Savo Milošević - Selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Savo Milošević - Selektor Bosne i Hercegovine
Da da, bas zna savo gdje je ristan bio 95te
naprijed rejal
-
- Kontakt:
Trenirao nas je i ciro koji je prijetio da ce nam se krvi bosanske napiti, pa su opet jugobalijanderi svrsavali na njega. Nek mu se sudi po sportskom (ne)uspijehu, ali ja mu ime skandirati sigurno necu...
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
kakve priče1921ljoze je napisao/la: ↑02 okt 2023, 00:00
Pišu bh portali kako je Savo humanista jer je nakon rata igrao u Srebrenici sa “humanitarnim zvijezdama”, a ne pišu da se Savo fotografirao sa još jednim “igračem” koji je “igrao” u Srebrenici i to jula 1995. Taj “igrač” je Ristan Ikonić i kao što se vidi na fotografijama, po smemu sudeći “igrao je u samom vrhu napada” tokom genocida nad Bošnjacima Podrinja.toliko

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
najposteniji moguci komentar
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Mišljenja sam da će Savo učiniti sve da napravi dobar rezultat i ostvari plasman na EP u Njemačkoj a kojim bi pored dobrog CV-ija u UEFI stekao i dobar CV kao trener, preko noći. Kombinacija ovoga dvoga bi ga lansirala u visine.
Stoga se neću iznenaditi ako za novembar ili neke naredne utakmice pozove V.Kovačevića.
Tabakovic ce biti tu. Razgovorima će on privoliti i Huseinbašića pa i Omeragica, i sl. Vec se pohvalio na presici kako lijepo priča.
Njemu je bitan rezultat. Neće mariti za nečije emocije.
Stoga se neću iznenaditi ako za novembar ili neke naredne utakmice pozove V.Kovačevića.
Tabakovic ce biti tu. Razgovorima će on privoliti i Huseinbašića pa i Omeragica, i sl. Vec se pohvalio na presici kako lijepo priča.

Njemu je bitan rezultat. Neće mariti za nečije emocije.
-
- Kontakt:
Poredimo savez sa vicom i bez vice..poredimo ciru i savu..pa jes tu su nedje
Savez sa Ćirom ti je isti kao i ovaj ss Vicom..čini mi se Pašalić samo što je Pašalić više pljahao i od Vice..Napoleon1921 je napisao/la: ↑02 okt 2023, 18:24Poredimo savez sa vicom i bez vice..poredimo ciru i savu..pa jes tu su nedje
To je nas Bosnjacki mentalitet SDA Alija dzamija ,a kad nam pljahnu 10mil za ventilatore onda blejimo kad rade bez diploma kao direktori sta ima veze nek su nasi..
U svijetu se gleda samo uspjeh i rad
U svijetu se gleda samo uspjeh i rad
Bio sam na toj utakmici na JNA, Partizan je promašio dvije-tri dobre šanse, United bio u odličnoj formi. Ne bih rekao da su nesrećno izgubili 2 boda proziv AZ-a, prije amaterski.

