Facebook (pitanja, problemi...)

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Kada bi vi birali u ŠBBKBB scenariju, izabrali bi:

Seve
59
36%
Jelena
106
64%

Ukupno glasova: 165

CoDe
Kontakt:

Re: Facebook ;)

Post Postao/la CoDe » 02 sep 2010, 01:52

hodža je napisao/la:
Stivi_Dzi je napisao/la:A ja sam bas jednom gledo na tv-u, ja mislim da je bio hayat u pitanju, neka emisija neam pjma sad koja je, i tako oni izasli u grad i pitaju raju kako se provede bajram kod njih, i pitaju jednu k.urvetinu koja je vise otkrila nego sto je sakrila, i ona odgovara "pa eto vidite opijamo se hehehe" i pitaju je i kolko si do sad popila a ona odgovara "pa dva jegera i sedam piva, hehehe" ono kao ona se time ponosi, **** ti ba nas seljakluk, zbog takvih ljudi bi u zemlju propao, vise bi volio da me Bog stvorio ko kera neg sto me stvorio da budem covjek pa da se moram porediti sa takvim gadovima kao sto su ti koji se opijaju za ramazan i bajram !
jel' ova ??? :lol:

[youtube][/youtube]
e, hljeba ti nemala akobogda . haj , ba napit se prvi maj ovo ono proslava al BAJRAM !
Ofirno do bola . Da izvinete ovo treba zigu i cao :mrgreen:
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 02 sep 2010, 02:38

vuvu_zzz je napisao/la:najvise su krivi ovi kvazi pjevaci iz Srbije sto dolaze za bajram da zarade koju paru :evil:
Uopste nisu ;)
Glup i primitivan je narod koji ode na ove bajramske partije. Cuj bajramski parti. Ne znam da li da placem il da se smijem.

Sto se tice pjevaca, ljudi rade svoj posao. Zovnu ih, uzmu masnu lovu, otpjevaju i dovidjenja do slijedeceg Bajrama.
Problem je u glupom Bosnji, koji jedva ceka da popije 7 jegera.
Naravno, nemojmo zaboraviti da je protekli mjesec bio castan i uzorit musliman, cak je otis'o i na teraviju za 27. noc, bio u prvom safu ba.

"Al' sam se zato unistio za Bajram dede mi mrtvog, kuci me ba nosili, nisam sebi dolazio 3 dana, musafa mi."

Ma fuj.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 02 sep 2010, 02:43

ribery je napisao/la:
vuvu_zzz je napisao/la:najvise su krivi ovi kvazi pjevaci iz Srbije sto dolaze za bajram da zarade koju paru :evil:
Uopste nisu ;)
Glup i primitivan je narod koji ode na ove bajramske partije. Cuj bajramski parti. Ne znam da li da placem il da se smijem.

Sto se tice pjevaca, ljudi rade svoj posao. Zovnu ih, uzmu masnu lovu, otpjevaju i dovidjenja do slijedeceg Bajrama.
Problem je u glupom Bosnji, koji jedva ceka da popije 7 jegera.
Naravno, nemojmo zaboraviti da je protekli mjesec bio castan i uzorit musliman, cak je otis'o i na teraviju za 27. noc, bio u prvom safu ba.

"Al' sam se zato unistio za Bajram dede mi mrtvog, kuci me ba nosili, nisam sebi dolazio 3 dana, musafa mi."

Ma fuj.
Potpis
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 02 sep 2010, 03:17

Tito vrati se, nije za svakog roba sloboda !
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 02 sep 2010, 03:44

ma znam brate sve je od covjeka do covjeka zapravo kakav je ko..ako je neko kako treba njega nemoze ni sta izmjeniti....a zasto ja govorim ono, pa jednostavno da nema tih "bajramskih ludila" narod ne bi imao gdje izaci i glupirati se za Bajram, i ja vidim tu najvecu krivicu,....naravno moze on i kod kuce napraviti slican party ali barem nije javno i nema tih turbogovana...ako vec hoces da provedes negdje blagdan zasto ne odes na bajramski koncert ilahija....dakle mene ne zanima sta on radi kod kuce, ali na javnom mjestu za vrijeme Bajrama se opijati je van svake pameti...sramota...ali svak ce za sebe odgovarati,...
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w

http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg

--------------TO BE CONTINUED--------------

DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 02 sep 2010, 04:17

KONGO je napisao/la:Tito vrati se, nije za svakog roba sloboda !
cudno ovo zvuci kad sa sportske strane pogledas :D

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 02 sep 2010, 09:57

Kao što @Ribery reče, kriv je narod(stoka, kako god). Nisam vjernik, no ipak poznajem materiju(daleko od toga da je poznajem u tančine, da se razumijemo). Sjećam se da sam otišao u džamiju na Bajram-namaz(prije 4-5 godina), te da je hodža rekao:"Večeras imate bajramski party piva, znam da će mnogi od vas otići tamo". Dakako, tako je i bilo. Helem, ono što mene nervira(vidim i većinu vas) su ovdašnji "vjernici". Oni uzimaju iz vjere ono što im odgovara, a popuju ostalima kako treba ovo, ono, kako ovo nije ispravno, bla, bla, bla...Ne moram ni naglašavati da su isti ti vjernici "udarali" prije braka, kako se uništavaju za Bajram, dok cijeli Ramazan preposte. Gdje je tu logika, pobogu?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 02 sep 2010, 11:12

E sto volim sto mi je apsolutno svejedno po tim religioznim pitanjima. :lol:

Stoput je vrijednije i vaznije biti osoba, primarno, imati svoje eticke i moralne kodekse. Ako to uskladis, ne treba ti nikakve i nicije dogme, sam ces se ponasati ''kako treba''. Na kraju krajeva, pored svega ostalog duhovnog, to je samo jos jedan mehanizam socijalne kontrole.
...Život za Široki...

