Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Bundesliga
Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 20 avg 2013, 16:28, ukupno mijenjano 1 put.
- bistrikboy
- Kontakt:
Nije bayern mjseto gdje se igrac treba razviti,u Bayern najcesce dolaze vec formirani igrac s vremena na vrijeme pruze sansu mladom igracu,a poneki i uspije se probiti(scholl dosao iz ksc-a,tarnat i fink isto tako,kufur bayino dijete...),ako bude pruzao dobre partije i igrace a ako to ne uspije uvijek ima H96 ili KSC koje moze pojacati... 

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 20 avg 2013, 19:15, ukupno mijenjano 1 put.
napokon haburg na čelu, tamo gdje igrama i zaslužuje, stukao je leverkuzen i bayerna izravne konkurente. sta kaze henes jensen im ne valja. bayern ili mjesto za unistavanje pravih igraca
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 20 avg 2013, 19:15, ukupno mijenjano 1 put.
Ovaj prethodni post bi se mogao nazvati i glava u pijesku. samo slijep ne vidi kakve bayern ima probleme. koliko dana ima u tjednu toliko i bayern ima sefova u klubu. bekenbauer kaze jedno rumenige drugo klinsman trece. postavu za sledecu utakmicu bi mogla kod njih cistacica da odredjuje. sto se mene tice volio bi da seljaci uzmu prvenstvo medjutim titula ide u hamburg.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 20 avg 2013, 19:17, ukupno mijenjano 1 put.
koliko dana ima u tjednu toliko i bayern ima sefova u klubu. bekenbauer kaze jedno rumenige drugo klinsman trece. postavu za sledecu utakmicu bi mogla kod njih cistacica da odredjuje.
Tako je uvijek bilo, to je u Bayernu normalno i usput zbog toga nisu gubili titule, naprotiv osvajaju ih nemilice

Vom Jäger zum Gejagten
-
- Kontakt:
Re: 1899 Hoffenheim
[quote="amerosm"]Amire molim te opet procitaj ono sto sam napisao. U ovoj mojoj tabeli se gledaju samo utakmice (npr. Hoffenheim - Wolfsburg; Hamburg - Bayern itd.). Nisu uzete u obzir utakmice protiv Frankfurta, Bielefelda, Cottbusa, Gladbacha itd.
Od ekipa koje se nalaze u prvom dijelu tabele imaju samo 8 bodova, sto dovoljno govori da nemaju jos kvalitet da se nose sa najacim. Jedino sto su gore od navednih zasluzeno pobjedili bio je HSV (ne pravdam taj poraz, ali HSV-u su tada falila 4-ica igraca iz prve postave).
Ovo malo bolje jos da ti pojasnim.
Leverkusen - odigrali obje utakmice i Leverkusen im ocito lekciju
Bayern - nesretno izgubili, Bayern imao srece, koju je Hoffenheim imao protiv Wolfsburga
Bremen - Bremen se nakon 4-1 opustio, i prije su se vratili u utakmicu zbog gluposti Mertesackera nego svojom igrom
Stuttgart - zavrsena utakmica 0-0, u njoj imao Stuttgart vise od igre
Hertha - zasluzena pobjeda Berlinaca, gledao sam tu utakmicu zatvorili Salihovica i Ibisevica i odmah Hoffenheim nije bio opasan
Schalke - vise sretno nego zasluzeno dosli do boda, sudija iskljucio Jonsa a covijek nije nista uradio, pa onda iskljucio ja mislim Kobiashvilija
HSV - zasluzena pobjeda, ali kako sam gore rekao tada nisu igrala 4-ica igraca iz prve postave HSV-a (Atouba, Jansen, Guerrero, De Jong). Dovoljno govori o problemima HSV-a tada da je stoper Mathijsen igrao na na lijevoj strani u veznom redu.
Wolfsburg - imali srecu koji nisu imali u Minhenu, i kako svabo kaze sve se izjednaci na kraju sezone
Zakljucak: Hoffenheim je za mene ekipa koja se nalazi izmedju 5-10 pozicije po kvaliteti, euforija ih je nosila prvi dio sezone, neki ih potcjenjivali, ali sada su procitana knjiga, znas da trebas zatvoriti Ibisevica (dok je bio zdrav) i Salihovica i dobijes utakmicu. Jednostavno nemaju taj kvalitet kao sto imaju npr. Bayern, vidio si HSV zatvorio Riberya, oni idu na drugu stranu preko Schweinia, ili korz sredinu sa Ze-om itd.
Hoffenheim je ekipa ista kao prosle godine moj HSV, koji je puno zavisio od Van der Vaarta, igra se samo svodila na njega i ako si njega zatvorio dobijes utakmicu, sto je npr. ove godine druga prica, imas jednog Jarolima koji ide korz sredinu, jednog Trochowskog koji mjenja strane, jednog Guerrera koji nekad igra kao play-maker i jednu radilicu koji uvijek vrsi pritisak, i jednog igraca koji ima taj "killerinstinkt" kao sto kazu njeci u Petricu.
Naravno da Cottbus nema igrace koje mogu uraditi ovo gore navedeno, ali vidis trenutno da puno ovise o Vedadu i Seji, pa ne moze ni Sejo sve sam. Nemojte me sada pogresno shvatiti ovo sto cu napisati, ali ova povreda Ibisevica je strasna, ali trebalo nek shvate glupi njeci koliko im znaci. Kad su on i Salihovic razvalili Slovence na stanici Hoffenheima niko nista ne pise, ali je tu vijest da je Weis debitovao za njemacku i komentari novinara i ostalih ljudi. Yebo ih Weis gdje je on sada.[/quote
Decko,tvoji komentari su,blago receno,subjektivni,kazes da je Hertha "zasluzeno" pobjedila Hoffenheima i da Hoffenheim "u toj tekmi nije bio opasan",hahahaha,sta si ti gledao majke ti,pa Hoffenheim je i u toj tekmi imao konkretnije sanse od Herthe,Ibisevic i Ba su imali vrlo dobre sanse,Hertha dala gol na guzove,jedvo ga utrpali,istina da Hoffenheim u toj tekmi nije odigrao na svome nivou,tj.onako kako to oni znaju,i pored toga Hertha ih je jedva pobjedila,to dovoljno govori o "jacini" Herthe,kazes da Jons nije zasluzio iskljucenje,skandal izjava,pa prije toga je imao nekoliko startova za Haga,subjektivan si do bola.....i nemoj svega ti ni pokusavati da poredis igru Hamburga,ni iz prosle sezone a ni iz ove-sa igrom Hoffenheima iz ove sezone,razlika nebo i zemlja po ljepoti i kvaliteti igre,Hamburg igra tipicni industrijski fudbal,na snagu,donio Jol tu viziju iz Engleske,a i prije njega su igrali na snagu,doveo Jol par crnih mrcina u odbranu i udri,gore nego mesari,dok Hoffenheim igra jedan atraktivan i moderan fudbal,gdje je osnovna deviza,napad,napad i samo napad,to znaci dosta sansi i dosta golova,dosta toga lijepog za oko,i Hoffenheim ne cine samo Ibisevic i Salihovic,ono sto njih cini jakim je jak kolektiv,Eduardo iz Hoffenheima je bolji tehnicar od svih igraca Hamburga zajedno......i tu tabelu okaci macku o rep,Werder jak ove sezone a hehe,igraju ocajno i u sredini tabele su,prvenstva se dobivaju protiv slabijih ekipa,ne kazem da ce Hoffenheim biti prvak ali mislim da ce biti u samom vrhu,naravno ako ih zaobidju povrede.....po meni jednu kardinalnu gresku u pauzi je napravio Ragnick,trebao je dovesti 2-3 igraca za odbrane,pogotovo lijevog beka jer oni igraju bez klasicnog lijevog beka,onaj Ibertsberger to nije,da je doveo 2-3 igraca za odbrane dobili bi na sirini itd.....velika je greska sto je doveo onog golmana iz Valencie,pogotovo ce biti velika greska ako ga bude forsirao da bude prvi golman..........
Od ekipa koje se nalaze u prvom dijelu tabele imaju samo 8 bodova, sto dovoljno govori da nemaju jos kvalitet da se nose sa najacim. Jedino sto su gore od navednih zasluzeno pobjedili bio je HSV (ne pravdam taj poraz, ali HSV-u su tada falila 4-ica igraca iz prve postave).
Ovo malo bolje jos da ti pojasnim.
Leverkusen - odigrali obje utakmice i Leverkusen im ocito lekciju
Bayern - nesretno izgubili, Bayern imao srece, koju je Hoffenheim imao protiv Wolfsburga
Bremen - Bremen se nakon 4-1 opustio, i prije su se vratili u utakmicu zbog gluposti Mertesackera nego svojom igrom
Stuttgart - zavrsena utakmica 0-0, u njoj imao Stuttgart vise od igre
Hertha - zasluzena pobjeda Berlinaca, gledao sam tu utakmicu zatvorili Salihovica i Ibisevica i odmah Hoffenheim nije bio opasan
Schalke - vise sretno nego zasluzeno dosli do boda, sudija iskljucio Jonsa a covijek nije nista uradio, pa onda iskljucio ja mislim Kobiashvilija
HSV - zasluzena pobjeda, ali kako sam gore rekao tada nisu igrala 4-ica igraca iz prve postave HSV-a (Atouba, Jansen, Guerrero, De Jong). Dovoljno govori o problemima HSV-a tada da je stoper Mathijsen igrao na na lijevoj strani u veznom redu.
