Valencia Club De Futbol
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Valencia Club De Futbol
Pozdrav svim navijačima Valencie.Klub koji gotivim od vremena Gaizke Mendiete.Uglavnom nadam se da cu zajedno s vama pisat o klubu i poželite mi toplu dobrodošlicu.
Btw. kao najnovije pojačanje se spominje Costa iz Wolfsburga.
Dobrodosao,brate i dugo sa nama uzivao u svim pobjedama ValencijeBosco je napisao/la:Pozdrav svim navijačima Valencie.Klub koji gotivim od vremena Gaizke Mendiete.Uglavnom nadam se da cu zajedno s vama pisat o klubu i poželite mi toplu dobrodošlicu.

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
dobrodosao kralju!!! sve najbolje!!!Bosco je napisao/la:Pozdrav svim navijačima Valencie.Klub koji gotivim od vremena Gaizke Mendiete.Uglavnom nadam se da cu zajedno s vama pisat o klubu i poželite mi toplu dobrodošlicu.
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
- majestic24
- Kontakt:
Mogla bi Valencia daleko dogurati u ovoj Evropskoj ligi. Imaju dobar tim,kvalietna se pojacanja spominju (i dovode),i ako bi uspjeli sacuvati sve ovo igrace i iduce sezone mogli bi se boriti rame uz rame s Barcelonom , Realom i Sevillom.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Legenda_BiH
- Kontakt:
Ja mislim da ce Valencia osvojit ovu Evropsku Ligu
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.
Ma nego sto ce,sigurno igramo najbolji nogomet od svih ekipa u Europskoj ligiLegenda_BiH je napisao/la:Ja mislim da ce Valencia osvojit ovu Evropsku Ligu

Pa nismo ni sada daleko od Reala i Barcelone,od Reala smo izgubili nekim cudnim greskama obrane,sa Barcom 0:0 iako smo trebali pobjediti.Od Seville smo jaci i sadamajestic24 je napisao/la:Mogla bi Valencia daleko dogurati u ovoj Evropskoj ligi. Imaju dobar tim,kvalietna se pojacanja spominju (i dovode),i ako bi uspjeli sacuvati sve ovo igrace i iduce sezone mogli bi se boriti rame uz rame s Barcelonom , Realom i Sevillom.

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Protiv Club Brugge-a igramo
idemo dalje
a u narednom krugu na Werdera ili Twenta,jadna im majka

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Ima da ih nema!! Amunt ValenciaAdi_Zepce je napisao/la:Protiv Club Brugge-a igramoidemo dalje
![]()
AMUNT VALENCIA!
- adnan_nanda
- Kontakt:
Samo lagano i idemo do kraja.
Marchena je sinoc dobio neku povredu i najvjerovatnije ce propustiti utakmicu protiv Deportiva a Pablo Hernandez kako se cini pauzirat ce 3 sedmice.
PS.dobrodosao Bosco
AMUNT!

Marchena je sinoc dobio neku povredu i najvjerovatnije ce propustiti utakmicu protiv Deportiva a Pablo Hernandez kako se cini pauzirat ce 3 sedmice.
PS.dobrodosao Bosco

Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Adi_Zepce je napisao/la:Protiv Club Brugge-a igramoidemo dalje
![]()
brugge prolazite sigurno, jači ste, kvaliteniji a i david villa će ih sam pobjediti
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Club Brugge nema šanse,mada nikad ne reci nikad.
A sranje bi moglo bit ako se na Werder naleti,mislim da Valencia ima bolji tim od Werdera,ali znate kakav fudbal Nijemci igraju.Protiv njih se ne smiješ opustit do posljednje sekunde tako da bi to moglo bit veoma neizvjesno.
P.S.Hvala svima na toploj dobrodošlici iako sam ja više simpatizer nego navijač Valencije.
A sranje bi moglo bit ako se na Werder naleti,mislim da Valencia ima bolji tim od Werdera,ali znate kakav fudbal Nijemci igraju.Protiv njih se ne smiješ opustit do posljednje sekunde tako da bi to moglo bit veoma neizvjesno.
P.S.Hvala svima na toploj dobrodošlici iako sam ja više simpatizer nego navijač Valencije.
Zeznuto za Marchenu,ionako obrana nije sigurna nam ali bi morali dobiti nasu stalnu musteriju Deportivaadnan_nanda je napisao/la:Samo lagano i idemo do kraja.![]()
PS.dobrodosao BoscoAMUNT!

