pa dobro ako se stvorio rivalitet to ne znaci da ce borac igrati prljavo,pa pustati neke utakmice.to ne dolazi u obzir i svi znaju sta bi bilo i sa igracima i sa trenerom i sa upravom kada bi se to desilo.jbga dobro neko napisa,ima taj scenario sto si ti napisao a i ima i taj da borac pobjedi siroki,pa nas vi "pustite u kupu",je l da da malo glupo zvuci?to su sve gluposti po meni,a evo vidjecemo sta ce biti danastm84 je napisao/la: pa smatraj moj komentar vise komplimentom nego kritikom... revialitet borca i zelje u zadnje tri godine se pojacao, sto je dobro... dva najveca kluba iz dva najveca bh grada se takmice za titule... sta ces bolje... ne trebam ti govoriti da smo mi i vi odigrali vec 10 utakmica u zadanje tri godine... a bice ih jos dvije... postujem borac i normalno je da ce se sve dati da protivnik ne bude prvak... nista nije lose u tome...
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 18.kolo Premijer Lige BiH
Čelik - Slavija 2-0
Zvijezda - Rudar P. 1-1
Sloboda - Leotar 1-0
Olimpic - Zrinjski 0-0
Borac -Široki B 2-1
Željezničar -Travnik 4-1
GOŠK -Kozara 1-2
Velež -Sarajevo 2-2
Zvijezda - Rudar P. 1-1
Sloboda - Leotar 1-0
Olimpic - Zrinjski 0-0
Borac -Široki B 2-1
Željezničar -Travnik 4-1
GOŠK -Kozara 1-2
Velež -Sarajevo 2-2
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!
Čelik - Slavija 1 Sve osim pobijede je neuspjeh i iznenadjenje tako da ocekujem jednu laganu pobjedu od 2-0 za moj tim.
Zvijezda - Rudar P. 1 Zvijezda odigrala dva sjajna kola i mislim da ce nastaviti niz te pobijediti ne vise tako kvalitetnu ekipu Rudara jos plus sam igrao Zmajeve na kladionici tako da i navijam za njih u ovom koli.
Sloboda - Leotar 1 Leotar se ispucao proslo kolo protiv Borca tako da i nemaju neki imperativ dok bi slobodi mnogo znacila pobjeda tako da ocekujem ofanzivu Tuzlaka od pocetka.
Olimpic - Zrinjski x Nakon kiksa obije ekipe u proslom kolu i jedni i drugi najavljuju pobjeda ali ipak mislim da ce zavsiti podijelom bodova na Otoci.
Borac -Široki B x2 po mome misljenju Široki kvalitenije ekipa i nakon kiska na Pecari proslo kolo zeljni su ispraviti gresku i uzeti bod(ove) sa Gradskog stadiona u Banja Luci
Željezničar -Travnik 1 Mnogo kvalitetnije ekipe od Travnika nemaju sta traziti na Grbavici tako da ocekujem jedan malo teži trening Želje i laganu pobijedu od minimalno 3 razlike
GOŠK -Kozara 1 Gošk Nema vise pravo prosipati bodova kod kuce ako zele zadrzati status premijer ligasa i slijedece sezone
Velež -Sarajevo x Mnogo se prica o ovoj utakmici tako da se stice dojam da SArajevo ne smije pobijediti u Vrapcicima ali remi uz mnogo prilika i pojedan gol na obije strane je najrealniji ishod ovog meca.
Zvijezda - Rudar P. 1 Zvijezda odigrala dva sjajna kola i mislim da ce nastaviti niz te pobijediti ne vise tako kvalitetnu ekipu Rudara jos plus sam igrao Zmajeve na kladionici tako da i navijam za njih u ovom koli.
Sloboda - Leotar 1 Leotar se ispucao proslo kolo protiv Borca tako da i nemaju neki imperativ dok bi slobodi mnogo znacila pobjeda tako da ocekujem ofanzivu Tuzlaka od pocetka.
Olimpic - Zrinjski x Nakon kiksa obije ekipe u proslom kolu i jedni i drugi najavljuju pobjeda ali ipak mislim da ce zavsiti podijelom bodova na Otoci.
Borac -Široki B x2 po mome misljenju Široki kvalitenije ekipa i nakon kiska na Pecari proslo kolo zeljni su ispraviti gresku i uzeti bod(ove) sa Gradskog stadiona u Banja Luci
Željezničar -Travnik 1 Mnogo kvalitetnije ekipe od Travnika nemaju sta traziti na Grbavici tako da ocekujem jedan malo teži trening Želje i laganu pobijedu od minimalno 3 razlike
GOŠK -Kozara 1 Gošk Nema vise pravo prosipati bodova kod kuce ako zele zadrzati status premijer ligasa i slijedece sezone
Velež -Sarajevo x Mnogo se prica o ovoj utakmici tako da se stice dojam da SArajevo ne smije pobijediti u Vrapcicima ali remi uz mnogo prilika i pojedan gol na obije strane je najrealniji ishod ovog meca.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Ovo nema smisla. Da su makar stavili sutra da se odigra Borac-Zrinjski, nego ovako - čim završi susret na Otoci, trči na aerodrom, pa u Banja Luku. Ne bi me iznenadilo ni da upišu 3:0 za zelenim stolom, ako Mostarci budu malo kasnili na drugu tekmu.

