Faruk Hadžibegić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Faruk Hadžibegić
Ljudi bi zvali igrača iz kadetske ekipe 

Aldin Turkesizdzezveubrazil je napisao/la: ↑19 feb 2023, 14:36Ovi komentari su samo dokaz koliko su navijači reprezentacije BiH priglupa i neuka svjetina, čast izuzecima koji se vjerovatno svakako ne oglašavaju u ovim komentarima.
Smoriše sa Precious Ugwuom, a ima genijalaca koji bi prostor otvarali supertalentovanom Adnanu Kanuriću.

Ja mislim da smo mi na forumu probrano drustvo uz par izuzetaka van ove zajednice

- BosniaBoston
- Kontakt:
Plus za Hadzibegića zbog transparentnosti. Ne znam što vas čudi to što je većina komentara na nivou osnovnoškolaca, većina raje ili ne prate sport ili su nažalost potkapacitirani ( ipak nam je prosječni IQ ispod 90).
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
- Kontakt:
Onaj jedan piše napad Armin Hodžić i Prevljak.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑19 feb 2023, 14:36Ovi komentari su samo dokaz koliko su navijači reprezentacije BiH priglupa i neuka svjetina, čast izuzecima koji se vjerovatno svakako ne oglašavaju u ovim komentarima.
Smoriše sa Precious Ugwuom, a ima genijalaca koji bi prostor otvarali supertalentovanom Adnanu Kanuriću.
Krpić, Turkeš, Pidro,onda ovi malci iz kadeta i juniora.
Jedan piše za Ugwuoa da je strašan igrač, gdje li ga je gledao samo

I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ljudi su niskog IQ-a i plus prate fudbal povrsno, izadje im clanak od Sinana ili u ovom slucaju SportSport i momci misle da se radi o novom De Ligtu.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
HahahahahhEspiritosanto je napisao/la: ↑19 feb 2023, 18:44Onaj jedan piše napad Armin Hodžić i Prevljak.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑19 feb 2023, 14:36Ovi komentari su samo dokaz koliko su navijači reprezentacije BiH priglupa i neuka svjetina, čast izuzecima koji se vjerovatno svakako ne oglašavaju u ovim komentarima.
Jedan piše za Ugwuoa da je strašan igrač, gdje li ga je gledao samo![]()

-
- Kontakt:
Onaj sto je napisao da je Adnan Kanuric ZASLUZIO poziv u reprezentaciju je definitivno odnio pobjedu u trci najvece izvale u komentarimaEspiritosanto je napisao/la: ↑19 feb 2023, 18:44Onaj jedan piše napad Armin Hodžić i Prevljak.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑19 feb 2023, 14:36Ovi komentari su samo dokaz koliko su navijači reprezentacije BiH priglupa i neuka svjetina, čast izuzecima koji se vjerovatno svakako ne oglašavaju u ovim komentarima.
Jedan piše za Ugwuoa da je strašan igrač, gdje li ga je gledao samo![]()
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- BenjooJutub
- Kontakt:
Da li ste svjesni da igrač kojeg mi prvi spomenemo na forumu, postane igrač kojeg spominju svi... Od medija do navijača. 
Koliko god bilo nevjerovatno, mislim da SS.ba forum ima ogromne zasluge što su pojedini zaigrali za BiH i što će pojedini zaigrati za BiH.
Tako da, molim vas nemojte svakoga spominjati ovdje
Koliko god bilo nevjerovatno, mislim da SS.ba forum ima ogromne zasluge što su pojedini zaigrali za BiH i što će pojedini zaigrati za BiH.
Tako da, molim vas nemojte svakoga spominjati ovdje
Mi ga ovdje pratimo u bocu ... kojeg smo mi IQ-a ... onako odokativno ...DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑19 feb 2023, 18:47Ljudi su niskog IQ-a i plus prate fudbal povrsno, izadje im clanak od Sinana ili u ovom slucaju SportSport i momci misle da se radi o novom De Ligtu.

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Svi smo ovdje prosječni. Da smo nešto iznad ne bi ovdje vrijeme provodili sa ostalom marvomDaVinci je napisao/la: ↑19 feb 2023, 20:38Mi ga ovdje pratimo u bocu ... kojeg smo mi IQ-a ... onako odokativno ...DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑19 feb 2023, 18:47Ljudi su niskog IQ-a i plus prate fudbal povrsno, izadje im clanak od Sinana ili u ovom slucaju SportSport i momci misle da se radi o novom De Ligtu.![]()

⚜️~⚜️~⚜️
Stvarno odgovara na pitanja
92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
Ja se kladim da od 3,4 miliona Bosanac koliko nas ima, mozda 20.000 prati fudbal konstantno i razumije se u njeg kako treba. I kakav god da je spisak, trazit ce jos nekog da bude na njemu. K'o sto momak prethodno rece, nema tu niko IQ preko 90. Odgledaju dvije utakmice repke i sude igraču na osnovu toga 20 godina.
Vico i Djeko mu ne daju da pozove Begovica
Palestina! Savez napolje! Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej!
Ovaj covjek je komedija, pa nismo mi Lesoto da selektor navijacima odgovara na pitanja iz kafane, snimano telefonom.
Da li se ovo desilo ikad u Evropi?
Da li se ovo desilo ikad u Evropi?
Ova fb stranica lopta.ba i ovi odgovori navijacima na njoj su dokaz da nam slijedi katastrofa.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Stvarno... Ozbiljnije je odgovaranje djece na online nastavi.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Ja konto ozbiljan covjek zivi u Evropi kad ono frajer zesca komedija.
Jel odgovorio za malog crnog iz Ajaxa? 

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
-
- Kontakt:
Koji ce nam klinac lik koji ne brani
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada