To bi bila ogromna guta za nas.zeljooooo je napisao/la:75 hiljada maraka
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jest istekao ugovor, al' valja platiti naknadu koja nije mala zbog toga sto su potpisali profesionalni ugovor sa njim....Bistrik je napisao/la:cimirot je dosao djaba jer mu je istekao ugovor sa leotarom.batman je napisao/la:Kako cete platiti ostetu za Cimirota ? Upravi vam se ovo ne svidjamirzabavarac je napisao/la:Idealno bi bilo kad bi se vratio lego bi nam ko kec na desetku on je majstor u sredini i zna sve sa loptom.

32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Znači li ako Turci nisu otkupili Sesara da se on vraća u Sarajevo ili ima još nekih procedura
''Neka me mrze samo da me se boje''
Sesar je igrač Sarajeva a sad hoče li tražiti novi klub ne znam ali gdje god da ide mora se pitati Sarajevo jer ima važeći ugovor do 2014.cipiripi je napisao/la:Znači li ako Turci nisu otkupili Sesara da se on vraća u Sarajevo ili ima još nekih procedura
Sarajevo ljubavi moja!
Da se ne lazemo sarajevo ne moze placati njega i kapitena pa ima i jos igraca na toj poziciji.A da se opet ne lazemo nedavno smo citali a bilo i na TV da ce sarajevo uzeti grdne pare za ovog momka. A de se ne lazemo opet neko nekog zednog preko vode...sekac je napisao/la:Sesar je igrač Sarajeva a sad hoče li tražiti novi klub ne znam ali gdje god da ide mora se pitati Sarajevo jer ima važeći ugovor do 2014.cipiripi je napisao/la:Znači li ako Turci nisu otkupili Sesara da se on vraća u Sarajevo ili ima još nekih procedura
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- moustapha
- Kontakt:
Postoji mogucnost da ako ode u Brazil kao igrac Sarajeva da klub dobije odredjenu naknadu, koja nije zanemariva. Vidjecemo sta ce biti, idealno bi bilo ako ostane da produzi ugovor.
#divovi
Ljudi dragi kakav vezni red imamo
Osmanagic, Cimirot, Radovac, Dzakmic, Haurdic, Todorovic, Sesar, Suljic
Armirani beton

Osmanagic, Cimirot, Radovac, Dzakmic, Haurdic, Todorovic, Sesar, Suljic

Armirani beton

Da mi nismo prerano poceli da se radujemo povratku Sesara
cudi me sto nema jos nekakvih potvrda,dal sa nase strane dali konkretno od Turaka,kolkiko vidim ovo je clanak sa neke stranice tako da je i to jos pod znakom pitanja

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Jedva cekam da ga ponovo gledam, ako bude sve po planu abd 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
I ja to govorim, ispada da bi svota bila pravo velika. Dakle klub ima prostora za dogovor.moustapha je napisao/la:Postoji mogucnost da ako ode u Brazil kao igrac Sarajeva da klub dobije odredjenu naknadu, koja nije zanemariva. Vidjecemo sta ce biti, idealno bi bilo ako ostane da produzi ugovor.
Uglavnom sve to treba imati u vidu, prije nego se daju u potragu za novim klubom u inostranstvu.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Kako mrzim ovog Irfana

ljudi nema sanse da Ses i Sminker igraju zajedno, bar ja tako mislim,
a s obzirom da "veliki kapiten" ima ugovor ko beton (sam sebi uvjete pisao
) to znaci da ga je teze otjerati iz prvih 11, nego sve ostale zajedno ...
ako na to dodamo da je uprava racunala na pare od Sesara, moze se zakljuciti da je prioritet "uvaliti" Sesara nekome.
a ostaviti Sesara i Dzakmica pa da "smetaju" jedan drugom.
ko god misli da bi "veliki kapiten" otisao na klupu, grdno se vara...
ako me kojim slucajem Husref uvjeri u suprotno i ja dozivim to da Dzakmic ispadne iz 11, onda cu se zabrinuti za Zeljinu titulu slijedece godine.
ali mislim da ipak Husref nece imati toliko odrijesene ruke...
dakle prva opcija, mislim, je da se Sesar proda nekome i uzmu pare. kao sto je i bilo planirano.
a druga opcija je da igra zajedno sa "kapitenom" tako da jedan od njih dvojice ce ispastati zbog drugog, nece igrati prirodnu poziciju ili jos gore, nece dobijati dovoljno lopti itd.
najgore od svega bi bilo da u ovoj opciji ispasta Sesar, jer bi mu opala vrijednost, vjerovatno bi ispao i iz repke zbog istih razloga i onda nisi nista dobio.
a za FK Sarajevo mislim da bi bilo najbolje, da se Sesar vrati i svojim igrama izbaci "kapitena" sa njegove pozicije, pa onda nek kapiten ako hoce trazi novu poziciju (koju mu nebi preporucio jer mora se vise trcati) ili nek ide na klupu (sto je nemoguce).
ovo zadnje je najbolje za FKS, Ses u pravoj formi na prirodnoj poziciji,i oko njega da se gradi ekipa.
ali tesko, nemoguce.
vec sam rekao, ako se ispostavi da stvarno tako bude, tek tada cu se zabrinuti...
a s obzirom da "veliki kapiten" ima ugovor ko beton (sam sebi uvjete pisao

