Hajduk Split
Re: Hajduk-Torcida
Dobro je imali ste tri sanse u prvom poluvremenu,mi u zadnjih nekoliko kola nismo imali toliko kada se zbroje sve prilike u tim utakmicama. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
u nedelju će bit veselo u Maksimiru
sretno.

- Barney Stinson
- Kontakt:
Mislis u subotu cccbambina je napisao/la:u nedelju će bit veselo u Maksimirusretno.

U svakom slucaju hvala

19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
Mislim da sam video da se citavo kolo igra u nedelju,osim Croatia-Zagreb danas.Barney Stinson je napisao/la:Mislis u subotu cccbambina je napisao/la:u nedelju će bit veselo u Maksimirusretno.
![]()
U svakom slucaju hvala
Devil je napisao/la:Mislim da sam video da se citavo kolo igra u nedelju,osim Croatia-Zagreb danas.Barney Stinson je napisao/la:Mislis u subotu cccbambina je napisao/la:u nedelju će bit veselo u Maksimirusretno.
![]()
U svakom slucaju hvala

100% sportski i krajnje opušten potpis
- Barney Stinson
- Kontakt:
heh hajduk šdd
eh danas dinamo... vidim da je špaco poveo najbolje igrace sto ima na raspolaganju osim rubila... sad koliko su ti igraci spremni(strinić, skoko, anas, tić) to trebamo jos vidjeti... pokazali smo da mozemo protiv dinama u zadnjih 7-8 utakmica
zasto ne bi i danas... idemo po pobjedu pa da se jos nadamo tituli hehe...
SAMO HRABRO SAMO HAJDUČKI

eh danas dinamo... vidim da je špaco poveo najbolje igrace sto ima na raspolaganju osim rubila... sad koliko su ti igraci spremni(strinić, skoko, anas, tić) to trebamo jos vidjeti... pokazali smo da mozemo protiv dinama u zadnjih 7-8 utakmica

SAMO HRABRO SAMO HAJDUČKI
19 - ђ - 11
U pravu si Barney. Nitko nije ozlijeđen (izuzev Rubila) ni kartoniran, pa se može reći da dolazimo u punom sastavu, ono najbolje što zasad imamo. Naravno da bih volio da pobijedimo, ali nekako sumnjam. Mislim da će Dinamo prekinuti tu seriju od 8 utakmica bez pobjede, a i zadnjih godina, mi im uvijek dolazimo kad treba proslavit naslov.
što se tiče atmosfere, u i oko klubova i navijača, imam osjećaj ko da nije ni derbi ni utakmica. Očekuje se maksimalno 12 tisuća navijača, a dan ne može biti ljepši za utakmicu. Sunčano, toplo, ni oblačka nad Zagrebom. Ljudima je nekako dojadio nogomet, a i HNL prvenstveno. Koga god pitam hoće li ići na tekmu, svi odgovori se mogu svrstat pod jedan:" ma šta da gledam tu antipropagandu nogometa kad mogu fino otići u maksimir s drustvom na roštilj".
što se tiče atmosfere, u i oko klubova i navijača, imam osjećaj ko da nije ni derbi ni utakmica. Očekuje se maksimalno 12 tisuća navijača, a dan ne može biti ljepši za utakmicu. Sunčano, toplo, ni oblačka nad Zagrebom. Ljudima je nekako dojadio nogomet, a i HNL prvenstveno. Koga god pitam hoće li ići na tekmu, svi odgovori se mogu svrstat pod jedan:" ma šta da gledam tu antipropagandu nogometa kad mogu fino otići u maksimir s drustvom na roštilj".
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- Barney Stinson
- Kontakt:
Od toga 3000 Torcidedubrava je napisao/la:U pravu si Barney. Nitko nije ozlijeđen (izuzev Rubila) ni kartoniran, pa se može reći da dolazimo u punom sastavu, ono najbolje što zasad imamo. Naravno da bih volio da pobijedimo, ali nekako sumnjam. Mislim da će Dinamo prekinuti tu seriju od 8 utakmica bez pobjede, a i zadnjih godina, mi im uvijek dolazimo kad treba proslavit naslov.