Wolfsburg - imali srecu koji nisu imali u Minhenu, i kako svabo kaze sve se izjednaci na kraju sezone
Zakljucak: Hoffenheim je za mene ekipa koja se nalazi izmedju 5-10 pozicije po kvaliteti, euforija ih je nosila prvi dio sezone, neki ih potcjenjivali, ali sada su procitana knjiga, znas da trebas zatvoriti Ibisevica (dok je bio zdrav) i Salihovica i dobijes utakmicu. Jednostavno nemaju taj kvalitet kao sto imaju npr. Bayern, vidio si HSV zatvorio Riberya, oni idu na drugu stranu preko Schweinia, ili korz sredinu sa Ze-om itd.
Hoffenheim je ekipa ista kao prosle godine moj HSV, koji je puno zavisio od Van der Vaarta, igra se samo svodila na njega i ako si njega zatvorio dobijes utakmicu, sto je npr. ove godine druga prica, imas jednog Jarolima koji ide korz sredinu, jednog Trochowskog koji mjenja strane, jednog Guerrera koji nekad igra kao play-maker i jednu radilicu koji uvijek vrsi pritisak, i jednog igraca koji ima taj "killerinstinkt" kao sto kazu njeci u Petricu.
Naravno da Cottbus nema igrace koje mogu uraditi ovo gore navedeno, ali vidis trenutno da puno ovise o Vedadu i Seji, pa ne moze ni Sejo sve sam. Nemojte me sada pogresno shvatiti ovo sto cu napisati, ali ova povreda Ibisevica je strasna, ali trebalo nek shvate glupi njeci koliko im znaci. Kad su on i Salihovic razvalili Slovence na stanici Hoffenheima niko nista ne pise, ali je tu vijest da je Weis debitovao za njemacku i komentari novinara i ostalih ljudi. Yebo ih Weis gdje je on sada.[/quote
Decko,tvoji komentari su,blago receno,subjektivni,kazes da je Hertha "zasluzeno" pobjedila Hoffenheima i da Hoffenheim "u toj tekmi nije bio opasan",hahahaha,sta si ti gledao majke ti,pa Hoffenheim je i u toj tekmi imao konkretnije sanse od Herthe,Ibisevic i Ba su imali vrlo dobre sanse,Hertha dala gol na guzove,jedvo ga utrpali,istina da Hoffenheim u toj tekmi nije odigrao na svome nivou,tj.onako kako to oni znaju,i pored toga Hertha ih je jedva pobjedila,to dovoljno govori o "jacini" Herthe,kazes da Jons nije zasluzio iskljucenje,skandal izjava,pa prije toga je imao nekoliko startova za Haga,subjektivan si do bola.....i nemoj svega ti ni pokusavati da poredis igru Hamburga,ni iz prosle sezone a ni iz ove-sa igrom Hoffenheima iz ove sezone,razlika nebo i zemlja po ljepoti i kvaliteti igre,Hamburg igra tipicni industrijski fudbal,na snagu,donio Jol tu viziju iz Engleske,a i prije njega su igrali na snagu,doveo Jol par crnih mrcina u odbranu i udri,gore nego mesari,dok Hoffenheim igra jedan atraktivan i moderan fudbal,gdje je osnovna deviza,napad,napad i samo napad,to znaci dosta sansi i dosta golova,dosta toga lijepog za oko,i Hoffenheim ne cine samo Ibisevic i Salihovic,ono sto njih cini jakim je jak kolektiv,Eduardo iz Hoffenheima je bolji tehnicar od svih igraca Hamburga zajedno......i tu tabelu okaci macku o rep,Werder jak ove sezone a hehe,igraju ocajno i u sredini tabele su,prvenstva se dobivaju protiv slabijih ekipa,ne kazem da ce Hoffenheim biti prvak ali mislim da ce biti u samom vrhu,naravno ako ih zaobidju povrede.....po meni jednu kardinalnu gresku u pauzi je napravio Ragnick,trebao je dovesti 2-3 igraca za odbrane,pogotovo lijevog beka jer oni igraju bez klasicnog lijevog beka,onaj Ibertsberger to nije,da je doveo 2-3 igraca za odbrane dobili bi na sirini itd.....velika je greska sto je doveo onog golmana iz Valencie,pogotovo ce biti velika greska ako ga bude forsirao da bude prvi golman..........
Re: 1899 Hoffenheim
Hoffenheim je atrakcija ne samo bundeslige vec i Evropskog fudbala...3..2..1..liga i odmah jesenji prvaci!
Ekipa za respekt, igraju totalni fudbal pun ljepote..za sada se drze dobro, hoce li i u kontuitetu imati kvalitetnu ekipu ili ce im doci do rasprodaje igraca ( bez obzira na milionera Hoppa) ostaje da se vidi.
