neko_iz_mase je napisao/la:Ma naletio u 16-ercu, pokupio odbijenu loptu i lagano je Frey-u smjestio iza ledja i donio meni 80 maraka na kladionici
pjanić će biti pravi nasljednik juninha
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
neko_iz_mase je napisao/la:Ma naletio u 16-ercu, pokupio odbijenu loptu i lagano je Frey-u smjestio iza ledja i donio meni 80 maraka na kladionici
Njima je cilj proci grupe.Sto im je vrlo dostupni cilj.Ipak je to Fiorentina vazda cetvrti u calciu tako da teska ali zasluzena pobjeda.A i falilo im je dvojica standardnih,inace Lion ne razvaljuje protivnika tip Juventusa 1-0,2-1 i to bi bilo to.Ovo sa Anderlehtom je bilo mimo propisa.Dado je napisao/la:Bas tako. Go i nije toliko vazan koliko je vazno da je zaista briljirao na terenu cijelo vrijeme. Go je samo slag na tortu. Lyon-u inace treba 150 prilika da daju go i to sa igracem vise. Zadnjih 10 minuta se zatvorili na svojoj polovini i branili se, sa igracem viseharishp je napisao/la:Nasao se na pravom mjestu u pravo vrijeme na odbijenicu eto to bi bio kratki opis gola.
Ono sto mene vise raduje od gola da je abnormalno poradio na defanzivnom sektoru,uklizavanja,borba za loptu,pokusaj skoka jer je pomahlen![]()
Sve u svemu trener ga 5 minuta nakon gola zamjenio i klapio ga rukom po gujci valjda od dragosti.![]()
Sto mu je golom ledza spasio.. Slabo ce oni dogurati daleko.
http://williams-kladionica.ba/provjera_ ... i+listi%E6...Mirza_Hordas je napisao/la:neko_iz_mase je napisao/la:Ma naletio u 16-ercu, pokupio odbijenu loptu i lagano je Frey-u smjestio iza ledja i donio meni 80 maraka na kladionici![]()
![]()
podijeli sa rajom
svaka čast majstoreneko_iz_mase je napisao/la:http://williams-kladionica.ba/provjera_ ... i+listi%E6...Mirza_Hordas je napisao/la:neko_iz_mase je napisao/la:Ma naletio u 16-ercu, pokupio odbijenu loptu i lagano je Frey-u smjestio iza ledja i donio meni 80 maraka na kladionici![]()
![]()
podijeli sa rajom
Bujrum poslije ramazana da ih popijemo
Bice toliko sretan da ce Pjanic sjediti na klupi once again. Inace, svaka cast Pjanicu na snalazljivosti i golu, i iznimno sam sretan sto je poceo opravdavati prognoze strucnjaka da bi on mogao biti mlado otkrovenje ovogodisnje LP.loptica je napisao/la:Ok super svaka čast, dobit će on minutažu već je i ima u repki ,samo nek drži formu treba mu golova!
Miralem NO1Ćiro će bit presretan!
Ko jufka??fabio je napisao/la:Ovo je sezona Pjanica u kojoj ce da se razvije
haha, legendaran si. Svaka cast Pjanome covjeku sto ga uvali za pobjedu hehe!Žil Kretenie je napisao/la:Ko jufka??fabio je napisao/la:Ovo je sezona Pjanica u kojoj ce da se razvije
glupog ti komentara... pjanic poceo pustati bradu jos u metzu....fabio je napisao/la:Ovo je sezona uspona velikog PJANKARE U LYONU ,Eno pustio je i bradu,vidi se na njemu hoce da kopira Lisandra Lopeza pa ga krenuli golovi
Žil Kretenie je napisao/la:Ko jufka??fabio je napisao/la:Ovo je sezona Pjanica u kojoj ce da se razvije
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 12 gostiju.