Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

fredi
Kontakt:

Re: 18.kolo Premijer Lige BiH

Post Postao/la fredi » 24 mar 2012, 08:24

tm84 je napisao/la: pa smatraj moj komentar vise komplimentom nego kritikom... revialitet borca i zelje u zadnje tri godine se pojacao, sto je dobro... dva najveca kluba iz dva najveca bh grada se takmice za titule... sta ces bolje... ne trebam ti govoriti da smo mi i vi odigrali vec 10 utakmica u zadanje tri godine... a bice ih jos dvije... postujem borac i normalno je da ce se sve dati da protivnik ne bude prvak... nista nije lose u tome... ;)
pa dobro ako se stvorio rivalitet to ne znaci da ce borac igrati prljavo,pa pustati neke utakmice.to ne dolazi u obzir i svi znaju sta bi bilo i sa igracima i sa trenerom i sa upravom kada bi se to desilo.jbga dobro neko napisa,ima taj scenario sto si ti napisao a i ima i taj da borac pobjedi siroki,pa nas vi "pustite u kupu",je l da da malo glupo zvuci?to su sve gluposti po meni,a evo vidjecemo sta ce biti danas

vest
Kontakt:

Post Postao/la vest » 24 mar 2012, 09:57

Čelik - Slavija 2-0
Zvijezda - Rudar P. 1-1
Sloboda - Leotar 1-0
Olimpic - Zrinjski 0-0
Borac -Široki B 2-1
Željezničar -Travnik 4-1
GOŠK -Kozara 1-2
Velež -Sarajevo 2-2
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 24 mar 2012, 10:10

Čelik - Slavija 1 Sve osim pobijede je neuspjeh i iznenadjenje tako da ocekujem jednu laganu pobjedu od 2-0 za moj tim.

Zvijezda - Rudar P. 1 Zvijezda odigrala dva sjajna kola i mislim da ce nastaviti niz te pobijediti ne vise tako kvalitetnu ekipu Rudara jos plus sam igrao Zmajeve na kladionici tako da i navijam za njih u ovom koli.

Sloboda - Leotar 1 Leotar se ispucao proslo kolo protiv Borca tako da i nemaju neki imperativ dok bi slobodi mnogo znacila pobjeda tako da ocekujem ofanzivu Tuzlaka od pocetka.

Olimpic - Zrinjski x Nakon kiksa obije ekipe u proslom kolu i jedni i drugi najavljuju pobjeda ali ipak mislim da ce zavsiti podijelom bodova na Otoci.

Borac -Široki B x2 po mome misljenju Široki kvalitenije ekipa i nakon kiska na Pecari proslo kolo zeljni su ispraviti gresku i uzeti bod(ove) sa Gradskog stadiona u Banja Luci

Željezničar -Travnik 1 Mnogo kvalitetnije ekipe od Travnika nemaju sta traziti na Grbavici tako da ocekujem jedan malo teži trening Želje i laganu pobijedu od minimalno 3 razlike

GOŠK -Kozara 1 Gošk Nema vise pravo prosipati bodova kod kuce ako zele zadrzati status premijer ligasa i slijedece sezone

Velež -Sarajevo x Mnogo se prica o ovoj utakmici tako da se stice dojam da SArajevo ne smije pobijediti u Vrapcicima ali remi uz mnogo prilika i pojedan gol na obije strane je najrealniji ishod ovog meca.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

Vlak
Kontakt:

Post Postao/la Vlak » 24 mar 2012, 15:06

Ovo nema smisla. Da su makar stavili sutra da se odigra Borac-Zrinjski, nego ovako - čim završi susret na Otoci, trči na aerodrom, pa u Banja Luku. Ne bi me iznenadilo ni da upišu 3:0 za zelenim stolom, ako Mostarci budu malo kasnili na drugu tekmu.

slika

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 24 mar 2012, 15:07

Vlak je napisao/la:Ovo nema smisla. Da su makar stavili sutra da se odigra Borac-Zrinjski, nego ovako - čim završi susret na Otoci, trči na aerodrom, pa u Banja Luku. Ne bi me iznenadilo ni da upišu 3:0 za zelenim stolom, ako Mostarci budu malo kasnili na drugu tekmu.

slika

:lol: :lol: :lol: :lol:
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 24 mar 2012, 15:37

Zanimljivo je vidjeti kako neko vec unaprijed pokusava diskreditirati regularnost utakmice Velez-Sarajevo.Vec se lupa kako je sve namjesteno i kako ce biti neko vracanje bodova pa bi zamolio ove sto su toliko sigurni da cijelu svoju imovinu uloze na ovu utakmicu i dignu pare pametnjakovici.U slucaju da se ispostavi da su cijelo vrijeme bezveze unosili nemir i bacali ljagu na utakmicu bez razloga siguran sam da ce se praviti mutavi kao da se nista nije desilo.Jednostavna stvar znaci-IMAS INFO DA JE UTAKMICA NAMJESTENA-ULOZIS PARE NA KLADIONICU I DIGNES KES U TISINI A NE OVDJE PRODAVAT PAMET.

Sto se tice ovog kola ocekujem pobjedu Zelje,Olimpika i Slobode.Licno bi bio zadovoljan i pobjedom Borca zbog konkurencije Sirokog za titulu.
-PAJA Fan Club!!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 24 mar 2012, 16:46

_Bad_boy je napisao/la:Zanimljivo je vidjeti kako neko vec unaprijed pokusava diskreditirati regularnost utakmice Velez-Sarajevo.Vec se lupa kako je sve namjesteno i kako ce biti neko vracanje bodova pa bi zamolio ove sto su toliko sigurni da cijelu svoju imovinu uloze na ovu utakmicu i dignu pare pametnjakovici.U slucaju da se ispostavi da su cijelo vrijeme bezveze unosili nemir i bacali ljagu na utakmicu bez razloga siguran sam da ce se praviti mutavi kao da se nista nije desilo.Jednostavna stvar znaci-IMAS INFO DA JE UTAKMICA NAMJESTENA-ULOZIS PARE NA KLADIONICU I DIGNES KES U TISINI A NE OVDJE PRODAVAT PAMET.

Sto se tice ovog kola ocekujem pobjedu Zelje,Olimpika i Slobode.Licno bi bio zadovoljan i pobjedom Borca zbog konkurencije Sirokog za titulu.
Utakmica se prenosi na BHT1 tako da sve teorije zavjere padaju u vodu, istina je da je Sarajevo malo poljuljano porazom od GOSKA na drugoj strani Velez gladan pobjeda. Mala prednost za Velez, bit ce zanimljiva utakmica.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ljiljan89
Kontakt:

Post Postao/la ljiljan89 » 24 mar 2012, 16:58

koju utakmicu prenose na BHT?
http://desmond.imageshack.us/Himg4/scaled.php?server=4&filename=d4911.jpg&res=medium

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 24 mar 2012, 17:01

hahahhaa Celik - Slavija 1/2 a svi govore Velez Sarajevo " pod povecalom " :roll: svega mi znao sam... 8-)

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 24 mar 2012, 17:10

vm22 je napisao/la:hahahhaa Celik - Slavija 1/2 a svi govore Velez Sarajevo " pod povecalom " :roll: svega mi znao sam... 8-)

Bogami sumnjivo ko penal na ivici šesnaesterca :D ..Čeliku ne gori pod nogama,u Evropu ne mogu,ispasti neće,kasa ko i kod ostalih timova prazna,valja je popuniti :D :D ...a sa druge strane Slaviji svaki bod potreban ko o o glavu ;) ,pojačali su se,čujem da su i neki "jači " ljudi podmazali novcem :D ,pa što ne bi podmazali i Zeničane :D 8-) Sevap je hahahaa :mrgreen: ..Ma ne mora značiti da je ovo tačno...možda su ljudi stavrno zasluženo pobjedili,pa izgleda je samo u našoj ligi nenormalno da gost pobjedi,i odmah se povedu neke teorije zavjere ;)
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 24 mar 2012, 17:13