Ne znam koji je to razlog ali eto ih tamo pa nek oni to rjesavaju...
Sve ih je poveo ali eto dosta ih je bilo povrijeđenih sad jesu li u potpunosti rijesili te ozljede

Ja isto nesto ne vjerujem u pobjedu upravo radi toga sto kontam da moraju i oni jednu pobjediti... I onda ako pobjede HRT će uvelicati njihovu festu kao i svake godine na čelu sa Blažičkom, i obojicom Sušeca... i naravno sa Beusanom u prikrajku

19 - ђ - 11
Večeras očekujem jednu pravu partiju Dinama i da se začepe usta ovim Tovarima
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
- Barney Stinson
- Kontakt:
cao kulturni decko i ti malo navratio na temu hajduka, aj neka bas lijepo od tebe...Ted Mosby je napisao/la:Večeras očekujem jednu pravu partiju Dinama i da se začepe usta ovim Tovarima
nisam gledao prvo polovrijeme ali ono sto sam u drugome vidio je bila prava uspavanka... eto opet nas nisu pobjedili vise ne brojim koliko

onaj blazicko treba mu zabraniti komentiranje derbija jer jbga previse je pristran za dinamo ta ce covik nije mu lako nimalo, shvacam ga... tuga je to da prvak ne moze pobjedi prosjecnu momcad hajduka... eto dinamo nam nije dao gola vec 360 min ako se ne varam, znaci da su nam stoperi jako dobri

sve u svemu zadovoljan sam nismo izgubili, momci su se borili, mozda od onih kontri u drug. pol. su se neke mogle i drugacije zavrsiti bez onakvih komplikacija pa bi mogli slaviti i pobjedu...
ŽIVIMO HAJDUK
19 - ђ - 11
Šta ovo čitam da Livaja ide u Inter ?
Ko je Livaja?Mrgood je napisao/la:Šta ovo čitam da Livaja ide u Inter ?

Marko LivajaDevil je napisao/la:Ko je Livaja?Mrgood je napisao/la:Šta ovo čitam da Livaja ide u Inter ?
Napadac, kadet/junior Hajduka, mislim cak da je prikljucen i prvom timu.
Igrač Hajduka, ima 16-17 godina., najveća nada u Hajdukovoj školi nogometa, igrao za Hajdukove juniore i bio najbolji strijelac lige. I sad valjda ide u Inter.. velika greška Hajduka ako ga puste, a sumnjam da ga mogu zadržati.Devil je napisao/la:Ko je Livaja?Mrgood je napisao/la:Šta ovo čitam da Livaja ide u Inter ?
Jbg tako je nama sudjeno sa Balkana koga veci klubovi vide taj ode.Npr.mali Fatic koji je sada u Interu igrao nekoliko tekmi i za prvi tim a u Zvezdi nije ni debitovao.Pa zatim mali Djuricic u Olympiakosu...Mrgood je napisao/la:Igrač Hajduka, ima 16-17 godina., najveća nada u Hajdukovoj školi nogometa, igrao za Hajdukove juniore i bio najbolji strijelac lige. I sad valjda ide u Inter.. velika greška Hajduka ako ga puste, a sumnjam da ga mogu zadržati.Devil je napisao/la:Ko je Livaja?Mrgood je napisao/la:Šta ovo čitam da Livaja ide u Inter ?
Čuo sam za tog Fatića dobar je, igra u obrani?
Sad je i službeno potvrđeno. Livaja potpisao na 3 godine sa Interom. Hajduk će dobiti minimalno 180 000 €, jer nije potpisao još profesionalni ugovor, a po Fifinim pravilima kada se uzima tako mlad igrač klub dobiva 180 000 €.
Sretno vam za kup sad će tekma uskora na htv 2.
Iako najvijam za Šibenik sorry Ibro al ga zabij
Samo da ovo ok prođe abd-a
Iako najvijam za Šibenik sorry Ibro al ga zabij

Samo da ovo ok prođe abd-a

znaci kup je nas...ale ale.......ibro i vukusic...spaco hoce suzu da pusti od dragosti...i meni je malo falilo priznajem...kup,kup je nassssssssssss 

naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...
wade oprosti nemoj se ljutiti,ali meni je malo jadno da je hajduku podvig da osvoji kup,jer stvarno ni dinamo više nije sve mogao osvajat,mislim da bi hajduk trebao težiti prema višem npr osvajanje prvenstva,ulazak u skupine el,a njima ovaj kup ko da su ligu prvaka osvojili...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.