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
-
- Kontakt:
“Na stolu je ponuda Liverpula za trogodišnji ugovor, odranije znate da pregovaram sa Valensijom koja nudi četvorogodišnju saradnju, a u igri je i dalje Fiorentina”, dodao je Jovanović.
Dominguez je ko macija guza za Jovanovica
,,ako ne dodje nama onda bi volio da ga vi dovedete.
Dominguez je ko macija guza za Jovanovica

http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
uh...otkad mi pregovaramo s njim...jbg, ja mislim ako liverpool ponudi vecu platu, logicno da ce tamo i otici...a mi i nemamo love da platimo neki vele iznos...ipak je dominguez, kako sam kaze, iz neke zelje za spanskom ligom dosao u VCF iako su mu i roma i juve nudili vecu platu, i to mnogo vecu,...Phill Jackson je napisao/la:“Na stolu je ponuda Liverpula za trogodišnji ugovor, odranije znate da pregovaram sa Valensijom koja nudi četvorogodišnju saradnju, a u igri je i dalje Fiorentina”, dodao je Jovanović.
Dominguez je ko macija guza za Jovanovica,,ako ne dodje nama onda bi volio da ga vi dovedete.
AMUNT VALENCIA!
Nekad nije sve u parama,ali rijetki su takvi slučajevi. 

- adnan_nanda
- Kontakt:
---------------Primera División--------------
--------------------15. kolo-------------------

Deportivo-----------vs----------Valencia CF
-------------20.12.2009 /21:00-------------
--------------------15. kolo-------------------

Deportivo-----------vs----------Valencia CF
-------------20.12.2009 /21:00-------------
Sretno večeras, nadam se da ćete da pobjedite 

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- adnan_nanda
- Kontakt:
hvala,sevilla izgubila pa trebali bi to iskoristitGunnerS je napisao/la:Sretno večeras, nadam se da ćete da pobjedite

Deportivo La Coruña squad:
Goalkeepers: Daniel Aranzubia, Manu
Defense: Manuel Pablo, Diego Colotto, Lopo, Felipe Luis, Laure, Zé Castro, Piscu
Midfield: Antonio Tomás, Sergio, Juan Rodríguez, Juan Carlos Valerón, Andrés Guardado, Juan Domínguez, Pablo Álvarez, Iván Pérez
Strikers: Adrián López, Bodipo
Valencia CF squad:
Goalkeepers: César Sánchez, Miguel Ángel Moyà
Defense: Miguel Brito, Bruno Saltor, Alexis Ruano, Ángel Dealbert, Asier del Horno
Midfield: David Albelda, Rubén Baraja, Manuel Fernandes, Éver Banega, Hedwiges Maduro, Joaquín Sánchez, Jordi Alba, Juan Mata, Isco
Strikers: David Villa, Nikola Zigic
Adi_Zepce je napisao/la:Ma nego sto ce,sigurno igramo najbolji nogomet od svih ekipa u Europskoj ligiLegenda_BiH je napisao/la:Ja mislim da ce Valencia osvojit ovu Evropsku Ligu
Pa nismo ni sada daleko od Reala i Barcelone,od Reala smo izgubili nekim cudnim greskama obrane,sa Barcom 0:0 iako smo trebali pobjediti.Od Seville smo jaci i sadamajestic24 je napisao/la:Mogla bi Valencia daleko dogurati u ovoj Evropskoj ligi. Imaju dobar tim,kvalietna se pojacanja spominju (i dovode),i ako bi uspjeli sacuvati sve ovo igrace i iduce sezone mogli bi se boriti rame uz rame s Barcelonom , Realom i Sevillom.

Juventus, Liverpool?? u kakvoj god formi da smo, opet mozemo svakoga pobjediti.. btw. luzerski kup, nema potrebe za umaranje..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
sta hoces da kazes???
AMUNT VALENCIA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.