti.
Ma šta će odbraniti ,jesi vidio kakva mu je odbrana šuplja ,sve sami protivnici ko duhovi na 6 metara ;)

Što se tiče Francuza oni će se vratiti i uzeti zlato ponovo u Londonu ;)

Ove ostale reprezentacije su šaša ,čast Špancima ;)

Arsenalisation ,L-Train ,pa šta ja napisa nekoliko postova iznad ,i na poluvremenu :P
Samo si pogrješio
Večeras je više trebao forsirati Fernandez-Narcis -Barachet
A ne Karabatić-Gil-Barachet ;)

Fk Krajina šta ti je bolan :P
Čuj nesretan poraz od Španjolske ,pa da nije bilo Alilovića 5-6 razlike bi izgubili ;)
Ni u Zagrebu ne bi pobjedili 10 razlike . ;)
E to je to....i u tom trojcu se rotiraju skoro svi...Jer Fernandez pola zivota igra desnog beka u repki,a ponekad u klubu,Barachet je strasan suter pa mu je svejedno gdje igra srednjeg ili desnog,dok je Narcis agilan i skocan i moze igrat lijevog i srednjeg...
Tim rotacijama,i tom postavkom bekova Rusiju su rascerupali,a onda Onesta pravi svoj show,valjda se fura na Wengera ko ce ga znat... :lol:

@FKKrajina imaju Francuzi ove godine na OI i eventualno sljedece godine fore sta osvojit(ako ima kakvo prvenstvo :oops: )sa ovim(identicnim)rosterom.Kada odu ovi momci ne bi ja rekao da ce oni skroz propast,jer igraci kao sto su Karabatic,Barachet,Abalo i Guigou su i dan danas nosioci a svi su ispod 30 godina a ima i onaj momak sto je veceras igrao desnog beka ne znam mu ime Accambray(sad procita gore) 8-)

A ovaj golman sto ti spominjes,Karambu,ne ide 100% na gol poslije Omejera(mada golmani mogu branit dosta dugo,sjeti se Vlade Sole),jer je crnac(no racism :mrgreen: )stariji od Omejera... ;)
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 24 jan 2012, 20:50

slika
Moj covjek

Da i ja napisem koji post nepratim mnogo rukomet ali pratim onoliko koliko me zanima :D :D

Prije svega zelio bih napisati da je ovo ispadanje Francuske veliko iznenadjenje ;) ;)

a sada da malo spomenemo i sutrasnji dan ja navijam za Dansku 8-) i nadam se da ce proci u 1/2

Mislim da ce u grupi 1 Sribija ostati na tom mjestu i otici u polufinale i igrati protiv Hrvatske ,dok se ja bar nadam sutrasnjoj pobjedi Danske a porazu njemacke i onda da se sastanu u polufinalu sa Spanijom znaci

Srbija-Hrvatska
Danska(Njemacka)-Spanija
Ne recite da vam nisam rekao :D
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 24 jan 2012, 20:51

@Arsenalisation Mladolik izgleda ovaj Karaobue ako nista :) Tu sam se zeznuo posteno :)
Nisu problem njihove godine,nego su previse dominirali, procitani su, dotakli su vrh i sad slijede prizemljenje. Realno.

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 24 jan 2012, 20:54

FKKrajina je napisao/la:@Arsenalisation Mladolik izgleda ovaj Karaobue ako nista :) Tu sam se zeznuo posteno :)
Nisu problem njihove godine,nego su previse dominirali, procitani su, dotakli su vrh i sad slijede prizemljenje. Realno.
Ma i ja slucajno da vidim ovamo koliko godina ima Omeyer,kad vidim ova mrcina(isti onaj Gomis iz Lyona)'75 godiste :o
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 24 jan 2012, 20:56

Arsenalisation je napisao/la:
FKKrajina je napisao/la:@Arsenalisation Mladolik izgleda ovaj Karaobue ako nista :) Tu sam se zeznuo posteno :)
Ma i ja slucajno da vidim ovamo koliko godina ima Omeyer,kad vidim ova mrcina(isti onaj Gomis iz Lyona)'75 godiste :o

Zivot ga mazio :) Nije se covjek nasikirao jednom u zivotu, zato je mladolik :D hahaha

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 24 jan 2012, 20:57

Ah,Hansen na slici :P

Ima li gdje video njegovog gola za Dansku mislim s proslih olimpijskih igraca,tada jos nije bio toliko poznt,uglavnom utakmica je bila zavrsena,jos samo da se izvede 9-eterac,svi stanu ispred njeg samo da opuca,standardno i on postigne gol 8-)

I cini mi se da on nije igrao za Dansku na narednom velikom takmicenju,ili me pamcenje izdaje :?

Sjecam se jos jednog lika sto je rasturao za Dansku ono kada su postali prvaci evrope,bek je bio,nikad ga vise nisam vidio u reprezentaciji :lol:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Henry
Kontakt:

Post Postao/la Henry » 24 jan 2012, 20:59

Dylan Dog je napisao/la:Ah,Hansen na slici :P

Ima li gdje video njegovog gola za Dansku mislim s proslih olimpijskih igraca,tada jos nije bio toliko poznt,uglavnom utakmica je bila zavrsena,jos samo da se izvede 9-eterac,svi stanu ispred njeg samo da opuca,standardno i on postigne gol 8-)

I cini mi se da on nije igrao za Dansku na narednom velikom takmicenju,ili me pamcenje izdaje :?

Sjecam se jos jednog lika sto je rasturao za Dansku ono kada su postali prvaci evrope,bek je bio,nikad ga vise nisam vidio u reprezentaciji :lol:
Ko Bilal Suman svojevremeno protiv Ukrajine. :D
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 24 jan 2012, 21:04

Dylan Dog je napisao/la:Ah,Hansen na slici :P

Hansen naravno ,, ;)

Je li mislis na ovaj gol [youtube][/youtube] kakva golcina svi stali ispred njega :lol: :lol:
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 24 jan 2012, 21:04

Dylan Dog je napisao/la: Pa gle,za Fernandeza imaju kakvu-takvu zamjenu u Baracheteu,kazu da je veliki potencijal,ja taj potencijal bas i ne vidim no dobro,tu je i Accambray koji je dosao povrijeđen na ovo prvenstvo a momak je igracina,predvodice bekovsku liniju Francuske u narednim godinama,vjerujem da ce vec na narednom velikom takmicenju znatno rasterititi Narcissa koji moze u svakom slucaju jos biti vrlo koristan,Omeyer je golman,moze braniti jos par godina,Karabatic ce se sigurno vratiti u formu,B.Gille ima solidnu zamjenu u Sorhaindu,nije dobar kao Gille al nije ni za odbaciti,pred Abalom su jos mnoga velika takmicenja..
Najslabiji su na lijevome krilu,Guigou nikad nije posebno dobar,takav je i ovaj Bingo,krpit ce se sa ovom pozicijom u buducnosti..
Najveci gubitak je u svakom slucaju s Dinartom,on nema adekvatne zamjene a ne moze vise vuci kao nekad,on i B.Gille su bili stub najbolje odbrane svijeta,a i oni su ljudi,stare..

U svakom slucaju,vjerujem da cemo na olimpijskim igrama gledati bolju Francusku,ne dobru kao predhodnih godina,ali barem 80% od nje,sto bi opet bilo sasvim dovoljno za medalju.

U Londonu igra ista ova ekipa ,samo jača za Gigua ;)
To je znači novo zlato za Francuze ;)

Barachet nije zamjena za Fernandeza ;)
Fernandez je igrao silom prilika na desnom beku jer nisu imali ljevaka ,Barachet je jedna nova dimenzija u napadu Francuza .
Acambry je budućnost ,samo ovo danas je bilo loše .
Soraindo igra u Barci ,sigurno je kvalitet ,to je i večeras u nekoliko navrata pokazao ;)
Karabatić ,Narcis mogu još
Fernandez može još koju godinu odmjeniti po desetak minuta ,postići 2-3 gola sigurno ,ako mu bude u interesu .
Omeyer golman godine nisu prepreka ,sigurno će još braniti u Londonu ;)
Omeyer 76
Fernandez i Dinart 1977 godište .
G.Gill 1975

Ostali su većinom mlađi osim Narcisa(1979) i B.Gila(1978)

Ostaju tu Karabatić,Abalo,Gigu,Soraindo,Baracht ,Acambry ,Bingo,i još neki mlađi.
Pa Francuzi kao najača rukometna nacija trenutno,sigurno i oni imaju neke talente ;)

I Hrvati imaju Balića ,Voria ,Lackovića koji su prešli 30-tu ,sigurno da ni njima neće biti lahko nadomjestiti ove igrače :roll:

Hairlija Bilal je i Dancima u Skenderiji jednom zabio za pobjedu ,ali tad su bila stara pravila za deveterac,sad ni Kiro ne može zabiti :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 24 jan 2012, 21:12

legenda reala je napisao/la: U Londonu igra ista ova ekipa ,samo jača za Gigua ;)

Fernandez je igrao silom prilika na desnom beku jer nisu imali ljevaka ,Barachet je jedna nova dimenzija u napadu Francuza .
Soraindo igra u Barci ,sigurno je kvalitet ,to je i večeras u nekoliko navrata pokazao ;)
Fernandez može još koju godinu odmjeniti po desetak minuta ,postići 2-3 gola sigurno ,ako mu bude u interesu .
Omeyer 76
G.Gill 1975

Ostaju tu Karabatić,Abalo,Gigu,Soraindo,Baracht ,Acambry ,Bingo,i još neki mlađi.
Pa Francuzi kao najača rukometna nacija trenutno,sigurno i oni imaju neke talente ;)

I Hrvati imaju Balića ,Voria ,Lackovića koji su prešli 30-tu ,sigurno da ni njima neće biti lahko nadomjestiti ove igrače :roll:

Hairlija Bilal je i Dancima u Skenderiji jednom zabio za pobjedu ,ali tad su bila stara pravila za deveterac,sad ni Kiro ne može zabiti :lol:
Bekovi Barrachet i Accambray nisu nivo koji ce u buducnosti donositi prva mjesta Francuzima. Ovo je kraj Francuske. Ja vjerujem da ce na OI biti puni motiva da ovo nadoknade ali sumnjam da ce uspjeti,njihovo vrijeme lagano prolazi. Sto se tice Hrvata Balic ima odlicnu zamjenu u Duvnjaku, najskuplji igrac na svijetu ikad, po transferu i sigurno jedan od najboljih igraca svijeta. Bicanic losiji naravno od Lackovica ali dostojna zamjena, jedino Vori nema ni priblizno dobru zamjenu ali valjda ce neko stasati od ovih pivota za 2,3 godine, Musa ili Maric.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 24 jan 2012, 21:13

Dylan Dog je napisao/la: Pa gle,za Fernandeza imaju kakvu-takvu zamjenu u Baracheteu,kazu da je veliki potencijal,ja taj potencijal bas i ne vidim no dobro,tu je i Accambray koji je dosao povrijeđen na ovo prvenstvo a momak je igracina,predvodice bekovsku liniju Francuske u narednim godinama,vjerujem da ce vec na narednom velikom takmicenju znatno rasterititi Narcissa koji moze u svakom slucaju jos biti vrlo koristan,Omeyer je golman,moze braniti jos par godina,Karabatic ce se sigurno vratiti u formu,B.Gille ima solidnu zamjenu u Sorhaindu,nije dobar kao Gille al nije ni za odbaciti,pred Abalom su jos mnoga velika takmicenja..
Najslabiji su na lijevome krilu,Guigou nikad nije posebno dobar,takav je i ovaj Bingo,krpit ce se sa ovom pozicijom u buducnosti..
Najveci gubitak je u svakom slucaju s Dinartom,on nema adekvatne zamjene a ne moze vise vuci kao nekad,on i B.Gille su bili stub najbolje odbrane svijeta,a i oni su ljudi,stare..

U svakom slucaju,vjerujem da cemo na olimpijskim igrama gledati bolju Francusku,ne dobru kao predhodnih godina,ali barem 80% od nje,sto bi opet bilo sasvim dovoljno za medalju.

U Londonu igra ista ova ekipa ,samo jača za Gigua ;)

Omeyer 76
G.Gill 1975

Pa ako je Fernandez igrao do sada desnog beka,silom prilika ili ne,on je to igrao,a u buducnosti ce to igrati Barachet,za koga je onda Barachet zamjena,da nije za Gilla :mrgreen:
Ostatak posta ne bi komentarisao,napisao si sve isto kao i ja,samo drugacije preformulisao recenice :P

meho-medo,naravno da je to ta majstorija :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 24 jan 2012, 21:15

