Otkud tebi da je 12 hiljada pusteno? Ovdje samo rekla kazala izgledafudbalfudbal je napisao/la: ↑09 avg 2021, 17:38Ljudi nije prodato sve, moguće je da za danas planirani dio ulaznica je prodat ali znate li vi sta je 12 000 karata![]()
RSD Velež - Evropa
Re: RSD Velež - Evropa
-
- Kontakt:
mrjasmin je napisao/la: ↑09 avg 2021, 17:44Otkud tebi da je 12 hiljada pusteno? Ovdje samo rekla kazala izgledafudbalfudbal je napisao/la: ↑09 avg 2021, 17:38Ljudi nije prodato sve, moguće je da za danas planirani dio ulaznica je prodat ali znate li vi sta je 12 000 karata![]()
Kako nece biti kad nema sluzbenih informacija, mogu samo nagadjat zdra’o Švedska
Ti si naša ljubav jedina!

Uze li ti karte?
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Normalno
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Valjda nece u cetvrtak prisjest ...

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
-
- Kontakt:
Raspodjela karata katastrofa, nikakve selekcije, nikakve transparentnosti, istoka nema u 12:15 h.
Razmislit ću dobro o članskim i o rekvizitiima za naredne sezone!
Sretno Rođeni!

Sretno Rođeni!
Kad stave da prednost kupovine imaju clanovi i da se moze kupiti samo jedna karta aj kuku kakva clanska ja isao 1999 godine na gostovanja, ne mogu kupit kartu djetetu jer nema clansku...
stave slobodnu prodaju bez ikakvih ogranicenja aj kuku kupuju po 20-30 karata ja sa clanskom ne mogu kupit za Istok...
Podjele karte po danima da ima svaki dan do utakmice odredjeni broj karata zbog ljudi koji ne mogu doc samo jedan dan zbog posla ili slicno, opet kuku ja iso rekli mi prodane karte, a sutra opet pustili u prodaju.
Kuku kako nema prodaja u Sarajevu, stave prodaju i u Sarajevu sad aj kuku uz duzno postovanje nasim Sarajlijama zasto je toliko karata njima poslano, i sto se ne prodaju u Jablanici, Konjicu...
A za obe dosadasnje utakmice su karte nosene i u Jablanicu i Konjic za raju.
Sta vise pise iz vas i kakva je frka, karata ima i bit ce ih i na dan utakmice. Stalno isti ljudi, i stalno ista prica.

stave slobodnu prodaju bez ikakvih ogranicenja aj kuku kupuju po 20-30 karata ja sa clanskom ne mogu kupit za Istok...
Podjele karte po danima da ima svaki dan do utakmice odredjeni broj karata zbog ljudi koji ne mogu doc samo jedan dan zbog posla ili slicno, opet kuku ja iso rekli mi prodane karte, a sutra opet pustili u prodaju.
Kuku kako nema prodaja u Sarajevu, stave prodaju i u Sarajevu sad aj kuku uz duzno postovanje nasim Sarajlijama zasto je toliko karata njima poslano, i sto se ne prodaju u Jablanici, Konjicu...
Sta vise pise iz vas i kakva je frka, karata ima i bit ce ih i na dan utakmice. Stalno isti ljudi, i stalno ista prica.

Ne mogu brate svi na Istok!
Ja sam večeras došao do karte za Istok, a nisam je dobio čekajući u redu.
Uvjek neko mjenja, prodaje.
Na kraju krajeva, nebitno je koja je tribina.
Bitno je ući na stadion.
Ja sam večeras došao do karte za Istok, a nisam je dobio čekajući u redu.
Uvjek neko mjenja, prodaje.
Na kraju krajeva, nebitno je koja je tribina.
Bitno je ući na stadion.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
- Kontakt:
Sve s brda s dola drug, za utakmicu protiv Rudara nema sjevera u 12:10, da bi tu večer lik na Gazpromu u južnom logoru tuce dedare prodavao. Jeli to evropski transparentni Velež?!
Halo bola!
Halo bola!
-
- Kontakt:
Apsolutno da ne mogu, to stoji. I da se mora mnogo podijeliti sponzorima i to stoji, ali da se nikakva selekcija ne napravi za utakmicu godine je veliki propust!
Likovi koji jednom u 10 godina odu na tekmu dobili danas istok na regularan način a raja koja krvari godinama i od mizernih plata izdvaja za članstvo i donatorske i sve ostalo ne može da dobije.
Ne pišem ovo samo radi sebe!
- OldFashioned
- Kontakt:
Tačno 'vako.RAdolinaSunca je napisao/la: ↑09 avg 2021, 22:06Raspodjela karata katastrofa, nikakve selekcije, nikakve transparentnosti, istoka nema u 12:15 h.
Sretno Rođeni!![]()
![]()
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Blago tebe haha, ja sam mislio sutra ranije do Mostara skoknut, samo ne znam kad tacno otvaraju taj fan shop.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Upravo je ovako. Potpisujem od prve do zadnje riječi.Rodjeni81 je napisao/la: ↑09 avg 2021, 22:22Kad stave da prednost kupovine imaju clanovi i da se moze kupiti samo jedna karta aj kuku kakva clanska ja isao 1999 godine na gostovanja, ne mogu kupit kartu djetetu jer nema clansku...
Sta vise pise iz vas i kakva je frka, karata ima i bit ce ih i na dan utakmice. Stalno isti ljudi, i stalno ista prica.![]()
![]()
![]()
Uvijek isto sa istim likovima, i uvijek neko drugi kriv.
-
- Kontakt:
Pitanje za vas obojicu, koji su to likovi i kad sam ja imao primjedbu u vezi karata?! Pronađi mi taj post pa da se izbrišem s foruma.Baader je napisao/la: ↑09 avg 2021, 22:54Upravo je ovako. Potpisujem od prve do zadnje riječi.Rodjeni81 je napisao/la: ↑09 avg 2021, 22:22Kad stave da prednost kupovine imaju clanovi i da se moze kupiti samo jedna karta aj kuku kakva clanska ja isao 1999 godine na gostovanja, ne mogu kupit kartu djetetu jer nema clansku...
Sta vise pise iz vas i kakva je frka, karata ima i bit ce ih i na dan utakmice. Stalno isti ljudi, i stalno ista prica.![]()
![]()
![]()
Kome nije uredu jedan član jedan karta(pa naredne dane ostali) taj nije dobar u glavi, a najlakše je paušalno mlatnuti "uvijek će biti nezadovoljnih"...
Ima ih brate pun grad, znas ako si odavde. Upravo takvim kojima nije uredu jedan clan jedna karta koji su digli frku zbog toga pravila za ligaske utakmice danas seru kao kako neko uzme 20 karata nema ni clansku, klasicni zugatori svega i svacega.RAdolinaSunca je napisao/la: ↑09 avg 2021, 22:59Pitanje za vas obojicu, koji su to likovi i kad sam ja imao primjedbu u vezi karata?! Pronađi mi taj post pa da se izbrišem s foruma.Baader je napisao/la: ↑09 avg 2021, 22:54Upravo je ovako. Potpisujem od prve do zadnje riječi.Rodjeni81 je napisao/la: ↑09 avg 2021, 22:22Kad stave da prednost kupovine imaju clanovi i da se moze kupiti samo jedna karta aj kuku kakva clanska ja isao 1999 godine na gostovanja, ne mogu kupit kartu djetetu jer nema clansku...
![]()
![]()
Kome nije uredu jedan član jedan karta(pa naredne dane ostali) taj nije dobar u glavi, a najlakše je paušalno mlatnuti "uvijek će biti nezadovoljnih"...
Jednostavno je za utakmice u ligi gdje je bilo 1500 karata klub je objavio da clanovi imaju prednost, tako je i bilo naravno delegati su i tad srali sto tako kakva su to pravila **** ih clanska je li clanska mjerilo ljubavi i slicno... Za ove utakmice u Europi ima sasvim dovoljno karata za sve i nije bilo potrebe nista poduzimati i ostat ce neprodanih karata kao sto je ostalo i za prosle dvije utakmice.
-
- Kontakt:
Rodjeni81 je napisao/la: ↑09 avg 2021, 23:08Ima ih brate pun grad, znas ako si odavde. Upravo takvim kojima nije uredu jedan clan jedna karta koji su digli frku zbog toga pravila za ligaske utakmice danas seru kao kako neko uzme 20 karata nema ni clansku, klasicni zugatori svega i svacega.RAdolinaSunca je napisao/la: ↑09 avg 2021, 22:59Pitanje za vas obojicu, koji su to likovi i kad sam ja imao primjedbu u vezi karata?! Pronađi mi taj post pa da se izbrišem s foruma.
Jednostavno je za utakmice u ligi gdje je bilo 1500 karata klub je objavio da clanovi imaju prednost, tako je i bilo naravno delegati su i tad srali sto tako kakva su to pravila **** ih clanska je li clanska mjerilo ljubavi i slicno... Za ove utakmice u Europi ima sasvim dovoljno karata za sve i nije bilo potrebe nista poduzimati i ostat ce neprodanih karata kao sto je ostalo i za prosle dvije utakmice.