Nesto mi ovo ove doping afere puno smrdi...onaj zujan Beck kako je poceo igrati za elf, kao da stagnira u formi.
Prvi dosudjeni penal za Hoffu u sezoni
i Sejo ga promasi, koliko ga je onaj divljak Lehmann zbunio, da uopste nije gledao u njega...
Zelim im svu srecu i da im se nas Vedad sto prije vrati, da zadrze ovu ekipu ( uz evt. pojacanja), i da se godinama cudi svijet da jedan seoski klub tako nesto moze napraviti.
Ekipa za respekt, igraju totalni fudbal pun ljepote..za sada se drze dobro, hoce li i u kontuitetu imati kvalitetnu ekipu ili ce im doci do rasprodaje igraca ( bez obzira na milionera Hoppa) ostaje da se vidi.
Nesto mi ovo ove doping afere puno smrdi...onaj zujan Beck kako je poceo igrati za elf, kao da stagnira u formi.
Prvi dosudjeni penal za Hoffu u sezoni

Zelim im svu srecu i da im se nas Vedad sto prije vrati, da zadrze ovu ekipu ( uz evt. pojacanja), i da se godinama cudi svijet da jedan seoski klub tako nesto moze napraviti.

Vom Jäger zum Gejagten
Prognoza:
Koln-Arminia Bielefeld 1
Hannover-Bayer Leverkusen 2
Vfl Bochum-Energie Cottbus 1
Eintracht Frankfurt-Schalke x
Hertha Berlin-Borussia Monchengladbach x2
Borussia Dortmund-Hoffenheim 1
Werder Bremen-Bayern Munchen x
Hamburg-Wolfsburg 2
Karlsruhe-Stuttgart x
Koln-Arminia Bielefeld 1
Hamburg-Wolfsburg 2
Karlsruhe-Stuttgart x
Werder Bremen-Bayern x2....samo bi to promjenioadnan24 je napisao/la:Prognoza:
Koln-Arminia Bielefeld 1
Hamburg-Wolfsburg 2
Karlsruhe-Stuttgart x
Good old Arsenal,We’re proud to say that name,And while we sing this song,We’ll win the game,
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 23 avg 2013, 18:13, ukupno mijenjano 1 put.
[quote="Rz88"]Koln-Arminia Bielefeld 1
Hannover-Bayer Leverkusen 1
Eintracht Frankfurt-Schalke 2
Werder Bremen-Bayern Munchen 2
Hamburg-Wolfsburg x2
Karlsruhe-Stuttgart 1x
Eintracht Frankfurt-Schalke 1X
Hamburg-Wolfsburg1X
Werder Bremen-Bayern Munchen 2
Hamburg-Wolfsburg x2
Karlsruhe-Stuttgart 1x
Eintracht Frankfurt-Schalke 1X
Hamburg-Wolfsburg1X
mB!
Ovo su više navijačke prognoze ili želje, vecina ne bi ni feninga dala na ove rezultate.
Koln-Arminia Bielefeld 1
Hannover-Bayer Leverkusen x
Vfl Bochum-Energie Cottbus x
Eintracht Frankfurt-Schalke 1x
Borussia Dortmund-Hoffenheim 2
Werder Bremen-Bayern Munchen 1 ko kuca
Hamburg-Wolfsburg x2
Karlsruhe-Stuttgart 2
Hannover-Bayer Leverkusen x
Eintracht Frankfurt-Schalke 1x
Werder Bremen-Bayern Munchen 1 ko kuca

Hamburg-Wolfsburg x2
Karlsruhe-Stuttgart 2
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Koln-Arminia Bielefeld 1
Hertha Berlin-Borussia Monchengladbach 1
Werder Bremen-Bayern Munchen 1x
Hamburg-Wolfsburg x2
Karlsruhe-Stuttgart x
Werder Bremen-Bayern Munchen 1x
Hamburg-Wolfsburg x2
Karlsruhe-Stuttgart x
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 23 avg 2013, 18:16, ukupno mijenjano 1 put.
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Hannover-Bayer Leverkusen x2
Vfl Bochum-Energie Cottbus 1x
Eintracht Frankfurt-Schalke x2
Werder Bremen-Bayern Munchen x2
Hamburg-Wolfsburg 1
Karlsruhe-Stuttgart x2
100% Dobija
Vfl Bochum-Energie Cottbus 1x
Eintracht Frankfurt-Schalke x2
Werder Bremen-Bayern Munchen x2
Hamburg-Wolfsburg 1
Karlsruhe-Stuttgart x2
100% Dobija
A C A B !
Ma to ono niko veze nema o ova dva kluba pa beze ono standardno pobijedice domacin:p 

mB!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.