Fudbalska Reprezentacija Engleske
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Fudbalska Reprezentacija Engleske
Dole s Francuzima. Ne znam kako ali očekujem pobjedu.
Who dares, wins !
- King Kenny
- Kontakt:
Zadnja linija se zna tu ce biti Johnson,Terry,Lescot i Cole ...u vezi Parker,Gerrard,Milner po krilima ce poceti vjerovatno Young i Ox a u napadu Welbeck ili Carroll.
Jaka je ovo ekipa jos kad se vrati Rooney
.
Jaka je ovo ekipa jos kad se vrati Rooney

Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
[youtube][/youtube]
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
- Kontakt:
Samo nekoliko sati dijeli englesku reprezentaciju od prvog nastupa na Europskom nogometnom prvenstvu, nastupa od kojeg već po običaju engleska javnost i mediji očekuju mnogo. Golemi pritisak na leđima je engleskih reprezentativaca, ali i izbornika Royja Hodgsona, koji od imenovanja na tu dužnost ne uživa jednoglasno povjerenje navijača, ali niti struke.
Večeras u 18 sati na travnjak Donbass Arene u Donecku po prvi će put istrčati reprezentacije Engleske i Francuske i europskoj nogometnoj javnosti predstaviti ono čime raspolažu u utrci za naslov europskog prvaka.
Nakon posljednjeg treninga uoči utakmice, odrađenog po velikoj vrućini kakva će, vrlo je vjerojatno, pratiti i sam ogled Engleza i Francuza, engleski je izbornik Roy Hodgson otkrio kako otočka ekspedicija u Ukrajini osjeća golemi pritisak.
"Nismo osvojili dovoljan broj naslova na velikim natjecanjima, sigurno ne onoliko koliko smo trebali i svi osjećamo taj teret. Ne postoji način da ga se riješimo, preostaje nam tek prihvatiti da se nalazimo na Europskom prvenstvu i da ga se ne bojimo", kazao je Hodgson, kojega i prije prve odigrane minute iz domovine prate skeptični komentari navijača.
"Moramo vjerovati u sebe, a igrači moraju učiniti ono što svakoga tjedna čine u Premier ligi, pred 50, 60 ili 70 tisuća navijača, pod sličnim pritiskom, sličnim očekivanjima i teretom na leđima", dodao je engleski izbornik.
Nije tajna da se i dalje u Engleskoj vodi debata je li Hodgson trebao pozvati Rija Ferdinanda i što stoji iza odluke da jedan od najiskusnijih engleskih stopera ostane u Engleskoj i prvenstvo isprati preko malih ekrana. Usprkos konkretnim problemima u sastavljanju momčadi, Hodgson vjeruje da su se Englezi dobro pripremili za iskušenja koja slijede.
"Sretan sam onime što smo postigli u 39 dana priprema. Mislim da su igrači na treninzima dali sve od sebe kako bi postali momčad. Ovi su igrači u više navrata igrali jedni s drugima i ne vjerujem da bismo se bolje pripremili da smo imali više vremena", završio je izlaganje Hodgson.
Nema nikakve sumnje da će prvi ogled engleske reprezentacije na Europskom prvenstvu imati velikog utjecaja na nastavak njihova puta u Poljskoj i Ukrajini. Izgube li utakmicu, pritisak o kojemu Hodgson govori postat će još veći.
Večeras u 18 sati na travnjak Donbass Arene u Donecku po prvi će put istrčati reprezentacije Engleske i Francuske i europskoj nogometnoj javnosti predstaviti ono čime raspolažu u utrci za naslov europskog prvaka.
Nakon posljednjeg treninga uoči utakmice, odrađenog po velikoj vrućini kakva će, vrlo je vjerojatno, pratiti i sam ogled Engleza i Francuza, engleski je izbornik Roy Hodgson otkrio kako otočka ekspedicija u Ukrajini osjeća golemi pritisak.
"Nismo osvojili dovoljan broj naslova na velikim natjecanjima, sigurno ne onoliko koliko smo trebali i svi osjećamo taj teret. Ne postoji način da ga se riješimo, preostaje nam tek prihvatiti da se nalazimo na Europskom prvenstvu i da ga se ne bojimo", kazao je Hodgson, kojega i prije prve odigrane minute iz domovine prate skeptični komentari navijača.
"Moramo vjerovati u sebe, a igrači moraju učiniti ono što svakoga tjedna čine u Premier ligi, pred 50, 60 ili 70 tisuća navijača, pod sličnim pritiskom, sličnim očekivanjima i teretom na leđima", dodao je engleski izbornik.
Nije tajna da se i dalje u Engleskoj vodi debata je li Hodgson trebao pozvati Rija Ferdinanda i što stoji iza odluke da jedan od najiskusnijih engleskih stopera ostane u Engleskoj i prvenstvo isprati preko malih ekrana. Usprkos konkretnim problemima u sastavljanju momčadi, Hodgson vjeruje da su se Englezi dobro pripremili za iskušenja koja slijede.
"Sretan sam onime što smo postigli u 39 dana priprema. Mislim da su igrači na treninzima dali sve od sebe kako bi postali momčad. Ovi su igrači u više navrata igrali jedni s drugima i ne vjerujem da bismo se bolje pripremili da smo imali više vremena", završio je izlaganje Hodgson.
Nema nikakve sumnje da će prvi ogled engleske reprezentacije na Europskom prvenstvu imati velikog utjecaja na nastavak njihova puta u Poljskoj i Ukrajini. Izgube li utakmicu, pritisak o kojemu Hodgson govori postat će još veći.
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Ox startaKing Kenny je napisao/la:Zadnja linija se zna tu ce biti Johnson,Terry,Lescot i Cole ...u vezi Parker,Gerrard,Milner po krilima ce poceti vjerovatno Young i Ox a u napadu Welbeck ili Carroll.
Jaka je ovo ekipa jos kad se vrati Rooney.