Vlak je napisao/la:Ovo nema smisla. Da su makar stavili sutra da se odigra Borac-Zrinjski, nego ovako - čim završi susret na Otoci, trči na aerodrom, pa u Banja Luku. Ne bi me iznenadilo ni da upišu 3:0 za zelenim stolom, ako Mostarci budu malo kasnili na drugu tekmu.

Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Zanimljivo je vidjeti kako neko vec unaprijed pokusava diskreditirati regularnost utakmice Velez-Sarajevo.Vec se lupa kako je sve namjesteno i kako ce biti neko vracanje bodova pa bi zamolio ove sto su toliko sigurni da cijelu svoju imovinu uloze na ovu utakmicu i dignu pare pametnjakovici.U slucaju da se ispostavi da su cijelo vrijeme bezveze unosili nemir i bacali ljagu na utakmicu bez razloga siguran sam da ce se praviti mutavi kao da se nista nije desilo.Jednostavna stvar znaci-IMAS INFO DA JE UTAKMICA NAMJESTENA-ULOZIS PARE NA KLADIONICU I DIGNES KES U TISINI A NE OVDJE PRODAVAT PAMET.
Sto se tice ovog kola ocekujem pobjedu Zelje,Olimpika i Slobode.Licno bi bio zadovoljan i pobjedom Borca zbog konkurencije Sirokog za titulu.
Sto se tice ovog kola ocekujem pobjedu Zelje,Olimpika i Slobode.Licno bi bio zadovoljan i pobjedom Borca zbog konkurencije Sirokog za titulu.
-PAJA Fan Club!!
Utakmica se prenosi na BHT1 tako da sve teorije zavjere padaju u vodu, istina je da je Sarajevo malo poljuljano porazom od GOSKA na drugoj strani Velez gladan pobjeda. Mala prednost za Velez, bit ce zanimljiva utakmica._Bad_boy je napisao/la:Zanimljivo je vidjeti kako neko vec unaprijed pokusava diskreditirati regularnost utakmice Velez-Sarajevo.Vec se lupa kako je sve namjesteno i kako ce biti neko vracanje bodova pa bi zamolio ove sto su toliko sigurni da cijelu svoju imovinu uloze na ovu utakmicu i dignu pare pametnjakovici.U slucaju da se ispostavi da su cijelo vrijeme bezveze unosili nemir i bacali ljagu na utakmicu bez razloga siguran sam da ce se praviti mutavi kao da se nista nije desilo.Jednostavna stvar znaci-IMAS INFO DA JE UTAKMICA NAMJESTENA-ULOZIS PARE NA KLADIONICU I DIGNES KES U TISINI A NE OVDJE PRODAVAT PAMET.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
koju utakmicu prenose na BHT?
http://desmond.imageshack.us/Himg4/scaled.php?server=4&filename=d4911.jpg&res=medium
hahahhaa Celik - Slavija 1/2 a svi govore Velez Sarajevo " pod povecalom "
svega mi znao sam... 

