Liga Zeničko-Dobojskog Kantona

Fabregas444
Kontakt:

Re: Liga Zeničko-Dobojskog Kantona

Post Postao/la Fabregas444 » 07 okt 2014, 10:05

Navodno je UEFA pokrenula istragu o utakmici iz Makljenovca :P Michel Platini je u izjavi za strane medije rekao da je ovaj rezultat predmet istraznih organa UEFE haha. Salu na stranu , preokret je bio fascinantan. Mislim da bi nasim momcima pozavidjela i jedna Barcelona :D

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 07 okt 2014, 11:45

Cujem da pored Barce i Howard Webb zavidi :mrgreen:

Fabregas444
Kontakt:

Post Postao/la Fabregas444 » 07 okt 2014, 22:18

Sudjenje je bilo na strani domacina , ali nasi momci mogu i protiv sudija i svojih protivnika :D Vidjecemo u subotu hoce li sudjenje ponovo biti protiv nasih :D Ne bi me iznenadilo da sudije budu iz Zepca hahah ..

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 07 okt 2014, 23:45

kakav god rezultat da ostvari Borac neće u viši rang, jer nema dovoljno para. u takmičenju sa 8 ekipa krpite se. shvatite da u 2. ligi FBiH ima duplo više klubova, a troškovi na kraju su tri-četiri puta veći nego što ćete na kraju ove sezone imati. raspiraj se kako je završio vaš "izlet" u taj rang prije nekih 10-12 godina.

ako se bude igralo u subotu, vjerovatno ću doći da pogledam. ako bude se igralo u nedjelju neću zbog izbora...

nego vi iskoristite vaše dobre igre i probajte da se negdje prodate, odnosno da dobijete neki plačeni ugovor. ako ništa drugo, dobro se zajebajete i skoknete na izlete po kantonu. sljedeće godine će biti tek ekipa...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 07 okt 2014, 23:51

Fabregas444 je napisao/la:Sudjenje je bilo na strani domacina , ali nasi momci mogu i protiv sudija i svojih protivnika :D Vidjecemo u subotu hoce li sudjenje ponovo biti protiv nasih :D Ne bi me iznenadilo da sudije budu iz Zepca hahah ..
Aj nabroj tri suca iz Zepca :mrgreen: Nema ih, postoji samo jedan, a i nismo mi Rudar :lol:

I cuj to u subotu? To zbog izbora? Valjda stignem od posla, u nedjelju bi mi taman bilo.

Fabregas444
Kontakt:

Post Postao/la Fabregas444 » 08 okt 2014, 22:36

Znam sta se desilo prije 10-tak godina. Nasi momci ce pokusati da osvoje ligu , a do uprave kluba je da trazi sponzore za visi rang. Bez obzira usli ili ne mi cemo se ponositi njima ;)

Ma salim se za sudije. Nesto se ne sjecam da je i jedan sudac iz Zepca sudio Borcu , ali nikad se ne zna :P Valjda nase momke nece poremetiti ova promjena termina i dana odigravanja tekme zbog j.....h izbora na koje nece niko ziv izac hahah..

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 08 okt 2014, 23:52

nemoj se ljutiti, ali ovo "do uprave je..." me je pravo nasmijalo. da ne znam ko su ljudi, još bi čovjek i pomislio da možda nešto i bude. sreća pa hoće ljudi iz kraja da pomognu timu, pa Fuel Boss i Tola ulete nešto para. da je do uprave, davno bi se klub ugasio. ti ljudi samo gledaju gdje će šta pojest' i popit'. i možel' se kako utalit" da se janje okrene.

i da, naravno da trebate biti ponosni na rezultate ekipe. ;)

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 09 okt 2014, 10:17

Fabregas444 je napisao/la:Znam sta se desilo prije 10-tak godina. Nasi momci ce pokusati da osvoje ligu , a do uprave kluba je da trazi sponzore za visi rang. Bez obzira usli ili ne mi cemo se ponositi njima ;)

Ma salim se za sudije. Nesto se ne sjecam da je i jedan sudac iz Zepca sudio Borcu , ali nikad se ne zna :P Valjda nase momke nece poremetiti ova promjena termina i dana odigravanja tekme zbog j.....h izbora na koje nece niko ziv izac hahah..
Mi imamo samo jednog suca, a i on je iz Zeljeznog polja koje vise voli Zenicu nego Zepce :mrgreen: Koliko sam upoznat, bila su tu jos 2-3 momka prije par godina, ne znam jesul ikad sudili, ali su ganjali da bi odustali na kraju.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 11 okt 2014, 08:47

Danas spektakl u Tetovu :mrgreen: Da je bar u 3 utakmica, nego ju stave u pola 3 taman da mi tad posao zavrsava i ne mogu stic, al neka, dodjem ja na drugo poluvrijeme :mrgreen:

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 11 okt 2014, 17:18

čestitke ekipi Borca na osvpjenoj tituli prvaka. nije mala stvar pobjediti Žepče 3:1.

Samir Skomorac da živi sportskim životom mogao bi puno više postići od igranja u Borcu i TOŠK-u...

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 11 okt 2014, 19:17

Stigoh negdje taman na neki slobodnjak kad golmanu Borca ispade lopta i nas opet ne uspi zabit. Odmah sam se sjetio kad je ovdje netko napisao da imaju najboljeg golmana u ligi :lol: Nekako mi je ostao dojam da su nasi igrali, a oni zabijali. Tri mrtve sanse u prvom poluvremenu i par poluprilika u drugom.

I kakav je ono stadion? :roll: Ograda od terena jedva 2 metra, tamo onaj betonski zid pola metra od terena. Tribine? Sreca pa nije osmi mjesec, pazio bi ocel me ujest nesto. Mislio sam da Borac ima puno bolje uslove za igru. I jos mi naplate ulaznicu 2KM.

A na tribinama prava gospoda :lol: Momcine na poluvremenu idu udarat igrace, a nije da ce doc na proljece u Zepce. Lako je kod kuce kuhat. Sreca pa ovi nasi ne navijaju vise, bilo bi svega gore.

Na kraju cestitke Borcu na pobjedi, mada ne mogu rec zasluzenoj, al ljudi su iskoristili svoje prilike, nasi nisu i sve je posteno.

robinho
Kontakt:

Post Postao/la robinho » 11 okt 2014, 21:54

Signore je napisao/la:Stigoh negdje taman na neki slobodnjak kad golmanu Borca ispade lopta i nas opet ne uspi zabit. Odmah sam se sjetio kad je ovdje netko napisao da imaju najboljeg golmana u ligi :lol: Nekako mi je ostao dojam da su nasi igrali, a oni zabijali. Tri mrtve sanse u prvom poluvremenu i par poluprilika u drugom.

I kakav je ono stadion? :roll: Ograda od terena jedva 2 metra, tamo onaj betonski zid pola metra od terena. Tribine? Sreca pa nije osmi mjesec, pazio bi ocel me ujest nesto. Mislio sam da Borac ima puno bolje uslove za igru. I jos mi naplate ulaznicu 2KM.

A na tribinama prava gospoda :lol: Momcine na poluvremenu idu udarat igrace, a nije da ce doc na proljece u Zepce. Lako je kod kuce kuhat. Sreca pa ovi nasi ne navijaju vise, bilo bi svega gore.

Na kraju cestitke Borcu na pobjedi, mada ne mogu rec zasluzenoj, al ljudi su iskoristili svoje prilike, nasi nisu i sve je posteno.
stadion ko u engleskoj odma uz tribine, hahhaha (sala) jbg za***** su davno ad su renovirali kao taj isti mal je prostor ele nejse kakva liga takav i stadion..sto se tice naroda na stadionu nemoj tako pricati i bezze kosti bacati zasto nisi rekao sto su ti isti momci trcali da udaraju, ZATO STO IM JE VAS PSOVO nemoj zezat...budi iskren i reci kako jest da je vas igrac kriv za taj isti incident..mislili ste eo mi dosli pobjedit cemo skinut ce oni gace mi im trebamo samo zabit jbg..a vidimo se u Zepcu aBd..(bio sam obicni gledalac ne taj koji je trcao da se udara sa igracima, a da su ti vasi kako ih ti navijas anvijaci bili bilo bi svega to ti garantujem prvi bi ja nesto uradio)..pozzz i neka je sa srecom pri ulasku u visi rang, jbg niste ni vi tikvenjaca igraliste nekada i KUP UEFA, NJAHAHHAHA
VOLIMO ČELIK OČI NAM SE CAKLE

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 11 okt 2014, 22:55

stadion je renoviran baš one godine kad su izborili tu 2. ligu FBiH. tad je turski bataljon EUFOR-a, malo proširio teren i uradio tribine. al' pored toga utakmice 2. lige su igrali na Kamberovića polju, jer stadion nije ispunjavao uslove za taj rang. kad je klub "zamrznut" i nije se godinama takmičio i ovo malo tribina se zapustilo. doduše podstoji livada dole pored kapije Mittala i bio bi puno bolji teren, al' jbg. moralo bi se onda praviti i svlačionice. a to im nije u interesu.

kako god, stadion nije ništa lošiji od većine ekipa u ovom najnižem rangu. a njihov je, za razliku od ekipa dole oko Makljenovca.

cijena ulaznice im je 2 KM od kad su se reaktivirali. ja znam većinu tih ljudi, pa opet im uvijek platim kartu.

što se tiče te frke na poluvremenu, to je nekakav "folklor" u ovakvom rangu takmičenja svugdje, a ne samo u ZDK i BiH...

ne znam da li je Talić najbolji golman u ligi, al' za višeg ranga nije kvalitet sigurno. nevezano što se vratio iz TOŠK-a gdje nije se baš nabranio...

Fabregas444
Kontakt:

Post Postao/la Fabregas444 » 12 okt 2014, 00:06

Signore , sve si to ti fino napisao i ja to postujem , ali zamisli samo da nasi momci imaju uslove kao vasi , mislim da bi im utrpali 6 ili 7 komada :D. Oni mozda nemaju dobar teren , mozda nemaju dovoljan broj lopti , ali majstore moj oni imaju srce , imaju karakter. Igraju jedan za drugog , ginu jedan za drugog i to je razlika izmedju njih i Zepca. Vi jeste imali dvije prilike u prvom poluvremenu ( niko vam nije kriv sto vam onakav direk igra u napadu :P ) , ali u drugom ste bili katastrofa. Nadigrani ste i kuci ste otisli usranih gaca bas kao sto vam je jedan forumas napisao na vasoj temi prije par dana :P Ne opravdavam ono sto su pojedinci danas uradili , ali onaj incident je izazvao vas igrac i ti to vrlo dobro znas. Ne mozes majstore doci na gostovanje i prijetiti navijacima , tako se ne radi :) U svakom slucaju zasluzena pobjeda nasih momaka. Nisam ja dzaba napisao neki dan da je Borac dosta kvalitetnija ekipa od Zepca. Nasi momci su danas pokazali Zepcu gdje im je mjesto , a mjesto im je u Kantonalnoj ligi :D Taman ima protivnike po mjeri , kao sto su Vis , Gradina , Proleter itd.. NAPRIJED BORAC !!! :D

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 12 okt 2014, 08:49

robinho je napisao/la:sto se tice naroda na stadionu nemoj tako pricati i bezze kosti bacati zasto nisi rekao sto su ti isti momci trcali da udaraju, ZATO STO IM JE VAS PSOVO nemoj zezat...budi iskren i reci kako jest da je vas igrac kriv za taj isti incident
Ja iskreno nisam vidio, al vjerujem da jest, jer se radi o Ivesicu. Nije prvi put da se svadja s tribinama, takav je. Kapetan, igrao Premijer ligu vise sezona, dok nije dosao u Zepce nisam znao da se tako ponasa.

Povici 'Mirko udaraj svoje' su bili vrhunac :lol:
Fabregas444 je napisao/la:Signore , sve si to ti fino napisao i ja to postujem , ali zamisli samo da nasi momci imaju uslove kao vasi , mislim da bi im utrpali 6 ili 7 komada :D. Oni mozda nemaju dobar teren , mozda nemaju dovoljan broj lopti , ali majstore moj oni imaju srce , imaju karakter. Igraju jedan za drugog , ginu jedan za drugog i to je razlika izmedju njih i Zepca. Vi jeste imali dvije prilike u prvom poluvremenu ( niko vam nije kriv sto vam onakav direk igra u napadu :P ) , ali u drugom ste bili katastrofa. Nadigrani ste i kuci ste otisli usranih gaca bas kao sto vam je jedan forumas napisao na vasoj temi prije par dana :P Ne opravdavam ono sto su pojedinci danas uradili , ali onaj incident je izazvao vas igrac i ti to vrlo dobro znas. Ne mozes majstore doci na gostovanje i prijetiti navijacima , tako se ne radi :) U svakom slucaju zasluzena pobjeda nasih momaka. Nisam ja dzaba napisao neki dan da je Borac dosta kvalitetnija ekipa od Zepca. Nasi momci su danas pokazali Zepcu gdje im je mjesto , a mjesto im je u Kantonalnoj ligi :D Taman ima protivnike po mjeri , kao sto su Vis , Gradina , Proleter itd.. NAPRIJED BORAC !!! :D
A nije ni da mi imamo neke uslove. Nasi treniraju na gorem terenu nego sto je onaj gore u Tetovu, al eto. Jos se ne trenira redovno, na utakmice se dolazi mamurno, recimo da se radi sve u stilu ove lige u kojoj se igra. U pripreme se uslo ozbiljno, u takmicenje neozbiljno i zato jest ovako. Pisao sam vec ovdje da protiv Kosmosa nije bilo nikakve igre. Da nisu zabili Proleteru 12 komada vjerujem da bi poslije sve i jednu utakmicu odigrali puno bolje, jer bi bili ozbiljniji. I kad odigraju dobro nema tko da zabije gol. Milijun puta sam ovdje na forumu spominjao da nas najvise je*e realizacija i drago mi je da si konacno vidio o cemu se tu radi. Momak ne iskoristi mrtvaca s pola metra, a onda poslije prodje golmana i ne zabije gol. Jos ona precka poslije.