Mislim da bi Savo mogao napraviti nešto sa našom reprezentacijom, dosta je drugačiji od prethodnih selektora, mislim da ima integritet i da će imati sjajan odnos sa igračima.
Napokon neko s kim nema zajebancije, ko ima stav i karakter.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
KAd ce selektor doci u Sarajevo da docekuje igrace gdje ce se okupiti u Zenici ili u Sarajevu ?? Nesto sam bas nestrpljiv o tim susretima kako ce izgledati ono sa Mehom ej bilo ko dosli djedu za Bajram
Cuj djedu...Meho ima 56 godina a Savo 50. Onda ce i Savi djedu doći.
Boldirano se pisalo za apsolutno svakog selektora koji je došao.Virtu4l je napisao/la: ↑05 okt 2023, 09:36Bio sam na toj utakmici na JNA, Partizan je promašio dvije-tri dobre šanse, United bio u odličnoj formi. Ne bih rekao da su nesrećno izgubili 2 boda proziv AZ-a, prije amaterski.Vodiš 0-2 u 88. min, imaš igrača više, jednostavno na tom nivou ne smiješ primiti dva gola.
Mislim da bi Savo mogao napraviti nešto sa našom reprezentacijom, dosta je drugačiji od prethodnih selektora, mislim da ima integritet i da će imati sjajan odnos sa igračima.
Napokon neko s kim nema zajebancije, ko ima stav i karakter.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Nisam ja pisao.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Meho je anemican role pogledaj Savo kako prica ,a kako Meho..Legenda napadac Barselone i pocne intervju nista ne kaze kao pozivi igracima menadzeri ,a taktika formacija bezidejnost u igri hehe Vico je priznao da su napravili gresku sa Petevom
Sad ću malo detaljnije zašto sam to napisao. Svi prethodni selektori ugavnom nisu bili ljudi od integriteta. To su ljudi koji ne bi pomislili o ostavci i da izgube deset zaredom, ljudi koji imaju previsoko mišljenje o sebi, da su neko i nešto, a kao treneri su nule, bili i ostali. Njima je reprezentacija bila vrhunac i poslije otkaza su se vratili svojim drugoligašima i trećeligašima iz koji su takođe bili najureni.
Savu nećeš morati tjerati, on ako ne uspije u baražu, on će sam otići, njemu ovaj posao nije o glavu.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Dakle Miloševićevi kvaliteti su što ima integritet i posao mu nije o glavu?
Duško je imao integritet i nisu mu trebale pare, plus sjajnu karijeru trenera. Ako je Meho imao išta, to je bio integritet.
Hoće li Milošević imati integritet da da ostavku nakon dvije utakmice, ako ne bude išlo? Naravno da neće.
Sve same pretpostavke, koje maskiraju činjenicu da je Milošević trener bez skoro ikakvog iskustva. Da je prevashodno fudbalski "političar". Dakle najobičnija improvizacija.
Na koncu, sve se svodi na najprostiju jalijašku pretpostavku, da će Milošević biti taj mangup koji će imati muda da im j... mater i natjerat da pobjeđuju. Možda hoće, uopšte to ne negiram, možda ima taj "kvalitet". Sve je kod nas moguće, al nemoj da pravimo od njega nekog karizmatičnog fudbalskog stratega, jer on to nije.
Ovo je još jedan očajnički pucanju u mrak, pa ako šta pogodi.
I ponoviću, neka radi za šta je doveden i neka odigra baraž, da bar neki red i profesionalnost ispoštujemo
Duško je imao integritet i nisu mu trebale pare, plus sjajnu karijeru trenera. Ako je Meho imao išta, to je bio integritet.
Hoće li Milošević imati integritet da da ostavku nakon dvije utakmice, ako ne bude išlo? Naravno da neće.
Sve same pretpostavke, koje maskiraju činjenicu da je Milošević trener bez skoro ikakvog iskustva. Da je prevashodno fudbalski "političar". Dakle najobičnija improvizacija.
Na koncu, sve se svodi na najprostiju jalijašku pretpostavku, da će Milošević biti taj mangup koji će imati muda da im j... mater i natjerat da pobjeđuju. Možda hoće, uopšte to ne negiram, možda ima taj "kvalitet". Sve je kod nas moguće, al nemoj da pravimo od njega nekog karizmatičnog fudbalskog stratega, jer on to nije.
Ovo je još jedan očajnički pucanju u mrak, pa ako šta pogodi.
I ponoviću, neka radi za šta je doveden i neka odigra baraž, da bar neki red i profesionalnost ispoštujemo
Zadnja izmjena: Horoz, dana/u 05 okt 2023, 10:57, ukupno mijenjano 1 put.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Pa nama to kralju i treba jer ne moze me niko ubijedit da nemamo kvalitet da se nadigravamo sa Luksemburgom i Islandom al ocigledno nam fali bas to fudbalski politicar kojeg nije bilo ni u Faruku ni u Kodri i to se znalo vec otprije Faruk je izblamirao se sa Crnom Gorom ljudi su sad progledali sa novim trenerom,a Kodro da ne pricamo vucara se po Svicarskoj 2 ligi..Horoz je napisao/la: ↑05 okt 2023, 10:53Dakle Miloševićevi kvaliteti su što ima integritet i posao mu nije o glavu?
Sve same pretpostavke, koje maskiraju činjenicu da je Milošević trener bez skoro ikakvog iskustva. Da je prevashodno fudbalski "političar".
Nama ne treba trener sa iskustvom vec neko ko ce biti demagog motivator da usmjeri ih ka cilju zato je Ciro razvalio sa reprezentacijom kad smo bili na dnu
Vidi majstore, ja nisam rekao da Milošević neće napraviti usojeh, nego da nije trener. Nije dokazao ni da je motivator, al vidjećemo.zgembo89 je napisao/la: ↑05 okt 2023, 10:57Pa nama to kralju i treba jer ne moze me niko ubijedit da nemamo kvalitet da se nadigravamo sa Luksemburgom i Islandom al ocigledno nam fali bas to fudbalski politicar kojeg nije bilo ni u Faruku ni u Kodri i to se znalo vec otprije Faruk je izblamirao se sa Crnom Gorom ljudi su sad progledali sa novim trenerom,a Kodro da ne pricamo vucara se po Svicarskoj 2 ligi..Horoz je napisao/la: ↑05 okt 2023, 10:53Dakle Miloševićevi kvaliteti su što ima integritet i posao mu nije o glavu?
Sve same pretpostavke, koje maskiraju činjenicu da je Milošević trener bez skoro ikakvog iskustva. Da je prevashodno fudbalski "političar".
Nama ne treba trener sa iskustvom vec neko ko ce biti demagog motivator da usmjeri ih ka cilju zato je Ciro razvalio sa reprezentacijom kad smo bili na dnu
Ćiro je prije svega bio izvrstan trener. To je dokazao po europskim ligama, gdje nema šuplje priče, pa tek onda motivator i demagog.
Ko misli da Ćiro nije bio taktičar i strateg, naivan je.
BiH je s Ćirom bila taktički zrela. Nije nas genijalni motivator Ćiro mogao motivisati da dobijemo Španiju i Portugal, al nas je utegao da dobijamo prosječne ekipe. To je trener.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac