Belgija-BiH/BiH-Belgija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

BiH ce u Zenici:

1. Pobjediti
208
89%
2. Igrati nerijeseno
15
6%
3. Izgubiti
12
5%

Ukupno glasova: 235

Tarik14
Kontakt:

Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija

Post Postao/la Tarik14 » 23 dec 2008, 17:42

Zato ovom prilikom molim Ciru da pozove ne samo Custovica ali isto sve nase igrace koji igraju u Belgiji (Muharemovic, Smajic, Mirvic itd.)

sukisp
Kontakt:

Post Postao/la sukisp » 23 dec 2008, 17:52

:roll: Ma nista onda sve u ofanzivu,bilo bi golova kao u rukometnoj utakmici :lol:

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 23 dec 2008, 18:36

Tarik14 je napisao/la:Zato ovom prilikom molim Ciru da pozove ne samo Custovica ali isto sve nase igrace koji igraju u Belgiji (Muharemovic, Smajic, Mirvic itd.)
nemoj allahati vise da spominjes tog Muharemovica..ides mi na *ickin zivac..taj momak grije non stop klupu u nekom **** srednjim belgijanskom klubu..sta on ima da trazi u reprezentaciji?? reci mi..sa cim je to zasluzio??

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 23 dec 2008, 18:37

sukisp je napisao/la::roll: Ma nista onda sve u ofanzivu,bilo bi golova kao u rukometnoj utakmici :lol:
pa dobro, necemo u ofanzivu, naravno da se trebaju traziti odbranbeni, ali znamo kakav je Muslimovic..za cas povredzen i mi onda ostanemo sa dva napadaca, a igraju se dvije utakmice u roku od 5 dana! malo je to..treba nam cetvrti napadac..mali zec je dobar, ali nije on jos za napadaca u repki..on bi ja mislim vise pruzio u vezi!

sukisp
Kontakt:

Post Postao/la sukisp » 23 dec 2008, 19:06

Custovic je vidra i to je fakat.Onaj gol protiv turske ne daje se i ne vidza svaki dan.
U belgiji je stvorio ime ali imamo jednog muratovica,salihovica koji su zbog sile prilika stavljeni u defanzivu.
svako ziv zna sta oni u stvari igraju u svojim klubovima.
Custovic je u svom prvom mecu u repci haman igrao kao i muratovic na ha-hu poziciji i bas vidi vraga isto kao i muratt skrivio penal.
Odmah je po njemu bilo drvlje i kamenje.
Iako mu uopste nije ta pozicija nikad lezala.
Ja sam misljenja ako fudbaleru nemozes pruziti njegovu poziciju ili nije poluvalentan kao par nasih igraca.
Onda ga nemoj ni zaebavati i zvati pa da onda svi ospu paljbu po tom igracu.Ni krivom ni duznom :roll:

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 23 dec 2008, 19:21

Radi nekih na forumu da vam kazem koliko igraju nasi u Belgiji:
Smajic igra standardno u Denderu, ali je sada malo povrijedjen pa nemoze izdrzati cijelu utakmicu, pa zato igra malo u zadnje dvije utakmice.
Custovic igra standardno i postigao je deset golova
Muharemovic zadnje dvije igrao svih devedeset minuta
Mirvic, sve i jednu utakmicu do sada odigrao svih 90 minuta
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

cheb
Kontakt:

Post Postao/la cheb » 23 dec 2008, 19:22

evo jedna nova vijest

http://www.bhfanaticos.com/index.php?op ... 3&Itemid=2

sportsport navedite izvor
:lol:

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 23 dec 2008, 19:55

amir je napisao/la:Radi nekih na forumu da vam kazem koliko igraju nasi u Belgiji:
Smajic igra standardno u Denderu, ali je sada malo povrijedjen pa nemoze izdrzati cijelu utakmicu, pa zato igra malo u zadnje dvije utakmice.
Custovic igra standardno i postigao je deset golova
Muharemovic zadnje dvije igrao svih devedeset minuta
Mirvic, sve i jednu utakmicu do sada odigrao svih 90 minuta
et da tebe nije bilo, nebi znali na cemu smo! svaka ti dala!

Tihi
Kontakt:

Post Postao/la Tihi » 23 dec 2008, 19:59

cheb je napisao/la:evo jedna nova vijest

http://www.bhfanaticos.com/index.php?op ... 3&Itemid=2

sportsport navedite izvor
:lol:
Sta bih mi da nema vas c c c BLAM BLAM!
Naprijed Zimbabwe! :D
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.

AdemirBHF
Kontakt:

Post Postao/la AdemirBHF » 23 dec 2008, 20:41

Ako se igra utakmica u GENK........Ekipa F.K Sarajeva se dobro provela....baš je Muharemović dao gol za 1:2.....kakva Belgija na utakmicu im najvatreniji navijači dede iz staračkog doma pozzzz za sve manijake i horde ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Nobody is smart....I'm Nobody....:D:D

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 23 dec 2008, 20:43

AdemirBHF je napisao/la:Ako se igra utakmica u GENK........Ekipa F.K Sarajeva se dobro provela....baš je Muharemović dao gol za 1:2.....kakva Belgija na utakmicu im najvatreniji navijači dede iz staračkog doma pozzzz za sve manijake i horde ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Sellam za moju Nenu koja se trenutno nalazi u Janji! 8-)

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 23 dec 2008, 20:46

Nije tacno da je Muharemovic uvijek na klupi za Lokeren. Zadnje 3-4 utakmica je odigrao svih 90 minuta.