Ej ovo stvarno postaje zanimljivo.kako je krenulo jos cemo i mi veceras puknuti zelju pred 60000 vjernih Manijaka na Grbavici... :D Hajde neka se nesto desava ipak je ovako puno zanimljivije ,makar i naopako bilo.
Izgleda da je sve ovo citava liga u 5 deka...
A nismo mi toliko ni losi dobili smo Olimpika a ovi rasuse Zrinjski danas...Kaze Musa prije meca da mu odgovara igra Olimpika .Pa sta bude kada im igra ne odgovara... :D
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

ultra_slavija
Kontakt:

Post Postao/la ultra_slavija » 24 mar 2012, 17:21

Kakvi balavci ovde svasta pisu, a nikad loptu u zivotu nisu sutnuli, e jadovi idite lijecite negdje komplekse nemojte na netu jer je internet ZLO ;)
& НЕ $ &, $ $ " СЕ ЗА & !!! ? 2001
http://i.imgur.com/MFxVM.jpg

Sigurdsson
Kontakt:

Post Postao/la Sigurdsson » 24 mar 2012, 17:26

Hvala Vama velikim poznavaocima fudbala i prilika u BiH koji ste svi stavili da će Čelik glat dobiti,zato mi je još draže jer znam da Vam je krivo što će se jedan od najstarijih klubova u regiji spasiti od ispadanja :twisted:
$ ? $ ? ? " " ".

ultra_slavija
Kontakt:

Post Postao/la ultra_slavija » 24 mar 2012, 17:29

Sigurdsson je napisao/la:Hvala Vama velikim poznavaocima fudbala i prilika u BiH koji ste svi stavili da će Čelik glat dobiti,zato mi je još draže jer znam da Vam je krivo što će se jedan od najstarijih klubova u regiji spasiti od ispadanja :twisted:
Bog te čuo :) Borba do kraja :)
& НЕ $ &, $ $ " СЕ ЗА & !!! ? 2001
http://i.imgur.com/MFxVM.jpg

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 24 mar 2012, 17:35

vidovitadjemila je napisao/la:Ej ovo stvarno postaje zanimljivo.kako je krenulo jos cemo i mi veceras puknuti zelju pred 60000 vjernih Manijaka na Grbavici... :D Hajde neka se nesto desava ipak je ovako puno zanimljivije ,makar i naopako bilo.
Izgleda da je sve ovo citava liga u 5 deka...
A nismo mi toliko ni losi dobili smo Olimpika a ovi rasuse Zrinjski danas...Kaze Musa prije meca da mu odgovara igra Olimpika .Pa sta bude kada im igra ne odgovara... :D

Musi bi najbolje trenutno odgovarao "otkaz" prosipa se gdje god stigne sa svojim "dubokim" izjavama,podsjeca me na onu Avu Karabatic !
Predzadnja izjava mu je bila da je igra protiv Celika bila dobra i kvalitetna! :lol: :lol: :lol:
Vidi se da covjeku trebaju naocale na glOOvi ...

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la hilmo » 24 mar 2012, 18:19

spielführer_21 je napisao/la:Znači prekosutra dan D za našu ligu. Svi uz Velež da dohaka teoretičarima...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ako sutra Sarajevo dobije u Mostaru ja prognoziram rezultate sljedećeg kola...
A ovo danas je bilo revanš Slaviji za poraz Protiv Veleža....
Joj smiješne lige.....

badblueboylivno
Kontakt:

Re: Premijer liga-općenito

Post Postao/la badblueboylivno » 24 mar 2012, 18:22

Mancini je napisao/la:I tu je trebalo pomjeriti satnicu sat vremena.
Greška, u 15:30h. :D
Hayley <3

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 24 mar 2012, 18:24

Koliko sam ja skontao ako pobjede domaćini, onda je priča domaćimska liga. Ako dobiju gosti naštimano :roll:

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 24 mar 2012, 18:27

FCS je napisao/la:Koliko sam ja skontao ako pobjede domaćini, onda je priča domaćimska liga. Ako dobiju gosti naštimano :roll:
Ma budale nemaju pametnija posla od gladiti m... i smišljati teorije zavjere. :arrow:
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 24 mar 2012, 20:27

Kako god okreneš nije u redu.Toliko su raja navikla na domaće pobjede i 3za3 tekme da svaka gostujuća pobjeda budi sumnju i traži uključenje interpola i CIA-e u istragu, hahahaha.....
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.