OFK Gradina Srebrenik

Moderator/ica: GracanicaAA

NeRi_K
Kontakt:

Re: OFK Gradina Srebrenik

Post Postao/la NeRi_K » 12 jul 2012, 23:32

Luka je napisao/la:Cuj tebi je zao sto mi necemo docekat..hahahhahaha..jel to mi poslije 5 kola svi u srebreniku cemo pomrijet i poslije 5 kola se nece vise igrat utakmice..jarane moj logika ti je na nivou,neg tvoje mjesto je na forumu prve lige..imas mahanje boli tebe q sta ti iams nas zalit,mi cem ostadion napravit a bez obzira,stadion u gradacu cemo napunit..
E vala kultura ti je na nivou, ja sam izrazio zaljenje kao sportski prijatelj sto necete svoj klub gledati u svom gradu, a usli ste u visi rang. To sto si ti krkan i seljacina to je tvoj problem, pravi i iskreni navijac Gradine nikad nece moj post protumaciti kao ti. Sto se mene tice igrajte Ligu prvaka. Donedavno si dijelo samnom mjesto na forumu Prve lige FBiH, a zbog takvog malograđanstva dao Bog da nam se opet tamo pridruzis iduce sezone.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 13 jul 2012, 03:31

NeRi_K je napisao/la:
Luka je napisao/la:Cuj tebi je zao sto mi necemo docekat..hahahhahaha..jel to mi poslije 5 kola svi u srebreniku cemo pomrijet i poslije 5 kola se nece vise igrat utakmice..jarane moj logika ti je na nivou,neg tvoje mjesto je na forumu prve lige..imas mahanje boli tebe q sta ti iams nas zalit,mi cem ostadion napravit a bez obzira,stadion u gradacu cemo napunit..
E vala kultura ti je na nivou, ja sam izrazio zaljenje kao sportski prijatelj sto necete svoj klub gledati u svom gradu, a usli ste u visi rang. To sto si ti krkan i seljacina to je tvoj problem, pravi i iskreni navijac Gradine nikad nece moj post protumaciti kao ti. Sto se mene tice igrajte Ligu prvaka. Donedavno si dijelo samnom mjesto na forumu Prve lige FBiH, a zbog takvog malograđanstva dao Bog da nam se opet tamo pridruzis iduce sezone.
i ja stvarno nevidim zasto te napao..:)al' eto,,svugdje ima svakakvog naroda,nemoj sta zamjerit..:Dpozdrav za bihac i navijace jedinstva..abd uskoro da zajedno dijelimo pl forume i da vas ugostimo u srebreniku a ne u gradaccu u premijer ligaskoj utakmici..;)
OFK Gradina Srebrenik

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 13 jul 2012, 08:54

Džafa bi vjerovatno igrao lijevog, ali nisam siguran. Jer lijevo krila nema, a Jahić sigurno ne bi igrao 90 minuta, tako svi pričaju.

Zoletić na treningu ima ulogu stopera, tako da će tu vjerovatno i igrati .

Mikelini bi se trebao vratiit za nekih 10-15 dana.

Ali opet fali jedan stoper, ili lijevi bek. Spominje se i Denijel Savić, bio je u nas predprošle sezone, lijevi bek. Igrao u Teleoptiku (2. tim Partizana).

A za Dražena Savića ne zna se da li će ostati, sinoć je pričao sa ovima iz kluba, ali iznese kope :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 13 jul 2012, 10:38

Škaha se za koji dan vraća u Srebrenik. Neće ostati u Karvini više.

Eto prilike da se uzme dobar igrač, stoper kojeg nemamo trenutno.. Naš igrač, a ne plaćati stan i hranu nekome.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Luka
Kontakt:

Post Postao/la Luka » 13 jul 2012, 10:46

Ukoliko je tacna informacija za husica...to bi bilo pravo pojacanje za nas,sa ovakvom ekipom jos kad bi mladog skahica doveli ,gradina bi bila u top 6.7 ekipa premijer lige,nije sto sam navijac,ostavit sve to po strani..imamo pravo dobru ekipu koja moze puno toga uradit..
MOdric..MOdric..MOdric..

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 13 jul 2012, 10:52

Luka je napisao/la:Ukoliko je tacna informacija za husica...to bi bilo pravo pojacanje za nas,sa ovakvom ekipom jos kad bi mladog skahica doveli ,gradina bi bila u top 6.7 ekipa premijer lige,nije sto sam navijac,ostavit sve to po strani..imamo pravo dobru ekipu koja moze puno toga uradit..
Slažem se da ako ova trojica dođu, opstanak ne bi trebao doći u pitanje :D

Džafić je tu, Husić još neke detalje treba dogovoriti..
A sa Škahom sam sad pričao, i on bi volio ba da se vrati dole. Lijepo je igrati u svom klubu, premierligaškom.