Realno je utakmica mogla otici i na nasu i na vasu stranu, otisla je na vasu i posteno. Ne kazem da niste zasluzili, al ne kazem ni da jeste, ostat cu suzdrzan. Iskoristili ste svoje prilike, mi nismo i to je to. Utakmica kao utakmica je stvarno bila napeta i nije cudo sto su ove dvije ekipe na prva dva mjesta.

Za drugo poluvrijeme mislim da su nasi igrali vise u strahu zbog ljudi s tribina, al jednostavno ne mogu da vjerujem da policije nije bilo na utakmici. Ovo je seoska liga i za prvo mjesto ce uvijek bit svega. Kad sam dosao nisam ni primjetio da ih nema, ne obracam paznju na to. Poslije na poluvremenu dodju i opet odu. Dodju pet minuta prije kraja. Kod nas uvijek dva murijaka stoje u cosku. Jest da nece poduzet nista ako sta bude, al stoje :lol: Protiv Rudara prosle sezone je bilo bar 10 policajaca cijelu utakmicu i ako sam dobro vidio i neko dodatno osiguranje kod nasih navijaca.

Vidjet cemo ocetel imat kakvu kaznu. Kod nas su dva igraca nakon Rudara dobili pola godine suspenzije, a toliko je dobio i trener. I bez obzira sto s tribina nitko nista nije prouzrocio dobili smo 2 utakmice bez gledatelja. A nije ni tad da igraci Rudara nisu dovikivali svasta na tribine, al nije nitko ulijetao u teren ili ih cekao pred svlacionicom.

Vama sretno u nastavku. Vidimo se na proljece u Zepcu. Nadam se da ce tad padat odluka. Jest da nama nece bit pola ekipe, jer pola ovih sad kroz par dana ode na fakultet i nema ih do sedmog mjeseca, al nema veze, nekako sumnjam i da cete se vi odrzat na okupu :mrgreen:

I nevezano za ovu utakmicu. Ne znam kako je Napredak jucer igrao s Proleterom, al vjerujem da su dobili. Iznenadjen sam njima. Uzeli su bod i u Zepcu i u Tetovu. Da nisu kiksali u prvom kolu s Visom bili bi mi prvi favorit za titulu. Jest da nama nisu presli centra i da su i taj gol dali sa svoje polovice, al ipak su izdrzali. Ne znam kakvu su igru pruzili u Tetovu, al mi djeluju kao da bi mogli zakomplicirat.

Neki ludi rasplet u zadnjem kolu gdje pobjeda Zepca vodi Zepce dalje, pobjeda Borca vodi Borac dalje i remi Zepca i Borca uz pobjedu Napretka vodi Napredak dalje bi bilo za filma :mrgreen:

Kontakt:

Post Postao/la avatar » 13 okt 2014, 13:24

Cujem dns slucajno u kaficu da je navijac Borca udario igraca Zepca i to se nije prekinulo, to je taj seljacki metalitet Zenice i sela..Cujem i da nasi nisu htjeli ni izac na poluvremenu ali jesu na neciju incijativu nebis spominjao imena iako sam i to pohvatao, isto tako i da su rekli da im je bolje izgubit nego da moraju cekat policiju da odu kuci msm da u tome lezi ovo drugo poluvrijeme, koliko sam cuo borac je imao jednu sansu u prvom poluvremenu a nasi se izmasli i nemam neke brige pa Signore da daju svaku sansu igrali bi u vecoj ligi realno iako cujem da je imao sansu tu sa metra i da je promasio a za ostale sanse nis nista govorili kao da nisu bile lake za pogodit i da je Vrbic imao precku...a njihov komentar na ekipu Borca 'nalozili se kao da im je dosao najgori neprijatelj' i pricali su o napadacu Borca ali i o nekoj 4 koja se nece dobro provest u Zepcu po pricama njihov igrac
P.S Zepce uzima titulu 100%, racunaj da taj Borac Gubi 6 bodova sigurno u Zecu i Sijama, sad nezz vj ce im otkinut bod ili Vis il Kosmos nezz sa kim igraju kuci
ljep pozz od mene