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 02 sep 2010, 11:17

ŠB_Fidelis je napisao/la:E sto volim sto mi je apsolutno svejedno po tim religioznim pitanjima. :lol:
Također.Svako ima svoju glavu i mozak i neka radi sta vec zeli,nekom ce to odgovarati nekome ne,sasvim ne bitno,sve dok ne narusava neciju slobodu moze raditi sta zeli.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 02 sep 2010, 11:26

Eee zato u Kaknju kafici rade do 11, ne mozes se napiti i da hoces.. Svi tad kuci odose.. :D :D
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 05 sep 2010, 22:15

CoDe je napisao/la:
hodža je napisao/la:
Stivi_Dzi je napisao/la:A ja sam bas jednom gledo na tv-u, ja mislim da je bio hayat u pitanju, neka emisija neam pjma sad koja je, i tako oni izasli u grad i pitaju raju kako se provede bajram kod njih, i pitaju jednu k.urvetinu koja je vise otkrila nego sto je sakrila, i ona odgovara "pa eto vidite opijamo se hehehe" i pitaju je i kolko si do sad popila a ona odgovara "pa dva jegera i sedam piva, hehehe" ono kao ona se time ponosi, **** ti ba nas seljakluk, zbog takvih ljudi bi u zemlju propao, vise bi volio da me Bog stvorio ko kera neg sto me stvorio da budem covjek pa da se moram porediti sa takvim gadovima kao sto su ti koji se opijaju za ramazan i bajram !

[youtube][/youtube]
e, hljeba ti nemala akobogda . haj , ba napit se prvi maj ovo ono proslava al BAJRAM !
Ofirno do bola . Da izvinete ovo treba zigu i cao :mrgreen:
jadno :|

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 06 sep 2010, 00:13

hodža je napisao/la:

[youtube][/youtube]
joj ako mi babo bude ovo gled'o. :mrgreen:

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 06 sep 2010, 01:17

Zensko - sinonim za glupost. Sad ona misli da je u centru paznje...a hebo majku..danas je tesko biti glup-velika konkurencija. Evo u Cazinu "Bajramski party discoteka XL-gostuje Zeljko Jokismovic".

Hajd sta me boli qrac za ti...al kad vidim da ljudi vise idu slusati to,a ima bajramski koncert ilahija i kasida...SRAMOTA
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 06 sep 2010, 01:27

majestic24 je napisao/la:Zensko - sinonim za glupost. Sad ona misli da je u centru paznje...a hebo majku..danas je tesko biti glup-velika konkurencija. Evo u Cazinu "Bajramski party discoteka XL-gostuje Zeljko Jokismovic".

Hajd sta me boli qrac za ti...al kad vidim da ljudi vise idu slusati to,a ima bajramski koncert ilahija i kasida...SRAMOTA
Inace, Buzimljani su glavni u XL-u. :)
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 06 sep 2010, 01:34

Prije neki dan na fb dobijam poziv na Bajramsko ludiloooooo (jedno 5-6 o) u Kazanmahali (kafana u Tuzli)... cuj bajramsko ludilo, pa kad mi to kaze hocu da senem... a ovu gore nema potrebe komentarisat... :evil:
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 06 sep 2010, 01:37

nime_tm87 je napisao/la:
hodža je napisao/la:

[youtube][/youtube]
joj ako mi babo bude ovo gled'o. :mrgreen:
To je najjadnije ! cuj "ako mi ovo babo bude gledo" da imas obraza nebi spomenula babu takva pijana ! :roll:
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 17 sep 2010, 14:17

Meni sifru hakovali.Hebo ih otac u hakere Bog te pito sta su radili. :evil: :evil: :evil:
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 17 sep 2010, 14:21

Urban Batalion je napisao/la:Meni sifru hakovali.Hebo ih otac u hakere Bog te pito sta su radili. :evil: :evil: :evil:
Sad ti ukucaj kako ti ide email i idi forget pasword i napravis drugu sifru ;) tako su i meni pa samo napravio drugu..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 17 sep 2010, 14:28

harry_90 je napisao/la:
Urban Batalion je napisao/la:Meni sifru hakovali.Hebo ih otac u hakere Bog te pito sta su radili. :evil: :evil: :evil:
Sad ti ukucaj kako ti ide email i idi forget pasword i napravis drugu sifru ;) tako su i meni pa samo napravio drugu..
Stari i od hotmaila su hakovali uspio sam probit svoj hotmail nazad. ;)

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 17 sep 2010, 14:38

harry_90 je napisao/la:
Evo vratio sam sve.

Dok sam ja bio haker oni su u pelenama se valjali (hakeri danasnji). :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.