On TREBA biti pozvan! ;)

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 23 dec 2008, 20:56

Tarik14 je napisao/la:Nije tacno da je Muharemovic uvijek na klupi za Lokeren. Zadnje 3-4 utakmica je odigrao svih 90 minuta.

On TREBA biti pozvan! ;)
Igrao je zadnje dvije! A prije toga je bio glavni igrac na klupi! Ja mislim da treba puno vise za poziv za repku ;)

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 23 dec 2008, 21:00

Igrao 2-3 puta za B reprezentaciju dok je selektor bio Fuad Muzurovic.

Dok je igra za FK Sarajevo, Muharemovic je bio jedan od najboljih igraca u odbrani od cjele Premijer Lige.

Rekao je da ocekuje Cirin poziv.

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 23 dec 2008, 21:05

Tarik14 je napisao/la:Igrao 2-3 puta za B reprezentaciju dok je selektor bio Fuad Muzurovic.

Dok je igra za FK Sarajevo, Muharemovic je bio jedan od najboljih igraca u odbrani od cjele Premijer Lige.

Ma neka on ocekuje sta god hoce..ako ga ciro pozove to kao da je pozvo opet vasilica ili mikelinija...daj ba budimo realni..on ako nemoze od pocetka pa do kraja da bude standardan u lokerenu, kako da onda cuva jednog Soncka, Kahveci-a, Tuncaya, Villu ili sta ja znam kojeg napadaca jos..On prvo nek se ustali u ekipu, onda moze biti tema, ali ovako bi bilo zalosno ako bi Ciro njega pozvo..

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 23 dec 2008, 21:06

Ljudi, pogledajte vi reprezentaciju Belgije..pa to su mal te ne sve djeca..mogu trcati kao forrest gump, jos sigurno nisu losi fudbaleri..siguran sam da ce to biti cvrsta tekma i da ce mo na kraju biti presretni ako osvojimo jedan poen u gostima ;)

http://www.transfermarkt.at/de/national ... seite.html

sukisp
Kontakt:

Post Postao/la sukisp » 23 dec 2008, 21:10

CheGuevara je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la:Igrao 2-3 puta za B reprezentaciju dok je selektor bio Fuad Muzurovic.

Ma neka on ocekuje sta god hoce..ako ga ciro pozove to kao da je pozvo opet vasilica ili mikelinija...daj ba budimo realni..on ako nemoze od pocetka pa do kraja da bude standardan u lokerenu, kako da onda cuva jednog Soncka, Kahveci-a, Tuncaya, Villu ili sta ja znam kojeg napadaca jos..On prvo nek se ustali u ekipu, onda moze biti tema, ali ovako bi bilo zalosno ako bi Ciro njega pozvo..
Che Muharemovic je igrac poput Jahica poluvalentan sto znaci moze komotno igrati na vise pozicija.
Imao je par ozlijeda zato je izbivao sa terena.Ali sad je itekako standardan.
Momak nije taraba vijeruj meni ;)

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 23 dec 2008, 21:21

sukisp je napisao/la:

Che Muharemovic je igrac poput Jahica poluvalentan sto znaci moze komotno igrati na vise pozicija.
Ma neigra to nikakvu ulogu dali je inace dobar igrac ili ne..radi se u tome sto treba prvo zasluziti poziv..a to moze samo sa igrama..ne samo 2-3 igre..nego sa vise tekmi od pocetka..ja nisam ni za to da jahic trenutno zasluzuje poziv, iskreno receno...pa dokle cemo stici ako svi mogu igrati koji nisu standardni u nekim levatim klubovima...pa bolje je zvati te neke Mirvice, Dzombice i sta ja znam, koji su makar standardni, i njih isprobati..ali ako pocnemo zvati igrace koje griju klupu u svojim klubovima, onda nas nema nigdje!

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 23 dec 2008, 21:24

sukisp je napisao/la:
CheGuevara je napisao/la: Che Muharemovic je igrac poput Jahica poluvalentan sto znaci moze komotno igrati na vise pozicija.
Ma neigra to nikakvu ulogu dali je inace dobar igrac ili ne..radi se u tome sto treba prvo zasluziti poziv..a to moze samo sa igrama..ne samo 2-3 igre..nego sa vise tekmi od pocetka..ja nisam ni za to da jahic trenutno zasluzuje poziv, iskreno receno...pa dokle cemo stici ako svi mogu igrati koji nisu standardni u nekim levatim klubovima...pa bolje je zvati te neke Mirvice, Dzombice i sta ja znam, koji su makar standardni, i njih isprobati..ali ako pocnemo zvati igrace koje griju klupu u svojim klubovima, onda nas nema nigdje!
To si u pravu, Jahic grije klupu jer treba u januaru u AEK da ide tako da mu ne daju da igra dole, i dok god nije standardan i ja sam za to da se ne poziva, mozda kasnije, al Muharemovic je standardan zadnjih par utakmica ko sto kazu u jednom lokerenu koji je posljednji na tabeli ??????? Koji ce nam qrac
Kad skontam nesto pametnije napisat cu

AdemirBHF
Kontakt:

Post Postao/la AdemirBHF » 23 dec 2008, 21:30

Jarane mi kolko imamo talenata po Evropi možemo napravit reprezentaciju.....sve je stvar usranog NS kolko smo samo igrača izgubili zbog Ušanovića i ostale raje.....npr. Haris Medunjanin, Mustafa Kučuković, Neven Subotić itd
Jedan bod u Belgiji i mi smo u baražu.... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Nobody is smart....I'm Nobody....:D:D

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.