FK Goražde

Moderator/ica: GracanicaAA

Addict
Kontakt:

Re: FK Goražde

Post Postao/la Addict » 22 apr 2015, 13:58

ALBOX je napisao/la:Imali kakvih navijaca iz Gorazda u Gracanici ?
Bujrum , nadam se da cemo vam vratiti ona 4 komada iz jeseni :D
pa tamam da bude 4:3 za domacina :D
Oni su nesto zapoceli, no fear su grupi ime dali ali izgleda da navijaju samo kuci, ne znam ima li ih i tamo... koliko znam nisu imali nijedno gostovanje, najavili u Kakanj protiv Mladosti 120 navijaca a nije dosao niko. Ne znam sta se desava... Ima li tih momaka jos? Kad je Mladost gostovala u GZ lijepo su se druzili s Legijom.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

gorazdak
Kontakt:

Post Postao/la gorazdak » 22 apr 2015, 14:05

Addict je napisao/la:
ALBOX je napisao/la:Imali kakvih navijaca iz Gorazda u Gracanici ?
Bujrum , nadam se da cemo vam vratiti ona 4 komada iz jeseni :D
pa tamam da bude 4:3 za domacina :D
Oni su nesto zapoceli, no fear su grupi ime dali ali izgleda da navijaju samo kuci, ne znam ima li ih i tamo... koliko znam nisu imali nijedno gostovanje, najavili u Kakanj protiv Mladosti 120 navijaca a nije dosao niko. Ne znam sta se desava... Ima li tih momaka jos? Kad je Mladost gostovala u GZ lijepo su se druzili s Legijom.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Tu su navijaci No Fear ali zauzeti su narednih par utakmica iz razloga sto ih je precednik poslao u tursku tacnije u trabzonspor. U pitanju je neka razmjena navijaca pa kad se vrate onda ce poceti navijati i to najvjerovatnije na turskom , vidjecemo...

gz234
Kontakt:

Post Postao/la gz234 » 25 apr 2015, 17:57

Radovic 0:1

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 25 apr 2015, 18:32

Zaostali Metalleghe, presli Bratstvo, sad jos da GOSK fula i u top 3 ste opet. :salut:
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 25 apr 2015, 18:39

Mokroguz je napisao/la:Zaostali Metalleghe, presli Bratstvo, sad jos da GOSK fula i u top 3 ste opet. :salut:
Pa izgubili su 2-1 kako ce nas prec hahahahahahaha :nene:

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 25 apr 2015, 22:13

GracanicaAA je napisao/la:
Mokroguz je napisao/la:Zaostali Metalleghe, presli Bratstvo, sad jos da GOSK fula i u top 3 ste opet. :salut:
Pa izgubili su 2-1 kako ce nas prec hahahahahahaha :nene:
Joj izvini, ono pisalo mi na tekst prenosu 0-1 FT :lol: :oops: :oops:

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 02 maj 2015, 17:28

Eto 1-0 :D

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

gorazdak
Kontakt:

Post Postao/la gorazdak » 04 maj 2015, 09:10

Nista jos nije gotovo. Mladost bi trebala i narednu tekmu izgubiti. Imaju jako teske utakmice u narednom periodu. Gorazde ide na megdan u Banovice i ako pobjede ponovo su u igri. Definitivna odluka je u Banovicima. Steta za gubljenje bodova u Gracanici.

Po mom misljenju najvecu sansu za ulazak u veci rang imaju : Gosk, Gorazde i Buducnost. Ko ce ostati od ovog dvojca (buducnost- gorazde) u igri znat cemo vec naredno kolo.

kakanjac62
Kontakt:

Post Postao/la kakanjac62 » 04 maj 2015, 11:38

[

Po mom misljenju najvecu sansu za ulazak u veci rang imaju : Gosk, Gorazde i Buducnost. Ko ce ostati od ovog dvojca (buducnost- gorazde) u igri znat cemo vec naredno kolo.[/quote]

Svako ima pravo na komentar I prognozu ali ovo sto si napisao je totalno neozbiljno I nemoguce .Pored Bratstva (normalno ako Mladost ne izdrzi do kraja)nema te sile koja ce Bratstvo zaustavit .Bducnost ide Bratstvu tako da ovi otpadaju ,a dolaze I u kakanj.Gorazde previse zagrizlo bili ste prvi ali ste prokockali sansu I otpadate ,Mladost trenutno prokockava svoju sansu tako da ni oni nisu vise sigurni.Volio bih da Mladost udje ali J..a ih Troglav I Metalghe.Mislim da je Bratstvo najblize I igraju dobro .To su pokazali I protiv Gorazda .Momci se bore.