ako na to dodamo da je uprava racunala na pare od Sesara, moze se zakljuciti da je prioritet "uvaliti" Sesara nekome.
a ostaviti Sesara i Dzakmica pa da "smetaju" jedan drugom.
ko god misli da bi "veliki kapiten" otisao na klupu, grdno se vara...
ako me kojim slucajem Husref uvjeri u suprotno i ja dozivim to da Dzakmic ispadne iz 11, onda cu se zabrinuti za Zeljinu titulu slijedece godine.
ali mislim da ipak Husref nece imati toliko odrijesene ruke...
dakle prva opcija, mislim, je da se Sesar proda nekome i uzmu pare. kao sto je i bilo planirano.
a druga opcija je da igra zajedno sa "kapitenom" tako da jedan od njih dvojice ce ispastati zbog drugog, nece igrati prirodnu poziciju ili jos gore, nece dobijati dovoljno lopti itd.
najgore od svega bi bilo da u ovoj opciji ispasta Sesar, jer bi mu opala vrijednost, vjerovatno bi ispao i iz repke zbog istih razloga i onda nisi nista dobio.
a za FK Sarajevo mislim da bi bilo najbolje, da se Sesar vrati i svojim igrama izbaci "kapitena" sa njegove pozicije, pa onda nek kapiten ako hoce trazi novu poziciju (koju mu nebi preporucio jer mora se vise trcati) ili nek ide na klupu (sto je nemoguce).
ovo zadnje je najbolje za FKS, Ses u pravoj formi na prirodnoj poziciji,i oko njega da se gradi ekipa.
ali tesko, nemoguce.
vec sam rekao, ako se ispostavi da stvarno tako bude, tek tada cu se zabrinuti...

Nema sta... Beton vezni red. Zagarantovana titula sampiona ali svemira nista od PL BIH do je Zeljeznicara.aS_Roma je napisao/la:Ljudi dragi kakav vezni red imamo![]()
![]()
![]()
Osmanagic, Cimirot, Radovac, Dzakmic, Haurdic, Todorovic, Sesar, Suljic![]()
![]()
![]()
![]()
Armirani beton
Sad bez zajebancije. Treba ga prodati steta je da trune u PL BiH. Jer ce zijaniti mjesto u reprezentaciji i on i Svraka ako ne odu.
Zna li iko potencijalne protivnike Sarajeva u kvalifikacijama za EL?
''Neka me mrze samo da me se boje''
- Sarajlijc@
- Kontakt:
http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uef ... l2013.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Sa desne strane prva i druga lista.
Sa desne strane prva i druga lista.
Samo nemoj nikog iz bivše Juge, sve ostalo može. 

Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
You'll Never Walk Alone
- molotovljev
Moze jedan od dva kluba iz Slovenije, Domzale ili Celje... Idealno gostovanje u odnosu na ostale.. 

F.K.SARAJEVO
" onclick="window.open(this.href);return false;
Malo pozitivne atmosfere.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- champions1921
Imate jako dobru generaciju juniora.. Na koliko njih racuna Husref, odnosno koliko ih je otputovalo u Sloveniju na pripreme??High je napisao/la:
BUDI ŽELJO !!!
Na pripreme su od juniora otišli: Plakalo, Čulov, Varatanović i Hujić.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 27 gostiju.