Olympique Lyonnais

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

BIHfan
Kontakt:

Re: Olympique Lyonnais

Post Postao/la BIHfan » 15 sep 2010, 09:55

Monolog je napisao/la:Da, znam da je golobrad, te da je vjerovatno izgorio od želje da se pokaže u najboljem svjetlu kada je CL u pitanju. Da se razumijemo, ne kažem ja da on neće biti dobar(da li bližoj ili daljoj budućnosti), ali trenutno nije za Lyona ili bilo koje ekipe takvog renomea.
Pa moze probi kao 3 lijevi bek u ekipi. Prvi je Cissokho, a drugi Bastos. Samo sto je Bastos sinoc igrao na poziciji lijevog krila, radi suspenzije Delgada.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 15 sep 2010, 10:03

a ruznih onih dresova u lyona, Boze sacuvaj..
Volim te Bosno!!!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 15 sep 2010, 10:08

xavi26 je napisao/la:a ruznih onih dresova u lyona, Boze sacuvaj..
Meni su dresovi bas dobri, mozda onaj dres tamno crvene boje je jedino los, al ostala dva su odlicna.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 15 sep 2010, 10:11

Lyon nemože poštenu priliku stvoriti. Treba nešto mjenjati u vezi i napadu.
...što je više lome to je volim jače...

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 15 sep 2010, 10:12

jacky09 je napisao/la:Lyon nemože poštenu priliku stvoriti. Treba nešto mjenjati u vezi i napadu.
Da nisi zaboravio reci da treba Pjanica zamjenjiti,ipak to je tvoj stil pisanja,pluvanje po Bosanskom i velicanje "velike" Hrvatske
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 15 sep 2010, 10:14

Hairlija je napisao/la:
jacky09 je napisao/la:Lyon nemože poštenu priliku stvoriti. Treba nešto mjenjati u vezi i napadu.
Da nisi zaboravio reci da treba Pjanica zamjenjiti,ipak to je tvoj fazon
Ne.
Nisam mislio mjenjat igrače nego formaciju..
Jednostavno teško dolaze u šanse, a i gol su dali više sretno nego spretno.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 15 sep 2010, 15:54

Nije mi Lyon nesta na pocetku ove sezone,kada KOlodzieczak primi loptu coveka 100 znojeva oblije,jednostavno premlad je da bi odmah ovako dobijao sansu,sa njim treba polako kao sa Gonalonom davati mu priliku na kraju tekme cisto da stekne iskustvo,pa tek onda mu nakon 1-2 takve sezone davati sansu u prvoj postavi.
Prijatno me iznenadio Lovren,odlicna partija jedna od najboljih koje sam ja gledao,kao da mu je prijalo sto 2 sezone trenira sa igracima poput Crisa,Reveillea,Cissokha i ostali odbrambrenih igraca,mnogo bolje izgleda nego kada je tek dosao.No vidi se da ekipi u odbrani fali pre svega Cris on je alfa i omega ovoga tima.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Keane_Roy
Kontakt:

Post Postao/la Keane_Roy » 15 sep 2010, 16:10

Devil je napisao/la:Nije mi Lyon nesta na pocetku ove sezone,kada KOlodzieczak primi loptu coveka 100 znojeva oblije,jednostavno premlad je da bi odmah ovako dobijao sansu,sa njim treba polako kao sa Gonalonom davati mu priliku na kraju tekme cisto da stekne iskustvo,pa tek onda mu nakon 1-2 takve sezone davati sansu u prvoj postavi.
Prijatno me iznenadio Lovren,odlicna partija jedna od najboljih koje sam ja gledao,kao da mu je prijalo sto 2 sezone trenira sa igracima poput Crisa,Reveillea,Cissokha i ostali odbrambrenih igraca,mnogo bolje izgleda nego kada je tek dosao.No vidi se da ekipi u odbrani fali pre svega Cris on je alfa i omega ovoga tima.
Cini mi se da je Lovren presao u Lyon u zadnjem zimskom prelaznom roku tj. u januaru tako da ne trenira ni punu sezonu sa prvotimcima Lyona

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 15 sep 2010, 16:38

Da u pravu si ja sam se istripovao da je u zimu 2009 dosao. :oops:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 15 sep 2010, 16:41

Cudo nema harishp da ga malo kritikuje. :lol:
Lovren je odlicno napredovao i sigurno je buducnost kluba. Neko je mislio da je ovo greska Lyona, ali ce se ispostvaiti da je Lyon opet pogodio sa ovim momkom kao i vecina igraca koje je uprava dovela. 8-)
FK DELFIN NEUM

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 20 sep 2010, 00:07

Puel idi bolan, ucini nam svima uslugu, jer nisi sposoban voditi najbolji Francuski klub. :evil: :evil: :evil: :evil:
FK DELFIN NEUM

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 20 sep 2010, 00:10

Kakav je bio Lovren danas?
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 sep 2010, 00:37

Ted Mosby je napisao/la:Kakav je bio Lovren danas?
''Odlican,zahvaljujuci njemu i takvima dobro stoje na tabeli.Stub odbrane'' :lol: :roll:
Sto kaze @BIHfan ''pogodili'' su sa Lovrenom,''ali ko' prstom u go-vno''. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 20 sep 2010, 07:37

Monolog je napisao/la:Bolje bi bilo da Puel nije igrao polufinale CL sa Lyonom, jer ga sada ne bi bilo na klupi. A, i ono igranje je, morate priznati, bilo na nož. Iskreno se nadam da ćete ga otjerati, jer on nije u stanju postaviti ekipu ni protiv Lorienta, a kamoli protiv nekih jačih francuskih ekipa. U CL su ga uvijek inspirisani pojedinci izvlačili, ali mislim da je tome kraj.
Ovo napisah prije 2-3 sedmice(a isto sam napisao i na kraju prošle sezone).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

M. Scofield
Kontakt:

Post Postao/la M. Scofield » 20 sep 2010, 08:58

harishp je napisao/la:
''Odlican,zahvaljujuci njemu i takvima dobro stoje na tabeli.Stub odbrane'' :lol: :roll:
Sto kaze @BIHfan ''pogodili'' su sa Lovrenom,''ali ko' prstom u go-vno''. :mrgreen:
Hajde pošteno reci da nisi pogledao nijednu Lyonovu utakmicu ove sezone
Audere est Facere

bubreg
Kontakt:

Post Postao/la bubreg » 20 sep 2010, 10:06

Ma igraju katastrofa, ko god kaze drugacije laze. Sad jeli do igraca (mada po imenima nebi trebalo biti), ili je do taktike, neiugranosti, ili je to cisto nedostatak juninha :P to ni veliki strucnjak poput recimo Domenecha nebi znao reci.

Puel out , Domenech in !!! :shock: :lol:
Izađite na balkone, pojedite šampinjone.

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 20 sep 2010, 10:35

BIHfan je napisao/la:Puel idi bolan, ucini nam svima uslugu, jer nisi sposoban voditi najbolji Francuski klub. :evil: :evil: :evil: :evil:
Deschamp vodi Marseille a ne Puel 8-)
A Gourcuff otiso u Lyon i svi kontaju propade Bordeaux kad ono hop 2 komada. Ne bih da zafrkavam ali lose igrate skroz. Nesto morate mijenjati pod hitno
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 20 sep 2010, 12:29

Raul7 je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:Puel idi bolan, ucini nam svima uslugu, jer nisi sposoban voditi najbolji Francuski klub. :evil: :evil: :evil: :evil:
Deschamp vodi Marseille a ne Puel 8-)
A Gourcuff otiso u Lyon i svi kontaju propade Bordeaux kad ono hop 2 komada. Ne bih da zafrkavam ali lose igrate skroz. Nesto morate mijenjati pod hitno

Uh Deshamp je isto tako veliki trener, Spartak Moskva ih u sred Marseja pobjedi, a i stvarno je tesko pobjedit Aarles. :roll:
Sto se tice igre OM i OL u prvenstvu su u istoj situaciji koja se moze opisati kao katastrofa.
FK DELFIN NEUM

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 20 sep 2010, 14:01

harishp je napisao/la:
Lyon u prvom poluvremenu nije mogao preći centar, a za to sigurno nisu "zaslužni" braniči. ;)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 sep 2010, 17:38

jacky09 je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Lyon u prvom poluvremenu nije mogao preći centar, a za to sigurno nisu "zaslužni" braniči. ;)
Zato su ovi iz Bordouxa prelazili na njihovu polovinu i pravili igranku u sesnaestercu kako su htjeli.A tu je zasluzan onaj sto dohvaca lopte na teren,garant.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Ligue 1”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.