gorazdak
Kontakt:

Post Postao/la gorazdak » 04 maj 2015, 12:44

kakanjac62 je napisao/la:[

Po mom misljenju najvecu sansu za ulazak u veci rang imaju : Gosk, Gorazde i Buducnost. Ko ce ostati od ovog dvojca (buducnost- gorazde) u igri znat cemo vec naredno kolo.

Svako ima pravo na komentar I prognozu ali ovo sto si napisao je totalno neozbiljno I nemoguce .Pored Bratstva (normalno ako Mladost ne izdrzi do kraja)nema te sile koja ce Bratstvo zaustavit .Bducnost ide Bratstvu tako da ovi otpadaju ,a dolaze I u kakanj.Gorazde previse zagrizlo bili ste prvi ali ste prokockali sansu I otpadate ,Mladost trenutno prokockava svoju sansu tako da ni oni nisu vise sigurni.Volio bih da Mladost udje ali J..a ih Troglav I Metalghe.Mislim da je Bratstvo najblize I igraju dobro .To su pokazali I protiv Gorazda .Momci se bore.[/quote]

Fora je u tome sto oni nece PL

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 04 maj 2015, 12:52

gorazdak je napisao/la:

:nene: :nene: grijesis

Bratstvo ne bi onako zapelo prtiv Gorazda da nece PL...
BRATSTVO TESKO DA MOZE VISE IKO ZAUSTAVITI....
Raspored im ide na ruku , a i nivo igre je podignut i podize se iz kola u kolo, dok
Mladost pocinje posustajati ;) Buducnost i Gosk su u igri do zadnjeg kola.....

gorazdak
Kontakt:

Post Postao/la gorazdak » 04 maj 2015, 14:26

ALBOX je napisao/la:
gorazdak je napisao/la:

Raspored im ide na ruku , a i nivo igre je podignut i podize se iz kola u kolo, dok

Zao mi je drug vasih navijaca ali vasoj upravi nije cilj PL.
Gosk je od pocetka favorit
Buducnost takodjer.
Gorazde ce imati velike sanse ali pod uslovom da pobjede Buducnost. Ukoliko Buducnost pobjedi Gorazde, onda se bitka za prvaka odlucuje izmedju Buducnosti i Goska.
Gorazdu je ostalo od teskih utakmica (Buducnost i Gosk)

Uglavnom bice interesantno

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 04 maj 2015, 14:34

gorazdak je napisao/la:
ALBOX je napisao/la:
gorazdak je napisao/la:

Buducnost takodjer.
Gorazde ce imati velike sanse ali pod uslovom da pobjede Buducnost. Ukoliko Buducnost pobjedi Gorazde, onda se bitka za prvaka odlucuje izmedju Buducnosti i Goska.

A interesuje me samo kako ti znas sta je cilj nase uprave :?:
www.nkbratstvogracanica.com

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 04 maj 2015, 14:44

gorazdak je napisao/la:

Buducnost takodjer.

:nene: :nene: WRONG :nene: :nene:

GORAZDE JE U GRACANICI ZAVRSILO KARIJERU OKO ULASKA .
Ne znas ti ni sta vasa uprava radi , a kamoli nasa ;)

kakanjac62
Kontakt:

Post Postao/la kakanjac62 » 04 maj 2015, 14:46

Mladost pocinje posustajati ;) Buducnost i Gosk su u igri do zadnjeg kola.....[/quote]

Buducnost takodjer.

Uglavnom bice interesantno[/quote]

Ne vidim razloga zasto favorizujes Gosk.Oni gube protiv branitelja 100% .Gube u kaknju Igraju sa Radnickim I Gorazdem kuci,teske utakmice ako se ne puste normalno.Mogu uzet maximalno 12 bodova ako im gorazde I radnicki ne otkinu sta bilo.Sto znaci da su u plusu 7 bodova .Jedino ako ti mislis da Mladost I Bratstvo ne mogu da uzmu tih 7 bodova iz 6 kola .Mislim da to nije realno uopste .mladost do kraja moze uzet 10 bodova minimum.Bratstvo moze uzet do kraja 11 bodova minimum.Ovo je samo minimum I po meni realno tako da Gosk nema sanse .Za Buducnost necu nista da kazem jer gostuje kod oba kandidata za prvo mjesto tako da je tesko.

gorazdak
Kontakt:

Post Postao/la gorazdak » 04 maj 2015, 16:51

kakanjac62 je napisao/la:Bratstvo ne bi onako zapelo prtiv Gorazda da nece PL...

