Da,da do mene!samocelik je napisao/la:Misliš Rivaldo?NEZALAGANJE je napisao/la:Stojan Vranjes!samocelik je napisao/la:0-2

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Da,da do mene!samocelik je napisao/la:Misliš Rivaldo?NEZALAGANJE je napisao/la:Stojan Vranjes!samocelik je napisao/la:0-2
Cekaj da prodju prvo. Da ne bude zec u sumi, a razanj se pravi.legenda reala je napisao/la:Hoće Voša biti nositelj u narednom kolu
Prošli suMaGiCa je napisao/la:Cekaj da prodju prvo. Da ne bude zec u sumi, a razanj se pravi.legenda reala je napisao/la:Hoće Voša biti nositelj u narednom kolu
ovo su potencijalni protivnici sigurno.marconato je napisao/la:Mislim da ovo nije tacno, jer su i nama prosli put bili potencijalni rivali neki sasvim drugi timovi, gdje si Cernomorec nije ni pominjao, a izvukli smo upravo Ukrajince, tako da...
Ko će ga znatimarconato je napisao/la:Mislim da ovo nije tacno, jer su i nama prosli put bili potencijalni rivali neki sasvim drugi timovi, gdje si Cernomorec nije ni pominjao, a izvukli smo upravo Ukrajince, tako da...
ko zna.. otišao je oumaru a on je bio vrlo bitan...Damian je napisao/la:Sretno Vosi veceras, poderat ce Sheriff uvjeren sam
ipak si ti uvijek u pravuDANTES je napisao/la:kAžem ti ja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.