Amar Dedić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Re: Amar Dedić
Al’ hajde kontam naci Amaru neku zamjerku u nekom taktickom dijelu iako ih i tu nema, ali reci da nema motorickih sposobnosti…pa to je najveca provala 21. stoljeca, pa kad je i dijete bio vidjelo se da mu je to najveca prednost u odnosu na druge. Sigurno u top 10 najagilnijih bekova danasnjice, vecini bekova bi kukovi poispadali na ovim promjenama pravca i ritma koje on ima.
Jel neko gledao pregled današnje utakmice ? Pa kakva asistencija i kakvi golovi. Bukvalno lik puca od motorike.
Polako, korak po korak. Ne mora svak sa 21 igrati u Engleskoj.
Sljedeci logican korak je RBL, prekuca Bundesku i onda korak vise. Ima vremena za sve.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- ASD
- Kontakt:
Ne sjećam se da sam rekao da je veći potencijal. Ali jesam rekao da je dokazaniji na većem nivou. On, Livaković i Petković. Ne samo od Dedića, nego svih igrača Salzburga.
Isto tako sam rekao da će Salzburg biti igrački jači od Dinama, kada nabrojani igrači odu.
Pazi, Baturina je vjerovatno veći potencijal od Ivanušeca, a Ivanušec je bolji igrač.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Odlican je Amar, ali treba malo povuci rucnu. Do prije neki dan ga je Spinazzola izvozao. I totalno zatvoren protiv Luxa
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- ASD
- Kontakt:
Ovdje se stvoarilo par igrača što ne smiješ reći da imaju manu u igri.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑22 avg 2023, 10:05Odlican je Amar, ali treba malo povuci rucnu. Do prije neki dan ga je Spinazzola izvozao. I totalno zatvoren protiv Luxa
Ja kad sam ovdje pisao protiv Gojaka, ljudi me htjeli linčovati. Sada se public opinion promijenio.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Nita cudnoASD je napisao/la: ↑22 avg 2023, 10:07Ovdje se stvoarilo par igrača što ne smiješ reći da imaju manu u igri.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑22 avg 2023, 10:05Odlican je Amar, ali treba malo povuci rucnu. Do prije neki dan ga je Spinazzola izvozao. I totalno zatvoren protiv Luxa
Ja kad sam ovdje pisao protiv Gojaka, ljudi me htjeli linčovati. Sada se public opinion promijenio.

Ovaj igrac je postao neizostavan u prvih 11 kod forumskih strucnjaka. Na osnovu cega?
⚜️~⚜️~⚜️
Govorio si da je Sutalo igrac za top klubove u ligama petice. A on s 23 godine ipak ode u Ajax.
Ne treba povlačiti ručnu kada je Amar u pitanju. Pogledaš samo 2 gola i asistenciju zadnju utakmicu i vidis da dečko nerealno napreduje iz sezone u sezonu.
Jedini nas igrac sa vise nego realnim šansama da u roku 3 godine zavrsi u Realu , Barceloni, Bayernu, Cityu…
Naravno da je ogroman hype oko ovog momka.
Ne treba povlačiti ručnu kada je Amar u pitanju. Pogledaš samo 2 gola i asistenciju zadnju utakmicu i vidis da dečko nerealno napreduje iz sezone u sezonu.
Jedini nas igrac sa vise nego realnim šansama da u roku 3 godine zavrsi u Realu , Barceloni, Bayernu, Cityu…
Naravno da je ogroman hype oko ovog momka.
- ASD
- Kontakt:
Pa ja nikad nisam rekao da je on bezveze igrač. Čak mislim da se mogu naći moji postovi da sam ga hvalio kad je imao 16-17 godina. Tad sam ga prvi put uživo gledao u reprezentaciji.
-
- Kontakt:
Ja sam fasciniran zaista, nemam rijeci.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
-
- Kontakt:
A ko je mladi džematlija?
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
-
- Kontakt:
Amar Selimović, red bull u15, talentovan igrac.

Inače u Salzburgu mladjim kategorijama ima 5, 6 djecaka naseg porijekla koji obecavaju ali suvise rano reci da li Ce biti nesto od njih.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Rjesavaj ih odmah.Imajednabrigada je napisao/la: ↑25 avg 2023, 09:50Amar Selimović, red bull u15, talentovan igrac.![]()
Inače u Salzburgu mladjim kategorijama ima 5, 6 djecaka naseg porijekla koji obecavaju ali suvise rano reci da li Ce biti nesto od njih.

Ako nista ne bude od njih nema veze. Uradili smo sto je do nas.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Ma Habibović ih manje vise ima sve na oku mislim, dok staasavaju, sve su to djecaci mladji od u15, nisam bas toliko uticajan da mogu nesto rjesavati ali sam informisanDamirT je napisao/la: ↑25 avg 2023, 10:48Rjesavaj ih odmah.Imajednabrigada je napisao/la: ↑25 avg 2023, 09:50Amar Selimović, red bull u15, talentovan igrac.![]()
Inače u Salzburgu mladjim kategorijama ima 5, 6 djecaka naseg porijekla koji obecavaju ali suvise rano reci da li Ce biti nesto od njih.![]()
Ako nista ne bude od njih nema veze. Uradili smo sto je do nas.

Ono sto znam da ima ih 4 porijeklom iz Krajine, izdvaja se Begic kojem je inače babo iz Bihaća a mama od Gazibegovica sestra, Jusuf mu daidza.
I jedan Buzimljanin Bajrektarevic, onako.. nije los, inače babo mu na terminu dobar borben, pa ako se po jutru dan poznaje bice i od malog nesto

Ali kazem sve su to jos djeca, i tesko je sta konkretnije reci.
Od ovih starijih koji se polako definisu kao igraci tu su Nisic, Adzem, Selimovic, Cohodar,..
Koji Begic, kako se zove?Imajednabrigada je napisao/la: ↑25 avg 2023, 12:08Ono sto znam da ima ih 4 porijeklom iz Krajine, izdvaja se Begic kojem je inače babo iz Bihaća a mama od Gazibegovica sestra, Jusuf mu daidza.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Starter protiv brata po vjeri i naciji Jašića. Omić klupa.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:

mma trening, priprema se da preuzme kapitensku od Dzeke. U stilu Roy Keanea i samaranje u svlacionici ako se bude fuserilo
⚜️~⚜️~⚜️
Vidit cemo ga protiv HamuleDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑28 avg 2023, 21:21
mma trening, priprema se da preuzme kapitensku od Dzeke. U stilu Roy Keanea i samaranje u svlacionici ako se bude fuserilo

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Beduin, budzak, Edincapitano, Hardzavi, Micron, nebeskasila i 45 gostiju.