Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Re: Prenos utakmica PREMIJER lige BiH na TV?
Da tu si u pravu, rekao je bas FTV, mozda se snima nesto dole drugo, ko zna, ali koga briga. 

- Stone Island
- Kontakt:
Ma vjerovatno radi izvještaja !Rz88 je napisao/la:Da tu si u pravu, rekao je bas FTV, mozda se snima nesto dole drugo, ko zna, ali koga briga.
- Crveni_1922
Nista od utakmice Zrinjski-Velez evo pregled programa na BHT-u pise prenose Borac-Soroki!!
http://www.bhrt.ba/lat/default.wbsp?p=39&n=8.4.2009
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!
Crveni_1922 je napisao/la:Nista od utakmice Zrinjski-Velez evo pregled programa na BHT-u pise prenose Borac-Soroki!!

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- antipolitikaa
- Kontakt:
Ma normalno...
,zaboli me kit... ionako cu biti na utakmici ali radi svega ovog I fuck bht1 

Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!
a **** ih retardirane,kakav bola borac siroki cc..
imal iko jaci??

- antipolitikaa
- Kontakt:
a sta ces mase nego ti lijepo upali radio i slusaj sramotu svog kluba.
Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!
bolje da vam sramotu negleda cijela BiH, uostalom sljedece godine ste u 2.ligi morate se privikavati...mase_ra je napisao/la:a **** ih retardirane,kakav bola borac siroki cc..
- Crveni_1922
Jurek Jurek pamet u glavu pazi malo sta pricas !!jurek je napisao/la:bolje da vam sramotu negleda cijela BiH, uostalom sljedece godine ste u 2.ligi morate se privikavati...mase_ra je napisao/la:a **** ih retardirane,kakav bola borac siroki cc..
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!
jurek jel tebe iko ista pitao? haj spavaj..jurek je napisao/la:bolje da vam sramotu negleda cijela BiH, uostalom sljedece godine ste u 2.ligi morate se privikavati...mase_ra je napisao/la:a **** ih retardirane,kakav bola borac siroki cc..
imal iko jaci??

trebam tvoje dopustenje?mase_ra je napisao/la:jurek jel tebe iko ista pitao? haj spavaj..jurek je napisao/la:bolje da vam sramotu negleda cijela BiH, uostalom sljedece godine ste u 2.ligi morate se privikavati...mase_ra je napisao/la:a **** ih retardirane,kakav bola borac siroki cc..
ajde balo smiri se i ne pravi se neki huligan preko interneta nego odi na neku utakmicu
- rob do bagro
- Kontakt:
projekat se zove ''DERBI KOLA'' a oni prenose Borac-Siroki boze sacuvaj

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
trebali su ubaciti celik-modrica, oba se tima grcevito bore za ostanak
ovaj projekat DERBI KOLA je izgubio svaki smisao treba ga sto prije ukinut
Danas Borac - Široki 16h
Subota Široki - Sarajevo 20.10h

E moj bože, jadan ovaj napaćeni narod. Široki igra lijepo i ugodno oku, ali nije to onaj epitet "derbija", da se naježiš kad čuješ...Kevin je napisao/la:Danas Borac - Široki 16h
![]()
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Mi bi odmah nešto ukidali, a do juče nijedna utakmica nije bila na TV. Samo neka se krenulo sa prenosima, svaka čast BHT1.
- bistrikboy
- Kontakt:
Ljudi imaju programsku semu koju ne zele mijenjati,to treba razumiti,nebi je promjenili ni za jednu utakmicu na ovoj planeti pa nece ni za ovu,a ovako su bar donekle izasli ljubiteljima fudbala u susret... 

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Borac - Široki ne...ali Široki - Sarajevo sigurno je derbiKnele je napisao/la:E moj bože, jadan ovaj napaćeni narod. Široki igra lijepo i ugodno oku, ali nije to onaj epitet "derbija", da se naježiš kad čuješ...Kevin je napisao/la:Danas Borac - Široki 16h
![]()
A zašto BiH javnost konstatno gleda par istih ekipa (Borac, Sarajevo, Zrinjski, Široki), dobro, znam o onom ugovoru sa 8 (osam) ekipa, ali daj da javnost ponekad vidi Orašje, Slaviju (najviše zbog penala koje dobivaju), Modriču, Posušje, Zvijezdu...Da vidimo taj "kvalitet", od navedenih gore u prvoj rečenici smo dosta vidjeli.Kevin je napisao/la:Borac - Široki ne...ali Široki - Sarajevo sigurno je derbiKnele je napisao/la:E moj bože, jadan ovaj napaćeni narod. Široki igra lijepo i ugodno oku, ali nije to onaj epitet "derbija", da se naježiš kad čuješ...Kevin je napisao/la:Danas Borac - Široki 16h
![]()
Sanjam da na TV-u gledam Zvijezdu

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 55 gostiju.