-
- Kontakt:
Odavde sam brate moj, ima nas u dolini sunca preko cijele godine. 
Delegata ima svakako, ali jedan ozbiljan klub poput našeg Veleža mora imati jasna pravila i držati se istih a ne da se karte prodaju po benzinskim, a ovamo neko čekao po PS-u na 45°C i nije dobio nikako ili nije dobio željenu tribinu.
Znam ja da nije vrijeme da se "gone" neki principi, otići ću makar sjedio pred onim kućama iznad juga ali da se ovo moglo bolje organizovati sigurno da jeste...

Delegata ima svakako, ali jedan ozbiljan klub poput našeg Veleža mora imati jasna pravila i držati se istih a ne da se karte prodaju po benzinskim, a ovamo neko čekao po PS-u na 45°C i nije dobio nikako ili nije dobio željenu tribinu.
Znam ja da nije vrijeme da se "gone" neki principi, otići ću makar sjedio pred onim kućama iznad juga ali da se ovo moglo bolje organizovati sigurno da jeste...

Ma bezveze je što su dali da jedna osoba uzme 20 karata i tačka. To je jednostavno previše za ovakvu utakmicu., pogotovo kad se zna da sponzori dobivaju istok tako da nisu smjeli dozvolit da prakticno stotinjak ljudi pokupi svu tribinu !
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Kada je veći broj karata u prodaji, smješno je govoriti o nekakvoj selekciji.
Kada je broj bio ograničen, naš klub je izvršio selekciju i time pokazao svoju transparentnost i pažnju prema članovima.
Ko želi na svaku domaću utakmicu, imaju brate godišnje karte.
Smješno je pričati kako ćeš razmisliti o rekvizitima i sveme radi pojedinaca koji iskoriste svaku situaciju za vlastitu zaradu. Nemože uprava sjediti i pratiti ko uzima karte i koliko.
Hiljade ljudi je doniralo, krvarilo i pomagalo Veležu, a svak misli da je on preči. Većina nas bi uzela tih 20 karata da je bila u mogućnosti, takvi smo.
Ja se nadam da ćete u ova dva dana doći do željenog Istoka, jer mi je važnije da pravi navijači dođu na pravo mjesto nego neki koji će možda prvi put na utakmicu Veleža.
Kada je broj bio ograničen, naš klub je izvršio selekciju i time pokazao svoju transparentnost i pažnju prema članovima.
Ko želi na svaku domaću utakmicu, imaju brate godišnje karte.
Smješno je pričati kako ćeš razmisliti o rekvizitima i sveme radi pojedinaca koji iskoriste svaku situaciju za vlastitu zaradu. Nemože uprava sjediti i pratiti ko uzima karte i koliko.
Hiljade ljudi je doniralo, krvarilo i pomagalo Veležu, a svak misli da je on preči. Većina nas bi uzela tih 20 karata da je bila u mogućnosti, takvi smo.
Ja se nadam da ćete u ova dva dana doći do željenog Istoka, jer mi je važnije da pravi navijači dođu na pravo mjesto nego neki koji će možda prvi put na utakmicu Veleža.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.