još kad bi ostali, i vratiti naredne sezone još neku našu djecu tipa Cove, Moranjkica, Mujice..
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 13 jul 2012, 11:16

eto i u sportu zanimljiv tekst kaze kada bi potpisali dzafic u husic i kada bi doveli bekrica covica moranjkica i delica isli bi u ligu prvaka :mrgreen: :D

gradina je dovela dobrih igraca sada je samo pitanje moze li taj vas trener to sve posloziti svima pronaci pravu poziciju i uigrati te igrace.jucer slusam od prijatelja da vas je radnicki nadigrao u prvom poluvremenu,a u drugom su obje ekipe mijenjale i gradina na iskustvo dva gola dala
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Luka
Kontakt:

Post Postao/la Luka » 13 jul 2012, 11:24

Kako god bolji smo od zvijezde ..eheheh:p:p..i liga prvaka nije iskljucena hehehe
MOdric..MOdric..MOdric..

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 13 jul 2012, 11:36

Luka je napisao/la:Kako god bolji smo od zvijezde ..eheheh:p:p..i liga prvaka nije iskljucena hehehe
de bizi :mrgreen:
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 13 jul 2012, 11:44

astra1922 je napisao/la:eto i u sportu zanimljiv tekst kaze kada bi potpisali dzafic u husic i kada bi doveli bekrica covica moranjkica i delica isli bi u ligu prvaka :mrgreen: :D

gradina je dovela dobrih igraca sada je samo pitanje moze li taj vas trener to sve posloziti svima pronaci pravu poziciju i uigrati te igrace.jucer slusam od prijatelja da vas je radnicki nadigrao u prvom poluvremenu,a u drugom su obje ekipe mijenjale i gradina na iskustvo dva gola dala
Sigurno je da su njihovi igrači manje umorni :D

Džafa je tu, Husić još malo :D :D :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Luka
Kontakt:

Post Postao/la Luka » 13 jul 2012, 14:11

Potpredsjednik upravnog odbora srebreničkog tima, Nedžad Aljković za Bportal.ba kazao je kako se od naredne sezone u Gradini očekuje mnogo.

- Napravili smo veliki uspjeh plasmanom u Premijer ligu, ali to nije sve. Sada kada smo već tu, onda želimo nešto i napraviti, ne želimo biti samo epizodisti, niti da bude da smo džaba ulazili. Imamo zaista velike ciljeve, dobro smo se organizovali i naredne sezone želimo biti hit Premijer lige. Radimo na jačanju igračkog kadra i sigurno je da ćemo dosta jači ući u narednu sezonu. Sigurno je da se ne želimo boriti za opstanak, naš cilj je gornji dio tabele, pa što da ne i plasman u Evropu. Sa pravom organizacijom i voljom, sve se može napraviti - kazao je Aljković za Bportal.ba.
MOdric..MOdric..MOdric..

zIzOoO
Kontakt:

Post Postao/la zIzOoO » 13 jul 2012, 14:25

Luka je napisao/la:Potpredsjednik upravnog odbora srebreničkog tima, Nedžad Aljković za Bportal.ba kazao je kako se od naredne sezone u Gradini očekuje mnogo.

- Napravili smo veliki uspjeh plasmanom u Premijer ligu, ali to nije sve. Sada kada smo već tu, onda želimo nešto i napraviti, ne želimo biti samo epizodisti, niti da bude da smo džaba ulazili. Imamo zaista velike ciljeve, dobro smo se organizovali i naredne sezone želimo biti hit Premijer lige. Radimo na jačanju igračkog kadra i sigurno je da ćemo dosta jači ući u narednu sezonu. Sigurno je da se ne želimo boriti za opstanak, naš cilj je gornji dio tabele, pa što da ne i plasman u Evropu. Sa pravom organizacijom i voljom, sve se može napraviti - kazao je Aljković za Bportal.ba.
Super je to sve sto je rekao ja bih bio najsretniji da tako bude al prvo tribina pa onda ostalo.
Uuuu Plave boje, Njima ja sam obojen.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 13 jul 2012, 15:41

zIzOoO je napisao/la:
Super je to sve sto je rekao ja bih bio najsretniji da tako bude al prvo tribina pa onda ostalo.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

ZlatnaDolina

Post Postao/la ZlatnaDolina » 13 jul 2012, 15:44

Jeste li vi skontali da je Husić potpisao ugovor sa Gradinom !? mislim ne pisete o tome pa mi sumnjivo :mrgreen:
1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!

Luka
Kontakt:

Post Postao/la Luka » 13 jul 2012, 15:51

hehehheheh sve je to uredu imamo ekipu za vise domete mada sve mi vise strah jer na neki nacin nismo kako ja misli mneki klub koji moze izdrzavat igrace isve to,dovleli smo mnogo pojacanja i mnogo dobrih imena koji vrijede,valjda ljude placat..
MOdric..MOdric..MOdric..

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 13 jul 2012, 16:42

imat cemo jedan od bolji timova u Pl..Samo da se sastav poslozi i evropska takmicenja su nasa.. :lol:
OFK Gradina Srebrenik

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 13 jul 2012, 17:20

Benjo_AFC86 je napisao/la:Škaha se za koji dan vraća u Srebrenik. Neće ostati u Karvini više.

