Ligue 1

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Može li ekipa Nice izdržati ovaj tempo i plasirati se u Ligu Prvaka?

1. Da
42
52%
2. Ne
39
48%

Ukupno glasova: 81

Monolog
Moderator
Kontakt:

Re: Francuska liga

Post Postao/la Monolog » 11 apr 2010, 23:17

Mislim da je danas Lyon prokockao svoju šansu. Ok, nije Lille ekipa kojoj se može uvaliti par komada, ali Lyon bi se sa onakvom ekipom trebao odlijepiti i već sada otvarati pobjednički šampanjac. No, zato i jest fudbal zanimljiv. Marseille nakon nekoliko kiksova uđe u formu i to je to. Ne bi bilo nezasluženo da osvoje ligu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 12 apr 2010, 15:35

Monolog je napisao/la:Mislim da je danas Lyon prokockao svoju šansu. Ok, nije Lille ekipa kojoj se može uvaliti par komada, ali Lyon bi se sa onakvom ekipom trebao odlijepiti i već sada otvarati pobjednički šampanjac. No, zato i jest fudbal zanimljiv. Marseille nakon nekoliko kiksova uđe u formu i to je to. Ne bi bilo nezasluženo da osvoje ligu.
Ma druze umor je nas uhvatio,ipak mi i Bordeaux smo igrali LP i pogledaj da se i na Bordo odrazio umor a kamoli na nas.Sad imamo i historijsku sansu da odemo u finale Lige Prvaka,kao i da je osvojimo,jer je ova timska ekipa,svako igra za svakog srcem,bore se i to ih je dovelo do ovdje gdje se nalaze.Marseille ima samo prvenstvo i samo su usmjereni u njeg,al polako sad ce tezi protivnici,pa ces vidjet kad i oni pocnu gubit bodove. ;)
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 apr 2010, 15:52

Realno Marseju je ovo najveca sansa da osvoji prvenstvo.I najvjerovatnije da hoce.
Lyonu je raspored ubjedljivo najgori i najtezi.
I vrlo lako da ostanu bez LS.
Na stranu navijanje ili simpatije prema tom klubu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 12 apr 2010, 15:57

Kada bi me neko pitao šta i kako, rekao bi Boredaux, razlog, nekako mi prirasli srcu, al opet, pošto sam bosančeros, radi Miralema bi volio Lyon... :)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

___Benny___
Kontakt:

Post Postao/la ___Benny___ » 13 apr 2010, 22:05

[quote="GunnerS"]Kada bi me neko pitao šta i kako, rekao bi Boredaux, razlog, nekako mi prirasli srcu, al opet, pošto sam bosančeros, radi Miralema bi volio Lyon... :)
[/prirasli srcu??da nije zbog chamakha ., :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
@paja- je izjavio:''Liverpool treba odigrati casno i pustiti malim rusima da osvoji svoj drugi treci trofej u historiji i time pokazati da United ni uz pomoc sudaca tokom cijele sezone nece osvojiti titulu!''

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 13 apr 2010, 23:09

Ma kakvi... Nego ekipa igra fino, lijepo...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 15 apr 2010, 00:17

Ma Bordeaux je davno izgubio sve sanse. Utakmica koja je bila prekretnica je ona protiv Montpelliera koju su kod kuce odigrali nerijeseno.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 15 apr 2010, 00:19

omerbavarac je napisao/la:Ma Bordeaux je davno izgubio sve sanse. Utakmica koja je bila prekretnica je ona protiv Montpelliera koju su kod kuce odigrali nerijeseno.
Pa ne bih to rekao. Kad skontaš da su svi kiksali po 5 puta(osim Auxerre-a), onda gubitak 2 boda protiv Montpelliera i nije nešto.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 15 apr 2010, 00:21

Baš mi je nešto žao Bordeauxa što su izgubili prvenstvo. Nadam se da će se oni i Lyon plasirati u Ligu prvaka a ne Auxerre, Montpellier. Čisto radi uzbudljivosti Lige prvaka
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 apr 2010, 01:18

Ted Mosby je napisao/la:Baš mi je nešto žao Bordeauxa što su izgubili prvenstvo. Nadam se da će se oni i Lyon plasirati u Ligu prvaka a ne Auxerre, Montpellier. Čisto radi uzbudljivosti Lige prvaka
Nadam se da ce i Montpellier kao i Lyon makar u ligu sampiona.Marseille gotovo sigurno osvaja ovo prvenstvo.
Bordo iduce godine gubi trenera i pola ekipetako da nece biti ni sjena ove sad ekipe.Ova slijedeca tekma izmedju Bordoa i Lyona ce biti presudna tko ce za LS a ko u euroligu ili mozda cak ni tamo.
Spahicev klub ima mladu i kvalitetnu ekipu,samo im jos treba na godinu prosiriti klupu.
Lyon je prica za sebe.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 15 apr 2010, 08:13

ma kakav marseille marseille nece ni u lp a kaomi u europa ligu, :D :D :D

sta ima kod vas :lol:
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 apr 2010, 15:30

marseille_unique je napisao/la:ma kakav marseille marseille nece ni u lp a kaomi u europa ligu, :D :D :D

sta ima kod vas :lol:
Nije njemu problem otici u LP ili europa ligu,problem mu je se zadrzati tamo. :lol: :mrgreen:
Uvijek ih izbace ko Hamo kondukter raju bez karte negdje kod Vranduka. :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 15 apr 2010, 16:57