Kontakt:

Post Postao/la avatar » 13 okt 2014, 14:45

I zaboravih jos nesto signore i fabregas bili ste na utakmici koliko vidim rekose mi da je bio penal za zepce u prvom pol al da nije svirao da su to igraci Boraca isto rekli da je bio a na pitanje naseg igraca sudac je odg da nije smio svirat to mi je rekao jedan od igraca

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 13 okt 2014, 20:34

Ne sjecam se tog penala. Ja sam kasnio dvadesetak minuta. Ako je i bio onda je bio prije. Za suca nemam nista lose rec, dopustio je zbilja grubu igru i mislim da je to bio pametan potez jer da je dijelio kartone i sve svirao vjerujem da bi svega bilo. Bilo je par puta situacija svirat ili ne svirat pa to ode na stranu domacina zbog pritiska s tribina, al to nije nista novo, nebi mu zamjerio.

A to o napaljivanju mi je malo smijesno od njih. Ne znam koliko im se ekipa izmjenila od prosle sezone, al nasi i igraci Borca su prosle sezone bili u dobrim odnosima. Cak mi je netko rekao da ih je vidio poslije utakmice zajedno u gradu.

Al ne treba cudit nista. Dodje ti klub koji je igrao PL, logicno da ih svi zele dobit. Da mi sutra igramo Kup sa Sarajevom vjerujem da bi im nasi noge polomili, al nebi dozvolili da dobiju ovdje.

Fabregas444
Kontakt:

Post Postao/la Fabregas444 » 14 okt 2014, 00:29

O Boze pa ja ovoliku kolicinu gluposti dugo nisam procitao :D Avatar , majstore o kakvom ti penalu pricas ? To je jedna notorna laz. Nikakvog penala nije bilo ni za domace ni za goste. Majstore , utakmica se ne smije i ne moze prekinuti ako incident napravi jedan navijac. Da su incident napravila dva ili vise navijaca onda sudija ima osnove da prekine utakmicu. Ocigledno da ne poznajes propozicije takmicenja i zamolio bi te da nas postedis takvih komentara :D Utakmica jeste bila napeta , ali to je i ocekivano s obzirom da su se sastale dvije najbolje ekipe u ligi. Koliko sam vidio , igraci su se na kraju utakmice korektno pozdravili , nije bilo nikakvih incidenata. Ocigledno da ti pokusavas da dodatno zakuhas stvari izmedju ove dvije ekipe. Indirektno upucujes prijetnje igracima Borca , a to ti nikako nije u redu majstore moj :D Treba spustiti loptu na zemlju i odraditi ovu sezone maksimalno korektno do kraja , a na kraju ce se vidjeti koja ekipa ulazi u visi rang :) POZZ

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 14 okt 2014, 11:30

Jedan navijac Borca je udario Ivesica, ali je vise njih visilo na onoj ogradi u zelji da napravi isto. Onaj lik u prsluku pet minuta prije kraja poluvremena ode tamo kod svlacionica da saceka naseg igraca. To je smijesno i zalosno. Poslije mu se pridruzi jos par sifri, al u toj situaciji bi pohvalio sve igrace Borca koji su stali na stranu nasih igraca i svojim navijacima odrzali predavanje i rekli da jednostavno odje*u. Takodjer je i trener Borca u drugom poluvremenu dolazio na tribine i molio navijace da se smire i ne prave nikakve incidente.

Inace. Sinoc pricam s jednim kolegom koji je takodjer bio na utakmici, ali ga nisam zapazio tamo taj dan pa mi sinoc rece. Koji je to igrac Borca nedavno izasao iz zatvora? :lol: :lol: Nisam znao da takvih imamo u ligi :mrgreen:

EDIT: I ne znam koliko je tocno to da nasi nisu htjeli izac da igraju drugo poluvrijeme, jer su izasli na teren puno prije igraca Borca. I jos pored toga nitko od nasih nije stajao sa sucima dok su dva suca, delegat, igrac Borca i neki zastitar stojali petnaestak minuta dok dodje policija.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.