Hvala Bogu za ispadanje Francuske :D stvarno super dobra Hrvatska i super losa Francuska i nije se moglo zavrsiti drugacije.Karabatica se moralo prestat forsirat jos u 2.krugu,previse se oslanjaju na atletiku Francuzi,doslo takvo vrijeme da vise ne moze i zato su izgubili i ispali,slicno im se godinama desava u kosarci,al evo sad su bili u finalu,znaci nekad moze na snagu nekad ne moze.Onesta je previse grijesio sa rotacijama i to bi bilo to,uz stiskanje damu Goluze sa ostavljanjem Balica na klupi i pustanjem Kopljara da igra i eto :)
Sto se tice sutrasnjeg dana nadam se da ce barem jedan od mojih favorita(Poljska i Island)proci dalje,al nazalost ne ovise samo o sebi,morali su dobiti Makedonce pa onda sa Njemcima sami odluciti,ovako im treba pobjeda lose Svedske protiv dobrih Danaca koji su se malo ko digli,uz naravno pobjedu protiv Njemacke.Ocekujem pobjedu,al Venta grijesi isto kao i Onesta,previse mu igra Michail Jurecki,a premalo Bielecki,rezervnai napad im je jaci od onog kojim krecu,jedino Barotsz i krila mogu proci,bekovska linija nikako.Golman po meni najveci problem,no nadam se cudu i prolazu
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 24 jan 2012, 21:17

Sta su Poljaci bogu skrivili kad imaju onakve golmane :) Cudi me da ikog pobijede s onim golmanima, ni jednu ozbiljniju ekipu nece moci pobijediti. Golmani su katastrofa :D

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 24 jan 2012, 21:19

FKKrajina je napisao/la:
Bekovi Barrachet i Accambray nisu nivo koji ce u buducnosti donositi prva mjesta Francuzima. Ovo je kraj Francuske. Ja vjerujem da ce na OI biti puni motiva da ovo nadoknade ali sumnjam da ce uspjeti,njihovo vrijeme lagano prolazi. Sto se tice Hrvata Balic ima odlicnu zamjenu u Duvnjaku, najskuplji igrac na svijetu ikad, po transferu i sigurno jedan od najboljih igraca svijeta. Bicanic losiji naravno od Lackovica ali dostojna zamjena, jedino Vori nema ni priblizno dobru zamjenu ali valjda ce neko stasati od ovih pivota za 2,3 godine, Musa ili Maric.
Ne gledaš realno .
Eto Hrvati će naći zamjene,a Francuzi neće .
Ako su Bićanić i Kopljar i Buntiće kalibar za zamjenu Pere Metličića i Lackovića onda dobro,jedino tu Duvnjak koliko toliko može zamjeniti Ivana .
Ako je Musa zamjena za Voria ,neće biti dobro.

Pa Dylan Dože pitam ja tebe imaju li oni još talenata ???
Sem ove dvojice :?:

Acambry i Barachet su mlađi od Kopljara i Bićanića 2 godine ,a već su na njihovom nivou .
A ko zna šta može postati od njih za 2-3 godine .
Barachet potpisao već za Atletico Madrid(ex Ciudad)
Acambry je u Montpelieru i sigurno će napredovati ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Rukomet do smrti
Kontakt:

Post Postao/la Rukomet do smrti » 24 jan 2012, 21:22

Dobro je što u rukometu svake godine imaš veliko takmičenje (naizmjenično svjetsko ili evropsko) a evo ove godine i dva, olimpijske igre tako da igrači mogu odigrati veliki broj takmičenja a ne ko u fudbalu. Ko što je Dylan rekao veliki hendikep će biti odlazak Dinarta koji već ima 35 godina a neće još dugo godina moći da se hrva u odbrani 1 ili 2 godine najviše, Fernandez isto sad ce 35, Omeyer 35, G.Gille takođe 35 do Olimpijade ce imati 36. B.Gille je mlađi dvije godine od brata mada mi je Guillaume uvijek izgledao mlađi ne znam zašto, Narcisse 32 godine. Karabatić i Abalo 84 godište.

Znači Francuzi su najveću dominaciju napravili kad im je većina ključnih igrača bila u dobi između 30 i 35 godina, po meni vjerovatno najbolje rukometne godine. Mislim da su u stanju još godinu ili dvije (a to su 3 velika takmičenja jer ove god imamo OI) sa ovim igračkim kadrom da osvoje nešto veliko.
"Rukomet je danas najatraktivniji sport s loptom. Smatram ga perjanicom loptačkih sportova."

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 24 jan 2012, 21:27

Ne gledaš realno .
Eto Hrvati će naći zamjene,a Francuzi neće .
Ako su Bićanić i Kopljar i Buntiće kalibar za zamjenu Pere Metličića i Lackovića onda dobro,jedino tu Duvnjak koliko toliko može zamjeniti Ivana .
Ako je Musa zamjena za Voria ,neće biti dobro.