Buducnost takodjer.

Ne vidim razloga zasto favorizujes Gosk.Oni gube protiv branitelja 100% .Gube u kaknju Igraju sa Radnickim I Gorazdem kuci,teske utakmice ako se ne puste normalno.Mogu uzet maximalno 12 bodova ako im gorazde I radnicki ne otkinu sta bilo.Sto znaci da su u plusu 7 bodova .Jedino ako ti mislis da Mladost I Bratstvo ne mogu da uzmu tih 7 bodova iz 6 kola .Mislim da to nije realno uopste .mladost do kraja moze uzet 10 bodova minimum.Bratstvo moze uzet do kraja 11 bodova minimum.Ovo je samo minimum I po meni realno tako da Gosk nema sanse .Za Buducnost necu nista da kazem jer gostuje kod oba kandidata za prvo mjesto tako da je tesko.[/quote]

Znaci tvoja je racunica da ce Mladost imati na kraju 59 bodova. Po mojoj racunici Gorazde ako pobjedi Buducnost ce imati 58 bodova na kraju sezone.

kakanjac62
Kontakt:

Post Postao/la kakanjac62 » 05 maj 2015, 01:42

Ne vidim razloga zasto favorizujes Gosk.Oni gube protiv branitelja 100% .Gube u kaknju Igraju sa Radnickim I Gorazdem kuci,teske utakmice ako se ne puste normalno.Mogu uzet maximalno 12 bodova ako im gorazde I radnicki ne otkinu sta bilo.Sto znaci da su u plusu 7 bodova .Jedino ako ti mislis da Mladost I Bratstvo ne mogu da uzmu tih 7 bodova iz 6 kola .Mislim da to nije realno uopste .mladost do kraja moze uzet 10 bodova minimum.Bratstvo moze uzet do kraja 11 bodova minimum.Ovo je samo minimum I po meni realno tako da Gosk nema sanse .Za Buducnost necu nista da kazem jer gostuje kod oba kandidata za prvo mjesto tako da je tesko.[/quote]

Znaci tvoja je racunica da ce Mladost imati na kraju 59 bodova. Po mojoj racunici Gorazde ako pobjedi Buducnost ce imati 58 bodova na kraju sezone.[/quote]

NE govorim o Mladosti govorim o sansama Goska.

renato
Kontakt:

Post Postao/la renato » 05 maj 2015, 08:55

PA zasto ce GOSK izgubiti od BRANITELJA ? BRANITELJ ima 10 igraca sto
imaju po 2 ŽUTA kartona,igra u CAPLJINI kojoj ova utakmica znači siguran
opstanak ako pobijedi.po meni do utakmice sa GOSKOM oni ce biti sa 5 igraca
najmanje koji nece moci nastupiti jer ce sigurno biti takva utakmica a jedino
ako budu cuvali glavne igrace jer u prvom dijelu su pokrali CAPLJINU na celu
sa M.OSMANOVICEM a sad su kao dosli traziti posteno sudjenje sa sudijama i
HNK al nece moci ovaj put sve se vraca iz prvog dijela.

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 12 maj 2015, 22:55

Eto i kod vas raspad sistema. Svi strani igraci su slobodni od ovog trenutka.
1947!

drinjak81
Kontakt:

Post Postao/la drinjak81 » 13 maj 2015, 12:55

F.K Gorazde je otpustilo 8 fudbalera.Vladavic,Redzepi,Mahovic,Ramic,Bajramovic,Hodzic,Piric,osmi ne znam ko je☺.Sve u redu al nisu trebali otpustiti Hodzica,pogotovo sto je momak povrijedjen.Sad bih volio cuti od onog gorazdaka sta on ima reci na sve ovo,s obzirom da je veliki fan naseg vrlog "presjenika" sto bi rek'o Djevrasim Cvijan☺.Davno sam ja rekao da za klub nije dobro da vlada jedan covjek,al eto

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.