Jos 4 utakmice do kraja,u igri je 12 bodova tako da nije sve zavrseno Gospodo.. ;)
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 apr 2010, 17:05

BIHfan je napisao/la:Jos 4 utakmice do kraja,u igri je 12 bodova tako da nije sve zavrseno Gospodo.. ;)
Ma realno gledajuci jeste,sto se titule tice.Ovo Marseille nece prosuti,imaju dobar i raspored.A i totalno rastereceno igraju.
Bitno je za Lyon i Montpelier da se probaju ugurati za mjesto koje vodi u LS.Da pogotovo Lyonu nebi bila uzaludna godina,na stranu uspjeh LS.
iduce godine novo prvenstvo,nova nafaka.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 15 apr 2010, 17:16

harishp je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:Jos 4 utakmice do kraja,u igri je 12 bodova tako da nije sve zavrseno Gospodo.. ;)
Ma realno gledajuci jeste,sto se titule tice.Ovo Marseille nece prosuti,imaju dobar i raspored.A i totalno rastereceno igraju.
Bitno je za Lyon i Montpelier da se probaju ugurati za mjesto koje vodi u LS.Da pogotovo Lyonu nebi bila uzaludna godina,na stranu uspjeh LS.
iduce godine novo prvenstvo,nova nafaka.
Ma izgleda da ce Lyon sve karte baciti na Ligu Prvaka,jer imamo stvarno strasnu ekipu,punu potencijala.Problem Lyon ove sezone je bilo to sto se sve ekipe brane u prvenstvu protiv nas,odmah bunker igraju i tu smo prosipali bodove,jer su protivnici igrali zatvoreno dok u Ligi Prvaka je druga prica,svi pokusavaju napadacki protiv nas,sto trkaci kao Lopez,Delgado,Bastos,Pjanic slatko kaznjavaju. ;)
FK DELFIN NEUM

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 apr 2010, 19:17

Tu je cak bitnija kvalitetna odbrana sa golmanom na celu.I sreca u nesreci da se Lovren ne forsira kao u ligi.Jer nema prava igranja.Tu bi bilo jeftinih golova.Obadva Francuska kupa su prosuli zbog njegovih gresaka. :roll:
Lyon ni na jednoj tekmi LS ove sezone nije primio vise od jednog gola.Sto dovoljno govori ovo sto ja pisem. ;)
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 15 apr 2010, 20:09

ja ja ja vi ste najbolji na svijetu bla bla kaki vi i lp i ako osvojite uvijek ce te biti iza nas jer smo mi prvi koji smo to uradili iz francuke, ali to su samo pusti snovi,

to je samo bla bla bla
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 apr 2010, 20:38

marseille_unique je napisao/la:ja ja ja vi ste najbolji na svijetu bla bla kaki vi i lp i ako osvojite uvijek ce te biti iza nas jer smo mi prvi koji smo to uradili iz francuke, ali to su samo pusti snovi,

to je samo bla bla bla
Ako vala iko blablablira i svake godine po nesto osvajate iako je bilo proslo 17 ljeta onda ste to vi.
Ama bas niko nije napisao da je Lyon najbolji na svijetu niti se hvalio na djeciji nacin kao vi.Te osvajamo 100% LS i onda noga,te osvajamo sigurno EL i onda opet sljuz u guz i tako dalje i tako blize. :mrgreen:
Samo za dobrobit Francuske i njihovog koefcijenta vas je najbolje staviti u Intertoto kup :lol: i to samo zbog vas maksuz opet ukljuciti to takmicenje.Mozda sta i umocite :lol:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 16 apr 2010, 07:16

smijesno, mi ce mo uvijek ostati najveci
Tuzlanski_Malisa

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 16 apr 2010, 12:46

marseille_unique je napisao/la:smijesno, mi ce mo uvijek ostati najveci
najveci luzeri... :mrgreen:
Zahvalite se Bogu sto su u Lyonu i Bordou izmoreni igraci,igraju citavo proljece Evropu,dok ste vi jos dok je zima bila ispali iz nje,inace bi druga prica bila.A to da ste vi opet jaci i to blabla sto se osvojili prvi LP od Francuskoih timova je smijesno,teze je sad osvojiti Ligu Prvaka neg npr 1996 godine,samo treba napomenut da je jedna Crvena Zvezda u to vrijeme osvojila Ligu Prvaka. :roll:
FK DELFIN NEUM

Odgovori

Natrag na “Ligue 1”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.