Aj nabroj tri suca iz ZepcaFabregas444 je napisao/la:Sudjenje je bilo na strani domacina , ali nasi momci mogu i protiv sudija i svojih protivnikaVidjecemo u subotu hoce li sudjenje ponovo biti protiv nasih
Ne bi me iznenadilo da sudije budu iz Zepca hahah ..
Mi imamo samo jednog suca, a i on je iz Zeljeznog polja koje vise voli Zenicu nego ZepceFabregas444 je napisao/la:Znam sta se desilo prije 10-tak godina. Nasi momci ce pokusati da osvoje ligu , a do uprave kluba je da trazi sponzore za visi rang. Bez obzira usli ili ne mi cemo se ponositi njima![]()
Ma salim se za sudije. Nesto se ne sjecam da je i jedan sudac iz Zepca sudio Borcu , ali nikad se ne znaValjda nase momke nece poremetiti ova promjena termina i dana odigravanja tekme zbog j.....h izbora na koje nece niko ziv izac hahah..
stadion ko u engleskoj odma uz tribine, hahhaha (sala) jbg za***** su davno ad su renovirali kao taj isti mal je prostor ele nejse kakva liga takav i stadion..sto se tice naroda na stadionu nemoj tako pricati i bezze kosti bacati zasto nisi rekao sto su ti isti momci trcali da udaraju, ZATO STO IM JE VAS PSOVO nemoj zezat...budi iskren i reci kako jest da je vas igrac kriv za taj isti incident..mislili ste eo mi dosli pobjedit cemo skinut ce oni gace mi im trebamo samo zabit jbg..a vidimo se u Zepcu aBd..(bio sam obicni gledalac ne taj koji je trcao da se udara sa igracima, a da su ti vasi kako ih ti navijas anvijaci bili bilo bi svega to ti garantujem prvi bi ja nesto uradio)..pozzz i neka je sa srecom pri ulasku u visi rang, jbg niste ni vi tikvenjaca igraliste nekada i KUP UEFA, NJAHAHHAHASignore je napisao/la:Stigoh negdje taman na neki slobodnjak kad golmanu Borca ispade lopta i nas opet ne uspi zabit. Odmah sam se sjetio kad je ovdje netko napisao da imaju najboljeg golmana u ligiNekako mi je ostao dojam da su nasi igrali, a oni zabijali. Tri mrtve sanse u prvom poluvremenu i par poluprilika u drugom.
I kakav je ono stadion?Ograda od terena jedva 2 metra, tamo onaj betonski zid pola metra od terena. Tribine? Sreca pa nije osmi mjesec, pazio bi ocel me ujest nesto. Mislio sam da Borac ima puno bolje uslove za igru. I jos mi naplate ulaznicu 2KM.
A na tribinama prava gospodaMomcine na poluvremenu idu udarat igrace, a nije da ce doc na proljece u Zepce. Lako je kod kuce kuhat. Sreca pa ovi nasi ne navijaju vise, bilo bi svega gore.
Na kraju cestitke Borcu na pobjedi, mada ne mogu rec zasluzenoj, al ljudi su iskoristili svoje prilike, nasi nisu i sve je posteno.
Ja iskreno nisam vidio, al vjerujem da jest, jer se radi o Ivesicu. Nije prvi put da se svadja s tribinama, takav je. Kapetan, igrao Premijer ligu vise sezona, dok nije dosao u Zepce nisam znao da se tako ponasa.robinho je napisao/la:sto se tice naroda na stadionu nemoj tako pricati i bezze kosti bacati zasto nisi rekao sto su ti isti momci trcali da udaraju, ZATO STO IM JE VAS PSOVO nemoj zezat...budi iskren i reci kako jest da je vas igrac kriv za taj isti incident
A nije ni da mi imamo neke uslove. Nasi treniraju na gorem terenu nego sto je onaj gore u Tetovu, al eto. Jos se ne trenira redovno, na utakmice se dolazi mamurno, recimo da se radi sve u stilu ove lige u kojoj se igra. U pripreme se uslo ozbiljno, u takmicenje neozbiljno i zato jest ovako. Pisao sam vec ovdje da protiv Kosmosa nije bilo nikakve igre. Da nisu zabili Proleteru 12 komada vjerujem da bi poslije sve i jednu utakmicu odigrali puno bolje, jer bi bili ozbiljniji. I kad odigraju dobro nema tko da zabije gol. Milijun puta sam ovdje na forumu spominjao da nas najvise je*e realizacija i drago mi je da si konacno vidio o cemu se tu radi. Momak ne iskoristi mrtvaca s pola metra, a onda poslije prodje golmana i ne zabije gol. Jos ona precka poslije.Fabregas444 je napisao/la:Signore , sve si to ti fino napisao i ja to postujem , ali zamisli samo da nasi momci imaju uslove kao vasi , mislim da bi im utrpali 6 ili 7 komada. Oni mozda nemaju dobar teren , mozda nemaju dovoljan broj lopti , ali majstore moj oni imaju srce , imaju karakter. Igraju jedan za drugog , ginu jedan za drugog i to je razlika izmedju njih i Zepca. Vi jeste imali dvije prilike u prvom poluvremenu ( niko vam nije kriv sto vam onakav direk igra u napadu
) , ali u drugom ste bili katastrofa. Nadigrani ste i kuci ste otisli usranih gaca bas kao sto vam je jedan forumas napisao na vasoj temi prije par dana
Ne opravdavam ono sto su pojedinci danas uradili , ali onaj incident je izazvao vas igrac i ti to vrlo dobro znas. Ne mozes majstore doci na gostovanje i prijetiti navijacima , tako se ne radi
U svakom slucaju zasluzena pobjeda nasih momaka. Nisam ja dzaba napisao neki dan da je Borac dosta kvalitetnija ekipa od Zepca. Nasi momci su danas pokazali Zepcu gdje im je mjesto , a mjesto im je u Kantonalnoj ligi
Taman ima protivnike po mjeri , kao sto su Vis , Gradina , Proleter itd.. NAPRIJED BORAC !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.