a ostala 3 napadaca: Hoarau, Saha i Remy otpadaju sa spiska

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
ma sto su profurano, meni su bas sminka uvijek bileguber90 je napisao/la:Jest da su ove furke sa klipovima profurane, al et nije lose malo za raspolozenje.
[youtube][/youtube]
Ovo za krilne napade si potpuno u pravu,svaki imalo ozbiljniji napad Francuske(protiv Bjelorusa) je išao preko krila i ako ih tu zatvorimo mislim da ih možemo pobijediti.Također se treba paziti prekida,tu mi francuzi također djeluju opasno.Međutim obradovalo me je to što im odbrana djeluje stvarno konfuzno i izgubljeno i to upravo kada se igra po zemlji(gdje i jesmo najjači).Jedina stvar je što se u napadi moraju izvršavati brzo,bez ikakvog komplikovanja,jer se francuzi jako dobro kreću po terenu i za sekundu im je 9 igrača iza lopte.Ja naše prilike vidim u kontrama i polukontrama,i izbacivanjem odbrane kao kod Džekinog gola Luksemburgu.Naravno to ne znači da francuzima treba prepustiti inicijativu.*p!p!t@* je napisao/la:MA kakav Benzema njemu Spahu na dusu i on je mala maca...
Mene vise brinu krilni napadi Francuza,ako Malouda jednom zujne po strani eto nam i belaja...Nadam se da Mujdza i Lulic nece kiksat :S
Ma bilo je vakvih furki dosta, pa radi tog kazem, al et uvijek me nasmijeDaRtAnJaN je napisao/la:ma sto su profurano, meni su bas sminka uvijek bileguber90 je napisao/la:Jest da su ove furke sa klipovima profurane, al et nije lose malo za raspolozenje.
[youtube][/youtube]
Puno sto jest jestD1n0 je napisao/la:
Ali mislim da ce biti dosta golova, moja prognoza: 0-1
D1n0 je napisao/la:Oprosti, ali mislim da ce Francuzi pobijediti. Imaju kvalitetniji ekipa i mislim da igraju bolje kad su underdogs, i igraju lose kad su favorit(Belarus, Mexico, South Africa..)
Ali mislim da ce biti dosta golova, moja prognoza: 0-1 ili 1-2 za Les Bleus. Misimovic za Liljani. Malouda i Ribery za Les Bleus
Ako dopustis, ja bi tu i Anelku dodaoPrincipatus je napisao/la:D1n0 je napisao/la:Oprosti, ali mislim da ce Francuzi pobijediti. Imaju kvalitetniji ekipa i mislim da igraju bolje kad su underdogs, i igraju lose kad su favorit(Belarus, Mexico, South Africa..)
Ali mislim da ce biti dosta golova, moja prognoza: 0-1 ili 1-2 za Les Bleus. Misimovic za Liljani. Malouda i Ribery za Les Bleus
Mislim da ce golove dati Ribery, Evra i Henry.
Tolualan faliPrincipatus je napisao/la:Zaboravio si Zidane.
Posto je deficit oko napadaca mislim da bi se mogao i Eric Cantona ocekivati u postavi Francuza, zeli da se vrati i pomogne im u ovim teskim trenucimadino-92 je napisao/la:nabrojte jos par, pa cemo izgubiti 10-0 usred sarajeva
a selektorsku klupu bi mogla da preuzme mlada, prsata, plava, karizmaticna hmm... kako li se ono zove, upamtih joj lik (i figuru) od prve, a ime nikako...Principatus je napisao/la:Zaboravio si Zidane.
Ova nije smjesna.MOZAK je napisao/la: Ako nas dobiju diskvalifikacija, jasno
žMonolog je napisao/la:Ovog @D1nu ni u rođenoj kući ne shvataju ozbiljno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.