-
- Kontakt:
vm22 je napisao/la:hahahhaa Celik - Slavija 1/2 a svi govore Velez Sarajevo " pod povecalom "svega mi znao sam...
Bogami sumnjivo ko penal na ivici šesnaesterca

GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...
- vidovitadjemila
Ej ovo stvarno postaje zanimljivo.kako je krenulo jos cemo i mi veceras puknuti zelju pred 60000 vjernih Manijaka na Grbavici...
Hajde neka se nesto desava ipak je ovako puno zanimljivije ,makar i naopako bilo.
Izgleda da je sve ovo citava liga u 5 deka...
A nismo mi toliko ni losi dobili smo Olimpika a ovi rasuse Zrinjski danas...Kaze Musa prije meca da mu odgovara igra Olimpika .Pa sta bude kada im igra ne odgovara...

A nismo mi toliko ni losi dobili smo Olimpika a ovi rasuse Zrinjski danas...Kaze Musa prije meca da mu odgovara igra Olimpika .Pa sta bude kada im igra ne odgovara...

OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
-
- Kontakt:
Kakvi balavci ovde svasta pisu, a nikad loptu u zivotu nisu sutnuli, e jadovi idite lijecite negdje komplekse nemojte na netu jer je internet ZLO 

& НЕ $ &, $ $ " СЕ ЗА & !!! ? 2001
http://i.imgur.com/MFxVM.jpg
-
- Kontakt:
Hvala Vama velikim poznavaocima fudbala i prilika u BiH koji ste svi stavili da će Čelik glat dobiti,zato mi je još draže jer znam da Vam je krivo što će se jedan od najstarijih klubova u regiji spasiti od ispadanja 

$ ? $ ? ? " " ".
-
- Kontakt:
Bog te čuoSigurdsson je napisao/la:Hvala Vama velikim poznavaocima fudbala i prilika u BiH koji ste svi stavili da će Čelik glat dobiti,zato mi je još draže jer znam da Vam je krivo što će se jedan od najstarijih klubova u regiji spasiti od ispadanja

& НЕ $ &, $ $ " СЕ ЗА & !!! ? 2001
vidovitadjemila je napisao/la:Ej ovo stvarno postaje zanimljivo.kako je krenulo jos cemo i mi veceras puknuti zelju pred 60000 vjernih Manijaka na Grbavici...Hajde neka se nesto desava ipak je ovako puno zanimljivije ,makar i naopako bilo.
Musi bi najbolje trenutno odgovarao "otkaz" prosipa se gdje god stigne sa svojim "dubokim" izjavama,podsjeca me na onu Avu Karabatic !
Predzadnja izjava mu je bila da je igra protiv Celika bila dobra i kvalitetna!

Vidi se da covjeku trebaju naocale na glOOvi ...
Re: Premijer liga BiH - opcenito
spielführer_21 je napisao/la:Znači prekosutra dan D za našu ligu. Svi uz Velež da dohaka teoretičarima...

Ako sutra Sarajevo dobije u Mostaru ja prognoziram rezultate sljedećeg kola...
A ovo danas je bilo revanš Slaviji za poraz Protiv Veleža....
Joj smiješne lige.....
- badblueboylivno
- Kontakt:
Re: Premijer liga-općenito
Greška, u 15:30h.Mancini je napisao/la:I tu je trebalo pomjeriti satnicu sat vremena.

Hayley <3
Koliko sam ja skontao ako pobjede domaćini, onda je priča domaćimska liga. Ako dobiju gosti naštimano 

Ma budale nemaju pametnija posla od gladiti m... i smišljati teorije zavjere.FCS je napisao/la:Koliko sam ja skontao ako pobjede domaćini, onda je priča domaćimska liga. Ako dobiju gosti naštimano

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
-
- Kontakt:
Kako god okreneš nije u redu.Toliko su raja navikla na domaće pobjede i 3za3 tekme da svaka gostujuća pobjeda budi sumnju i traži uključenje interpola i CIA-e u istragu, hahahaha.....
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.