OI London 2012 - općenito
Moderatori/ce: Monolog,Pasha,VanBasten
Re: OI London 2012 - općenito
kako se zove ova ljepotica ??
- legenda reala
- Kontakt:
Šta ovo ti devojkaMaGiCa je napisao/la:
Bravo devojko! Like a boss.
![]()

Lijepa je nema priče, rezultat je manje važan

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
100 medalja za Srbiju na OI..... I molim te nemoj da diskutujemo i politikom kvarimo temu....Livnjak je napisao/la:sta 100ta???underPFC je napisao/la:100-ta

arelinho
Ivana Maksimović 23a joj godina...... Nemoj slučajno da joj na faceu dosađujete, ja čekam da dođe iz Londona,pa da nešto pokušam.

BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!
Čuj 100 medalja za Srbiju na OI.
Kada nemamo svojih dovoljno onda ajmo prisvajati i kititi se tuđim perjem.

Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!
- legenda reala
- Kontakt:
To je ovaunderPFC je napisao/la: Ivana Maksimović 23a joj godina...... Nemoj slučajno da joj na faceu dosađujete, ja čekam da dođe iz Londona,pa da nešto pokušam.

Nisi se to zar zaljubio, ima momka upoznala ga u Olimpijskom selu

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ne znam zašto kvariš temu. Totalno nepotrebno. Srbija je pravna naslednica SFRJ, se ostale republike nisu želele živeti u Jugoslaviji i odcepile se. Ne znam onda zašto iko želi ijedan uspeh SFRJ nakon 20 godina prisvajati?!
Večeras se nadam da bi Bekrić mogao oboriti srpski rekord,plasman u finale ne znam koliko je realan,verovatno je još rano. Filipović će u brzom hodanju pokušati nešto,verovatno će osvojiti neko senzacionalno 55. mesto.
Večeras se nadam da bi Bekrić mogao oboriti srpski rekord,plasman u finale ne znam koliko je realan,verovatno je još rano. Filipović će u brzom hodanju pokušati nešto,verovatno će osvojiti neko senzacionalno 55. mesto.
Upravo tako. A tko ih prisvaja?underPFC je napisao/la:Ne znam onda zašto iko želi ijedan uspeh SFRJ nakon 20 godina prisvajati?!
Zlato Mate Parlova iz 72.' nikako ne može biti srpska medalja. Da ne nabrajam dalje.
To su teški kompleksi jer i Slovenci i Hrvati imaju više medalja, pa ajmo prisvajati neke medalje za koje Srbi nisu ni trećinu zaslužni.
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!
Osvoji neki Slovenac oni pripišu sebi, ma luda nacija skrozlimenka je napisao/la:Čuj 100 medalja za Srbiju na OI.Kada nemamo svojih dovoljno onda ajmo prisvajati i kititi se tuđim perjem.

I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Vidiš li ti dobro?
Srbija je pravna naslednica SFRJ, se ostale republike nisu želele živeti u Jugoslaviji i odcepile se. Ne znam onda zašto iko želi ijedan uspeh SFRJ nakon 20 godina prisvajati?!
Dakle prosto i jasno, svi su izašli iz SFRJ,jedino je ostala (nažalost) Srbija i normalno da njoj idu svi uspesi i neuspesi. Ne želim ulazit s tobom u diskusiju jer vidim da ti je provokacija na nivou....
Srbija je pravna naslednica SFRJ, se ostale republike nisu želele živeti u Jugoslaviji i odcepile se. Ne znam onda zašto iko želi ijedan uspeh SFRJ nakon 20 godina prisvajati?!
Dakle prosto i jasno, svi su izašli iz SFRJ,jedino je ostala (nažalost) Srbija i normalno da njoj idu svi uspesi i neuspesi. Ne želim ulazit s tobom u diskusiju jer vidim da ti je provokacija na nivou....
po sluzbenoj stranici IOCa Srbija ima samo medalje osvojene 2008 i 2012,...
nije istina, Srbija je pravni nasljednik SRJ, ne SFRJ, SFRJ nema pravnog nasljednika, mjesto u UNu je takodjer jednostavno nestalo, sve drzave su poslje same pristupili UNu!underPFC je napisao/la:Srbija je pravna naslednica SFRJ
Jesi li zbrojio i medalje iz Kraljevine Jugoslavije?
Em što ste najstariji narod na svijetu, kladim se da imate i 3000 medalja, a prva je osvojena još tamo u staroj Grčkoj kada je Stevan Stevanović osvojio zlato u bacanju kamena sa ramena.
Em što ste najstariji narod na svijetu, kladim se da imate i 3000 medalja, a prva je osvojena još tamo u staroj Grčkoj kada je Stevan Stevanović osvojio zlato u bacanju kamena sa ramena.
- alan_kardec
- Kontakt:
@Limeni nemoj provocirati, otićemo daleko.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Nije, pročitaj odluku Badinterove komisje. Al nevezano za to zar ti nije ofirno slaviti to kao "stotu srpsku medalju".underPFC je napisao/la:Ne znam zašto kvariš temu. Totalno nepotrebno. Srbija je pravna naslednica SFRJ, se ostale republike nisu želele živeti u Jugoslaviji i odcepile se. Ne znam onda zašto iko želi ijedan uspeh SFRJ nakon 20 godina prisvajati?!
Točno tako. Izgleda da imate samo 5.Livnjak je napisao/la:po sluzbenoj stranici IOCa Srbija ima samo medalje osvojene 2008 i 2012,...
alan kardec je u pravu.....
Nedozvoljena pozicija, ne znam ko je rekao da je to 100 srpska?! Ja nisam.
A i RTS isto tako nije rekao da je to 100 srpska,već 100 za Srbiju,što su dve različite stvari,tim pre što u Srbiji žive mnogi narodi.... a i različite nacije su osvajale medalje za SFRJ.....
Nedozvoljena pozicija, ne znam ko je rekao da je to 100 srpska?! Ja nisam.

