BiH :Italija, stadion Koševo, gledalaca 40.000, rezultat 2:1, ko se sjećaAmarinho je napisao/la:Pa kad prvi put od postojanja nase reprezentacije - evo sad ce 25 godina - uzmemo neku velesilu, od tog trenutka cu pocet da vjerujem da mozemo. A ovako mi je bezveze da se nadam necemu sto se jos nikad nije ni desilo... bod kuci protiv Italija i neki minimalan poraz u gostima je to sto ocekujem. Sve i da igramo bolje, da se nosimo s njima..fali nam taj zadnji "slif", nismo drski kao Hrvati recimo sto uzimaju redovno velikane.Tristan10 je napisao/la: Normalno da svakog protivnika moras respektovati. Pogotovo ovo za Finsku. Ali ne kontam onda sto uopste gledas ili igras fudbal ako ne mislis da jednom mozes osvojiti bod ili bodove protiv jedne reprezentacije koja je po tradiciji velesila. Takve utakmice sluze da nesto pokazes, i samo kroz njih mozes da promovises svoje igrace, da naprave neki iskorak.
Euro 2020 - Kvalifikacije
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Euro 2020 - Kvalifikacije
Ne sjecam se, imao sam 6 godina.Esport je napisao/la: BiH :Italija, stadion Koševo, gledalaca 40.000, rezultat 2:1, ko se sjeća
Ali ljudi nas pustili, dosli iz humanitarnih razloga...

Svašta.Amarinho je napisao/la:Ne sjecam se, imao sam 6 godina.Esport je napisao/la: BiH :Italija, stadion Koševo, gledalaca 40.000, rezultat 2:1, ko se sjeća

Sta svasta????Esport je napisao/la:Svašta.Amarinho je napisao/la:Ne sjecam se, imao sam 6 godina.Esport je napisao/la: BiH :Italija, stadion Koševo, gledalaca 40.000, rezultat 2:1, ko se sjeća
Pa jesi li ozbiljan ti???
Prije 22 godine smo dobili prijateljsku i ti to uzimas kao povod da kazes da smo dobili nekad "velikana"????
Ne znam da li je tako vazno bit u pravu na ovom forumu, da li je vazno objektivno gledat stvari ili da se izmedju sebe kurchimo ko ce koga nadmasit.
Dobro ako je to drugo ok u redu. Ti si upravu, dobili smo velesilu Italiju oprosti gluposti pricam.
Upravu je momak došli Azuri humanitarno
Popeo se Maldini na semafor baco nam konzerve
Popeo se Maldini na semafor baco nam konzerve
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Dosli jer niko nije htio da dodje tada, jer smo kvale igrali vani a ne kuci. Nakon njihovog dolaska smo postepeno poceli igrat kuci.
Izjave iz onog dokumentarnog filma "Nasa brazilska prica" od tadasnjih igraca.
Valjda mi bolje znamo na forumu.
Azerbejdzan
Neko ovdje o nama pise kao da smo Makedonija koju vodi Mehmed Bazdarevic...
LIHTENŠTAJN
"To ja mislim nas 11 s ulice da se skupi, nece biti problema" ~ Marjan Mijajlovic (6 BODOVA)
ARMENIJA
Zapržit će čorbu Grčkoj ili Finskoj, nama nema šanse. Jedino imaju kod kuće prednost zbog velike nadmorske visine Jerevana. (6 BODOVA)
Jedini igrač vrijedan pomena - Mkhitaryan
GRČKA
U fazi raspada još od SP-a u Brazilu. Lošiji su nego u prošlom ciklusu kad su nas uzeli na priču na Karaiskakisu i imali pomoć Rizzolija na Bilinom. S njima treba samo što hladnije glave odigrati, što s Robijem neće biti problem, tako da i ovdje očekujem dvije pobjede, vjerovatno minimalne. (6 BODOVA)
Najbolji igrači - Manolas, Sokratis, Mitroglou
FINSKA
Ekipa koja je izrutinirala Grke u Ligi nacija i propisno namučila i Hrvate u prethodnom ciklusu mislim da nije sposobna ni da nam da gol u ove dvije utakmice. Samo je pitanje kako ćemo mi odgovoriti na njihovu postavljenu odbranu. Možemo sigurno i ovdje do dvije pobjede. (6 BODOVA)
Najbolji igrač - Pukki
ITALIJA
Velesila koja ima ime, ali ne formu i kvalitet poput recimo Francuske, Belgije, Španije... Vjerovatno će prosuti koji bod izuuev utakmica protiv nas. Na Bilinom polju mislim da ih možemo pobijediti (Makedonija imala 2:2 protiv njih do pred kraj meča), a u gostima šta nam Bog da. (3-4-6 BODOVA)