Zadnja izmjena: Faraon iz Visokog, dana/u 11 jun 2012, 15:14, ukupno mijenjano 1 put.
Rođen s tobom da budem
-
- Kontakt:
Večeras po pobjedu da se lakše diše u nastavku natjecanja
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
ako Carroll ne bude starter, dao Bog da ne daju go dok on ne uđe 

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Kad on uđe tek ga tad neće dat.Carlo je napisao/la:ako Carroll ne bude starter, dao Bog da ne daju go dok on ne uđe
- King Kenny
- Kontakt:
Nemam obicaj da branim bilo kog igraca al mi "upada" u oko to da mnogi podcjenjuju Carrolla a vjerujem da 80% ovih nisu pogledali 2 utakmice u kojima je Andy igrao ove sezone .. na pocetku je bio strasno los al je dizao formu i zadnjih 7,8 kola je bio ponajbolji igrac Liverpoola a i u nedavnoj utakmici Eng protiv neke qrceve ekipe bio je uz Younga najbolje ocijenjeni engleski igrac,slicna situacija je sa Gomezom..parmak,panj,stub a Gomo donese svabama 3 bodića
.
Meni je apsolutno svejedno ko ce igrati samo da englezi konacno nesto osvoje al konstantno podcjenjivati nekoga je smijesno ,uostalom utakmice ce pokazati.
@Faraone ja se nadam
.

Meni je apsolutno svejedno ko ce igrati samo da englezi konacno nesto osvoje al konstantno podcjenjivati nekoga je smijesno ,uostalom utakmice ce pokazati.
@Faraone ja se nadam

YNWA!
YNWA!
Nadam se da si upravu King Kenny. Ja ne znam za koga navijati večeras, vjerovatno ću za Francuze ali samo ako Giroud bude igrao od početka, ako ne onda ću za Engleze.
Priča se da je mladi Chamberlain u prvoj večeras, opasno se kocka Hodgson, mali chamerlain jeste odlično krilo ali mislim da će izgoriti večeras u želji da se dokaže.
Priča se da je mladi Chamberlain u prvoj večeras, opasno se kocka Hodgson, mali chamerlain jeste odlično krilo ali mislim da će izgoriti večeras u želji da se dokaže.
- frankqqqqq
- Kontakt:
http://www1.skysports.com/football/news ... n-to-start" onclick="window.open(this.href);return false; @kk ne moraš se više nadati, oxlade igra u prvoj 

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ma ja bih najvise volio da im Andynator
het-trik danas meTne iza ledja Llorisa
Ocekivani sastav

Stat pokazatelji

Glavne mane Francuza i prednosti Gordy Albiona
Stoperi Francuske vs full-backs Engleske

Alou Diarra u ulozi koju je Makalele igrao, u sistemu 4-3-3 ostavlja dosta prostora iza sebe, a ispred stopera

Brzina Walcotta bi mogla biti prednost protiv Evre

Ocekivani sastav

Stat pokazatelji

Glavne mane Francuza i prednosti Gordy Albiona

Stoperi Francuske vs full-backs Engleske

Alou Diarra u ulozi koju je Makalele igrao, u sistemu 4-3-3 ostavlja dosta prostora iza sebe, a ispred stopera

Brzina Walcotta bi mogla biti prednost protiv Evre

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- King Kenny
- Kontakt:
Odlicna postava s kojom se mogu dobiti francuzi a ako ne bude islo onda ce vjerovatno "uletit" Walcott,Downing i Carroll ...jedva cekam da pocne
.

YNWA!
YNWA!
BRAO RIO BURAZERUrio_Ferdy88 je napisao/la:Ma ja bih najvise volio da im Andynatorhet-trik danas meTne iza ledja Llorisa
![]()

Evo jos pola sata...Onda nema vise igrac poola,uniteda,citya,itd...svi su sada u zajednickom timu..Mislim da ce imati neke sanse protiv Franca,ali pod uslovom da se njima prepusti terenska incijativa,i pokusati iz kontri i prekida doci do gola... 

The work of a team should always embrace a great player but the great player must always work.
Sa srećom ! COME ON ENGLAND !
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
LFC Transfer Speculations
KELLY left out of squad due to a virus
Eziz Allamov @EzizAllamov
Amazing stat: England's win record with Stevie G in the team - 66%; with Frank Lampard - 60%. [via @OptaLiverpool]
- frankqqqqq
- Kontakt:
LESCOTTT ! Kakav centaršut Gerrarda, **** klasa !
-
- Kontakt:
NostradamuseNObonus je napisao/la:Evo jos pola sata...Onda nema vise igrac poola,uniteda,citya,itd...svi su sada u zajednickom timu..Mislim da ce imati neke sanse protiv Franca,ali pod uslovom da se njima prepusti terenska incijativa,i pokusati iz kontri i prekida doci do gola...
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
-
- Kontakt:
LLLLEEEESSSSSCCCOTTTT!
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.