Naravno da ce i jedni i drugi naci zamjene, samo ja govorim da ce prije smijena generacija kod Francuske nego kod Hrvatske. Hrvati su vec na ovom prvenstvu poceli s uvodjenjem novih igraca sto Francuzi nisu.

Francuzi ce biti u vecoj banani nego Hrvati, definitivno.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 24 jan 2012, 21:32

Pa legendo jel mislis da njima treba jos talenta da bi bili ovakvi kao sto sam napisao
Dakle,bekovska linija
Karabatic-Barachet-Accambray
Karabatic ce biti bolji nego sto je odigrao ovo prvenstvo,po svim zakonima fizike on mora biti bolji,jednostavno i da se potrudi ne moze ovako lose igrati
Barachet i Accambray su vec sada dobri igraci,u narednim godinama ce jos napredovati,Accambraya vidim kao jednu od najvecih rukometnih zvijezda buducnosti,Narcise i Fernandez ce od glavnih igraca preuzeti ulogu rezervi
krila Abalo i Bingo,Abalo je svjetska klasa i godine nisu njegov problem,igrat ce na jos dosta velikih takmicenja,Binga sam stavio ispred Gigua cisto sto je mlađi,a po meni je i bolji,Francuzi se ionako vazda krpe s tom pozicijom lijevog krila
pivot Sorhiando,nije dobar kao B.Gille,ali to i nije realan pokazatelj jer je doticni jedan od najboljih pivota svijeta godinama,inace je i Sorhiando kvalitetan rukometas,pa u Hrvatskoj su Francuzi bili bez Gille-a ,citavo prvenstvo je Sorhiando sasvim solidno iznio,na kraju i osvojise

Dakle,vidim da sam rekao manje vise iste stvari gore iznad u postu,zakljucak:Francuska nece biti jaka kao prethodnih godina,ali ce i dalje biti među 3-4 najbolje reprezentacije svijeta.

Dinarta ce biti nemoguce nadoknaditi,i na ovom prvenstvu je bio slabiji nego do sada,godine ga stigle,znas i sam kakav je on bio u bloku,vazda bio najbolji bloker na prvenstvima,na ovom prvenstvu toga je bilo puno manje od njega.

Ali,ostat ce legenda(ne ti :mrgreen: ) o jednoj od najboljih rukometnih generacija ikada 8-)

Svjetski,evropski i olimpijski prvaci istovremeno,to najvjerovatnije necemo doziviti da jos neka reprezentacija ponovi
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Dylan Dog, dana/u 24 jan 2012, 21:37, ukupno mijenjano 2 puta.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 24 jan 2012, 21:33

Cestitke Hrvatima na gazenju Francuza. Nadam se da ce bez incidenata proci njihova gostovanja u Novom Sadu i Beogradu.
Stvarno su vise dosadili sa svojim "mesarskim rukometom". Karabatic je najvece razocarenje prvenstva. Tu treba traziti razloge ovog loseg rezultata Tricolora. Francuzi nemaju top levo krilo, a nemaju ni desnog beka. Nek ovaj malac igra za A.Madrid, ipak on nije klase najboljih desnih bekova sveta, a tesko da ce to ikada i biti.
Sto se tice golova u zadnjim sekundama tj, po isteku vremena:

[youtube][/youtube]

Za titulu, kad je ona nesto znacila u Srbiji.

Onaj gol T.Dujshebajeva Hrvatima, koji suci nisu priznali na EP u Italiji 1998. Kako je taj covek igrao, to je bilo strasno. Jedini igrac kojga nisam video da moze da podbaci u nekoj vaznoj tekmi. Steta sto nema toga na YTubicu.

I onaj gol Lowgrena nama 2001. kojim su nas Svedi izbacili. Tad sam slavio 18. rodjendan i opasno mi je cestitao isti. :lol: Steta sto nema toga na netu. Opasna je to tekma bila.

Madjari anemicni u mecu koji im je biti ili ne biti. Ali, kako losu odbranu igraju, Hrvati ce ih pomesti sutra, cak i da ovo nekako dobiju protiv Slovenaca.

Rukomet do smrti
Kontakt:

Post Postao/la Rukomet do smrti » 24 jan 2012, 21:35

Slovenci su imali plus 6 u 38 minuti sad samo plus 1 deset minuta prije kraja
"Rukomet je danas najatraktivniji sport s loptom. Smatram ga perjanicom loptačkih sportova."

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.