To je ono sto moze i pod onu krilaticu "prve Srbije": "Srbin opet pobediJo".
Da citiram prvog coveka HOO-a dr Zlatka Matesu, koji je rekao: "Tako je kako je i tu se vise nista ne moze uciniti".
Zemlja naslednica drzavnog kontinuiteta uzima i MOK-ova odlicja.
Svi znamo koliko je to nerealno/netacno/pogresno, ali mitomanija ima za cilj da nas predstavi kao oceve Jugoslavije i kao nekog ko je za te drzave osvajao medalje i uticao na to i sta ti ja sve znam. Argumentacija je legitimna, ali besmislena. U medjuvremenu se docekala 100-ta medalja, ali imamo mali problem sa Ljubekom, Rusevskim, Cerarom, Stukeljom i dr. Odnosno, neki ga imaju, a neki ne. Oni sto nemaju, oni palamude o sto medalja. A mi koji imamo taj problem, mi racunamo srpske medalje od raspada SFRJ 1992e i Barcelone - 9 u streljastvu, po 1 u tenisu i plivanju, te 1 u kosarci, 2 u odbojci i 3 u vaterpolu. Dakle, 17 ukupno. Problematku Crnogoraca i njihov doprinos sam vec jednom objasnio.
Sve ostalo je mitologija.
Da citiram prvog coveka HOO-a dr Zlatka Matesu, koji je rekao: "Tako je kako je i tu se vise nista ne moze uciniti".
Zemlja naslednica drzavnog kontinuiteta uzima i MOK-ova odlicja.
Svi znamo koliko je to nerealno/netacno/pogresno, ali mitomanija ima za cilj da nas predstavi kao oceve Jugoslavije i kao nekog ko je za te drzave osvajao medalje i uticao na to i sta ti ja sve znam. Argumentacija je legitimna, ali besmislena. U medjuvremenu se docekala 100-ta medalja, ali imamo mali problem sa Ljubekom, Rusevskim, Cerarom, Stukeljom i dr. Odnosno, neki ga imaju, a neki ne. Oni sto nemaju, oni palamude o sto medalja. A mi koji imamo taj problem, mi racunamo srpske medalje od raspada SFRJ 1992e i Barcelone - 9 u streljastvu, po 1 u tenisu i plivanju, te 1 u kosarci, 2 u odbojci i 3 u vaterpolu. Dakle, 17 ukupno. Problematku Crnogoraca i njihov doprinos sam vec jednom objasnio.
Sve ostalo je mitologija.
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Mislio sam na "stota medalja za Srbiju". I u BiH žive mnogi narodi, pa niko današnju medalju Srbije ne slavi kao stotu BH medalju. Mislim stvarno nemam nikakvu namjeru da tu nešto počinjem raspravu, al stid me u vaše ime da slavite nekakvu stotu medalju za Srbiju, a mnogi od tih osvajača tih medalja "za Srbiju" nisu vidjeli Srbiju ni na razglednici.underPFC je napisao/la:alan kardec je u pravu.....
Nedozvoljena pozicija, ne znam ko je rekao da je to 100 srpska?! Ja nisam.A i RTS isto tako nije rekao da je to 100 srpska,već 100 za Srbiju,što su dve različite stvari,tim pre što u Srbiji žive mnogi narodi.... a i različite nacije su osvajale medalje za SFRJ.....
- alan_kardec
- Kontakt:
E yebayi ga sad! Pa nisu šveđani i nigerijci osvajali te medalje za sfrj i srj.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
ljudi stanite vise pricati gluposti, medalje osvojene za vrijeme SFRJ nisu nasljedjene sa nicije strane, po IOCu te medalje je osovjila SFRJ, SFRJ nema pravnog nasljednika, tako da ce i vijecno ostati tako!
Po IOCu Srbija ima 3 medalje iz Pekinga, i ove u Londnou, nijednu vise, a posto je to natjecanje IOCa, njihova statistika je jedina validna!
Po IOCu Srbija ima 3 medalje iz Pekinga, i ove u Londnou, nijednu vise, a posto je to natjecanje IOCa, njihova statistika je jedina validna!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.