LIHTENŠTAJN
"To ja mislim nas 11 s ulice da se skupi, nece biti problema" ~ Marjan Mijajlovic (6 BODOVA)
ARMENIJA
Zapržit će čorbu Grčkoj ili Finskoj, nama nema šanse. Jedino imaju kod kuće prednost zbog velike nadmorske visine Jerevana. (6 BODOVA)
Jedini igrač vrijedan pomena - Mkhitaryan
GRČKA
U fazi raspada još od SP-a u Brazilu. Lošiji su nego u prošlom ciklusu kad su nas uzeli na priču na Karaiskakisu i imali pomoć Rizzolija na Bilinom. S njima treba samo što hladnije glave odigrati, što s Robijem neće biti problem, tako da i ovdje očekujem dvije pobjede, vjerovatno minimalne. (6 BODOVA)
Najbolji igrači - Manolas, Sokratis, Mitroglou
FINSKA
Ekipa koja je izrutinirala Grke u Ligi nacija i propisno namučila i Hrvate u prethodnom ciklusu mislim da nije sposobna ni da nam da gol u ove dvije utakmice. Samo je pitanje kako ćemo mi odgovoriti na njihovu postavljenu odbranu. Možemo sigurno i ovdje do dvije pobjede. (6 BODOVA)
Najbolji igrač - Pukki
ITALIJA
Velesila koja ima ime, ali ne formu i kvalitet poput recimo Francuske, Belgije, Španije... Vjerovatno će prosuti koji bod izuuev utakmica protiv nas. Na Bilinom polju mislim da ih možemo pobijediti (Makedonija imala 2:2 protiv njih do pred kraj meča), a u gostima šta nam Bog da. (3-4-6 BODOVA)
BHF
Miske ti ko da smo do sad bas svake kvalifikacije rutinski, a ne i one jedne sto smo se kvalifikovali jedva se cupali u Zilini 

Znaci mi smo ovdje lagano prvi po tvojoj slobodnoj procjeni ...Miske01 je napisao/la:Azerbejdzan![]()
![]()

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Sjecam je se ja ... pustili su i svaka im cast na tome ... znali su da njima nista ne znaci a nama sve ... ispali su velika gospoda and for that we salute them...Amarinho je napisao/la:Ne sjecam se, imao sam 6 godina.Esport je napisao/la: BiH :Italija, stadion Koševo, gledalaca 40.000, rezultat 2:1, ko se sjeća

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Ako odradimo max ozbiljno obaj ciklus, ne sumnjam u toDaVinci je napisao/la:Znaci mi smo ovdje lagano prvi po tvojoj slobodnoj procjeni ...Miske01 je napisao/la:Azerbejdzan![]()
![]()
BHF
Meni nesto govori da cemo ga potpuno isto odraditi ko sve cikluse dosad ...Miske01 je napisao/la:Ako odradimo max ozbiljno obaj ciklus, ne sumnjam u toDaVinci je napisao/la:Znaci mi smo ovdje lagano prvi po tvojoj slobodnoj procjeni ...Miske01 je napisao/la:Azerbejdzan![]()
![]()

Strepili smo do zadnjeg sudijskog zvizduka ...Miske01 je napisao/la:Kao onaj za Brazil

8 1 1DaVinci je napisao/la:Strepili smo do zadnjeg sudijskog zvizduka ...Miske01 je napisao/la:Kao onaj za Brazil
BHF
Maksimalan broj bodova, sve ispod toga će biti razočarenje...
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Po meni je maksimum broj bodova koje mozemo ocekivati 26, eventualno 27 i to da nam se apsolutno sve poklopi. Od Armenije i Lihtenstajna ocekujem 12 bodova, inace Euro nismo ni zasluzili. Protiv Grcke je realnije 4 boda, mada nije nemoguce ni uzeti 6, ali Grci su to... u gostima je remi realan rezultat. Protiv Finske bismo trebali dobiti kuci, a u gostima ce biti malo zeznuto. Ne bi me zacudio neki remi tamo. Protiv Italijana bismo trebali barem bod klepiti kod kuce. To je 21 bod i mislim da je ovo najrealniji ishod, a u isto vrijeme bi to 99% osiguralo drugo mjesto i plasman na Euro.
Neki su gledali utakmicu a ne dokumentarceAmarinho je napisao/la:Dosli jer niko nije htio da dodje tada, jer smo kvale igrali vani a ne kuci. Nakon njihovog dolaska smo postepeno poceli igrat kuci.
Ako protiv Armenije i Finske uzmemo 12 bodova, Lihtenstajn ne racunam, vjerovatno smo obezbijedili smo 2. mjesto.
Trenutno korisnika/ca: izdzezveubrazil, Sheyi, TefalTava i 44 gosta.