Da,da do mene!samocelik je napisao/la:Misliš Rivaldo?NEZALAGANJE je napisao/la:Stojan Vranjes!samocelik je napisao/la:0-2
FK Vojvodina
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: FK Vojvodina
- legenda reala
- Kontakt:
Hoće Voša biti nositelj u narednom kolu 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Cekaj da prodju prvo. Da ne bude zec u sumi, a razanj se pravi.legenda reala je napisao/la:Hoće Voša biti nositelj u narednom kolu
- legenda reala
- Kontakt:
Prošli suMaGiCa je napisao/la:Cekaj da prodju prvo. Da ne bude zec u sumi, a razanj se pravi.legenda reala je napisao/la:Hoće Voša biti nositelj u narednom kolu
Inače ovo što sam gledo ex Ju ekipe u Evropi(a gledo sam sve ekipe), Rijeka i Voša su me oduševile
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
hehe ma novosadjani nakon ovog mogu pjevat, dajte Real da se igramo da se igramo 
svaka im cast
kapa do poda 
svaka im cast
[youtube][/youtube]
vosa ce titulu uzet ako im je ne ukradu
vosa ce titulu uzet ako im je ne ukradu
Svaka cast Vojvodini! Nisam ja dzabe rekao da su najjaca ekipa trenutno u Srbiji! Doktoru Nikolicu naklon do poda, a ti Zvezdo dovodi Slavise, Pinte, Minte...

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- djoleprijedor
- Kontakt:
Bravo Vošo,osvjetlali ste obraz srpskog fudbala
Trenutno najbolji srpski klub.Da vas ne ureknem samo
Izgleda da je i Simon došao,što je veliko pojačanje za Vojvodinu.
Izgleda da je i Simon došao,što je veliko pojačanje za Vojvodinu.
Mens sana in corpore sano.
**** im Vojvodina mamu sasvim kulturno.
Nek` vise neko i ove nalozene Turke spusti sa stilom. 
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- djoleprijedor
- Kontakt:
Potencjalni rivali Voše su Fiorentina,Sent Etjen,Rubin,Trabzon i Šerif.
Najidealniji protivnik bi sigurno bio tim iz Tiraspolja,mada ni Rubin i Trabzon nisu neprelazni.Fiorentinu i S.E. bi valjalo izbjeći.Puno sreće Voši u žrijebu,zaslužili su je
Najidealniji protivnik bi sigurno bio tim iz Tiraspolja,mada ni Rubin i Trabzon nisu neprelazni.Fiorentinu i S.E. bi valjalo izbjeći.Puno sreće Voši u žrijebu,zaslužili su je
Mislim da ovo nije tacno, jer su i nama prosli put bili potencijalni rivali neki sasvim drugi timovi, gdje si Cernomorec nije ni pominjao, a izvukli smo upravo Ukrajince, tako da...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
ovo su potencijalni protivnici sigurno.marconato je napisao/la:Mislim da ovo nije tacno, jer su i nama prosli put bili potencijalni rivali neki sasvim drugi timovi, gdje si Cernomorec nije ni pominjao, a izvukli smo upravo Ukrajince, tako da...
RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
- djoleprijedor
- Kontakt:
Ko će ga znatimarconato je napisao/la:Mislim da ovo nije tacno, jer su i nama prosli put bili potencijalni rivali neki sasvim drugi timovi, gdje si Cernomorec nije ni pominjao, a izvukli smo upravo Ukrajince, tako da...
Sheriff.
Da su birali ne bi mogli bolje izabrat
Ovo Vosa prolazi sigurno!
Da su birali ne bi mogli bolje izabrat
Ovo Vosa prolazi sigurno!
RIP CITY!
Odlican zdrijeb, a nakon demoliranja Burse su to i zasluzili. Nadam se da ce Vosa daleko, a i da ce uzeti titulu konacno, trenutno mi djeluju kao najzrelija momcad, a i kao klub su mi nekako najcistiji. Zvezda bije bitku s dugovima, Partizan s navijacima, a Vosi je jedini problem stadion, a on nebi trebao da utjece na igre ekipe, barem ne u onim prvenstvenim utakmicama. Pitam se gdje bi igrali ukoliko se kvalificiraju u grupnu fazu, Karadjordje za sad sporo napreduje. Po Vojvodini ne vidim nigdje ni jedan da zadovoljava. Beograd? Bila bi tuzna sudbina, zasluzili su da igraju u Novom Sadu.
Sretno Vosi veceras, poderat ce Sheriff uvjeren sam 
RIP CITY!
ko zna.. otišao je oumaru a on je bio vrlo bitan...Damian je napisao/la:Sretno Vosi veceras, poderat ce Sheriff uvjeren sam
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
ipak si ti uvijek u pravuDANTES je napisao/la:kAžem ti ja
RIP CITY!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.