Eto prilike da se uzme dobar igrač, stoper kojeg nemamo trenutno.. Naš igrač, a ne plaćati stan i hranu nekome.
za mene je Škaha jos neprovjeren igrac za PL..Mozemo sa njim puno dobit a i puno izgubit ako se oslonimo na njega a on jos nebude dorastao utakmicama Pl..aa znamo da igra poziciju stopera,ako tu imas propuh dzaba ti ostalo sve.. :D momak je solidno igrao federalnu ligu u Gradini pa malo u Omladincu..Gradina kao i Omladinac kad je nastupao za njih bili prosječna ekipa federalne lige..poslije kako sam cuo nastupao u ekipi Česke druge lige a najvise vremena provodio u juniorskom sastavu te ekipe..sve je to dosta slabije od PL.. ;)
OFK Gradina Srebrenik

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 13 jul 2012, 17:23

Srebrenicani, nemojte me pogresno shvatiti cak sta vise zelim vam svu srecu i da odete u Evropu, ali skrecem vam paznju iz najbolje namjere da se ne zanosite i da vam se velika ocekivanja ne obiju o glavu.Vi kazete da ste doveli: Dzafica,Husica,Mikelinija,Zoletica,Hamzica,Tosunovica.To su na papiru odlicna pojacanja.Ali sta je sustina, koliko su oni realno pojacanja.
Evo da krenem od Dzafica, pa taj ne pamti kad je zadnji put odigrao utakmicu a kamoli da je postigao gol.Imao je odlicnu sezonu u Velezu prije 3 godine i to je sve sto je dosad pruzio u karijeri.Husara ga gurao gdje je stigao al ne ide.
Husic- isto tako gledao sam ga u dresu Sarajeva,momak je totalno izvan forme, jedan od najslabijih igraca Sarajeva, kocio,usporavao igru.
Mikelini-otisao iz nase lige prije 3-4 godine,poznati "laktas sa Tusnja" u tandemu sa Jogetom.Lomio noge itd,nista sprecijalno,Ciro ga pozvo protiv slovenije covjek nama zabi 2 gola za par minuta
zoletic- nije se isticao nesto ni u Slobodi koja je imala ocajnu ekipu i koja je ispala iz lige
Hamzic-majstor, vjeruj te mi mozda i vase najvece pojacanje,njegove lopte imaju oci,ali Matori moze odigrati max 45 minuta na visokom nivou
Tosnovic-imao odlicnu sezonu u Zvijezdi,nakon toga nestao u Celiku i Rudaru.Prije Zvijezde igrao u Slobodi i tu nije nesto pokazao.
ponavljam, nemojte me pogresno shvatiti samo da budete realni, vjerujte mi oni da su imali bilo kakve ponude oni bi zavrsili u Zelji,sarajevu,Zrinjskom, Celiku,...
Druga stvar upitno je trenerovo premijerligasko iskustvo i trenersko znanje,to moze biti od velikog znacaja mozda kljucno.
Treca stvar vi nemate stadion koji zadovoljava BiH uslove a zanosite se evropom, trebate biti realni
Jos jednom zelim vam sve najbolje u Premijer ligi i dobrodosli u Gradacac, uz zelje da se osjecate se kao da ste kod kuce.

Luka
Kontakt:

Post Postao/la Luka » 13 jul 2012, 17:30

hahaha koji si ti dusman,nemoj da se pravis fin mrzis nas iz dna duse,nemoj da brines taj **** stadion cemo da napravimo,a pokazat cem i vamo dole u gradacu kako se voli svoj klub,hahaha mi iz sale pominjemo evropu a ti se usro od zavisiti pomisli odmah ev bgm evropa..bolje mi psuj na sav glas nego sto se pravis fin toliko i zelis na msrecu,pa mi kad bi ispali tvoja bi prv bi psot bio na forumu ofk gradina ,**** bi nas na sav glas..
MOdric..MOdric..MOdric..

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 13 jul 2012, 17:32

Brcko87 je napisao/la:
Benjo_AFC86 je napisao/la:Škaha se za koji dan vraća u Srebrenik. Neće ostati u Karvini više.

za mene je Škaha jos neprovjeren igrac za PL..Mozemo sa njim puno dobit a i puno izgubit ako se oslonimo na njega a on jos nebude dorastao utakmicama Pl..aa znamo da igra poziciju stopera,ako tu imas propuh dzaba ti ostalo sve.. :D momak je solidno igrao federalnu ligu u Gradini pa malo u Omladincu..Gradina kao i Omladinac kad je nastupao za njih bili prosječna ekipa federalne lige..poslije kako sam cuo nastupao u ekipi Česke druge lige a najvise vremena provodio u juniorskom sastavu te ekipe..sve je to dosta slabije od PL.. ;)
Kakve juniorske ekipe? daj ne budi smijesan :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: VivaLaLiberta i 6 gostiju.