Senad Lulic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

L' Imperator
Kontakt:

Re: Senad Lulic

Post Postao/la L' Imperator » 16 jun 2011, 12:00

Petogodisnji ugovor ce potpisati (:
#samoRudar #zauvijek

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 16 jun 2011, 12:18

uhh, nema te pojma koliko mi je drago zbog Senada, ovo je sve i zasluzio, sretno Senade, ima sad da i BiH navija za Lacio ;)
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

samadhi
Kontakt:

Post Postao/la samadhi » 16 jun 2011, 13:54

Cartman je napisao/la:Odlican transfer.

Jedino steta sto ce igrat za ovu gamad:

slika
Davno prezvakano. Skontaj nesto bolje.

Dobrodosao Senade u najljepsi klub na dunjaluku!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 16 jun 2011, 13:58

Bravo Senade,sretno u novom klubu! zivit ces u jednom od najljepsih svjetskih gradova,igrati u velikom klubu,ponosu Rima i cijele Italije! ovo je veliki trenutak za Lulica,i za nasu reprezentaciju! od svih nasih reprezentativaca,najvise mi se svidja Lulicevo ponasanje..tako je momak korektan,a zvijezda..zaista je zasluzio da igra u jednom od najvecih svjetskih klubova! Sretno Senade!

Colo Colo
Kontakt:

Post Postao/la Colo Colo » 16 jun 2011, 14:27

Cartman je napisao/la:Odlican transfer.

Jedino steta sto ce igrat za ovu gamad:

slika
Gore od ovog su naše patriote koja imaju puna usta Bosne a slušaju i obožavaju Cecu iako znaju šta je arkan radio.
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 16 jun 2011, 15:06

ja mislim da je kljucna utakmica bila protiv rumunije kuci kada je letio po terenu ..
da se preko nje prodao..Sretno majstore
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 16 jun 2011, 15:37

Luli po ko zna koji put sve najbolje u Laziju.
Za tako malo vremena je pokazao puno toga i ovakav jedan transfer se samo cekao.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 16 jun 2011, 15:38

Bravo Lula. Zasluzio si nema sta, sretno u Laziju. :)
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 16 jun 2011, 16:13

Sretno, Senade!

I onda kazu reprezentacija ne prodaje igarce...Davno bi se Stilic ili Cocalic lansirali u jace lige, samo da su dobili pravu priliku.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 jun 2011, 16:58

Ne leti te pred rudu.
Tekma protiv Rumunije u Zenici je bila jaka.
Medjutim vi potpuno zaboravljate da je YB lulicev napravio dar mar u Evropskim kupovima.
Na osnovu imena kluba itekako je bio dar mar.Plus sto su se zayebavali sa mnogo bogatijim i vecim klubovima.
Lulic je bio jedan od boljih.
Tako da o prici i prodaji preko repke objesite macku o rep.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 16 jun 2011, 17:29, ukupno mijenjano 3 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 16 jun 2011, 17:24

Senade sretno u Laziu, zaslužio si!!!

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 16 jun 2011, 17:25

ni ja ne vjerujem da su lulicevi nastupi za repku imali nekog znacajnijeg uticaja na transfer... scouti evropskih klubova gledaju jednog igraca u puno utakmica.. prate konstantnost... i ako ih neko zanima, nece jedna losa tekma pokvarit utisak, a ni jedna dobra, popravit'... jedna dobra tekma moze pobudit' zanimanje za odredjenog igraca, ali nikako osigurat' transfer... lulic je ove sezone odigrao niz dobrih utakmica u prvenstvu i evropi, sto je na kraju rezultiralo transferom u rim.. repka je tu sporedna..

endem_
Kontakt:

Post Postao/la endem_ » 16 jun 2011, 17:31

amho je napisao/la:ni ja ne vjerujem da su lulicevi nastupi za repku imali nekog znacajnijeg uticaja na transfer... scouti evropskih klubova gledaju jednog igraca u puno utakmica.. prate konstantnost... i ako ih neko zanima, nece jedna losa tekma pokvarit utisak, a ni jedna dobra, popravit'... jedna dobra tekma moze pobudit' zanimanje za odredjenog igraca, ali nikako osigurat' transfer... lulic je ove sezone odigrao niz dobrih utakmica u prvenstvu i evropi, sto je na kraju rezultiralo transferom u rim.. repka je tu sporedna..
Slazem se da se prati konstanta igara, ali rijetko koji igrac npr. zaigra za neki jaki klu pa ga tek onda u repku pozovemo...Mislim da je repka prvo skretanje paznje i kasnije se naravno prati i u klubu, dokazi su ti svi ovi nasi igraci iz repke koji su nasli bolje klubove od onih u kojima su igrali!
Pazza Inter Amala

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 16 jun 2011, 17:40

endem_ je napisao/la:
amho je napisao/la:ni ja ne vjerujem da su lulicevi nastupi za repku imali nekog znacajnijeg uticaja na transfer... scouti evropskih klubova gledaju jednog igraca u puno utakmica.. prate konstantnost... i ako ih neko zanima, nece jedna losa tekma pokvarit utisak, a ni jedna dobra, popravit'... jedna dobra tekma moze pobudit' zanimanje za odredjenog igraca, ali nikako osigurat' transfer... lulic je ove sezone odigrao niz dobrih utakmica u prvenstvu i evropi, sto je na kraju rezultiralo transferom u rim.. repka je tu sporedna..
Slazem se da se prati konstanta igara, ali rijetko koji igrac npr. zaigra za neki jaki klu pa ga tek onda u repku pozovemo...Mislim da je repka prvo skretanje paznje i kasnije se naravno prati i u klubu, dokazi su ti svi ovi nasi igraci iz repke koji su nasli bolje klubove od onih u kojima su igrali!
kod nas je to uvijek... i kod lulica je tako bilo... ne profiliraju se igraci kroz repku za klub, nego valjda obrnuto... (al' haj ti nadji kod nas nesto da je normalno) druga je stvar sto je kod nas repka bila do sad uglavnom pijaca.. igracima se kroz repku nalazio klub... slisko je svojevremeno za rahimica govorio da nam ne treba, da imamo boljih (grujic, kerkez, jakirevic...) :? a likovi igrali po PL BiH ili bugarskoj ...

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 16 jun 2011, 17:43

Cestitke Lulicu na velikom transferu,jednom od najvecih u historiji BIH! Lazio je vrhunski klub sa velikim ambicijama u narednoj sezoni..dovode ciljana pojacanja,igraju EL..sto je za svakog igraca izazov. Lulic je zadnju sezonu odigrao maestralno i zasluzio da predje u Seriju A,i u klub kakav je Lazio! sretno..

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 16 jun 2011, 17:51

Cestitke Senadu i sretno mu bilo.
Zasluzio je to covjek igrama u Young Boys-u, gdje je pokazao da je igrac velikog kalibra te da mu je mjesto u velikoj ligi,a to je svakako italijanska liga.
Nadam se da ce osvojiti dosta trofeja sa Laziom,samo da se ne spandja sa italijanskom mafijom u namjestanju utakmica.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 jun 2011, 17:56

Ovo je i Petkoviceva zasluga.Lulica je znao jos dok je bio u Belinzoni.dao mu slobodu i postavio ga na pozicije koja mu odgovaraju.Lulic je to objerucke prihvatio.Cak je rodjeni Sarajlija imao udjela i oko povratka Lulica u repku.Cim je presao u YB pozvao je i Lulica.
Tako da i tom covjeku respekt.Lulic ga je dosta puta pohvalio i spominjao da mu je jako puno pomogao u karijeri.
Nesto kontam hoce li se na primjer Bazdarevic tako sjetiti,pa pogurati kakvog bosancerosa u svojim klubovima,ili ostali nasi treneri.Ali bogami rijetko,skoro pa nikako.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 16 jun 2011, 18:21, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 16 jun 2011, 18:10

slika

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 16 jun 2011, 18:18

Čestitke Luliću na potpisu ugovora. Lazio je pravi klub za njega i mislim da će se dobro snaći u Italijanskoj ligi. On je veoma brz i prodoran, a u ovoj ligi treba ovakvih igrača.

Luliću, samo polako i strpljivo.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 16 jun 2011, 18:31

Bravo klempo !
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: HariTz i 7 gostiju.